Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a méhszájat Külsőleg, (1 db)

Hogyan lehet kitapintani a méhszájat? Külsőleg, belsőleg?

Legjobb válasz: El lehet érni, ha eléggé lent van és olyan az anatómiád. Ha próbáltad és nem megy, inkább ne erõltesd! Vannak más módszerek is a termékenység megállapítására.

El lehet érni, ha eléggé lent van és olyan az anatómiád. Ha próbáltad és nem megy, inkább ne erõltesd! Vannak más módszerek is a termékenység megállapítására.
Szia. Csak belsöleg lehet kitapintani.De nem érten, hogy MIÈRT nem lehet ezt az orvosra bízni??Nekem sohasem jutott eszembe, hogy magamnak tapogatózzak.
Én még soha nem próbáltam, de erõsen kétlem, hogy eléred. Ezt hagyd inkább a nõdokidra!
Ha valaki babát szeretne, miért nem a szerelemre és a párjára koncentrál? Az együtt töltött gyönyörû percekre, melynek gyümölcseként egy baba megfogan. Ennél csodálatosabb dolog nincs a földön. Ehelyett 2007-ben magunkban túrkálunk...hááát remek. Nekem más elképzelésem van a dolgokról. Persze ez az én véleményem. Egy 30 hetes kismama, aki még nem tapizta a méhszáját

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

16

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!