Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a libidót (24 db)

Az normális, hogy úgy érzem, hogy kisebb a libidóm, mint pár éve? Mi lehet az oka?

Régebben jóval többször kivántam és tovább is bírtam...

Legjobb válasz: Ez sajnos a korral jár, mert 20 körül a férfi tesztoszteron szintje csökkenõben van. Nálam is így van és én 25 vagyok.Legmagasabb egyébként olyan 15-17 éves kot körül van.

Ez sajnos a korral jár, mert 20 körül a férfi tesztoszteron szintje csökkenõben van. Nálam is így van és én 25 vagyok.Legmagasabb egyébként olyan 15-17 éves kot körül van.

A női libidót, hogyan lehet növelni?

Legjobb válasz: Mi a f*sz az a LIBIDÓ?????

Mi a f*sz az a LIBIDÓ?????
Szexuális vágy, te kis értelmes. Ha nem érted inkább keress rá.

A libákat hogyan lehet megkülönböztetni a nemüket?

Melyik a fiú vagy a leány?

Legjobb válasz: Nekünk most ez a kettõ az elsõ libáink.Kicsinek nem láttunk különbséget,de most ezeket észleljük.Most 3hósak.A tojó: kisebb-vékonyabb a nyaka,a lába,a hasa buggyosabb,A fiú:nagyobb-vastagabb nyak,láb,neki is nagy a hasa,de nem buggyosodik.Érdekes módon csak a fiú veszi ki a kezünkbõl a kaját.A csõre is erõteljesebb.Akitõl vettük azt mondta,hogy amíg kicsik,addig nem lehet megkülönböztetni õket.

Nekünk most ez a kettõ az elsõ libáink.Kicsinek nem láttunk különbséget, de most ezeket észleljük.Most 3hósak.A tojó: kisebb-vékonyabb a nyaka, a lába, a hasa buggyosabb, A fiú:nagyobb-vastagabb nyak, láb, neki is nagy a hasa, de nem buggyosodik.Érdekes módon csak a fiú veszi ki a kezünkbõl a kaját.A csõre is erõteljesebb.Akitõl vettük azt mondta, hogy amíg kicsik, addig nem lehet megkülönböztetni õket.

Hogyan lehet csökkenteni a libidót?

van erre egyáltalán valamilyen módszer?

Legjobb válasz: ha elveszed belõle a dót. akkor csak a libi marad

ha elveszed belõle a dót. akkor csak a libi marad
hát ha napi 5X - 10X [email protected]ál, mint a nyulak, akkor egy idõ után úgy fog fájni a tököd, vagy a puncid, hogy szerintem csökkeni fog a libidód. Ez komoly válasz, nem viccbõl írom...
A kérdező hozzászólása: nah és ha jelenleg nincs kivel??? akkor ez nem jön be
Alváshiány, testmozgás nélküli élet.
fiú vagy, vagy lány? hány éves?
Ha lány vagy, akkor fogamzásgátlóval...
ha fiú vagy, akkor meg egy tökönrúgással..
A kérdező hozzászólása: szedek fogamzásgátlót.

Anti depresszánst szedek. Névszerint Cipralex és Frontin. Ettől lehet az hogy nem tudok kellően felizgulni néha? Csökkenti ez a libidóm?

Legjobb válasz: nem hiszem,de lehetséges.a libidód inkább a depresszió veszi el,mivel az kihat a hormonháztartásra is.

nem hiszem, de lehetséges.a libidód inkább a depresszió veszi el, mivel az kihat a hormonháztartásra is.
Keress rá az 5-HTP nevû készítményre! Ez természetes aminosav származék, nincs mellékhatása. Ami fontos, hogy a kérdésben felsorolt és más antidepresszánsokkal együtt szedni SZIGORÚAN TILOS (SSRI gátlókkal)!
10. de igen, a frontin ugyanaz mint a xanax (csak más a kiszerelés)
Én is Cipralexet szedek egy ideje. Úgy érzem, hogy a libidóm nekem is csökkent, de inkább késleltetett és nehezebben elérhetõ orgazmust okozott nálam. Mielõtt elkezdtem szedni, a doki mondta, hogy ez a gyógyszer szexuális zavarokat okozhat, így szóljak, ha felfigyelek ilyenekre....hát még nem szóltam, de a terápiának hamarosan vége. ;)
A kérdező hozzászólása: Ha leállnék a szedésével akkor sajnos visszatérne nagyon mondjuk úgy 90%al a rosszkedvem. Így sajnos most szednem kell még egy darabig, legalábbis a terápia végéig.
Az én kérdesem: Ha ezek szedését abbahagyjuk, akkor visszatér minden régire? Am ilyeneket ír mellékhatásnak: , szexuális zavarok (késleltetett ejakuláció, erekciós problémák, csökkent szexuális érdeklõdés, nõknél orgazmus, fájdalmas merevedés Frontin és a xanax nem ugyanaz? Én xanaxot szedtem és az semilyen szexuális problémát nem okozott és hatott. Cipralexre azt mondják cukorka de mellékhatása az van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a valászokat. Hát most úgy is mennem kell majd orvoshoz, ezzel az erõvel megkérdezem ott is hogy mi is lehet a probléma oka. Hiszen 2 éve szedem már de csak most van egy ilyen jellegû gondom. Így valószinübb hogy ténylegesen valami gondom van most és nem a gyógszer.
Hááát azért lehet hatást elérni, de igen. A tüneteket ugye ezek nem kezelik. Elvileg arra lennének jók, hogy "kiütnek" és nem minden aszságon fog kattogni az agyad, hanem jobb kedélyû leszel stb. De mint valaki mondta lehet ez nem is az amit a kérdezõ szed. Mind1 is, a lényeg hogy tényleg az ezt kiváltó okkal kell kezdeni valamit, csak ugye bazi nehéz energiát összeszedni bármire, ha épp depressziós vagy..
El kéne olvasni a tájékoztatót!!!! Mindkét gyógyszernél ír mellékhatásként a szexuális zavarokról.
Akkor az antidepresszáns ha hatna nem lenne depresszió, de mégis van. Ez valami olyan amit vég nélkül lehet szedni és meggyógyulni nem fog az ember. Az igazi okot kéne megtalálni. És a szexuális vágy is nõne.
sztem rajta kéne lennie a gyógyszer betegtájékoztatóján ha erre hatással van. amúgy tudtommal a frontin nem antidepresszáns hanem tranquilláns
Na pont arról akartam magyarázni amit az elsõ mondott. Itt valószínûleg a probléma a depresszió nem maga az antidepresszáns.
pedig szerintem az antidepresszáns nincs valami jó barátságban a libidóval...
A kérdező hozzászólása: Esetleg van valami ötlet/tanács hogy mivel tudnám az aktusnál kicsit félre rakni a rossz gondolataimat? Vagy erre leginkább az a megoldás hogy inkább lépjek túl kicsit mindenen és nyugodjak meg. Pár hét és menni fog minden újra? Mert eddig nem volt gond, mostanába lett és tény és való hogy van is gondom. (Amúgy köszönöm szépen a választ!!!)
Igen lehet ilyen.Velem is hasonló volt.

Hány éves korukban kezdenek el tojni a libák? Hogyan lehet megkülönböztetni a libák nemét?

Legjobb válasz: Amint kitollasodnak (teljesen kifejlõdik) akkor megkezdõdik a tojás. A gúnárok tulajdonsága, hogy nagyobb testû, agresszívabb fajta (mindenre fúj és neki ugrik). Ezzel szemben a tojók kisebbek, könnyebbek és elég félénkek. Ha van többi liba akkor követi a többieket, ha meg embereket lát, akkor tart egy kellõ távolságot, majd fut. De a legáltalánosabb, hogy a csaj tojik, a pasi szarik :D

Amint kitollasodnak (teljesen kifejlõdik) akkor megkezdõdik a tojás. A gúnárok tulajdonsága, hogy nagyobb testû, agresszívabb fajta (mindenre fúj és neki ugrik). Ezzel szemben a tojók kisebbek, könnyebbek és elég félénkek. Ha van többi liba akkor követi a többieket, ha meg embereket lát, akkor tart egy kellõ távolságot, majd fut. De a legáltalánosabb, hogy a csaj tojik, a pasi szarik :D

Lehetséges, hogy a fog. Gátlótól tűnt el teljesen a libidóm? +1:lehet már symiciát kapni?

kb. 8hónapja szedek gyógyszert. először simyciát szedtem, ezzel semmi problémám nem volt, csak valami per miatt nem szállítanak, és át kellett állnom a yasminellre. Ez drágább is, rossz az íze,szerintem büdös is... pedig elvileg ugyan az az összetétele. na most az a helyzet, hogy 3 éve vagyunk együtt a párommal, eleinte a napi 3 megvolt, persze ez csökkent később, de minden nap, nagyon max minden másnap együtt voltunk. Hogy elkezdtem szedni a simyciát ez nem változott láthatóan, tehát a heti 3-4 megvolt. Mióta a yasminellet szedem, egyáltalán nincs kedvem a szexhez. Élvezni élvezem, csak egyszerűen nincs kedvem "nekiállni". Egyszerűen nem tudok más okot, mint a gyógyszer, az lehet? Valaki járt már így, vagy csak ráfogom a gyógyszerre és semmi köze hozzá? Ha elfogy mindenképp íratok másikat szerintem... +1: szed valaki most symiciát? Lehet már kapni?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat, hogy a bogyótól csökkent a libidód. Én nemrég hagytam abba a gyógyszert közel 5 év szedés után, és azóta sokkal jobban kívánom az együttléteket, még én is meglepõdtem a dolgon. Szerintem válts fogamzásgátlót, hátha egy másikat jobban tolerál a szervezeted. Sajnos azt nem tudom, hogy az említett tabletta kapható-e.

Igen, elõfordulhat, hogy a bogyótól csökkent a libidód. Én nemrég hagytam abba a gyógyszert közel 5 év szedés után, és azóta sokkal jobban kívánom az együttléteket, még én is meglepõdtem a dolgon. Szerintem válts fogamzásgátlót, hátha egy másikat jobban tolerál a szervezeted. Sajnos azt nem tudom, hogy az említett tabletta kapható-e.
Igen, lehet már kapni. nekem is át kellett állnom Smiciárol, Yasminellere. és sajnos nekem is csökkent a libidom.ez a fogamzásgátlo mellékhatása!

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jele

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jelentős romlás a memóriában, már komoylan akadályozza a munkát. Lassan ki fognak rúgni. Próbáltam gingko-biloba, ginseng, stb. készítményeket szedni, nem használnak. A jelentős mértékű libidó csökkenés és memória zavar szinte teljesen egy időben jelentek meg. Kor 49 év, mens. megszűnése: kb. 1,5 éve. Súly: normál, egyéb betegség nincs (még). A Remifemin+ az igen nagy mértékű hangulat változásokra pozitívan hatott. Tisztelettel: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tablettát akármennyi ideig szedheti, ennek nincsen felső korlátja! A készítmény a libidót is kedvezően befolyásolhatja (mégpedig részben a hangulat kedvező befolyásolásán keresztül), ám elsősorban nem erre javasoljuk. Amennyiben a memóriazavar az elkövetkező hetekben súlyosbodik, mindenképpen érdemes ideggyógyász szakorvost felkeresnie és vele konzultálnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tablettát akármennyi ideig szedheti, ennek nincsen felső korlátja! A készítmény a libidót is kedvezően befolyásolhatja (mégpedig részben a hangulat kedvező befolyásolásán keresztül), ám elsősorban nem erre javasoljuk. Amennyiben a memóriazavar az elkövetkező hetekben súlyosbodik, mindenképpen érdemes ideggyógyász szakorvost felkeresnie és vele konzultálnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jele

Tisztelt Főorvos úr! Kérném szíves tájékoztatását, hogy a Remifemin+ tablettát mennyi ideig lehet használni? S a szedése javíthatja-e a libidót, vagy arra nincs befolyással? További negatív tapasztalatok a klimax miatt: hirtelen (kb.1-2 hónap allatt) jelentős romlás a memóriában, már komoylan akadályozza a munkát. Lassan ki fognak rúgni. Próbáltam gingko-biloba, ginseng, stb. készítményeket szedni, nem használnak. A jelentős mértékű libidó csökkenés és memória zavar szinte teljesen egy időben jelentek meg. Kor 49 év, mens. megszűnése: kb. 1,5 éve. Súly: normál, egyéb betegség nincs (még). A Remifemin+ az igen nagy mértékű hangulat változásokra pozitívan hatott. Tisztelettel: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tablettát akármennyi ideig szedheti, ennek nincsen felső korlátja! A készítmény a libidót is kedvezően befolyásolhatja (mégpedig részben a hangulat kedvező befolyásolásán keresztül), ám elsősorban nem erre javasoljuk. Amennyiben a memóriazavar az elkövetkező hetekben súlyosbodik, mindenképpen érdemes ideggyógyász szakorvost felkeresnie és vele konzultálnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tablettát akármennyi ideig szedheti, ennek nincsen felső korlátja! A készítmény a libidót is kedvezően befolyásolhatja (mégpedig részben a hangulat kedvező befolyásolásán keresztül), ám elsősorban nem erre javasoljuk. Amennyiben a memóriazavar az elkövetkező hetekben súlyosbodik, mindenképpen érdemes ideggyógyász szakorvost felkeresnie és vele konzultálnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Hogyan lehet csökkenteni a libidót?

19 éves fiú vagyok, nincs bnõm. Nagyon kanos vagyok, most, hogy kezd tavaszodni, még jobban. Van, hogy napi 3x megkívánom, max. 2 napig bírom. Nagyon idegesítõ. :/ Mivel lehet ezt csökkenteni?

Legjobb válasz: Sportolj sokat!

Sportolj sokat!
Sportolj
én már vagy 3 hónapja nem rántottam rá XD De edzek keményen :D Majd ha lesz bnõm az elintézi a dolgokat :D
Én is nõ létemre elég "kanos" vagyok, ha fogalmazhatok így. Mivel olyan típus vagyok, hogy csak szerelembõl fekszek le akárkivel is, így olyan verzió nem játszott nálam, hogy lefeküdjek ezzel-azzal. Én is napi 2-3x megkívánom, így pár hónapja folyamatosan lekötöm magam, mondjuk sporttal vagy tornával, fõzök-sütök, társaságban vagyok, így addig se "arra" gondolok. :D Te is keress magadnak valami programot, azt tudom ajánlani.
Ember, örülj neki, ha kifogsz egy nõt az be fog téged aranyoztatni. Ilyen csak kevés van belõlünk ;) Tudom, a feleségem is nagyon vigyáz rár és én is pont ilyen vagyok...
Hááát, leginkább barátnõvel csökkentheted. 19 évesen ideje is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!