Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a kutyát, hogy szépen (6 db)

Hogyan lehet megtanitani a kutyát, hogy szépen álljon?

Kihúzott hát, pofa fel... stb.

Legjobb válasz: Minden kutya így áll, ha figyel valamit, tehát igazából arra kell megtanítani, hogy figyeljen valamire. Ezt meg lehet oldani úgynevezett "klikerrel", de akár egy kis jutalomfalattal is. Mi utóbbival tanítjuk a kutyáinkat "beállni" kiállításokon. Ezen kívül a fajtájának megfelelõ lábtartásra kell figyelni.

Minden kutya így áll, ha figyel valamit, tehát igazából arra kell megtanítani, hogy figyeljen valamire. Ezt meg lehet oldani úgynevezett "klikerrel", de akár egy kis jutalomfalattal is. Mi utóbbival tanítjuk a kutyáinkat "beállni" kiállításokon. Ezen kívül a fajtájának megfelelõ lábtartásra kell figyelni.

Hogy lehet a legjobb, leggyosabb módon izmos és szép a kutyám?

stafford kutyám van és szeretném izmossá és széppé"varázsolni"hogy és mit javasoltok,am itt nincs egy kutya suli se a közelben csak szólok,ja és naponta menyi kaját adjak neki és milyet hogy jól tarthassa magát???

Legjobb válasz: Minõségi étel, sok mozgás (kutya igényének megfelelõen)

Minõségi étel, sok mozgás (kutya igényének megfelelõen)
a tápokra általában rávan írva , hogy testsúlyszerint hány grammot kell adni a kutyának..nekem is staffim van , és tiszta izom. vidd el sokat futni , úszni..mozgasd sokat..és ne csak tápot adj neki. kapjon húst is.
nézd csak! tõlük tudsz rendelni (szán)húzó hámot: http://inuhiei.hu/inuinfo10.html Ha van egy kis kerekes kocsid (pl, ilyen, vagy hasonló: http://kezikocsi_molnarkocsi_szallitokocsi.3mp.hu/p__prl_3_k..) arra pakolhatsz nehezéket. Téglát, vagy ilyesmit. És mindig egyre többet, de csak szépen fokozatosan. Így otthon is tudod edzeni a kutyád. Azon kívül ajánlom még a canicrosst is. Itt találsz róla leírást: http://www.canicross.hu/menu/asportagrol.html
De a terhelést csak 1 éves kor után.
tápnak az acanákat tudom ajánlani, sportoláshoz az Acana sport&agility tápját. At orijenek még jobbak, bár azok drágábbak is. De jó még az Eukanuba High performance tápja is.

Szeretnék venni a kutyámra egy szép, köves nyakörvet, de nem tudom érdemes-e, mert ahogy vakarózik lehet, hogy leesnének a kövek róla? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Én goldenemnek szép swarovskis nyakörve van( szolíd kis kövecskék. és potom 4000 volt) 3 éve használat alatt van. Egy kõ se esett le róla! A minõség is FONTOS!

Én goldenemnek szép swarovskis nyakörve van( szolíd kis kövecskék. és potom 4000 volt) 3 éve használat alatt van. Egy kõ se esett le róla! A minõség is FONTOS!
A kérdező hozzászólása: Én is pont ilyen (állítólag) swarovskis nyakörvet néztem ki neki az egyik licites oldalon! Csak elég olcsónak találom ahhoz, mert az õ méretében (55cm) is csak 2000 ft... Na de akkor megnyugodtam, talán az övé is ilyen strapabíró lesz! Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Ja, most látom, hogy nagyon hangsúlyozza a minõségét, de hát ez semmit nem jelent, reklámozni tudni kell..:)
A mi kutyánk a kik-bõl kapott köves nyakörvet, hozzá pórázzal. Arról sem esett le még egy kõ sem. És nagyon egyedi, mert a kövek tappancsot mintáznak :) Az árát nem tudom, nem mi vettük neki, de sztem 2-3000 lehetett a kettõ.
Fressnapfba lehet kapni nagyon szépet, 3 éve az van és még mindig nagyon szép.
A Swarowski köves nyakörv több ezer forintba kerül. Egyik ismerõsömmel voltam venni, egy rövidebb nyakörvet vettünk, eredeti Swarowski, 25.000 forint volt. Szóval a pár ezer forintért kínált Swarowskis nyakörvek csak gagyik. Az eredetihez hologramos papírokat adnak.


Hogyan lehet megoldani, hogy a nagytestű kutyám mellett a kertem is szép, parkosított legyen? Ha valaki hasonló helyzetben van, kérem adjon tanácsot. Megkötni és elzárni nem szeretném.

Legjobb válasz: Az egyszerûbb megoldás: térelválasztó karókat vagy egyebet teszel a kert és a kutya mozgástere közé. Egész jókat lehet kapni! A bonyolultabb: idomítod a kutyádat! Szakember tud segíteni! -illéspityu-

Az egyszerûbb megoldás: térelválasztó karókat vagy egyebet teszel a kert és a kutya mozgástere közé. Egész jókat lehet kapni! A bonyolultabb: idomítod a kutyádat! Szakember tud segíteni! -illéspityu-
Mi nem találtunk megoldást, szerintem tanítsd meg, hogy hogyan viselkedjen, ha ez nem megy....??? Mi próbáltunk ellenálló növényeket ültetni-azokat is kivégezte.
hát ha már nagyocska nemhiszem hogy rábirod tanitani!! newkünk 6 kutyunk van . hát a pázsitot eléggé kitapossák igy mivel nagy a kert elkeritem a fele kerted és õk lesznek hátul . igytudom csak megoldani ezt!
Legpraktikusabb már eredetileg úgy tervezni a kertet, hogy a kutya közlekedését bekalkulálod, neki szüksége van a mozgásra és véletlenül sem fog a burkolaton szaladni, mert tönkreteszi a lábát. Nézd meg, hol szokott végigfutni, és ide ne ültess értékes dolgokat:) , esetleg próbálj meg a kitaposott sáv elé ültetni valamit, hogy eltakarja a látványt. Nekünk karókkal sikerült alakítani az útvonalán, de nincs mese helyet kell neki hagyni, hogy végig futhasson a telek szélén...
villanypásztor.. vagy a földbe... ha rálépnek az megrázza a talpukat és nem mennek oda..

A kutyám 2 éve vakarózik. A bõre szép, bolhája nincs, tulajdonképpen minden tökéletes, azt leszámítva, hogy folyton vakarózik és rágja magát. Mi lehet a baja?

Az állatorvosok sem tudják (két állatdokink is van), mikroszkóp alatt is néztek már mintát a bõrébõl, de semmilyen élõsködõt nem találtak. most az egyik felvetette az allergia gondolatát, de nem tudom... nyáron a szabadban ugyanúgy csinálja, ugyanazokat a kajákat eszi kölyökkora óta, és az allergiás kutya bõre piros. Az övé nem.

Legjobb válasz: (Nyáron kint van, télen többnyire bent)

A kérdező hozzászólása: (Nyáron kint van, télen többnyire bent)
attól még lehet allegiás, mely késõbb is kialakulhat ugyanuy mint az embernél. Próbáld meg hogy étrendet változtatsz, nagyon sok kutya allergiás pl a csirkére, és mindegyik máshogy jön ki.. az én kutyámnak pl szimplán megy a hasa bármilyen csirkehústól...
2 éve ezt csinálja és itt kérdezõsködsz? Ha ez a két doki nem tudta kideríteni, vinném a 3.-hoz, ha kell az 50-hez is. 2 év nagyon sok idõ. Amúgy jó eséllyel allergia (ezek tipikus tünetek), elég gyakori manapság, fõleg szaporítós kutyáknál. Egy teljeskörû kivizsgálás kellene. Eszik csirkét vagy csirkés tápot? Arra sok kutya allergiás.
A kérdező hozzászólása: Látta már korábban egy 3. is, õ sem tudta megmondani. Eszik csirkés tápot, sõt, néha a macska kajájába is beleeszik... Akkor valószínûleg tápváltással kezdünk, remélem, tényleg ennyi a baj.
A kérdező hozzászólása: Nem szaporítós, keverék amúgy.
A szárnyasokat egészében érdemes kerülni egy ideig. Keress bárányos vagy halas tápokat. Meg jó ha gluténmentes is az a termék. Pl. bárányos-rizses. A Britnek van egy ilyen hipoallergén tápja, az nagyon jó vagy pl. az Acana almás-bárányosa. Egyébként egy általános immunerõsítés sem árt ilyenkor meg a bélflóra támogatása.
Esetleg bûzmirigy gond? Mikor volt kinyomva a bûzmirigye utoljára?
A mi kutyánk is ezt csinálja az a baj hogy elötte szerintem bolhás volt és nagyon szétcsipkedték és az a csipés megmaradt.. és azért vakarja magát...

Vélemények a Német Boxerről? Szerintetek szép kutya? Tapasztalatok? Ha volt Német Boxeretek hogy viselkedett? Könnyű volt tanítani? A kölykeit kb mennyiért lehet eladni? (reális áron)

Legjobb válasz: Nekem nincs boxerem. Azt tudom, hogy egy törzskönyvnélküli kutyáért maximum a beadott oltásai árát adnám, ha magánszemélytõl "veszem". Ha menhelyrõl hozom el, akkor oda viszek tápot is meg apróságokat. Ne akarjál még gondolatban sem szaporítani, kérlek. Ha komolyan szeretnél foglalkozni ezzel a fajtával, akkor olvass róluk sok könyvet, járt el kiállításokra. Beszélgess néhány tenyésztõvel itthon és külföldön. Vegyél te is törzskönyves kutyát, váltsad ki a kennelnevet, szûressed egészségügyi betegségekre a kutyá(i)dat, járjál velük tenyészszemlékre, versenyekre, kiállításokra....

Nekem nincs boxerem. Azt tudom, hogy egy törzskönyvnélküli kutyáért maximum a beadott oltásai árát adnám, ha magánszemélytõl "veszem". Ha menhelyrõl hozom el, akkor oda viszek tápot is meg apróságokat. Ne akarjál még gondolatban sem szaporítani, kérlek. Ha komolyan szeretnél foglalkozni ezzel a fajtával, akkor olvass róluk sok könyvet, járt el kiállításokra. Beszélgess néhány tenyésztõvel itthon és külföldön. Vegyél te is törzskönyves kutyát, váltsad ki a kennelnevet, szûressed egészségügyi betegségekre a kutyá(i)dat, járjál velük tenyészszemlékre, versenyekre, kiállításokra....
Azért, mert rengeteg gazdátlan állat van. A közhiedelemmel ellentétben a tenyésztõ elsõsorban nem az állatot szereti, hanem belõlük él. Gondolatébresztõnek: mit gondolsz, mi történik azokkal az állatokkal, akik már nem divatosak, nem eladhatók? Mi lesz azokkal, akiknek nem jut gazda? Mi történik az állatmenhelyen az állatokkal, amikor már nincs több férõhely számukra? Mibõl tartják ott az állatokat, élelem, állatorvosi ellátás?
Tök mindegy, valaki a még meg sem vásárolt kutyájából pénzt akar csinálni..... Ha a kedves szüleid azok, akkor õk lesznek a koszos szaporítók..... És ezt kikérheted ahányszor akarod, így igaz. A TENYÉSZTÉSrõl ugyanis mindenki tudja, hogy egy baromi drága hobbi, ami nem hozza, hanem viszi a pénzt. A szüleid hozzá állása a leírásod szerint alapjaiban hibás......
Na vazze.... Még egy koszos szaporító......
A tenyésztésbõl nem lehet megélni, csak ha ártotok vele a kutyáknak.
Egész pontosan a tenyésztésbõl nem lehet pénzt csinálni, ha rendesen tenyésztesz. Az csak egy drága hobbi. Valamennyi pénzt visszahoz, de mínuszban lesztek vele.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat.:) Másodszor: kikérem magamnak a "koszos szaporító" jelzõt. Ugyanis 12vagyok. És a szüleim szeretnék tenyészteni õket. És amúgy miért is ne tenyésszük a kutyusokat? :) Miért lenne az rossz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!