Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a kutyámat hogy leszagassa (1 db)

Hogyan lehet leszoktatni a kutyámat hogy leszagassa a tapétát?

Legjobb válasz: A klasszikus módszerrel, rá kell szólni, ha nem használ akkor egy kicsit a seggre ütni.

A klasszikus módszerrel, rá kell szólni, ha nem használ akkor egy kicsit a seggre ütni.
Fáraszd le kellõképpen. Ez nem biztos, hogy egyszerû lesz, mert az ilyen kicsikben soha nem akar lemerülni a duracell, de amíg alszik, biztos, hogy nem fogja ilyen gaztetteken törni a fejét :-)). Megpróbálhatsz neki különbözõ játékokat, rágókákat is venni, de a köyökkutyákra általában jellmzõ, hogy mindíg az a legcsábítóbb, ami tilos. Nekem a frissen elültetett tujákat szaggatták ki annak idején töbször is, mikor dolgozni voltam és egyedül voltak otthon.
Szia, nekem egy bassetem volt és õ is ezt csinált mindennap, én úgy szoktattam le errõl, hogy temérdek sok játékot vettem neki, vagy utcán felszedett fadarabot tettem elé és azt elrágcsálta míg haza nem jöttem, bár kissé takarítani kellett utána de legalább nem tépkedte a tapétát, de még azt is lehet, hogy számodra kellemes parümmel befújod a tapéta alját (de távolról, hogy nehogy besárguljon), mert neki az nagyon kellemetlen fõleg ha egy nagyon édes parfümöt fújsz rá, nem kell sok belõle, mert ne félj utána a közelébe se megy, szóval én a parfümöt tanácsolom, ha ez se vál be, akkor vidd el egy állatdokihoz és õ is tanácsol majd valami ehhez hasonlót.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gazdiképzés, hol van összeszedetten leírva?

Szeretnék egy kutyát, de most sem az életkörülményeim, sem a tudásom nem elegendő, de szeretnék felkészülni. Elkezdtem olvasgatni különböző honlapokon, de nem áll össze a kép. Hiába kezdem az elején olyan, alap dolgok nincsenek meg, hogy hogy tiltom le a kutyát... (pl. hogy tanulja meg, hogy a "nem" tiltószó, vagy hogy lehet gyakorolni a behívást??)

4

Mik a tapasztalataitok örökbefogadott kutyusokkal?

12

A kóbor kutyák mit esznek?

Mit találnak? Mivel tudnak táplálkozni?

7

Brit premium tápról mi a véleményetek?

Köszi a válaszokat.

7

Tudtok olyan bérelhető rönkházat, ami nem túl drága és kutyabarát?

És szép, erdős helyen van.

1

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

31

Hogy tudnám a kutyámnak megerősíteni az idegrendszerét?

vagy ez vele született dolog ezen nem lehet változtatni? mert tart dolgoktól pl kukátol ha húzóm előtte. nem mondanám teljesen gyenge idegrendszerűnek. mert sok mindentől nem fél de nem az igazi az idegrendszere. kicsit érzékenyebb mint az átlag lehet azért mert még kölyök nagy korára erősödhet az idegrendszere ? mert ugye emberben a gyerek is jobban fél mint egy felnőtt.

6

Vannak buta kutyák? Olyan akit ugyanúgy nevelsz, tanítasz mint egy másikat de nem érti, nem tudja?

Van egy francia bulldogja az egyik osztálytársamnak (lány) már 3 éves, de az se megy neki hogy "ül". Minden nap foglalkoznak vele, ideig-óráig tudja is a dolgot, majd következőre (mikor már jutalom nélkül ment a dolog hetek óta!!!) mondta neki: Ül! kutya meg nézett rá nagyon bután és lehetett neki újra tanítani. Ilyen van? :O

21

Vennétek ilyen feltételekkel kutyát?

Adott egy tenyésztő (tényleg az), jó eredményekkel, egészséges, szép kutyákkal. Mellette egy másik fajtával is foglalkozik, csak éppen azokat az almokat nem törzskönyvezteti le. Én azt gondoltam, hogy ha már tenyésztő, akkor az egészségügyi szűréseket megcsináltatja a másik fajtánál is. Vagy ugyanúgy szaporítónak minősül?

12

Most akkor ki a falkavezér?

Van egy 1 éves kistestű, lakásban tartott kan kutyusunk.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!