Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a kb 15-16 (3 db)

Hogyan lehet megállapítani a kb 15-16 napos kisnyusziknak a nemét?

Legjobb válasz: Még sehogy.Csak pár hónapos kortól lehet megállapítani.Ha a nyuszinak vannak golyói biztos fiú :)

Még sehogy.Csak pár hónapos kortól lehet megállapítani.Ha a nyuszinak vannak golyói biztos fiú :)
Minnél kisebbek a nyuszik annál nehezebb! Sajnos eléggé hasonló az ivarszervük. Még 1 hónaposan is nehéz fõleg ha laikusról van szó. Az én nyuszimnak már kétszer voltak nyusziai, nem mindig sikerült eltalálnom. Volt, hogy a fiúnak hitt nyuszi lány volt. Ivaréretten természetesen már nagyon könnyû.
Rokonom nyulakat tenyészt és nekem is voltak már. Úgy lehet a legegyszerûbben hogy a fiúknak keskenyebb és hosszúkásabb a feje....a lányoknak szélesebb.De ezzel is az a baj hogy kicsit nagyobbnak kellene lenniük ahhoz.

Csak a kb 12. -13. -14. -15. -16. napon lehet teherbe esni? A mensi ez esetben 28 napos! Vagy megeshet, hogy a 23. napon is?

Legjobb válasz: Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.

Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.
A te esetedben nincs érett petesejted a 23. napon, de jó ha tudod kivételek mindig vannak és az ördög sosem alszik!Ha nem akarsz még babát ne rizikózz!
Egyáltalán nem biztos, hogy csak közép idõben eshetsz teherbe. Minden nõnek máskor van peteérése, elõfordulhatnak teljesen szélsõséges esetek is. Ha szeretnéd megismerni és nyomon követni a ciklusodat vegyél PG53 mikroszkópot. Ezzel napra pontosan megnézheted a fogamzóképes napjaidat.
A kérdező hozzászólása: A válaszokat elõre is Köszi!!!!
Próbálj meg kitörölni róla mentéseket.
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült egy programmal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!