Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a kb (1328 db)

Hogy lehet a hajnövekedést gyorsítani? Kb. hány milliméter az átlagnövekedés havonta?

Legjobb válasz: Havonta a haj kb. 1 centit nõ, de például a barátomnak egy hét alatt nõ ugyanennyit. Gyorsítani nem lehet, talán vitaminok de én nem hiszek benne. sk.

Havonta a haj kb. 1 centit nõ, de például a barátomnak egy hét alatt nõ ugyanennyit. Gyorsítani nem lehet, talán vitaminok de én nem hiszek benne. sk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Egy csaj azt írta, a Vitanol-c tõl egy héten 5 centi haja nõtt :O
Kedves elõttem válaszoló! Igen, ez ténleg lehetséges, de az a hormonokat is felgyorsítja és lassan elkezd nõni a bajusz meg a szakál is.:D

Hogy lehet a leggyorsabban szobatisztaságra szoktatni egy kölyökkutyát, kb mennyi idő?

Nem tudom mennyire fajta függ?, konkrétan spitz kutyusról van szó. Régebben volt már nekem ilyen fajta, de akkor családi házban laktunk, egyébként a különféle trükköket hamar elsajátította. Jelenleg társasházban élünk és ismét kutyus vásárlást tervezünk. Mennyi id?be telik körülbelül, amíg szobatiszta lesz? Kutyapelenkáról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Kutyapelenkát nem ajánlom. Csak összezavarod vele a kutyát. Keress vissza pár kérdést, nagyon sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják leszoktatni a pelenkáról a kutyát, a séták alatt nem lent végzi el a dolgát, hanem tartogatja és ahogy hazaérnek, az az elsõ, hogy rámegy a pelenkára. Elsõ idõkben inkább szó nélkül csak takaríts. 2-3 óránként, evés-ivás-alvás-játék után azonnal menjetek le. Lent hatalmas dícséret, ha elvégezte a dolgát, ha fent sikerül, ahogy írtam, szó nélkül takarítsd össze. Ha következetes vagy, nagyon hamar szobatiszta lehet, de persze az más kérdés, hogy mikor jön el az az idõ, amikor hosszabban is kibírja pisi/kaki nélkül. Nekem nagytestû kutyám van, õ kb. 7 hónapos volt, amikor 7-8 órát kibírt már.

Kutyapelenkát nem ajánlom. Csak összezavarod vele a kutyát. Keress vissza pár kérdést, nagyon sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják leszoktatni a pelenkáról a kutyát, a séták alatt nem lent végzi el a dolgát, hanem tartogatja és ahogy hazaérnek, az az elsõ, hogy rámegy a pelenkára. Elsõ idõkben inkább szó nélkül csak takaríts. 2-3 óránként, evés-ivás-alvás-játék után azonnal menjetek le. Lent hatalmas dícséret, ha elvégezte a dolgát, ha fent sikerül, ahogy írtam, szó nélkül takarítsd össze. Ha következetes vagy, nagyon hamar szobatiszta lehet, de persze az más kérdés, hogy mikor jön el az az idõ, amikor hosszabban is kibírja pisi/kaki nélkül. Nekem nagytestû kutyám van, õ kb. 7 hónapos volt, amikor 7-8 órát kibírt már.
Hát egy jó féléves koráig nem hiszem, hogy az lesz. Kutyapelenka? Napközben ha egyedül hagyod a lakásban akkor nagyszerû megoldás, csak rá kell szoktatni. (:
A kutyapelenka drága, a gyógyszertárban kapsz olcsóbban TENA ágybetétet, van 60x60 cm-es, és 90x60 cm-es
Nekünk 1 hónap alatt sikerült kutyapelusra szoktatni a kutyánkat. Nem tudom ez jó idõnek számít-e...
amikor 7 hetesen elhoztuk a kutyát (menhelyrõl volt és az anyukáját elütötte az autó, mielõtt lehurrognátok hogy hamar van!) 2 hét alatt úgy ahogy szobatiszta lett. De úgy hogy 2 óránként kivittem pisilt és nagy dícséret és jutalomfalat. Igen éjjel is kivittem 2 óránként, ráadásul tél volt, melegítõben aludtam :D aztán húztam az idõt minden héten 1-2 órával. jó azt nem mondom hogy nem volt baleset, de az sem több 5-6 alkalomnál. 4 hónapos korára Teljesen szobatiszta lett! és azóta 1 bepisilés nem volt, most 2 éves múlt :) Jó kutyázást!
M.-H. Alexandra válasza nagyon tetszik, mindamellett igaz is. :) Én is ezt írnám, csak még valami: az én kutyusom (igaz kinti fajta) de napi kb.4 órát tölt a házban, és õ magától rászokott a szobatisztaságra. Elsõ nap, a dobozkájában aludt, és mikor rájött a pisilés, nagy nehezen kikecmergett, a kõre pisilt, majd visszamászott.:) egyébként ha látod, hogy wc-znie kell, gyorsan vidd ki, és megtanulja, hogy kint kell. És akkor nagy dícséret! :) Sok sikert! :)
Én 8 hetesen szobatisztán hoztam haza, de õ 4 hetes korától az udvaron nevelkedett, tehát a fû volt számára a természetes. Viszont így is voltak fizikai korlátai, tehát ha nem vittem ki elég gyakran akkor azért néha besikerült.
lehet hogy mms funkcioban van beállitva nézd meg! irj ha jo lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szíves válaszodat, de attól tartok, hogy a megoldás ennél bonyolultabb. Az interneten igyekeztem alaposan tájékozódni az ügyben: többen panaszolják ezen készülék fentebbi hátrányos tulajdonságát, amely "gyári" eredetû és szándékos.
Lehet hogy másik videocamera progit kell telepíteni.Biztos van a neten.Nokiára legalább is van.


Hogy lehet a Pou-nak arany ürüléke? Mert úgy hallottam, hogy kb.60-tól az lesz.

Már sokan mondták, de nem találtam róla semmit a neten. :SSS

Legjobb válasz: Sehogy... és az se igaz, hogy lesz egy kis Pou-d x darab kaki után

Sehogy... és az se igaz, hogy lesz egy kis Pou-d x darab kaki után
71-es szinten vagyok de még mindig csak ilyen színeseket xarik. És van egy rakás xarom is de kispou nincs, csak nagyon hamar lemegy.az egészsége.
Irigylem a problémádat. Szép, nyugodt életed lehet.
Az az egész játék egy nagy ürülék.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz segíteni akkor inkàbb ne írj.
A kérdező hozzászólása: Én is egy csomót gyûjtöttem ès semmi. Haverjaim szerint kamu.
utolsó vagyok nekem meg a haverjaim azt mondták, hogy az egyik haverjuknak már van kis pou-ja. xD
utolsó! ez velem is így volt xD
A kérdező hozzászólása: Neeee :"DD Amúgy már azóta le is töröltem xD
Szerintem az elõzõ kérdést is Te tetted fel így nem írom le még 1x :D
Hogy meddig tart az út, attól függ, honnan indulsz.
A kérdező hozzászólása: A vasútállomástól
Onnan már közel van. :)
az autópályánál elmész és a tatabánya tábla mellett felkell kanyarodni balra. az autópályát nemtudom hogy kell elmagyarázni:D
Szia A vasútállomástól az Álmos vezér úton a hegy irányában a rendõrség és a Fõiskola között megkerülve egy tömböt amire hálozat k f t. van írva a tetejére ez a tömb mögött mentek aztán átmentek az 1-es úton onnan már túrista jelzés végig jelzi fel a kiskertek mellett aztán fel a lépcsõn.Egy laza órás séta. Tavasztól bármikor Uzsit innivalót vigyetek mert a hegyen és útközben ha a várost elhagyjátok akkor már semmit nem tudtok venni. Túrul madár, kilátó, Szelim-barlangot érdemes megnézni. Idõbe induljatok, hogy sötétedés elõtt leérjetek a hegyrõl. Gerecse 50 április 3. szombatján szokott lenni, 50 km-es túra a hegyekben 12 óra a szintidõ. ha jó idõ van nagyon szép. Jó túrázást és szórakozást!
Az utóbbi 2 nyáron volt fent a Turul parkolójában HotDogos, de az üdítõk méregdrágák ott, úgyhogy még a Belvárosban kell bevásárolnotok.

Egy kb.8-10 cm-es livingstonii-nál hogyan lehet a nemet megkülönböztetni?

ha lehet képet is.

Legjobb válasz: Milyen livingstonii? Mert több némnél is van ilyen megnevezés.

Milyen livingstonii? Mert több némnél is van ilyen megnevezés.
A kérdező hozzászólása: hát a sokfoltos rablósügér (Nimbochromis livingstonii)
Az leopárdsügér. Itt megtalálod, a képben lévõ kisebb képen van a nõsténye. [link]
Lényegében minden fajt kibiggyesztettem már, amibe bele tudsz botlani a boltokban. Ellenben sok fajnál a fiatal példányok késõbb színezõdnek át a hímeknél, ennél a fajnál is ez a helyzet.

Kb.1 cm átmérőjű lyukat egy műanyag idomon hogy lehet a legszebben kijavítani?

Legjobb válasz: Belülrõl beragasztani,és kívülrõl kiglettelni.Vagy egy jó matrica és kész.

Belülrõl beragasztani, és kívülrõl kiglettelni.Vagy egy jó matrica és kész.
1-es v ok. esztergáltatsz bele valami, szép fejû csavart , és egy anyát a belsejére, már kész is.
A belsejére felragasztasz egy bármilyen öntapadós valamit, és szerzel egy kevés mûgyantát, amit összekeversz síkporral, és kikened vele.Tökéletesen munkálható.Vagy elmész egy festõhöz, és kérsz tõle karosszéria javító gittet.Amennyi neked kell ingyen is ad, csak udvariasan kérd meg a dologra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!