Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a külső vakolat repedéseit (2 db)

Hogyan lehet eltüntetni a külső vakolat repedéseit? Ha utána lefestem az egész falat ki fog látszani a javítás?

Legjobb válasz: Milyen anyagból van a vakolat? Kapart, vagy csak simított?

Milyen anyagból van a vakolat? Kapart, vagy csak simított?
A kérdező hozzászólása: Sima vakolatról van szó.
A kérdező hozzászólása: Vagyis simított.
A simított vakolatot a legkönnyebb javítani! Ki lehet glettelni (vagy fagyálló ragasztóval javítani, amit a szigeteléshez is használnak), ha kell csiszolni, mélyalapozót neki, és lehet festeni! A javított részeket kell elõször átfesteni, aztán az egészet! Lehet, hogy amíg friss a javítás addig eltér kicsit a szín, de ha teljesen kiszárad nem marad nyoma!
Sehogy. Esetleg kijavítod, majd lefested az egészet egyszínûre!
Ugyanolyan kõporszemcséjû vakolattal kell javítani, le kell verni a vakolatot a repedés mentén legalább 20 centivel.Amúgy a mai kõporok kissebb szemcsések.Ezt is ki lehet küszöbölni csak szaki kérdése.Legjobb ha szakembert hívsz.Én pl meg tudnám csinálni, de nekem több éves ilyen irányu tapasztalatom van.Ha ennyire számít akkor igényes lehetsz a külsõ homlokzatra.Aki ilyen igényes az a pénzt se sajnálja, pl nikecell, vagy salakgyapot szigetelésre.Azzal nem csak pénzt, nyernél, de spórolnál is+sokkal szebb lenne a házad mint a mostani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!