Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a külső (221 db)

Hogyan lehet a külső merevlemezt (és azon az összes mappát) csak jelszóval hozzáférhetővé tenni?

Legjobb válasz: Ha lehet ilyet, akkor a külsõvinyó leírásában megtalálod! Haveromén nincs ilyen, de szerintem komolyabb darabokon már kell, hogy legyen!) Ha meg kevés fájlról van szó, akkor berakhatod õket egy .rar állományba, és azt biztosan le lehet védeni! Esetleg még van az a trükk, hogy a tulajdonságoknál beállítod a mappáknak, hogy "rejtett"-ek legyenek! Aztán a vezérlõpultnál a mappa beállításoknál tudod beállítani, hogy mutassa vagy rejtse az ilyen mappákat!

Ha lehet ilyet, akkor a külsõvinyó leírásában megtalálod! Haveromén nincs ilyen, de szerintem komolyabb darabokon már kell, hogy legyen!) Ha meg kevés fájlról van szó, akkor berakhatod õket egy .rar állományba, és azt biztosan le lehet védeni! Esetleg még van az a trükk, hogy a tulajdonságoknál beállítod a mappáknak, hogy "rejtett"-ek legyenek! Aztán a vezérlõpultnál a mappa beállításoknál tudod beállítani, hogy mutassa vagy rejtse az ilyen mappákat!
Minden vinyót le lehet jelszavazni. Meghajtótitkosításnak (Bitlocker) hívják. Keress rá a neten...

Hogyan lehet a külső szűrő csövéből kitisztítani a lerakódásokat?

A válaszokat előre s köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.greenaqua.hu/ada-spring-washer-s-csotisztito-13mm.. ha sznob vagy ilyennel, ha nem akkor egyszerû kefével aminek hosszú a nyele

http://www.greenaqua.hu/ada-spring-washer-s-csotisztito-13mm.. ha sznob vagy ilyennel, ha nem akkor egyszerû kefével aminek hosszú a nyele
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok.Köszönöm a választ.
Odateszed a csap alá és vízsugárral átfújsz rajta egy kis darab perlonvattát.
Az a drága cucc spéci üveghez valóbb :D Vízipipához lehet venni tisztító kefét használd azt pár száz forint max.
Nálam most úgy van hogy egy szekrénysorba van beépítve az egyik akvárium, alatta van egy szekrényben a szûrõ, gyakorlatilag tisztíthatatlanok a csövek, ez lassan egy éve lett oda betéve. A tisztítás nálam annyi hogy amikor eszembe jut a takarítás, nem adok a halaknak enni és a légtelenítõ gombra rányomok mondjuk 5-öt, a lerakódást megeszik a halak olyan hévvel mint aki soha nem evett, eddig még soha nem tudta összeszedni a belsõ szûrõ. Nem tudom nálad van-e légtelenítõ, én így szoktam takarítani. Ezen kívül mást nem csinálok. Kb kéthetente vagy ahogy eszembe jut. http://kepfeltoltes.hu/130528/tisztit_s_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem egy TetraTec EX 600 van.

Hogy lehet a külső HDD-ről eltüntetni egy véletlenül létrehozott partíciót, ha az lett az elsődleges part. (FAT16) 7GB, a többi kb.465 GB (FAT32) meg lett logikai partíció? Hogy lehetne esetleg ezeket újra egyesíteni és összehozni FAT32-re?

Legjobb válasz: Ha XP-d van: Start menü Vezérlõpult Felügyeleti eszközök Számítógép kezelés Lemezkezelés Jobb klikk a meghajtó megfelelõ partíciójára, Partíció törlése. Letörlöd mindkettõt, újat hozol létre. Win7 alatt ugyanez, az útvonal, csak ott elég a 7 gigás részt törölni és hozzáadni a többihez a felszabadult területet.

Ha XP-d van: Start menü Vezérlõpult Felügyeleti eszközök Számítógép kezelés Lemezkezelés Jobb klikk a meghajtó megfelelõ partíciójára, Partíció törlése. Letörlöd mindkettõt, újat hozol létre. Win7 alatt ugyanez, az útvonal, csak ott elég a 7 gigás részt törölni és hozzáadni a többihez a felszabadult területet.


Ha van egy notebookom és egy 2.5" os külső merevlemezem és ha valami miatt meg adja magát a notebookban lévő merevlemez akkor azt meg lehet-e oldani hogy szétszedni a külső merevlemezt és beletenni a notebookba?

olyan külső merevlemezre gondolok ami gyárilag az szóval eredetileg annak lett gyártva nem csak lett véve egy ház megy egy hdd és bele lett rakva a merevlemez... konkrétan erre:

Legjobb válasz: vagy csak egyszerûen meg akarnám cserélni a méretkülönbség miatt....

A kérdező hozzászólása: vagy csak egyszerûen meg akarnám cserélni a méretkülönbség miatt....
Nem esélytelen, de nem garantálja semmi, hogy igen. Nem tudom pontosan, hogy a belinkelt Adata külsõ merevlemeznek beépített USB interfésze van-e, vagy bármilyen más speciális megoldása... ha igen, akkor sajnos nem lehet. Ha szétszeded, és a házban egy 2.5"-os SATA vinyót találsz, akkor természetesen kompatibilis és használható. Arra figyelj oda, hogy a fordulatszáma csak 5400 rpm... tehát az a vinyó egyértelmûen adattárolásra, és nem rendszer futtatására lett kitalálva eredetileg. Persze régen is sok 5400-es rendszerdiszk volt, de ugye lassabbak is voltak, mint a 7200-esek. Szóval lehet, hogy ha sikerül a dolog, akkor az operációs rendszer sebességében némi negatív változást fogsz tapasztalni (feltéve, hogy a mostani diszk nem ugyanilyen fordulatszámú, akkor nem szóltam).

3100 méhszájjal mit nem lehet? Doki csak annyit mondott hogy nyitva a külsö méhszáj és többet feküdjek. 28 h. km

Legjobb válasz: Szerintem mindent lehet. Én mindent csináltam. Szerintem mondta volna, ha lett volna valami, de ha aggódsz emiatt, akkor hívd fel.

Szerintem mindent lehet. Én mindent csináltam. Szerintem mondta volna, ha lett volna valami, de ha aggódsz emiatt, akkor hívd fel.
Én még csak 23 hetes vagyok, nekem is nyitva van 1 ujjnyira, semmi megkötés nincs, mindent csinálhatok...
Nekem a 22. héttõl ennyi volt, sok pihenést és magnéziumot meg nem szexelhettünk. 36hkm.
szia! nekem mindkét babámmal nyitva volt a külsõ méhszáj a 25. héttõl. ha nem társul hozzá görcs, szúró fájdalom akkor bármit csinálhatsz, de azért túlzásba nem szabad vinni!

Az hogy lehet hogy formáztam a külső merevlemezem és 1.5 TB helyett lett rajta 570Gb?

Legjobb válasz: Valszeg csak egy részét formáztad. Mit használtál formázáshoz?

Valszeg csak egy részét formáztad. Mit használtál formázáshoz?
A kérdező hozzászólása: csak simán rámentem hogy jobb egérgomb formázás és ennyi
Akkor valószínûleg csak akkora méretû lett partícionálva. A többit is particionálni kéne a lemezkezelõben. Jobb klikk a számítógépen, ott kezelés majd lemezkezelés. Itt particionálod a le nem foglalt területet vagy törlöd ezt az 570GB-osat és csinálsz egy nagyot egybe és utána formázod...

34. hétben lévő k. mama vagyok. Két és fél hete közölte az orvosom, hogy nyitott a külső méhszáj és kb. ennyi ideje érzek mensi szerű "fájásokat". Mennyi időm lehet még szülésig?

Legjobb válasz: szia hát én ugyan még zárva vagyok, de már több mint egy hónapja vannak joslófájásaim és még mindig egyben vagyunk :D 39hetes kismama sok boldogságot

szia hát én ugyan még zárva vagyok, de már több mint egy hónapja vannak joslófájásaim és még mindig egyben vagyunk :D 39hetes kismama sok boldogságot
Nekem a 36. héttõl nyitva van a méhszájam három ujjnyira, és még mindig itthon vagyunk :-D 38 hetes vagyok

The Sims 3 Természetfeletti erők -játékban, hogyan lehet a vérfarkas külsőt állítani?

Azt tudom, hogy a sim szerkeszt?be, de kés? jöttem rá, és szeretném átalakítani a farkas kinézetét az embernek, ez hogyan kivitelezhet??

Legjobb válasz: UTÓLAG nem tudod átalakítani. Még az elején kell, amikor megteremted. Ez egyébként egy bazi nagy hibája a Sims 3-nak, hogy a nem beköltöztetett Sim-eket sem lehet utólag módosítani.

UTÓLAG nem tudod átalakítani. Még az elején kell, amikor megteremted. Ez egyébként egy bazi nagy hibája a Sims 3-nak, hogy a nem beköltöztetett Sim-eket sem lehet utólag módosítani.

Most regisztráltam a minecraftra és nem tudom, hogy lehet a kocka emberkémnek a külsejét megváltoztatni. Ezért megkérdezem itt. Hogy máshogy hogyan lehet új külsõt csinálni a kis karakteremnek?

(Amm most regisztráltam erre a gyakorikérdésekre is... így nemtudom hova írhattam volna a kérdésem mert hát ugye a számításteknikába[témában] ez azért elég hülyén hangzana) És a kérdés kiegészítéséül: Mármint azt tudom, hogy lehet neki venni v. találni ott ahol azokat az építõanyagokat vesszük (na ezt jól megmondtam) ott is vannak ilyen "ruhák" de én hallottam 1 barátomtól, hogy máshogy is lehet csak õ se tudja pontosan. Ezért kérdezem itt.

Legjobb válasz: Bejelentkezel minecraft.net-re, rámész a Profil menüre és ott van a Skin feltöltése.

Bejelentkezel minecraft.net-re, rámész a Profil menüre és ott van a Skin feltöltése.
Lépésenként csináld, amit leírtam. Elõször nehéznek tûnik így ránézésre, de nem az! Rákeresel erre: minecraft.noveskin.me . Ez után megszerkeszted a skin-t, amit szeretnél, majd a jobb felsõ sarokban rákattintassz, hogy save, ott nem kell semmit beírnod, újra bal oldalon alul megnyomod hogy save, majd fönn a bal sarokban megnyomod, hogy download. Alul megjelenik neked egy unnamed.png NE kattints rá! Rákeresel, ahogy az elõzõ mondta a minecraft.net -re. Bemész a Profile-ba, ott bejelentkezel. Ott lesz, hogy "Fájl kiválasztása". Rányomsz, megjelenik egy mappa, ott bemész a downloadsok közé és ott lesz, hogy unnamed.png , rányomsz egyszer(!), majd megnyomod, hogy "open" , így ki lesz választva a fájl, rányomsz, hogy "upload" és már kész is. Újra kell indítanod a minecraftot, mert ha ezt úgy csinálod, hogy közbe be vagy lépve, nem fog megváltozni, csak miután kiléptél és újra beléptél. Remélem érthetõen elmagyaráztam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!