Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a körömlakkot, hogy szépen (2 db)

Hogyan lehet a csillámport beleszórni a körömlakkba, amikor már felvitted a körmödre, hogy szép legyen?

Nem szeretem a m?körmöt, és mivel szép hosszú formás a sajátom, szeretném megcsinálni nagyon szépre. Vettem szép lilás csillámport. Milyen szin? lakkon mutatna jól? És az egészre szórjam, vagy hogy? Tegnap bénáztam vele, de nem nagyon fogta meg a lakk, le is potyogott a fele :S

Legjobb válasz: Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.

Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.
* szerintem, bocsi :) (elsõ voltam)

Hogyan lehet besűríteni a körömlakkot, hogy szépen lehessen vele díszíteni?

Legjobb válasz: besûríteni volt a kérdés... sztem egy ideig hagyd kupak nélkül, de vigyázz, be ne száradjon

besûríteni volt a kérdés... sztem egy ideig hagyd kupak nélkül, de vigyázz, be ne száradjon
Körömlakk lemosóval szoktam felhigítani, de csak nagyon kevés mennyiséggel. Szerintem az használ.
Elnéztem.. Neked meg nem kéne talán bunkónak lenned. Okoska
Most nem értelek titeket. Akkor sûriteni akarjátok vagy higitani? Sûriteni magától nagyon hamar besûrûsödik fõleg ha csetes ebben a melegben ha használod. Higitani meg én inkább a lakkhigitót ajánlom 100-as ban lehet kapni kb 200 Ft-ért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!