Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a körömlakkot, hogy (26 db)

Sûrítsd...
szerintem ha van olyan, vagy hasonló színû másik körömlakkod, akkor keverj belõle hozzá...:) nem tudom máshogy lehetne-e...:$:) remélem segítettem:)
jaaa és am ha van pl. fehéred vagy vmi más szín, akkor lehet, hogy még egy jó kis színt is ki tudsz hozni belõle:) persze ha nem mered, akk ink ne, csak egy ötlet...:D szia:)
Hagyd állni kicsit kupak nélkül, csak idõnként rázd meg, nehogy bekövüljön.

Mivel és hogy lehet a körömlakk foltot kiszedni farmer nadrágból úgy hogy az ne károsodjon?

Legjobb válasz: Egy kis acetont higíts fel vizzel és vattával töröld le

Egy kis acetont higíts fel vizzel és vattával töröld le
Vannak most már acetonmentes lakklemosók is, és inkább azzal próbálnám, hátha az aceton a nadrág eredeti festékanyagát sem kíméli.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: most nézem hogy nincs otthon aceton esetleg más alkohol alapú anyag kihozhatja pl valami parfüm vagy vagy ilyesmi ami nem károsítja és kiszedi?

Hogyan lehet a csillámport beleszórni a körömlakkba, amikor már felvitted a körmödre, hogy szép legyen?

Nem szeretem a m?körmöt, és mivel szép hosszú formás a sajátom, szeretném megcsinálni nagyon szépre. Vettem szép lilás csillámport. Milyen szin? lakkon mutatna jól? És az egészre szórjam, vagy hogy? Tegnap bénáztam vele, de nem nagyon fogta meg a lakk, le is potyogott a fele :S

Legjobb válasz: Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.

Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.
* szerintem, bocsi :) (elsõ voltam)


Hogyan lehet fekete nadrágból kiszedni a körömlakkot, hogy ne jöjjön ki a nadrág színe?

Legjobb válasz: Próbáld ki egy nem látható részén acetonnal.

Próbáld ki egy nem látható részén acetonnal.
Körömlakk lemosóval, mondjuk fültisztítóval, hogy ne nagy felületet érintsen. Ha mégis kijön a színe, befested fekete filctollal.
Sikerült kiszedni a foltot? ha igen mi vált be?

Hogyan lehet besűríteni a körömlakkot, hogy szépen lehessen vele díszíteni?

Legjobb válasz: besûríteni volt a kérdés... sztem egy ideig hagyd kupak nélkül, de vigyázz, be ne száradjon

besûríteni volt a kérdés... sztem egy ideig hagyd kupak nélkül, de vigyázz, be ne száradjon
Körömlakk lemosóval szoktam felhigítani, de csak nagyon kevés mennyiséggel. Szerintem az használ.
Elnéztem.. Neked meg nem kéne talán bunkónak lenned. Okoska
Most nem értelek titeket. Akkor sûriteni akarjátok vagy higitani? Sûriteni magától nagyon hamar besûrûsödik fõleg ha csetes ebben a melegben ha használod. Higitani meg én inkább a lakkhigitót ajánlom 100-as ban lehet kapni kb 200 Ft-ért.

Benőtt lábkörömre próbáltátok már a 3TO Spange körömszabályozót? Mik a tapasztalataitok? Rá lehet kenni körömlakkot, hogy ne legyen annyira feltűnő?

Legjobb válasz: Nekem tavaly volt mindkét nagylábujjamon, mert már menthetetlen volt a helyzet, lézert meg sebészt szerettem volna elkerülni, ezért utánajártam. Türelemjáték volt, havonta mentem vissza cserére, olyan 4-5 hónapig volt rajta. Nekem mindig lelakkozták, franciára, közelrõl persze látszott, hogy valami ott púposodik (mivel porcelánnal lefedik a drótot), de 1-2 méterrõl már semmi nem látszott, így lelakkozva. Ha lemostam róla a lakkot, akkor sem volt olyan gáz, volt aki megkérdezte, hogy ez valami ékszer-e.. de leginkább senki sem vette észre. Mindenesetre ha csúnya lett volna, én akkor is végigcsináltam volna a procedúrát, mert akinek fájt már benõtt köröm, az tudja, milyen megkönnyebbülés, mikor nem fáj. Mindenképp vágj bele, ha szükséged van rá! Ja és a pedikûrös, aki csinálta, az õ neve legyen áldott!:))

Nekem tavaly volt mindkét nagylábujjamon, mert már menthetetlen volt a helyzet, lézert meg sebészt szerettem volna elkerülni, ezért utánajártam. Türelemjáték volt, havonta mentem vissza cserére, olyan 4-5 hónapig volt rajta. Nekem mindig lelakkozták, franciára, közelrõl persze látszott, hogy valami ott púposodik (mivel porcelánnal lefedik a drótot), de 1-2 méterrõl már semmi nem látszott, így lelakkozva. Ha lemostam róla a lakkot, akkor sem volt olyan gáz, volt aki megkérdezte, hogy ez valami ékszer-e.. de leginkább senki sem vette észre. Mindenesetre ha csúnya lett volna, én akkor is végigcsináltam volna a procedúrát, mert akinek fájt már benõtt köröm, az tudja, milyen megkönnyebbülés, mikor nem fáj. Mindenképp vágj bele, ha szükséged van rá! Ja és a pedikûrös, aki csinálta, az õ neve legyen áldott!:) )
Nekem is pont igy volt, mint az elso hozzaszolonak

Sárgára, hogyan lehet befesteni a körmünket, ha nincs sárga körömlakk? ötletek, tippek?

Legjobb válasz: pár órája láttam egy kérdést amiben arra voltak kíváncsiak hogy sárga körömlakk nélkül hogy lehet befesteni sárgára a körmöt,kicsit fura hogy egy nap ketten találják ki... amúgy meg abban leírták hogy áttetszõ körömlakhoz kell sárga szemfestéket keverni

pár órája láttam egy kérdést amiben arra voltak kíváncsiak hogy sárga körömlakk nélkül hogy lehet befesteni sárgára a körmöt, kicsit fura hogy egy nap ketten találják ki... amúgy meg abban leírták hogy áttetszõ körömlakhoz kell sárga szemfestéket keverni
az elõzõ kérdésedben nem válaszolták meg elég jól?
A kérdező hozzászólása: én nem kérdeztem még ezt
Sehogy. A sárgát nem lehet kikeverni, mert alapszín.

Körmösök! Hogy marad tartósabb a körömlakk a körmön? Fényzsléát lehet körömlakkra kenni? Vagy fedőlakkot? Köszi:kezdő körmös

Legjobb válasz: Szia! A körömlakk úgy marad leginkább tartós, ha megfelelõen zsírtalanítod a körmöket /ehhez tökéletes a 90%-os alkohol, amit gyógyszertárban kapsz meg és otthon kitöltöd egy , és elõkészíted úgy, mintha körmöt építenél. A fényzselé nem marad meg a lakkozott körmön, fedõlakkot ajánlanék elsõsorban. :)

Szia! A körömlakk úgy marad leginkább tartós, ha megfelelõen zsírtalanítod a körmöket /ehhez tökéletes a 90%-os alkohol, amit gyógyszertárban kapsz meg és otthon kitöltöd egy , és elõkészíted úgy, mintha körmöt építenél. A fényzselé nem marad meg a lakkozott körmön, fedõlakkot ajánlanék elsõsorban. :)
*egy kiüresedett körömlakkos üvegbe, mert ebbõl könnyen a körömre tudod vinni... (bocs, de ez kimarad a szövegbõl)
Kezdö körmösként biztos van zsirtalanitod, azzal töröld át a körmöket... és tudod négy réteg lakk:) alapozo, 2réteg szin, fedöfény:) ))

Hogyan lehet kiszedni a körömlakkot a ruhából?

Legjobb válasz: Aceton mentes körömlakk lemosó....

Aceton mentes körömlakk lemosó....
Az ecet sok makacs foltot kiszed, talán ezt is. Egy próbát megér, az anyagot egyáltalán nem roncsolja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Vigyázz, mert kiveszi a ruha színét! Én már megjártam egy barna rövidnadrággal :(

Belefolyt a telefonomba a kiömlött körömlakkom, ezért nagyon nehezen lehet megnyomni a gombokat. Hogyan és mivel tudnám kipucolni?

Legjobb válasz: ha szét tudod szedni akkor értelemszerûen körömlakk lemosóval, ha nem akkor vidd el valakihez aki szét tudja szedni

ha szét tudod szedni akkor értelemszerûen körömlakk lemosóval, ha nem akkor vidd el valakihez aki szét tudja szedni
szedd le az elõlapot és pucold ki körömlakk lemosóval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!