Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a körömlakkot, (26 db)

Mivel és hogy lehet a körömlakk foltot kiszedni farmer nadrágból úgy hogy az ne károsodjon?

Legjobb válasz: Egy kis acetont higíts fel vizzel és vattával töröld le

Egy kis acetont higíts fel vizzel és vattával töröld le
Vannak most már acetonmentes lakklemosók is, és inkább azzal próbálnám, hátha az aceton a nadrág eredeti festékanyagát sem kíméli.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: most nézem hogy nincs otthon aceton esetleg más alkohol alapú anyag kihozhatja pl valami parfüm vagy vagy ilyesmi ami nem károsítja és kiszedi?

Hogyan lehet a csillámport beleszórni a körömlakkba, amikor már felvitted a körmödre, hogy szép legyen?

Nem szeretem a m?körmöt, és mivel szép hosszú formás a sajátom, szeretném megcsinálni nagyon szépre. Vettem szép lilás csillámport. Milyen szin? lakkon mutatna jól? És az egészre szórjam, vagy hogy? Tegnap bénáztam vele, de nem nagyon fogta meg a lakk, le is potyogott a fele :S

Legjobb válasz: Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.

Szerinam a lila fehéren jól mutatna vagy valami nagyon halvány átlátszó lilás színûn. Én úgy szoktam csinálni, hogy felviszem a körömlakkot és utána rögtön rászórom a csillámport, amíg még a lakk nem száradt meg. És miután megszáradt a csillámmal együtt akkor utána áthúzom színtelen lakkal, hogy tartósabb legyen.
* szerintem, bocsi :) (elsõ voltam)

Sárgára, hogyan lehet befesteni a körmünket, ha nincs sárga körömlakk? ötletek, tippek?

Legjobb válasz: pár órája láttam egy kérdést amiben arra voltak kíváncsiak hogy sárga körömlakk nélkül hogy lehet befesteni sárgára a körmöt,kicsit fura hogy egy nap ketten találják ki... amúgy meg abban leírták hogy áttetszõ körömlakhoz kell sárga szemfestéket keverni

pár órája láttam egy kérdést amiben arra voltak kíváncsiak hogy sárga körömlakk nélkül hogy lehet befesteni sárgára a körmöt, kicsit fura hogy egy nap ketten találják ki... amúgy meg abban leírták hogy áttetszõ körömlakhoz kell sárga szemfestéket keverni
az elõzõ kérdésedben nem válaszolták meg elég jól?
A kérdező hozzászólása: én nem kérdeztem még ezt
Sehogy. A sárgát nem lehet kikeverni, mert alapszín.


Körmösök! Hogy marad tartósabb a körömlakk a körmön? Fényzsléát lehet körömlakkra kenni? Vagy fedőlakkot? Köszi:kezdő körmös

Legjobb válasz: Szia! A körömlakk úgy marad leginkább tartós, ha megfelelõen zsírtalanítod a körmöket /ehhez tökéletes a 90%-os alkohol, amit gyógyszertárban kapsz meg és otthon kitöltöd egy , és elõkészíted úgy, mintha körmöt építenél. A fényzselé nem marad meg a lakkozott körmön, fedõlakkot ajánlanék elsõsorban. :)

Szia! A körömlakk úgy marad leginkább tartós, ha megfelelõen zsírtalanítod a körmöket /ehhez tökéletes a 90%-os alkohol, amit gyógyszertárban kapsz meg és otthon kitöltöd egy , és elõkészíted úgy, mintha körmöt építenél. A fényzselé nem marad meg a lakkozott körmön, fedõlakkot ajánlanék elsõsorban. :)
*egy kiüresedett körömlakkos üvegbe, mert ebbõl könnyen a körömre tudod vinni... (bocs, de ez kimarad a szövegbõl)
Kezdö körmösként biztos van zsirtalanitod, azzal töröld át a körmöket... és tudod négy réteg lakk:) alapozo, 2réteg szin, fedöfény:) ))

Hogyan lehet kiszedni a körömlakkot a ruhából?

Legjobb válasz: Aceton mentes körömlakk lemosó....

Aceton mentes körömlakk lemosó....
Az ecet sok makacs foltot kiszed, talán ezt is. Egy próbát megér, az anyagot egyáltalán nem roncsolja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Vigyázz, mert kiveszi a ruha színét! Én már megjártam egy barna rövidnadrággal :(

Pénzről hogy lehet lemosni a körömlakkot? (vaspénz) A körömlakk lemosó nem marja szét?

Legjobb válasz: Úristen. Ennyire tudatlan a mai fiatalság?! Még a körömlakklemosó szétmarja a "vaspénzt"...

Úristen. Ennyire tudatlan a mai fiatalság?! Még a körömlakklemosó szétmarja a "vaspénzt"...
Az Aceton bizonyítottan a legmaróbb anyag. Ha lecsöppen a Földre, átmar egészen Kínáig.
Elárulok két nagy titkot. 1.A körömlakklemosó arra szolgál, hogy lemossa a körömlakkot. 2.A körömlakklemosó nem marja szét a "vaspénzt"
Vagy szépen lekapargatod egy tûvel, és még ki sem fog lyukadni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor megnyugodtam:)
Sûrítsd...
szerintem ha van olyan, vagy hasonló színû másik körömlakkod, akkor keverj belõle hozzá...:) nem tudom máshogy lehetne-e...:$:) remélem segítettem:)
jaaa és am ha van pl. fehéred vagy vmi más szín, akkor lehet, hogy még egy jó kis színt is ki tudsz hozni belõle:) persze ha nem mered, akk ink ne, csak egy ötlet...:D szia:)
Hagyd állni kicsit kupak nélkül, csak idõnként rázd meg, nehogy bekövüljön.
sehogy.. tegyél rá matricát.
Burkolatcsere.. Sehogy, hozzá ne nyúlj, szokd meg, tapétázd le, rajzoltass rá valami mintát egy mûvésszel..
Az aceton belecsócsált a mûanyagba, mert szereti :) Tegyél rá egy Hellokittys matricát.
A kérdező hozzászólása: Ha valakin Hello Kittis cuccot látok, helybõl kirugdosnám a fogát. Inkább egy 67-es GT 500-as fastback ford mustangot ragasztanék rá, de kinõttem már a matricákból :D
Sajnos sehogy.
Körömlakklemosóval próbáltad? Nekem cipõrõl lehozta. Az mondjuk lutri, hogy nem szedi-e ki a textilbõr színét is. Bár sokat nem veszíthetsz vele, legfeljebb lila folt helyett fehér lesz rajta. Még mindig kevésbé feltûnõ.
Ecetes olló :-)

Hogyan lehet ruhából kiszedni a körömlakkot? SOS

Legjobb válasz: sosem próbáltam, de az aceton pl a ruha festékét is megtámadja, tehát nem jó megoldás ... talán ha megszárad akkor ki lehet "morzsolni" belõle

sosem próbáltam, de az aceton pl a ruha festékét is megtámadja, tehát nem jó megoldás ... talán ha megszárad akkor ki lehet "morzsolni" belõle
én ráöntöttem apu munka pulcsijára hát soha nem jött ki pedig már 8 hónapja semmivel se jön ki...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!