Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a járólapról lapattant bevonatot (1 db)

Hogyan lehet kijavítani a járólapról lapattant bevonatot?

Nagyon csunyán néz ki ha hiányzik a máz, mintha szemetes lenne. Van valami javitószer?

Legjobb válasz: nincs. cserélni kell. Ezért érdemes a megmaradt lapokat eltenni. körbe kell vágni a fuga mentén és felvésni. berakni az újat és kifugázni.

nincs. cserélni kell. Ezért érdemes a megmaradt lapokat eltenni. körbe kell vágni a fuga mentén és felvésni. berakni az újat és kifugázni.
Attól függ, hogy milyen színû a járólap és mekkora a folt, én a mienket körömlakkal festettem be. (persze ugyanolyan vagy legalábbis nagyon hasonló színûvel). Így nem olyan feltûnõ a fehér pötty ill. folt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet kapni Budapesten extra-lágy szilikont?

1

Airbrush felszerelést szeretnék venni. Ki melyik márkát ajálnja?

És még egy olyan kérdésem is van, hogy különböző vastagságú vonalakhoz különböző pisztoly kell? Köszönöm a válaszokat előre is.:)

0

Koax kábel szerelésénél melyik a szakszerű megoldás és miért?

Találtam két félét, gondolom mindkettő fog működni, de ha már csinálom érdekelne melyik a kettő közül a szakszerű megoldás.

A két csupaszolási hossz más és az egyiknél az alsó fémfólia (nevét nem tudom) nincs visszahajtva.


1:38-nál van kép:

7

A WC bűzelzárója elejti a vizet és jön fel a szag úgy hetente 2*3* megtörténik. Hogy oldjam meg? Mitől lehet ez? Hol a probléma? Mit csináljak vele?

6

Nagy hőmérsékletű testet mivel lehet hőszigetelni?

Lényegében egy 280-300 °C-os Füstgép kazánját kellene leszigetelni!
Mivel lehet, vagy Milyen anyaggal szokták?

2

Hogyan tudok itthon kulcsot másolni?

Van ugye egy módszer, hogy veszek egy nyers kulcsot és kireszelgetem, de nekem ez nem lesz jó, ugyanis nem tudok nyers kulcsot venni. Itt a kulcs a kezemben viszont valami alternatív módon kéne egy kulcsot létrehoznom. Van ólmom például abból kéne kiönteni, vagy ilyesmi.
Ha bármi ötletetek van írjatok kérlek.
Esetleg hogy mivel és hogyan tudnék mintát venni a kulcsról, hogy késöbb kiönthessem.

Válaszokat előre köszönöm és mindenkinek jó barkácsolást :)

4

Tudnátok ajánlani Csongrád, Szentes környékén jó redőnyöst? Köszönöm.

0

Natúr fenyő ágyat mivel lehet lefesteni?

5

Padlófűtés bekötés közvetlen 800L két hőcserélős (PR2) puffertartály hőcserélőire. Ilyet célszerű, hatásfok?

2 hőcserélő csöves 800L puffert (SunS. PR2) szeretnék beépíteni úgy, hogy a padlófűtés kör közvetlenül a két hőcserélőn menjen keresztül (egymás után), a lentin majd a fentin. A kazán az előállított meleg vizet közvetlen a tartályba felülről töltené be és alulról vételezne. A két kör így hidraulikailag független, ellenáramú hőcserélőnek tekinthető a tartály. A puffer fagymentes helyen lenne. Ez a kialakítás azért lenne célszerű mert – költséget tekintve - nem mindegy, hogy csak a padlófűtésbe keverek glikolt vagy a kazánba és a pufferbe is. Úgy tudom, hogy a hőforrást szokás a csőtekercsbe (hőcserélő) vezetni, de akkor ez itt fordítva lenne. Ilyet lehet, ha igen milyen hatásfokra lehet számítani, mekkora lenne az eltérés egy hőcserélő nélküli (üres) pufferhez képest? A fenti puffer hőcserélő felület 1.8m2 (11.1L), a lentié 2.9m2 (17.9L), a padló felülete kb. 140m2.

0

Öt ponton záródó bejárati ajtó zárát házilag helyre tudnám hozni?

Van egy Tarna nevű, 5 ponton záródó bejárati ajtóm, amin ma délelőttől nem tudok kimenni ! Azt történt, hogy az unokaöcsém az ajtó előtt állt és ki akartam nyitni neki (ehhez kettőt kell fordítani a záron!) és ő az első fordítás után türelmetlenül lenyomta a kilincset kívülről. Miután nem nyílt ki, én belülről visszazártam és újrakezdetem a kinyitást, mire ő az első elfordítás után megint lenyomta kívülről a kilincset...(ezután már kiabáltam vele, hogy többet hozzá ne nyúljon)...és azóta nem nyílik az ajtóm...egyszer el tudom fordítani a kulcsot, a második fordításig már nem jut el, megakad.
Kérdés 1. házilag van-e erre megoldás, 2. ha szakember kell, akkor milyen foglalkozik vele és kb. mekkora összegre lehet számítani ?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!