Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a járólapról lapattant (1 db)

Hogyan lehet kijavítani a járólapról lapattant bevonatot?

Nagyon csunyán néz ki ha hiányzik a máz, mintha szemetes lenne. Van valami javitószer?

Legjobb válasz: nincs. cserélni kell. Ezért érdemes a megmaradt lapokat eltenni. körbe kell vágni a fuga mentén és felvésni. berakni az újat és kifugázni.

nincs. cserélni kell. Ezért érdemes a megmaradt lapokat eltenni. körbe kell vágni a fuga mentén és felvésni. berakni az újat és kifugázni.
Attól függ, hogy milyen színû a járólap és mekkora a folt, én a mienket körömlakkal festettem be. (persze ugyanolyan vagy legalábbis nagyon hasonló színûvel). Így nem olyan feltûnõ a fehér pötty ill. folt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Falból kiszakadt radiátort hogy lehet megjavítani?

Az történt, h a földön ültem a radiátor mellett és ahogy felkeltem, elveszítettem az egyensúlyomat, belekapaszkodtam a radiátorba és kicsit kitéptem a falból! A tetején a csavarok kilógnak a lyukból és az egész ferdén áll. Hogy tudnám megjavítani egyszerűen?

10

Mit jelent az hogy a hidraulika olaj 32-es vagy 22-es esetleg 46 os? Mit takarnak a számok?

1

Édes apukám nagyon szeret barkácsolni, kint a ház körül. Bármit: hegesztés, szerelés, építkezés. Karácsonyra szeretnék ezzel foglalkozó könyvet venni neki. Tudnátok felsorolni pár könyv címet?

5

Mi a pillanat ragaszto?

3

Jó lesz ez így?

Legolcsóbb szigetelő gumit vettem a nyílászáróimra,amiken egyébként van szigetelés,csak vetemedettek a nyílászárók.Ezeket a gumikat a tokra tenném,nem az ablakszerkezetre,mert akkor nem lehetne becsukni az ablakot.Jó ötlet lehet ez?Igaz látszana az ablak mellett a gumi.

2

Budapesten melyik boltban kaphatok szilikoncsövet?

1 centiméter alatti átmérőjű kellene.

2

Átfesthető-e a siladecorral kezelt kültéri fafelület vízbázisú festékkel, ill. fordítva?

1

Hol kapható Budapesten Leatherman zsbkés?

Konkrétan a wave és a charge al

2

Hol lehet Budapesten venni textilfestő sprayt? Csak webshopokban találok. Arany, barna és ezüst színekben kellene, lehetőleg nem méregdrágán.

2

Ajánlana valaki jó asztalost Debrecenben? Lapra szerelt nappali szekrénysort vettünk, ennek az összeszereléséhez lenne rá szükség.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!