Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hasam (1149 db)

Hogyan lehet a hasam alján felgyülemlett zsírréteget ledolgozni? :S:D Nem olyan sok, de zavar. :S:D

Mert ez a legkényesebb rész, és nem arányos az elosztódás a hasam többi részén, keményen edzek am hasizomra..:S:D

Legjobb válasz: Hasizmot nem lehet fejleszteni, ha súlyfelesleged van a hasadon. Egyébként minden 2. nap van egy ilyen kérdés, nem tudom, hogy miért nem lehet használni a keresõt.

Hasizmot nem lehet fejleszteni, ha súlyfelesleged van a hasadon. Egyébként minden 2. nap van egy ilyen kérdés, nem tudom, hogy miért nem lehet használni a keresõt.
Hasizmot lehet fejleszteni úgy, hogy van rajta zsírfelesleg! Ez olyan mintha azt mondanád, ha van egy zsír a melleden akkor az már nem is fejlõdik :D Badarság, fejlõdik az csak esztétikusabb nem lesz. Ehhez le kell szálkásítani. A válasz: nincs helyi zsírégetés, de van diéta és kemény edzés.

Hogyan lehet a has alsó 2 kockájára erősíteni?

A legalsókra gondolok :D

Legjobb válasz: Igen, az oldalsó hasizomról nem beszéltem. De azért is bátorkodtam kihagyni, mivel a kérdezõ eleve az alsó hasizmaival kapcsolatban kérdezett :)

Igen, az oldalsó hasizomról nem beszéltem. De azért is bátorkodtam kihagyni, mivel a kérdezõ eleve az alsó hasizmaival kapcsolatban kérdezett :)
Lábemelés, fõleg függeszkedve. http://shop.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=15 De ettõl még nem fog lemenni a zsír, ha van rajta, mert nincs helyi zsírégetés. :)
A hasizomnak nincsenek külön edzhetõ részei. A hasizom az egy olyan izom, ami ugyan több izomkötegbõl (6 kocka) áll, de az izomkötegek munkavégzését külön-külön nem tudod akaratlagosan szabályozni, együtt dolgozik az összes. Így tehát csak olyan mozgások vannak amik a hasizmot - mint egészt - dolgoztatják meg. Pont. Ezek között nyilván vannak hatékonyabbak vagy kevésbé hatékonyak, de ezt saját magadnak kell kitapasztalni, hogy melyiket érzed "jó"-nak.
Ez mondjuk igaz, hogy nem lehet elkülönítve dolgozni az alsó vagy a felsõ részére, mivel egy izomról van szó.
Zakatholnak részben igaza van, hogy a 6 kockát nem lehet külön-külön edzeni, de az oldalsó hasizmokat lehet
igen egy izom, de azt lehet irányítani hogy melyik részen lévõ izomrostok kapják a nagyobb terhelést. mint pl. a mellnél a 30fokos nyomásnál a mell felsõ izom rostjai kapják a nagyobb terhelést.

Hogyan lehet a hasat lefogyasztani? Milyen gyakorlatot javasoltok, ami nem erősíti egyelőre, hanem lefogyasztja.

Diétázom. 10kg-ot kell még leadnom. A hasam nagyon idegesít, hogy azon van kb. a háromnegyede a súlyfeleslegemnek.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy valaki csak a hasáról fogyjon. Sajnos nem lehet befolyásolni testtájékokra. De folytasd a diétát, és sportolj mellette. Varázslatos recept nincs rá, csak a testsúly folyamatos és fokozatos csökkentése úgy, hogy ne a testünk izomzatából adjuk le a túlsúlyt, hanem a testzsírból. Ezt pedig csak egy módszerrel tudjuk elérni, ha csökkentjük a bevitt kalóriák számát ugyanakkor a testünk által felhasznált energiamennyiséget növeljük - testmozgással, sporttal. Sok sikert! :)

Olyan nincs, hogy valaki csak a hasáról fogyjon. Sajnos nem lehet befolyásolni testtájékokra. De folytasd a diétát, és sportolj mellette. Varázslatos recept nincs rá, csak a testsúly folyamatos és fokozatos csökkentése úgy, hogy ne a testünk izomzatából adjuk le a túlsúlyt, hanem a testzsírból. Ezt pedig csak egy módszerrel tudjuk elérni, ha csökkentjük a bevitt kalóriák számát ugyanakkor a testünk által felhasznált energiamennyiséget növeljük - testmozgással, sporttal. Sok sikert! :)
Folytasd a diétát, és sportolj. Bicikli, gyors gyaloglás, úszás, amit bírsz és amihez kedved van. Különféle tornagyakorlatokkal nem fogod lefogyasztani a hasad, azok mindegyike a zsír alatti izmot erõsíti. A fogyás 70%-áért a diéta felelõs.
A hasat bármennyit edzheted, nem fog attól nõni. nem olyan, mint a combizom, ami nagy súllyal való edzéstõl vastagabb lehet. A legjobb: hasprés, hasprés lábemeléssel, oldalt. Rubint Rékának van DVD-je amin van külön 30 perc hasedzés, az nagyon hatásos. Az edzéstõl izmosabb lesz, feszesebb, de a háj sajnos attól nem megy le, csak a diétával kombinálva!
Futás fogyasztja. Én hasizmoztam egy évig kitartóan. Izmos lett, de megmaradt felette a háj. Elkezdtem futni és lement a háj róla.
mennyit futottál mennyi idõ után látszott?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!

Hogyan lehet a hasnak ezt a részét edzeni, fejleszteni? Milyen gyakorlatokkal? Mert mert a csípőm felett elkeskenyedek majd a hátamnál újra szélesedek darázsderekam van, és engem zavar.15 /f

képen a bekarikázott részt szeretném edzeni, milyen gyakorlatokat javasoltok?

Legjobb válasz: oldalsó lábemelés álva,oldalsó hasprés,felülés türzsforditással,törzsforditás seprunyéllel álva

oldalsó lábemelés álva, oldalsó hasprés, felülés türzsforditással, törzsforditás seprunyéllel álva
úgy hogy felszedsz magadra 20 kiló izmot, hogy kiszélesedjen a felsõtested. minden 15 éves gyereknek olyan, nekem is olyan volt és azért, mert egy ropi voltam, nem azért, mert darázsderekam volt.

Mit jelent hogy bekeményedig a has hol lehet érezni belül vagy kintről is?

Legjobb válasz: Olyan feszülõ érzés, én azt szoktam mondani, hogy egy medicinlabda van a hasamban:-) De kívülrõl lehet érezni,ha megnyomkodod finoman, hogy nagyon kemény a has. De ne jó, ha keményedik, ha sokat van ilyen, beszélj a dokiddal:-)

Olyan feszülõ érzés, én azt szoktam mondani, hogy egy medicinlabda van a hasamban:-) De kívülrõl lehet érezni, ha megnyomkodod finoman, hogy nagyon kemény a has. De ne jó, ha keményedik, ha sokat van ilyen, beszélj a dokiddal:-)
A has bekeményedése egyétrelmûen méhösszehúzódást jelent-tehát a méh görcsöl...bizonyos mértékben normális, de elõrehaladott terhesség esetén koraszüléshez is vezethet- így olvastam okos könyvekbõl

Hogyan lehet lapos hasam? Mi a lapos has titka?

http://www.google.hu/imgres?q=kis+pocak&hl=hu&biw=1366&bih=5.. Ez aztán a hosszú link! :D Na mind1..ez nem az én hasam, de kb nekem is ilyen van. Ezt le szeretném faragni, de máshonnan nem nagyon szeretnék fogyni. Félek, hogy az a kis mellem is lemegy, ami van :D Még talán ez is hasonlít...legalábbis a hasi része, a többi vékonyabb nekem. Vali tudna segíteni??? Hogyan faraghatnám le?

Legjobb válasz: kiskegyed :D NINCS helyi zsírégetés! pár felüléstõl senkinek nem lesz lapos hasa, ezt most elárulom... kérdezõ, neked ezt a linket javasolnám: http://metalozott-testek.blogspot.com/2012/01/hogyan-fogyjak..

kiskegyed :D NINCS helyi zsírégetés! pár felüléstõl senkinek nem lesz lapos hasa, ezt most elárulom... kérdezõ, neked ezt a linket javasolnám: http://metalozott-testek.blogspot.com/2012/01/hogyan-fogyjak..
http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/fitnesz/lapos-has-vill.. Én is már kérdeztem, de nekem mindenki a szálkásító diétát javasolta, de az mondjuk nekem, mint vegának nem jó, mert szinte csak húsokat kell enni, másrészt azoknak való, akik testépítõk akarnak lenni, mert az az izmokat növeszti. Szóval ennyit tudok segíteni.
88%-os, köszi ezt a linket, ezentúl gyakran fogom látogatni ezt az oldalt! Remélem segít a testformálásban :)
A kiskegyedben egy dagadt reménytelen nõ írja ezeket a cikkeket ez meggyõzõdésem...reménykedik hogy valamelyik hülyeség mûködik de nem fog, báár a 88% os linkjét csak régebben néztem úgy emlékszem eléggé hiteles forrás, vagy bodybuilder.hu ALAPISMERETEK vagy tesztoszteron.hu amiket még ajánlok

Akkor most az uszastol laposabb lehet a hasam? ! Mert midnenki azt irta hogy alakot formal de nem fogyaszt. Tehat akkor szalkasit izmosit nem? !

Legjobb válasz: Hát laposabb lehet a hasad ha behúzod, de zsírt veszíteni az úszástól nem lehet! (lásd az egyéb kérdéseknél ahol éppen ma került szóba)

Hát laposabb lehet a hasad ha behúzod, de zsírt veszíteni az úszástól nem lehet! (lásd az egyéb kérdéseknél ahol éppen ma került szóba)
Az uszás széppé teszi az alakot de nm hiszem hogy le is fogyaszt:/
Az úszás izmosít, szálkásít. De ha van rajtad zsír, a szép szálkás izmaid az bizony eltakarja :D Nem tudom, hogy a hasizmokat mennyire formázza az uszi, de szerintem nem a legjobb gyakorlat arra.
A kérdező hozzászólása: jo nem vagyok kover.. sot mindenki csinosnak tart.. kuldenek modellkedni.. de azert en szeretnem ha laposabb lenne kicsit a hasim:P amugy faj a gerincem es mas sportot nem nagyon csinalhatok pocim miatt es asztma miatt.. koszi a valaszokat.. lattam a mai kerdeseket is.. de nem talaltam meg benne a valasozm.. nem fogyni akarok .. hanem izmosodni kcisit csinosodni :P
Ha felmegy a pulzusod az intenzív úszástól, az fogyaszt. Ha "többféleképp" úszol (hát, mell, gyors), akkor minden izmodat egyformán átmozgatja. Tehát az úszás mindenképp hasznos. Has laposítására én a régi módszert használom: alakformáló krém, fólia és kardioeddzés. Igaz nekem bõven volt mibõl laposítani, de a lényeg hogy használt.
Lehet, hogy éjszakai magömlésed van!
Hali! ÿ _ Hány éves vagy? _ Mióta van ez? _ Mennyi idõnként (milyen rendszeresen) fordul elõ a hasi fájdalom? Csinálsz/Eszel vmi olyat, ami kivált6ja ezt a fájdalmat? Nem vagy esetleg akkortájt a szokásosnál stresszesebb, ingerültebb? ___ Milyen intenzitású fájdalomról beszélünk? (Erõsségileg 1-10-ig) ___ Milyen JELLEGÛ fájdalomról beszélünk? (Szúró, égetõ, zsibbadó, elnehezedõ, lüktetõ, szakító/hasogató, tompa, éles, ... stb.) _ Amikor nagyon fáj a hasad, ... ___ A hasad nyomásérzékeny? ______ Görcsöl is? ___ Van székleted? ______ Ha igen, milyen a színe, a szaga, és az állaga? _ Hol van ilyen zselés anyag? ___ Milyen színû/szagú? ___ Vél7õen honnan jön ki? A végbélbõl vagy a péniszedbõl? ___ Mekkora mennyiségrõl van szó? _ Orvosnál voltál már vele? Mit mondott rá? ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Az egészségemmel nincs semmi probléma. Egyszer csak jelentkezik ez a fájdalom, mondjuk délután 5 felé, fáj a hasam, görcsöl. Pl. ha megyek az utcán, meg kell állnom, mert nagyon fáj. Aztán elmúlik, aztán késõbb megint rájön. És másnap reggelre ez a cucc van a gatyámban. De volt már olyan is, hogy több napig fájt elõtte a hasam. Éjszaka is és felébredtem rá.
Oké, akkor kezdjük elölrõl. Fentebb írtam kérdéseket, szépen széttagolva. Uígy széttagolva légy szíves egyenként válaszold meg, mert most megint leírtad ugyanazt, amit nagyjából eddig is tudtunk, így azonban nem jutunk egyrõl a kettõre, ha te a választ ennyire összecsapod. Részletes választ szerettem volna, ezért a széttagolás! Kezdd elölrõl! Ha neked úgy egyszerûbb számozd meg a különbözõ sorokba írt kérdéseket, és úgy töltsd ki a kérdõívet. (Nyilván én sem véletlenül írtam ezt így! :-T) Üdv: EE
>... és légy szíves az ÖSSZES kérdésre válaszolni szíveskedjél. Köszönöm. (Igaz, ezt 19 évesen neked már magadtól tudnod ill. csinálnod kéne...) EE

Mitől lehet szerintetek? Hogy szúr a hasam alja. Mint amikor fel vagyunk fázva mi nők. De nem vagyok, mert semmi más tünete nincs. Mi ez?

erős hüvelyi folyásom is van 7x voltam nőgyógyásznál kaptam drága,gyógyszereket kúpokat de akkor elmúlt pár hétre és most szúr a hasam alatt és felpuffadok mint aki terhes...... Az se lehetek mert gyógyszert szedek és most ment el 2hete..szóval nem tudom.....tipp??

Legjobb válasz: nem lehet hogy megfog jönni? én akkor puffadok és akkor szúrkál a hasam alja.....

nem lehet hogy megfog jönni? én akkor puffadok és akkor szúrkál a hasam alja.....
A kérdező hozzászólása: Nem mert még van vagy 2hét addig...:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!