Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hang és a (258 db)

Letoltottem egy filmet, amit DVD-re tennek de a hang es a kep nincsen szinkronban (a hang kesik 2-3mp) hogy lehet ezt kijavitani?

Legjobb válasz: Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)

Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)

Ki lehet számolni a hang és a szag közti időkülönbségből, hogy milyen távol volt tőlem az aki fingott?

A villámlásnál ugye m?ködik a dolog. (csak ott fény - hang párosítással) Tehát ha hallom, hogy valaki púzott egy irgalmatlan nagyot és onnantól kezdve az illet?t egy pontszer? gázforrásnak tekintem, a szag megérkezéséig eltelt id? alapján meg lehet határozni a "forrás" távolságát? Ilyen alapon - háromszögeléssel - azt is meg lehetne határozni, hogy ki fingott???

Legjobb válasz: Na meg a légmozgás a szag terjedését hatalmas mértékben befolyásolja, a hangét már nem igazán... szóval eleve legfeljebb egy hermetikusan zárt szobában mûködne, mert egyébként egy apró szellõ, amit te talán észre sem veszel, máris módosítja az eredményt... :P

Na meg a légmozgás a szag terjedését hatalmas mértékben befolyásolja, a hangét már nem igazán... szóval eleve legfeljebb egy hermetikusan zárt szobában mûködne, mert egyébként egy apró szellõ, amit te talán észre sem veszel, máris módosítja az eredményt... :P
Szerintem nem. Mert ennek akkor lenne jelentõsége, ha nagyobb tömegben lennél. Mert ugye ha csak pár ember vesz körül, akkor ott már a hang irányából meg lehetne állapítani, hogy ki volt a tettes. Viszont ha nagyobb tömegben vagy, akkor a gáz terjedése nem egyenletes, akadályokba ütközhet (emberek). Illetve az is számít, hogy nyílt, vagy zárt térben vagytok-e, milyen a légozgás, stb. Szóval nehéz lenne. :)
Nem. A diffúzió esetén nincs ugrás az észlelésben.
És , még ha ez tömegközlekedési eszközön történik , még több adattal kell számolni... Számolgatás helyett inkább , az arcokat kell figyelni. Aki látványosan szaglászik az volt... :D
a néma sunyi laposról itt senkise beszél na azt hogy számolod ki?
Igaz, elég perverz a bûzben a számolgatás , szerintem a szellõztetés célravezetõbb...
Igen befolyásoló tényezõk a helység méretei is. Mert például az Operaházban pár centiméter után észlelhetetlen. Ha ott mégis érezzük , akkor könnyû beazonosítani az elkövetõt...
Itt most jó néhány válaszon át fejtegették, hogy a válasz egy egyértelmû NEM! :D

Letoltottem egy filmet, amit DVD-re szeretnek tenni, de a hang es a kep, nincsen szinkronban (a hang kesik 2-3mp) hogy lehet ezt kijavitani?

Legjobb válasz: Ha állandó a csúszás>>> ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Ha állandó a csúszás>>> ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


A hang és a kép elcsúszik videózás közben, miért van ez? Hogy lehet a gyári beállításokat visszaállítani a NIKON coolpix L820-as fényképezőgépen.

Legjobb válasz: Szerintem a felvevõnek lesz valami baja de sajnos nem értek ehhez ennyire. De egy szervizben biztosan megmondják. Nem hiszem hogy ez házilag megcsinálható.

Szerintem a felvevõnek lesz valami baja de sajnos nem értek ehhez ennyire. De egy szervizben biztosan megmondják. Nem hiszem hogy ez házilag megcsinálható.
Hello, nekem is ugyan ilyen gépem van, és nekem is ugyan ez a problémám..:O Azóta neked megoldódott? elvitted szervizbe?
A kérdező hozzászólása: nem vittem el, 720p-n veszem a videókat és a fókuszt egyszerire állítottam videózás közben. most már tökéletes :)
De egyszer fókusszal hogy zoomolsz?
A kérdező hozzászólása: tudok vele, és elég jól élesít is

Hogy lehet xp-n megváltoztatni a bejelentkezési hangot? És 7-en?

Legjobb válasz: Win 7: Start menü, vezérlõpult, hang, hangok fül. XP: Start menü, vezérlõpult, hangok és audioeszközök, hangok fül.

Win 7: Start menü, vezérlõpult, hang, hangok fül. XP: Start menü, vezérlõpult, hangok és audioeszközök, hangok fül.
Szerkeszteni lehet hogy melyikben milyen hangerõ legyen, vagy rezgés és billentyûhang ...
Manuálisan lehet a beállításokba a bilentyûhangot pedig nagyon egyszerû levenni, a bal oldalán vagy egy fel/le hangosító gomb azt alaphelyzetben megnyomva a bilentyû hangot szabályozza megjelenik a képernyõs és onnan állíthatod.
Nekem ez a válaszom: anti-colos.tk/
lETÖLTÖD A FOS.1.03 VERZIÓJÁT ÉS MEGETETED A KECSKÉDDEL

BMWe36 om van és rázza a kormányt meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani

Legjobb válasz: rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.

rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.
De a legjobb ha hozzá se nyúlsz, mert antitalent vagy hozzá.
motrot???? MOTORTO b*szdmeg!!!!
cagiva mitot tudsz venni 200-ból
Hopp emgint én vagyok 19/F Az elõzõt még kiegészíteném a Honda nsr 125 Cagiva freccia ( nekem nagyon nem jön be :$)
:D Mz etz 125 (nemigazán sportos XD de utcai) yamaha tzr 125 yamaha tdr 125 ( túra enduro, ilyen van nekem is) yamaha dt 125 suzuki rg 125 aprilia rs 125 cagiva mito cagiva planet Ezeket ajánlom én.
A kérdező hozzászólása: Inkább sport, de lehet utcai is, mondanám úgy, hogy sportos utcai vagy sport.
attól függ milyen stílust kedveled... sport enduro utcai..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Szerintem 2T lesz.. Igaz, aztmondják drága javíttatni meg sokszor, de azért 15 éves motorok is elég szép álapotban vannak korokhuz képest, úgyhogy szerintem annyira nemlehet vészes a 2T. 200-230 mostmár az árkategória, szerintetek milyen motor legyen? Yamaha, esetleg RS125 ha van esetleg pár darab ebbe az árban, vagy valami más?
125ccmbõl csakis 2T!! bár igaz városba v munkábajárni jobban megéri a 4t de én a 2t híve vagyok :$ :D imádom azt a pattogós hangját :P gyönyörû :)
"motrot???? MOTORTO b*szdmeg!!!!" grat ez nem jött össze!xD Én biztos 4t-t vennék, mivel a 2-t több mint dupla annyit fogyaszt, megbízhatóbb és tovább bírja.
16:17 tökéletes válasz, mindenben egyetértek vele
Látom kedvet kaptál az elõzõ kérdésnél... Te kérdezted az XT v WR? Kérdést:P Én imádom a 2-t is és a 4t-t is... Biztos fogok én is 4 ütemût venni... de csak 250 vagy afeletti köbcentiset... Azért mert 125 köbcentis szerintem gyengus... robogóban is és váltósban is ( biztos jönnek majd a cbr 125-ös motorosok akik nagyon értenek hozzá és megmagyarázzák hogy otthagyják az rs 125-öst és egyéb kétütemûeket:) ) Ahhoz pedig hogy jól lehessen vele menni, élvezetesen szét kéne húzni a száját szegény motornak, amit én sajnálnék:P A 2 ütemû hangját mélyíteni tudod, hogy a hátsó dobot kitömeted gyapottal... ettõl megmarad a pattogós hangja, de sokkal mélyebb lesz... Viszont 200e ftból nem nagyon fogsz tudni venni :/ ink 300 körül vannak jó állapotúak... 19/f
Egy kétütemû hangja sosem lesz olyan, mint egy négyütemûé. Mivel a kétütemûek esetén minden fordulatban van munkaütem, a négyütemûeknél pedig csak minden második fordulatban, ezért soha nem fogsz tudni egy kétütemûbõl olyan hangot kihozni, mint egy négyütemûbõl, mert a hang legnagyobb részét adó kipufogózajok alapfrekvenciája kétszer akkora.
4 ütemû nem megy olyan jól de kevesebbet fogyaszt, a 2 ütemû többet fogyaszt és jobban megy. 4 ütemû tartósabb.
A kérdező hozzászólása: Értem.. és a 2 ütemûnek hogyan lehet a hangját mélyebbé tenni ?mint pl egy 4 ütemü 125-ösé
Attól függ, mire szeretnéd használni. Hétköznapi jövés-menésre a négyütemûek jobbak, mert nyomatékosabbak, jobb a motorfékjük. A kétütemûek viszont gyorsabbak (bár ha A1-est veszel, akkor az hivatalosan 11 kW, azzal nem nagyon lehet rohangálni), hobbicélra, "villogni" tehát azok a megfelelõbbek.
én 2t-t nem vennék használtan. és igaz, hogy egyszerûbb motor, nincsenek szelepek, de nemhihszem el, hogy ennek az "egyszerû 2t-nek" kevessebb menne el a javítására, mint egy "bonyolult 4t-s" Hondának. persze gyengébbek, de megbízhatóbbak, és városra/falura/kisebb túrákra megteszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!