Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hang és (269 db)

aviba konvertálod és pld. win. múvi mékerrel
Nero 8-ban, 9-ben a Vision pl.

Hogy lehet a hangszálakat erősíteni, és hogy lehet a hangunkat "tisztítani" hogy tisztább legyen énekléskor? (A megfogalmazás nem a legjobb, de remélem értitek!

És értelmes válaszokat kérek és olyanoktól akik értik is ezeket! (és a sért? szavakat kerüljük) Kösziii :) ♥

Legjobb válasz: Hangodat csak sok énekléssel javíthatod valamint gyakorolni kell a levegõvételt is orron veszed be és nem tüdõbõl hanem rekeszizomból kell ezt pedig úgy tudod gyakorolni ha neki dûlsz egy szekrénynek elõre hajolsz és érzed h a gyomrodba megy a levegõ,sok mézes teát igyál, tojássárgája cukorral összekeverve,igyál sok vizet,kerüld a szénsavas üdítõket a cigit! :)

Hangodat csak sok énekléssel javíthatod valamint gyakorolni kell a levegõvételt is orron veszed be és nem tüdõbõl hanem rekeszizomból kell ezt pedig úgy tudod gyakorolni ha neki dûlsz egy szekrénynek elõre hajolsz és érzed h a gyomrodba megy a levegõ, sok mézes teát igyál, tojássárgája cukorral összekeverve, igyál sok vizet, kerüld a szénsavas üdítõket a cigit! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, õszintén köszönöm a segítségedet! :) Betartom amit mondtál! :)

Hogy lehet a hangokat szétosztani a hangfal és a füles között?

A gépem szét szokta osztani ha egy új alkalmazást nyitok szóval tudom hogy lehet, de azt nem tudom hogyha a játék a hangfalon szól a zene pedig a fülesen és mondjuk ezt fel akarom cserélni azt hogy lehet.

Legjobb válasz: A hangeszközök, a hangkártya beállításai v. az adott szoftver hangbeállításai között. Két hangkártyád van? Vagy egy hangkártya és USB-s füles?

A hangeszközök, a hangkártya beállításai v. az adott szoftver hangbeállításai között. Két hangkártyád van? Vagy egy hangkártya és USB-s füles?
A kérdező hozzászólása: Ott nem találtam 2 egy az alaplapon Realtek és egy a videókártyán de az csak hdmi-nél müködik jackdugós
Vezérlõpult/Hangok és audió eszk/Hangok/Hangsémák...ha erre gondoltál...
Vagy jobb oldalt alul a tálcán a hangszóró ikonon 2xkatt és a bejövõ ablakban állíthatsz ezt-azt...
Nekem ez a válaszom: anti-colos.tk/
lETÖLTÖD A FOS.1.03 VERZIÓJÁT ÉS MEGETETED A KECSKÉDDEL

Letoltottem egy filmet, amit DVD-re tennek de a hang es a kep nincsen szinkronban (a hang kesik 2-3mp) hogy lehet ezt kijavitani?

Legjobb válasz: Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)

Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)

BMWe36 om van és rázza a kormányt meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani

Legjobb válasz: rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.

rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.
De a legjobb ha hozzá se nyúlsz, mert antitalent vagy hozzá.
motrot???? MOTORTO b*szdmeg!!!!
cagiva mitot tudsz venni 200-ból
Hopp emgint én vagyok 19/F Az elõzõt még kiegészíteném a Honda nsr 125 Cagiva freccia ( nekem nagyon nem jön be :$)
:D Mz etz 125 (nemigazán sportos XD de utcai) yamaha tzr 125 yamaha tdr 125 ( túra enduro, ilyen van nekem is) yamaha dt 125 suzuki rg 125 aprilia rs 125 cagiva mito cagiva planet Ezeket ajánlom én.
A kérdező hozzászólása: Inkább sport, de lehet utcai is, mondanám úgy, hogy sportos utcai vagy sport.
attól függ milyen stílust kedveled... sport enduro utcai..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Szerintem 2T lesz.. Igaz, aztmondják drága javíttatni meg sokszor, de azért 15 éves motorok is elég szép álapotban vannak korokhuz képest, úgyhogy szerintem annyira nemlehet vészes a 2T. 200-230 mostmár az árkategória, szerintetek milyen motor legyen? Yamaha, esetleg RS125 ha van esetleg pár darab ebbe az árban, vagy valami más?
125ccmbõl csakis 2T!! bár igaz városba v munkábajárni jobban megéri a 4t de én a 2t híve vagyok :$ :D imádom azt a pattogós hangját :P gyönyörû :)
"motrot???? MOTORTO b*szdmeg!!!!" grat ez nem jött össze!xD Én biztos 4t-t vennék, mivel a 2-t több mint dupla annyit fogyaszt, megbízhatóbb és tovább bírja.
16:17 tökéletes válasz, mindenben egyetértek vele
Látom kedvet kaptál az elõzõ kérdésnél... Te kérdezted az XT v WR? Kérdést:P Én imádom a 2-t is és a 4t-t is... Biztos fogok én is 4 ütemût venni... de csak 250 vagy afeletti köbcentiset... Azért mert 125 köbcentis szerintem gyengus... robogóban is és váltósban is ( biztos jönnek majd a cbr 125-ös motorosok akik nagyon értenek hozzá és megmagyarázzák hogy otthagyják az rs 125-öst és egyéb kétütemûeket:) ) Ahhoz pedig hogy jól lehessen vele menni, élvezetesen szét kéne húzni a száját szegény motornak, amit én sajnálnék:P A 2 ütemû hangját mélyíteni tudod, hogy a hátsó dobot kitömeted gyapottal... ettõl megmarad a pattogós hangja, de sokkal mélyebb lesz... Viszont 200e ftból nem nagyon fogsz tudni venni :/ ink 300 körül vannak jó állapotúak... 19/f
Egy kétütemû hangja sosem lesz olyan, mint egy négyütemûé. Mivel a kétütemûek esetén minden fordulatban van munkaütem, a négyütemûeknél pedig csak minden második fordulatban, ezért soha nem fogsz tudni egy kétütemûbõl olyan hangot kihozni, mint egy négyütemûbõl, mert a hang legnagyobb részét adó kipufogózajok alapfrekvenciája kétszer akkora.
4 ütemû nem megy olyan jól de kevesebbet fogyaszt, a 2 ütemû többet fogyaszt és jobban megy. 4 ütemû tartósabb.
A kérdező hozzászólása: Értem.. és a 2 ütemûnek hogyan lehet a hangját mélyebbé tenni ?mint pl egy 4 ütemü 125-ösé
Attól függ, mire szeretnéd használni. Hétköznapi jövés-menésre a négyütemûek jobbak, mert nyomatékosabbak, jobb a motorfékjük. A kétütemûek viszont gyorsabbak (bár ha A1-est veszel, akkor az hivatalosan 11 kW, azzal nem nagyon lehet rohangálni), hobbicélra, "villogni" tehát azok a megfelelõbbek.
én 2t-t nem vennék használtan. és igaz, hogy egyszerûbb motor, nincsenek szelepek, de nemhihszem el, hogy ennek az "egyszerû 2t-nek" kevessebb menne el a javítására, mint egy "bonyolult 4t-s" Hondának. persze gyengébbek, de megbízhatóbbak, és városra/falura/kisebb túrákra megteszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!