Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hang (675 db)

Hogy lehet a hangszálakat erősíteni, és hogy lehet a hangunkat "tisztítani" hogy tisztább legyen énekléskor? (A megfogalmazás nem a legjobb, de remélem értitek!

És értelmes válaszokat kérek és olyanoktól akik értik is ezeket! (és a sért? szavakat kerüljük) Kösziii :) ♥

Legjobb válasz: Hangodat csak sok énekléssel javíthatod valamint gyakorolni kell a levegõvételt is orron veszed be és nem tüdõbõl hanem rekeszizomból kell ezt pedig úgy tudod gyakorolni ha neki dûlsz egy szekrénynek elõre hajolsz és érzed h a gyomrodba megy a levegõ,sok mézes teát igyál, tojássárgája cukorral összekeverve,igyál sok vizet,kerüld a szénsavas üdítõket a cigit! :)

Hangodat csak sok énekléssel javíthatod valamint gyakorolni kell a levegõvételt is orron veszed be és nem tüdõbõl hanem rekeszizomból kell ezt pedig úgy tudod gyakorolni ha neki dûlsz egy szekrénynek elõre hajolsz és érzed h a gyomrodba megy a levegõ, sok mézes teát igyál, tojássárgája cukorral összekeverve, igyál sok vizet, kerüld a szénsavas üdítõket a cigit! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, õszintén köszönöm a segítségedet! :) Betartom amit mondtál! :)

Van egy sony vaio laptopom, hogy lehet a hangot állitani a billentyűzettel?

Legjobb válasz: Bal oldalt alul "fn" billentyût lenyomod elõször, utána fent a hang billentyût.

Bal oldalt alul "fn" billentyût lenyomod elõször, utána fent a hang billentyût.
A kérdező hozzászólása: de nem müködik.


Nokia C7-00-n hogyan lehet a hang kodeket frissíteni?

filmet akarok rajta nézni, de nem engedi mert nem támogatja az acc3 hankodeket. Ha meg átkódolom gépen a hangot akkor meg kép nincs, ha kép van akkor meg hang nincs a filmen.

Hogy lehet a hangokat verb effektel ellátni?

Legjobb válasz: Nem inkább reverb?

Nem inkább reverb?
A kérdező hozzászólása: De:D véletlen elírtam.

Hogy lehet a hangot beállítani?

http://acrecorpbolivia.com/images/stories/genius5.1-1000atra.. Ilyen hangfalam van. Windows 7 telepítése után, a hangkártya drivert feltelepítettem, de csak 2 hangfal szól. Xp alatt mind szólt. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Hankártyadriverbne szokott lenni ilyenre config, ahol beállítod hogy milyen hangeszközt használsz (2.0,2.0, ...stb) de talán win7 alatt van a rendszerbe is építve ilyesmi, azokat böngészd.

Hankártyadriverbne szokott lenni ilyenre config, ahol beállítod hogy milyen hangeszközt használsz (2.0, 2.0, ...stb) de talán win7 alatt van a rendszerbe is építve ilyesmi, azokat böngészd.

Hogy lehet a hangot beállítani a mobilomon?

Napok óta ha megszólal a telóm éppen hogy csak elkezdi a csengőhangot, mire felvenném már el is hallgat. Egy teljes zeneszám van csengőhangnak, miért csak az első-két taktust játssza le? Hol lehet ezt beállitani?

Hogyan lehet a hangok kivenni?

A Dead Space nev? játékban nekem nagyon tetszett az a számítógépes n?i hang. Szeretném azt valahogyan kiszedni a játékból és betenni ?ket a windows hangsémái közé. Ezt meg lehet oldani valahogy?

Legjobb válasz: Igen. Pl Audacity segítségével. Program: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/audacity.html Leírás: http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/Se/0/22890/index.html Sok sikert!

A kérdező hozzászólása: A program nem támogatja a formátumot... egyéb ötlet?
" A kérdező hozzászólása: A program nem támogatja a formátumot... egyéb ötlet?" Úgy értették rögzítsd a hangokat egyesével és aztán oda teszed ahova akarod.

Hogyan lehet a hangot állítani az ipod nano-n? Ha tekerem a clickwheelt csak a hangszórója hangosodik fel, de a fülhallgtón semmi változás!

Alapból ha a fülhallgató be van dugva azon kéne változnia a hangnak nem? Annyira hangos hogy egyszer?en nem bírom hallgatni :(

Legjobb válasz: MP4be kell konvertálni, de a gúgli barátod biztos talál erre jó programot. Ja, a hangerpt a clickwheelel kell szabályozni, nem értem, ha a fülhhalgató van bedugva, akkor most... mi van vele? Ezt írd le kicsit érthetõbben.

MP4be kell konvertálni, de a gúgli barátod biztos talál erre jó programot. Ja, a hangerpt a clickwheelel kell szabályozni, nem értem, ha a fülhhalgató van bedugva, akkor most... mi van vele? Ezt írd le kicsit érthetõbben.
A kérdező hozzászólása: Hát király már 1 hónapja erre vártam :( Csak én lehetek ilyen szerencsétlen :( Igen teljesen be van dugva, ha bentebb nyomom már leáll a zene aztán ha újra elindítom ugyanúgy szól mind2õn, de arra gondolok hogy valami érintkezési baja lehet mert a rádiónál is kiírja hogy nincs frekvencia csatlakoztassam a fülhallgatót, aztán megmozgatom szol de mikor elengedem szól tovább de kiírja hogy csatlakoztassam! Lehet akkor ez miatt szól a hangszórón is? Mindenesetre köszi a segítséget, akkor holnap visszaviszem :(
*garanciajegy
De, lehet. Akkor ha megvan a garranciajegy meg a blokk, vidd vissza és cseréltesd ki, mert ez így nem normális mûködés. Amúgy be van rendesen dugva a füles? Teljesen bent van a helyén?
A kérdező hozzászólása: Tegnap vettem, tök új! Csak nem lehet alapból rossz nem? :(
A kérdező hozzászólása: Ha rádiót hallgatok akkor jó a clikwheelel a hangszabályzó, csak zenehallgatásnál nem :(
Akkor az bizony szervízgyanús, mert valami elromolhatott :S
A kérdező hozzászólása: *fülhallgatóm
A kérdező hozzászólása: Be van dugva a fülhallagatóm és mikor a click-el felhangosítom a hangszórón és a fülhallgatón is szól, ha teljesen leveszem akkor csak a fülhallgató szól! De viszont ha teljesen le van véve már magát a fülhallgatót nem tudom igy hallkabbra venni, és olyan hangos hogy nem bírom :(
Biztos vagyok benne, hogy valami kontakthiba van vele vagy ilyesmi, elõfordul sajnos :( De garancia ellenében kcisierélik neked szerintem rögtön vagy "levásárolod" és veszel egy ugyanolyat. Remélem a követrkezõvel nem jársz így :) Minden jót, szívesen :) Ja még annyit, próbáld ki még esetleg másik fülessel, hátha... De szerintem csere lesz belõle.
Nekem ez a válaszom: anti-colos.tk/
lETÖLTÖD A FOS.1.03 VERZIÓJÁT ÉS MEGETETED A KECSKÉDDEL


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!