Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hüvelyi orgazmust (42 db)

Hogyne lenne. 16F
Hogy lehet élni? Ne viccelj már tudod hány nõ nem éli át egyáltalán az orgazmust se így se úgy? Köztük én sem. Még csak a csiklóit csak-csak érezni szoktam hogy mindjárt, de eljutni sosem tudok, de a másikat... szerencsés nõk azok akik átélik mégha csak az egyiket is.
Nekem csak csikló orgazmusom volt/van, de még ezért nem akartam "öngyi" lenni XD Igazából xarok rá milyen a hüvelyi, így is élvezek akkorát, mint atom.
Egy felmérés szerint a nõk 75%-a soha életében nem él át orgazmust. Egyáltalán. Még nem haltunk ki.
akkor én szerencsés vagyok mert nem vagyok benne abban a 75%-ban :D
nekem sose volt hüvelyi orgazmusom csak csiklói.még élek, nélküle is.
Nekem sincs hüvelyi, csak csiklói. Bár az sokkal erõteljesebb, ha a hüvelyemben is van vmi (nyilván péniszre vagy ujjra gondolok, nem szoktam traktort vagy egyéb okosságot magamba dugdosni:D). Érdekes, hogy most mindenki bevallja. Pedig már kezdtem azt hinni, gyakorin mindenkinek van hüvelyi orgazmusa...
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. De régebben még ez sem jött össze ha pasival voltam, úgyhogy én nagyon örülök hogy így el tudok menni. A hüvelyi kicsit sem érdekel, én úgy érzem már elértem a gyönyörök csúcsát, elképzelni sem tudom, hogy ennél bármi is jobb lenne (beleértve a hüvelyi orgazmust), szóval nem érdekel a téma. Szerintem amúgyis nagyon kevés nõ képes rá.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sõt pasival még csiklói sem. Mondjuk nincs is még túl sok tapasztalatom, remélhetõleg idõvel rájövök hogyan engedhetem el magam ha nem vagyok egyedül :(

Hogyan lehet elérni a hüvelyi orgazmust?

Sz?z vagyok, de szoktam maszturbálni és így csak csiklón keresztül élvezem a dolgot.

Legjobb válasz: A hüvelyi orgazmus nem egyszerû!van akinek az elsõ alkalommal már van viszont ez az esetek 20%kb.a nõknek ezt tapasztalniuk kell még nagyon nagyon sokszor! sokszor kell "gyakorolni"ahoz hogy mindez belteljesüljön! de sajnálatosan vannak olyan nõk is akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra.

A hüvelyi orgazmus nem egyszerû!van akinek az elsõ alkalommal már van viszont ez az esetek 20%kb.a nõknek ezt tapasztalniuk kell még nagyon nagyon sokszor! sokszor kell "gyakorolni"ahoz hogy mindez belteljesüljön! de sajnálatosan vannak olyan nõk is akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra.

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

Hogy lehet elérni a hüvelyi orgazmust?

Szerintem nekem még nem volt, csak csikló o.-om, szeretném elérni a hüvelyit is. Tudom, gyakorolni kell állítólag, de úgy érzem, ha az ujjam, vagy a barátom van bennem, nem nagyon érzek semmit, legalábbis, olyat, h ingerel ott bentebb...A méret számít, szóval nem minden fiú tudja ezt nyújtani a barátn?jének? Olyat is hallottam, h nem mindenki képes a hüvelyi o.-ra...Légyszi írjatok, olyanok, akik tapasztaltak és igaz válaszokat kérek, köszönöm! L/22

Legjobb válasz: Hogy lehet elérni a hüvelyi orgazmust? add meg a számod, ha szép vagy :) ha ronda, akkor sehogy :D

Hogy lehet elérni a hüvelyi orgazmust? add meg a számod, ha szép vagy :) ha ronda, akkor sehogy :D
Átéltem. Baromi jó. :) Idõ kellett hozzá. Elõször azt hittem, hogy képtelen vagyok rá.
Én a hüvelyben mindig elérem az orgazmust...
Ha gondolod megmutatom!!!
Sokat kell nyújtózkodni, de el lehet érni.
Bár sokkal intenzívebb.
Én lassabban érem el, mint a másik típusút.
Nem tudom, hogyan kell csinálni, csak egyszerûen jön. Én azt vettem észre, minél hevesebben esik nekem, annál hamarabb megvan. Nem mérem az idõt, de kb 2-3 perc lehet. Elötte már a nyelvétõl ''kész vagyok'', lehet hogy ez is rásegít. Amióta itt találkozom az ilyen kérdésekkel és ezzel a témával, egyre szerencsésebbnek érzem magam. Nem tudtam, hogy ez ilyen ritkaságnak számít.
Kitartással és egy figyelmes partnerrel.
van aki képes rá, van aki nem
A hüvelyi orgazmus nagyrészt agyban dõl el. Én majd 15 év szexelés után értem el.
Hát én is ezt tapasztalom sajnos, én 8 év alatt már feladtam azt, hogy érdekeljen a hüvelyi orgazmus.Nem is foglalkozok vele, biztos bennem van a hiba.:D A nem érzek semmit és az egyáltalán nem érzek semmit között azért van különbség, szóval szerintem kell egy megfelelõ méret.... Én sokkal fontosabbnak tartom, hogy pl ha tudja a partner, hogy a nõ nem fog elélvezni psuztán a behatolásoktól, akkor legalább legyen benne annyi, hogy a klitoriális örömöket megadja.Pláne, hogy amúgyis a nõktõl elvárják az orális szexet minden aktus elõtt/után. N.
Kérdezd a Szerelmem :D Ránézek és már füstöl XDDDDD

Hogyan lehet megtanulni a hüvelyi orgazmust?

Eddig csak csikló orgazmusom volt, de szeretnék hüvelyen keresztül is eljutni, de nem sikerül, nem érzek ott semmit.Mit kellene tennem nekem és a páromnak hogy sikerüljön? 25/L

Legjobb válasz: Úgy, ahogy minden mást megtanulsz! Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni. Ne várjatok más eredményt ugyanattól a cselekvéstõl. Kísérletezzetek! Hosszú elõjáték, sok féle póz. Hüvelyi orgazmushoz a legjobb a kutyapóz! De ujjazással is ki lehet váltani. Nem mindenkinek megy egyébként, de azért élvezni lehet úgy is. Ne teljesítési vágyból csináljátok a szexet, hanem szeretetbõl legyetek együtt. Ez sokat dob a dolgokon!

Úgy, ahogy minden mást megtanulsz! Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni. Ne várjatok más eredményt ugyanattól a cselekvéstõl. Kísérletezzetek! Hosszú elõjáték, sok féle póz. Hüvelyi orgazmushoz a legjobb a kutyapóz! De ujjazással is ki lehet váltani. Nem mindenkinek megy egyébként, de azért élvezni lehet úgy is. Ne teljesítési vágyból csináljátok a szexet, hanem szeretetbõl legyetek együtt. Ez sokat dob a dolgokon!
Ez egy hosszú tanulási folyamat. Nagyon jó páros játék. A pettinggel kell, lehet megtanulni. Õ egyszerre ingerli a csiklódat és a hüvelyedet. Meg kell találni a G pontot is. Õszintén kell közben beszámolnod az érzéseidrõl.érdemes ezzel "játszani". Egyszer csak sikerül. Jó játékot!
Egyetértek, gyakorolni kell. Az is segít, ha egy ideig egyszerre izgatod a csiklódat, és közben benned van a pénisz is. Menni fog, ne görcsölj rá, csak lazán. :)
Tankönyv 45. oldal, második bekezdés :s

Hogyan lehet beindítani a hüvelyi orgazmus felé vezető utat? Milyen pózban kell lenni?

Mert érzékeny vagyok belül, de csak annyi h kicsit kellemes semmi több.

Legjobb válasz: Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.

Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.
Nekem másfél év kellett ahhoz, hogy sikerüljön, úgyhogy türelem, türelem... Én azokat a pózokat ajánlom-nekem bevált-ahol a csikló ingerlésre kerül. Tehát pl ha te vagy felül, lovagolsz, a csikló hozzáér a pasi hasához és bent is nagyon jól ingerel-kedvenc pózom. Vagy lehet bármilyen póz, és akár te, akár párod is ingerleheti a csiklót szex közben, és így lehet egyre közelebb jutni a hüvelyi orgazmushoz.

Valaki elmagyarázná nekem hogy mi a csikló és mi a hüvelyi orgazmus között a különbség? Meg csiklóit hogy lehet elérni és hüvelyit hogyan? (önkielégítésnél)

Legjobb válasz: a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P

a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P
elõzõ vok, am meg h ha bármi kérdésed van priviben segítek:)

Mi a különbség a g-pontos orgazmus és a hüvelyi orgazmus között? ( v a 2 uaz? ) Hogyan lehet elérni a g-pontos orgazmust? CSAK AZ VÁLASZOLJON, AKI NORMÁLISAN TUD, ÉS NEM BUNKÓ!

Barátommal 2 éve élek nemi életet, de még nem sikerült a g-pontos orgazmus. ( vagy én nem tudok róla.. ?)

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=forint&um=1&hl=hu&sa=N&biw=102.. majd ez.

nézd meg a googleban ...
Egy és ugyan az a 2. a G-pont a hüvelyben kb. középtályon található. próbáljátok változatosan...lassan majd gyorsan.....melyik jobb neked...melyik amelyiket jobban élvezed....csináljátok gyengéden vagy durvábban..attol függ nektet melyik tetszik jobban, azaz melyik kellemesebb neked
"Egy és ugyan az a 2." Õõõ... Nem! :D Orgazmus mind a 2, de más :P Sajnos fiú létemre nem tapasztalhatom meg egyiket sem, de amikor a "célszemély" elmegy, igencsak látszik rajta a különbség ;)
Mindenfajta orgazmust átéltem, de egyet kivéve:a hüvelyit És tényleg kíváncsi lennék hogyan lehetne elérni ezt?? Tudom hogy nem mindegyik nõ képes rá, de állítólag fejleszthetõ.. A kérdésedre válaszolva igen a kettõ nem ugyanaz, bár megoszlanak a vélemények. G-pontost igazából csak bizonyos pózban-szögben lehet átélni. és a férfi szerszámának méretétõl függ, illetve a hüvelyed hosszától. Mindenesetre kutya pózban könnyen sikerül :-)) Egyenlõre csak orálisan vagy magamat kielégítve tudok elélvezni, plusz álmomban. Aki tudja hogy kell a hüvelyit elérni írja meg a trükköt legyen szíves! Köszi! Egy 20 éves lány
változó, hogy kinek mitõl sikerül. nekem pl. az vált be, hogy miután õ már elélvezett, utána tovább csináljuk amíg bírja. ilyenkor sokszor sikerül a hüvelyi orgazmus. talán azért, mert kicsit ernyedtebb állapotban pont a g pontomnál lehet a vége. de ugye ez mindkettõtök paramétereitõl függ. azért egy próbát megér. vagy az sem hülyeség, ha te vagy felül, és nem engeded, hogy teljesen benned legyen, elõre (rá) hajolsz, és úgy mozogsz. akkor kb. szintén a g pontot környékén kell, hogy járjon. de ami tuti tipp: ne gondolj arra szex közben, hogy nna mikor lesz már orgazmusod. én amikor feladtam, nem foglakoztam vele, nem arra hajtottam, akkor egyre többször összejött.
Elõször is meg kell találni azt a bizonyos pontot.Kb.2centire van a bemeneti nyílástól a hüvely has felöli oldalán.Egy borsószemnyi kis dudort kell érezned.Ha felteszed az egyik lábadat egy székre, könnyedén ellenõrizheted.A G pont a csiklónak a hüvelybe nyúló idegvégzõdése.Ingerlése közben vizelési inger alakulhat ki, de ha ezt figyelmen kívûl tudod hagyni, hatalmas orgazmusod lesz.Volt olyan partnerem, akinek az úgynevezett nõi magömlése is volt orgazmus közben.
Én, mint hetes, a lényeget elfelejtettem.Partnerednek két újj be és hivogató mozdulatokat tenni a kitüremkedésen.

Az mitől lehet hogy nekem a csikló orgazmus nagyobb öröm mint a hüvelyi?

És hosszabb ... Szex közben még nem volt hülyelyi-m, csak pettinggel.

Legjobb válasz: Kinek ez, kinek az...Örülj, hogy van vmilyen orgazmusod. Vkinek még ez sem adatik meg.

Kinek ez, kinek az...Örülj, hogy van vmilyen orgazmusod. Vkinek még ez sem adatik meg.
Még nem volt hüvelyid a pároddal, akkor érthetõ. De nem gond, van akinek nehezebben megy a hüvelyi, gondolom már régóta masztubálsz csupán csiklóizgatással, ezért szokatlan máshogy.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért mert az se "igazi" hüvelyi volt , hanem (attól függetlenül hogy "bennem volt" ) csikló ?
Igen lehet, fõleg ha misszionáriusban voltatok, mert a pénisz a dörzsivel izgatja a csiklót is.
nyugi, nekem is csak a csiklóorgazmus megy. Van, amikor zavar, de megtanultam együtt élni vele. Hüvelyi is majdnem volt már, épp valamelyik nap (7 év szexelés után!!!), de a párom nem bírja olyan sokáig. Sajna

Onnan lehet tudni, hogy egy lánynak orgazmusa van, hogy összeszűkűl a hüvelye?

Barátnömmel nemi életet folytatok. Eddig, mindig mikor szexeltem vele hangosan nyögött a végén. De volt amikor (nem sokszor) nyögés közben összeszorította a hüvelyét, ami eszméletlen jó érzés volt nekem is. Csak akkor lehetett orgazmusa, amikor összeszűkűlt a hüvelye a többi esetben csak megjátszotta?

Legjobb válasz: Hüvelyösszehúzódás mindig van, csak nem mindegy milyen mértékben. Amikor kicsit, akkor lehet nem is érzed, tehát nem biztos hogy színlelt. Amúgy meg ha valamelyik nõ nagyon akar színlelni, az az összehúzást is tudja színlelni. Azok az izmok tudatosan is mûködtethetõk.

Hüvelyösszehúzódás mindig van, csak nem mindegy milyen mértékben. Amikor kicsit, akkor lehet nem is érzed, tehát nem biztos hogy színlelt. Amúgy meg ha valamelyik nõ nagyon akar színlelni, az az összehúzást is tudja színlelni. Azok az izmok tudatosan is mûködtethetõk.
Orgazmuskor nem szimplán összeszûkül, hanem lüktet az ember hüvelye. Nekem utána szokott szûk lenni, néha direkt úgy csinálja a párom, hogy elõször kielégít és csak utána szexelünk, mert azt mondja, akkor nagyon-nagyon szûk vagyok :)
Nem, van, aki tudja szorítani tudatosan is. Volt már pasim, aki azt hitte, elélveztem, pedig csak rászorítottam. :) Az orgazmusnak további jelei is vannak az összeszûkülésen kívül. :)
Ja, de most értettem meg a kérdést. Azt még nem figyeltem meg, hogy orgazmuskor mennyire szûkül össze... de miért játszaná meg?! :o

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!