Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a hüvelyi orgazmus felé (3 db)

Hogyan lehet beindítani a hüvelyi orgazmus felé vezető utat? Milyen pózban kell lenni?

Mert érzékeny vagyok belül, de csak annyi h kicsit kellemes semmi több.

Legjobb válasz: Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.

Nekem egy gyakorlet segítségével sikerült elérnem. A lényeg, hogy a hüvely izmaidat összehúzod majd elernyeszted és mindezt ritmikusa. Elõször gyakorold egyedül ülve, fekve mindegy. Kicsit fura. Aztán próbáld ki mikor a párod is bennedd van, ez is fura elõször, de ha ráérzel az ízére akkor már menni fog és a párod is élvezni fogja, hogy jobban szorítod. Persze nem lesz egybõl orgazmusod, gyakorolni kell, de nekem bevált.
Nekem másfél év kellett ahhoz, hogy sikerüljön, úgyhogy türelem, türelem... Én azokat a pózokat ajánlom-nekem bevált-ahol a csikló ingerlésre kerül. Tehát pl ha te vagy felül, lovagolsz, a csikló hozzáér a pasi hasához és bent is nagyon jól ingerel-kedvenc pózom. Vagy lehet bármilyen póz, és akár te, akár párod is ingerleheti a csiklót szex közben, és így lehet egyre közelebb jutni a hüvelyi orgazmushoz.

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

A barátnőmel 2és fél éve vagyunk egyut de nincs hüvelyi orgazmusa hogy lehet ez?

Vagyis ha a csiklóját izgatom szex közben eltud menni és érzem akkor hogy nagyon benedvesedik de sztem ez csiklói orgazmus lehet azér mer csak 13 cm a farkam???velem volt els?nek... mi lehet a baj ???micsináljak??

Legjobb válasz: "el tud menni" A csiklói orgazmus pedig csiklói orgazmus. Persze rásegít, ha közben a hüvelyét is izgatod, de hüvelyi orgazmusra nem képes minden nõ.

"el tud menni" A csiklói orgazmus pedig csiklói orgazmus. Persze rásegít, ha közben a hüvelyét is izgatod, de hüvelyi orgazmusra nem képes minden nõ.
A 13 cm bõven elég a hüvelyi orgazmushoz, még kevesebb is, csak megfelelõen kemény és vastag legyen, és tudd használni - plusz barátnõd se legyen lusta, tessék sokat gyakorolni, aktívnak lenni, elõbb-utóbb összejön. 23/N
A kérdező hozzászólása: nem tul vastag..
Nem baj az, hogy akkora amekkora. Nekem az elsõ alkalom, hogy el tudtam menni a második barátommal volt, pedig neki sokkal kisebb volt, mint az elsõnek. Meg próbáljátok meg a lovagló pozíciót, nekem úgy ment. :D Bár mindenkinél más. 24/L
Nem tudni mi lehet az oka... Pózokat cserélgetni, hosszabb, és izgatóbb elõjátékot hagyni, ezeket tudom tzanácsolni. Szerintem nekünk nagyon nagy mázlink van a barátnõmmel, együtt csak 30 évesek vagyunk, még is olyant sikerült összehozni, hogy még a szomszéd is irígykedett :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!