Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a házából (8 db)

Hogy lehet elérni azt, hogy elmenjen a házából?

a lényeg van egy "anya" az ? nevén van a ház(sajnos) de egy f?szálat arrébb nem tesz, pedig van még 2 kisebb gyereke, a férjét már elkergette annyira hogy már nem alszik otthon, de mindenki azt szeretné hogy az anya lépjen le, mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Semmit. Ha õ a tulajdonos, akkor szerethetne bárki bármit, mindenki másnak kell elmennie ha a tulaj akarja, csak neki nem. Ez valahol logikus, nem...? Aki tulajdonos, azé a lakás, aki meg nem, az hallgat, vagy mehet oda, ahova tetszik, illetve ami az övé.

Semmit. Ha õ a tulajdonos, akkor szerethetne bárki bármit, mindenki másnak kell elmennie ha a tulaj akarja, csak neki nem. Ez valahol logikus, nem...? Aki tulajdonos, azé a lakás, aki meg nem, az hallgat, vagy mehet oda, ahova tetszik, illetve ami az övé.
Sajnos csak illegális módszerek léteznek, mint például az anyát leütni egy kalapáccsal, láncfûrésszel szétdarabolni, darabjait nejlonzsákba rakni és elásni a kiskertben (lehetõleg minimum 4 méter mélyre). Majd 3 hét múlva jelenteni az eltûnését (bár akkor talán jobb, ha mégsem otthon ássátok el).
A kérdező hozzászólása: sõt a saját gyerekei sem szeretnék hogy õ ott legyen (gondolhatod milyen anya az aki csak úgy lelép pár napra és kaja meg minden nélkül, de ha otthon van sem fõz nem csinál semmit sem csak a Tv bámulja pedig gyönyörû a ház és a gyerekei is! sajnos bírósági ügy lesz belõle mindenképp :(
Hát ha valahogy tudjátok bizonyítani (mondjuk ajándékozási szerzõdéssel, vagy más úton), hogy a férje adta hozzá a pénzt ajándékba, akkor helye lehet az ajándék visszakövetelésének érdemtelenné válásra hivatkozva. Keress meg egy ügyvédet, egy konzultációs díjat megér, aztán majd az megmondja, hogy lát-e benne fantáziát (bár megnézném azt az ügyvédet, amelyik azt mondja, hogy nem, a vesztes per költségét úgyis az ügyfél fizeti...)
A kérdező hozzászólása: neki akkor munkahelye sem volt semmi az egészet a férje (mert csak papíron váltak el) építette fel a saját pénzébõl+ ami felvett a férje hitel és az a férje nevén van és õ is fizeti a nõ csak él a házba meg a nevét adta :(
Hogy érted, hogy "nem tett bele"? Hogy ti adtátok neki a vételárat a házasság elõtt (és ezt mondjuk valahogy bizonyítani is tudjátok), vagy egyszerûen csak úgy, hogy nem járult hozzá a fenntartási költségekhez?
A kérdező hozzászólása: papíron az övé sajnos de egy fillért sem tett bele :( és még a gyerekeket sem neveli rendesen, nem igazán fõz, mos takarít csak dirigálni tud meg napokra otthagyni a gyerekeit és még telefonálni sem telefonál haza, pedig már nem 20 éves:S
Hát az tökmindegy. Ha a házasság fennállása alatt vették volna a házat, akkor fele-fele lenne a tulajdonjog, de ez így az õ különvagyona, csak az övé. Ha meg az övé, akkor õ mondja meg, mi legyen.
A kérdező hozzászólása: nem de azóta már majdnem 10 éve ugyan ott laknak vagyis mind a ketten egy ugyan arra a lakcímre vannak bejelentkezve, lényegében csak papíron váltak el
A házasság fennállása alatt lett véve a lakás?
A kérdező hozzászólása: tudom de reménykedem hogy hát ha van egy kis kapu, az a baj, hogy egy rossz döntés miatt lett az õ nevére íratva:( és egy forintot bele nem tett az egészbe
Elõzõ vagyok, légyszi töröljétek az elõzõ tanácsom. Kicsit besöröztem és elég jól vagyok.
Aztán miért nem jó? Ha 3.5 akkor abba se lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Máshol találtam megoldást a kérdésemre, megosztom hátha jól jön valakinek. Tehát torx csavarhúzó, hátlap leszed, másik torx vinyó ki, simán be a slimbe, pont. Jó hozzá, köze nincs a 3, 5 hdd-hez. 2, 5-es a fat és a slim is. Azért köszi a választ.
Miért én mit irtam iq betyár?

Hogyan lehet kiszedni a házából a remeterákot?

Legjobb válasz: Miért akarod kiszedni?

Miért akarod kiszedni?
egyszerû... Rakj a terráriumába egy kicsivel nagyobb csigaházat, és abba költözik(pár nap múlván...) ;)
A kérdező hozzászólása: Horvátország, tengerpart, és már nincs sok idõm és szeretnék 1pár csigaházat. /de gyönyörüek/ Szóval ezért!
most láttam a discovery-n az ultimate survivalba, a srác csak megfogta és kihúzta a rákot, simán kijött, csak gyorsnak kell lenni :D


A hörcsögöm pár napja elég furán viselkedik:gyengének tûnik, van, hogy csak kijön a házából és lefekszik a forgácsba, szuszog, aztán kb öt perc múlva visszamegy. Mi lehet vele?

nem tudom pontosan a korát, úgy 1.5 éve vettük, lehetséges hogy öreg már?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy öreg már igen, és végelgyengülése van. Ilyenkor már nem tudsz mit tenni sajnos. De ha nem öreg, akkor hivj fel egy hozzá értõ dokit és mondd el neki is, kérd ki a véleményét.

Lehetséges hogy öreg már igen, és végelgyengülése van. Ilyenkor már nem tudsz mit tenni sajnos. De ha nem öreg, akkor hivj fel egy hozzá értõ dokit és mondd el neki is, kérd ki a véleményét.
Lehet depressziós.

Az aranyhörcsögöm egy hete alig mozdul ki a házából. Hajnalban szokott pár órát mókuskerekezni, de amúgy alszik, meg a házában mocorog. Lehet, hogy téli álmot alszik? Vagy beteg/ idõs? (kb.2éves)

Legjobb válasz: Hát szerintem idõsödik már, a két év már kezd idõsnek számítani. Ha kerekezik az még jó jel. Nappal alszanak általában, én is ha nem néznék be hozzájuk, nem kelnének fel egész nap, majd szürkületkor.

Hát szerintem idõsödik már, a két év már kezd idõsnek számítani. Ha kerekezik az még jó jel. Nappal alszanak általában, én is ha nem néznék be hozzájuk, nem kelnének fel egész nap, majd szürkületkor.
Nem beteg. Idõs már, de hörik amúgy is napközben alszanak és este ébrednek fel majd pedig nekikezdenek játszani és reggel feküdnek le aludni. Az idõsebb hörik többet alszanak és kevesebbet játszanak. Ha 2 éves a hörid akkor õ már idõsnek számít. Az én egyik aranyhörim is már idõs, 2 év plusz 1 hónapos elmúlt. De még azért szokott játszani, csak nagyon keveset, szinte mindig alszik már õ. Egészséges teljesen, csak már öregecske szegény.
Nincs semmi baja. A hörcsög éjszakai állat, ezért nem megy ki nappal, mert akkor alszik.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy egy macska kitúrja a házából a kutyám?

Az egyik cicám beköltözött a kutyaházba, a kutya (foxi) pedig hagyja, képes inkább a kövön aludni. Persze ha kizavarom a macskát, rögtön bemegy, de saját magától nem zavarja ki onnan. Mit lehet tenni? A macskának lenne hová mennie, a garázsban van nekik kialakítva egy csomó alvóhely, és a házba is bejöhetnek. Neki mégis a kutyaház kell. Létezik, hogy egy kutya tartson egy macskától?

Legjobb válasz: A mi kutyánkat is letaszította a macska a helyéröl :D A kutya új helyet keresett, bár nálunk bent voltak a lakásban, de a macskának is a fotel kellett :D

A mi kutyánkat is letaszította a macska a helyéröl :D A kutya új helyet keresett, bár nálunk bent voltak a lakásban, de a macskának is a fotel kellett :D
Ha a kutya nem küzd meg a helyéért akkor te nem nagyon tudsz mit tenni, legfeljebb kiteszel még egy ólat és bemegy abba amelyikben nincs éppen a macska. :)
Hát a cica a domináns azt hiszem.. :D
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, megfordult a fejemben, hogy veszek a macskának is egy ólat. Nézegettem a neten, ugyanannyiért, mint amennyi a kutyaház volt (25000 Ft), macskának tetõteraszos "villát" árulnak. :)
nézd.. ha a kutya akkora balfék, hogy beengedi a macskát..
A kérdező hozzászólása: Elismerem, hogy balfék, de mi lesz vele télen? Mégsem mehetünk ki óránként, hogy megnézzük, ki van a kutyaházban! Azt hiszem, kénytelen leszek venni még egyet. Sajnos a macska fél tõle, ha közeledik, fúj rá, attól meg a kutya fél, pedig ketten is simán elférnének a házban.
Ha a kutya hagyja, akkor nem lehet megakadályozni. Egyébként: A macskát beengeded, a kis foxit meg nem? Ha a macska kimegy a kutya házba, akkor nyílván nem teljesen szoba cica, és akkor a kapunk kívülre is kimegy. Behordhat egy csomó bacit meg fertõzést. Gyerekkoromban nekünk az így tartott macska hozott betegséget a kutyára. Engedd már be azt a szerencsétlen kiskutyát is télen. Nekünk is kertes ház van, tartok egy törölközõt az ajtóban és ha kint sár van akkor házba lépés elõtt mancs törlés van.
A kérdező hozzászólása: Alhatna a kutya a házban, nekünk is ez lenne a legegyszerûbb, helye is van bent, de nem akar. Kétévesen fogadtuk be, az elõzõ gazdájánál kinti kutya volt, valószínûleg megszokta a kinti alvást. Napközben elvan idebent, de amint este elálmosodik, odaáll a bejárati ajtóhoz, hogy engedjük ki. Szereti a házát. Ezért is csodálkozom, hogy nem zavarja ki a macskát. Most is mi zavartuk ki, õ csak bátortalanul nézegetett be a foglalt ólba. Miután kiszaladt a macska, már õ is vakkantott utána párat felháborodva, de egyedül nem merte kizavarni onnan.
Azt próbáltad már, hogy az esti pisi után behívod és simized amíg elalszik? Vagy egyszerüen nem engeded ki. Akkor keres magának helyet bent és ha elég álmos lesz majd oda telepedik. Egy idõ után (fõleg télen) rájön majd, hogy bent jobb neki.

A Sims kertvárosi krónikákban hogyan lehet elköltöztetni a Simet a jelenlegi házából?

nincs.

Legjobb válasz: ha kap újságot akkor katt az újságra és ,,keressen egy saját lakást'' és a többi egyszerü

ha kap újságot akkor katt az újságra és , , keressen egy saját lakást'' és a többi egyszerü

A kutyám 2 hete szült, és tegnap éjjel az egyik (a legnagyobb) kiskutyáját kirakta a házából, nem foglalkozott vele. Vissza raktam alá, azóta semmi nem történt. mi lehet az oka, hogy kirakja maga alól a kölykét, és nem gondolzza tovább?

Legjobb válasz: Valószínüleg valami baj van a kicsivel. De azt mondtad azóta nem rakta ki? Ha 2 hetesek, akkor úgyis ideje az elsõ féreghajtásnak, hívd ki a dokit és megnézi õket.

Valószínüleg valami baj van a kicsivel. De azt mondtad azóta nem rakta ki? Ha 2 hetesek, akkor úgyis ideje az elsõ féreghajtásnak, hívd ki a dokit és megnézi õket.
Mitévõ legyél? Vegyél cumisüveget meg kutyatápszert és neveld fel te! Ha már a te akaratodból megszületett! És legközelebb gondold meg, kell-e ez neked és a kutyádnak.
hát ha szeretnéd megtartani, vidd el dokihoz.. beviszed magatokhoz, nagyon jó tejpotló tápszerek vannak...szépen fel lehet nevelni.. persze ha egészséges
Ugye milyen nagyszerû élmény a kutyáknak elleni? :) (elnézést ha tk-s, tenyészkutyád van)
Persze, ez a szuka is kifejezetten élvezi, hogy anya lehet! :)
"ásott egy nagy gödröt az udvarába, és a kiskutya már benne volt, és Lola meg kapargatta" a rohadt! :o nem egyszerû eset a kutyád, megtalálja a módját, hogy eltegye láb alól a vakarcsát
Ne törõdj a bunkókkal :S Írj, hogy mi lett! Tényleg simán fel tudod nevelni tápszeren. Lehet, hogy sok kiskutyája avan, és megterhelõ neki mindet etetni?! Viszont ha nem tenyészkutyád van, tényleg próbáld megakadályozni, hogy máskor i szüljön- látod, nem olyan egyszerû ez, és elég sok a gazdátlan kutyus így is.
Mit mondott az orvos? A többi picit is megnézte, kaptak féreghajtót?
Szia! Vidd be meleg helyre, pl. a szobátokba az ágy mellé, egy dobozban.Elég már 3 óránként etetned a kicsit. Lehet kapni kutyatápszert. 3 hetes korától elkezdheted majd a hozzátáplálást, forró vízbe áztatott, jó minõségû kutyatáppal. Az, mire kihül, pépesre lehet összenyomni. Vigyázz azonban, mert ha nagyobb lesz a kicsi, az anyja akkor is bánthatja majd, sõt, meg is ölheti, ha nem figyelsz oda. Húúú, nagyon sajnálom a kicsit, meg persze téged is, nehéz heteid lesznek. MAjd írj, mi lett a kutyussal. Amúgy milyen fajtájú ebke? Üdv.
garázs, kennel, a ház egy olyan rész (pl fürdõ) ahol semmi bajuk se eshet, és figyelsz rájuk?
Ahogy az elõttem szóló írta. Hyvd ki az orvost, hozzon kutyatápszert és etesd a kicsit szépen 2 óránként. Sokan megtettük már ezt, ha nincs valami konkrét baja a kölyöknek, akkor túléli, ha megfelelõen gondoskodsz róla. A te felelõsséged, te engedted elleni a kutyád.
Az én kutyám egyszer véletlenül kirántotta és nem tudta visszivinni így nem foglalkozott vele. Mi raktuk vissza, természetesen semmi baja. Szóval nem biztos, hogy azért csinálta metrt beteg.
Szia! A kutyák megérzik, ha a kicsinyük beteg. Viszont ez már a szülés után 1-2 nappal bekövetkezik, így nem hiszem, hogy most ez lehet a baj. Nem lehet, hogy õ a legerõsebb, és csak kimászott, utána meg nem tudott visszamenni? Azóta szopik a kiskutya, vagy mit jelent az, hogy nem történik semmi? Üdv.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom a Bunkók megtalálják a módját, hogy kiéljék magukat!Nagyon vicces vagy, és szánalmas persze, hogy ilyen dolgokon élvezkedsz!csak sajnálni tudlak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Valami nagyon nagy baj van, mert az imént arra mentem ki, hogy ásott egy nagy gödröt az udvarába, és a kiskutya már benne volt, és Lola meg kapargatta.Már nem tettem vissza alá, ugyis megölné, szerintem.De nemtudom mitévõ legyek...
A kérdező hozzászólása: Bevittem a kicsiket az anyjukkal a garázsba, péntek óta hál'Istennek semmi gond nincs velük:szoptatja, takarítgatja õket, nõnek szépen a picurkák, úgy tûnik egészségesek is.Nem tudom azóta sem, mi lehetett az udvaron a kennelben a gond, hogy kirakta õket, de itt minden okés.remélem az is marad:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!