Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a freemail-em (2 db)

Hogyan lehet megszűntetni a freemail-em?

Legjobb válasz: "3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"

"3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"
A kérdező hozzászólása: Leírnád jobban.Nem sikerült megszûntetni, pedig azt tettem amit mondtál...
én tudom! bejelentkezel freemail fiokodba. utána katt a jelszómódosításra és ott találod a regisztrácio törlését.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Jó megszûntettem:) köszönök mindent.Azt nem tudjátok, hogy az msn-t hogyan lehet megszûntetni?:)
az msn megszüntetésére még én sem jöttem rá... de ha fogod az összes ismerõst és letiltod majd kitörlöd õket; és nem jelentkezel be többet arra a címre akkor kb vehetjük ugy törölted a fiokot...és lehet h egy idõ után elévül a fiok és törlõdik... de egyébként ezt a kérdést nyugodtan beírhatod új kérdésnek ;)
Msn megszüntetése: ide katt: https://accountservices.passport.net/PPNetworkHome.srf?lc=1038 jelentkezz be, majd beállításokra kattints és jobb oldalon lesz az általános mûveleteknél, hogy fiók megszüntetése.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
ha nem menne a freemail törlés (hibás jelszóra hivatkozva) az valószínû azért van mert hosszú a jelszavad. ebben az esetben a jelszó elsõ 8 karakterét írd be. nekem mûködött.

Freemail-emre undorító képek jönnek sorozatban, melyeket nem kértem, hogyan lehet letiltani őket, ha nincs rá fül a képeknél?

Legjobb válasz: Tedd a feladót blokkolási listára, így arról a címrõl többé nem fogsz kapni e-mailt, esetleg jelöld meg spamként akkor is hasonló eredményt érsz el. Laci

Tedd a feladót blokkolási listára, így arról a címrõl többé nem fogsz kapni e-mailt, esetleg jelöld meg spamként akkor is hasonló eredményt érsz el. Laci
Nekem érkezik spamba is a meújult freemailba itt hogyan lehet letiltani?
A kérdező hozzászólása: Köszi Laci a választ, de kérdés még az is, hogy ha letörlöm azt, amit betettem blokkolási listára, akkor is blokkolja e?
Ha a levelet törlöd csak ki, a feladó címe attól még ott marad a blokkolási listán és elvileg arról az e-mail címrõl semmilyen levelet nem fogsz kapni amíg él a blokkolás! Laci
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!