Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a fölösleges (10 db)

Hogy lehet leszedni a fölösleges adatokat a zenéimről?

Fölösleges adatokon ezeket értem:

Legjobb válasz: Igen, egy ilyen programra volt szükségem. Sikerült leszedni a fölösleges adatokat már csak azt kell kitalálnom hogy hogyan mentsem el.

A kérdező hozzászólása: Igen, egy ilyen programra volt szükségem. Sikerült leszedni a fölösleges adatokat már csak azt kell kitalálnom hogy hogyan mentsem el.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de kaptam egy hibaüzenetet: A(z) *D:\Zenék\Get Ready For This.mp3 fájl nem nyitható meg írásra. Folytatni akarja?
Folytatja... Írásvédett lenne?
A kérdező hozzászólása: Bocs nem az a probléma Kimentettem de úgy tûnik nem jött be. Rákattintok és még mindig ott vannak az adatok.
Azért fölösleges újratömöríteni az összeset... http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
Ott a kis lemezikon az elején. Szerintem azzal írod felül a TAG-okat...
Kijelölöd az összeset és a bal oldalon ott vannak a jellemzõk és ami nem kell, ott kiveszed a "megtart" jelzõt és üresre állítod, aztán mentés...
Windows 7-nél próbált administrator módban futtatni a programot, hogy kapjon jogot a fileok írására.

Hogyan lehet leszokni a fölösleges dolgokról, amik csak elveszik az időt az életemből?

17f vagyok, nem mondanám, hogy számítógépfügg?, de annak érzem magam, hiszen már lassan évek óta nem telt el itthon úgy egy nap, hogy legalább 3-4 órát ne töltsek a gép el?tt( persze játék, fölös netezés, semmittevés). Ha van szabadid?m, egyb?l bekapcsolom a gépet és ottragadok, onnan már nincs visszaút számomra 3-4 óráig legalább. Persze, tanulok nagyjából, programokat szervezek, csak tegyük fel mondjuk egy szombat délután semmi dolgom, hát bekapcsolom a gépet... este 11 kor eszmélek, basszus éhes vagyok, nem is fürödtem de mindjárt elalszok. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: elõszõr is.ne fizesd be többet a villany számlát,és ne vizess internetet.dobd ki a francba a géped!!!kakcsolodj ki keress haverokat,társaságot!!!BÚLIZZ!!!

elõszõr is.ne fizesd be többet a villany számlát, és ne vizess internetet.dobd ki a francba a géped!!!kakcsolodj ki keress haverokat, társaságot!!!BÚLIZZ!!!
Én is hasonló dolgon kapom magam néha, elég rossz. Talán segíthet, hogyha szabsz magadnak egy idõkorlátot, pl. "5-ig lehetek gép elõtt". Segíthet, ha szervezel magadnak valamilyen más programot, mert akkor le vagy kötve azzal, és nem azon jár az eszed folyton, hogy visszaülj. Az is jó taktika, ha nem hagyod bekapcsolva a gépet, mikor végeztél valamivel, mert tapasztalatom szerint akkor sokkal könnyebben ülök vissza elé, ha amúgyis megy. A függõség megelõzésére próbáld csökkenteni a gép elõtt idõt valahogy. Hogyha nem megy, akkor drasztikus is lehetsz magaddal, és mondjuk nem kapcsolod be egyáltalán egész nap. Azt hiszem, a lényeg, hogy más dolgot csinálj helyette, amit szintén élvezel, és lehet kell hozzá egy idõ, de jobban tudod majd kontrollálni magad.
Irigyellek :) Én meg nem tudok a gép elôtt ülni 1 óránál többet, mert megunom, hiába van mit csinálni. Jobban szeretek társaságban lenni. De ha téged ez boldoggá tesz nem kell róla leszokni, attól hogy gépezel még csinálhatsz rajta értelmes dolgokat ;)
Próbáld föltalálni magadat. Ha sok az idõd, olvass, menj ki a szabadba vagy át a haverokhoz. Menjetek el, csináljatok valamit közösen, vagy hívd föl valamelyik régi ismerõst, beszélgess vele, hogy van. Keress egy barátnõt. Vagy tölts a családdal idõt, a szüleid biztos értékelnék, ha nem csak bent kuksolnál a szobádban. Ami tetszik. Ha feltétlenül netezni akarsz, állíts be idõkorlátot. Mondjuk a telefonodat, hogy 1-2 óra múlva csipogjon, hogy szevasz itt a vége, és csinálj mást. Aztán kapcsold ki a gépet. Akkor is, ha a level 150-en vagy épp. Ne mondogasd magadnak, hogy na még ezt a kicsit, aztán tényleg kikapcsolom, mert így mennek el 5-6-7 órák általában.
Le kell gyõznöd a lustaságot, ami már jellemeddé vált. Ez munka lesz. Lassanként szabj magadnak egyre kisebb idõt a gép elõtt, és ha törik ha szakad tarts be. Megfogod szokni, és amit az ember megszokik, az lassan természetessé válik. Esetleg állítsd be a telefonod ilyen délutánokon, hogy jelezzen: fürdés, fogmosás, menj enni. És emeld fel a feneked. Egy idõ után magadtól fogod érezni, hogy túl sokat ülsz a gép elõtt, és valamit kihagytál a napirendbõl.

T-Home sat tévénél hogyan lehet törölni a fölösleges csatornákat?

Nem a kedvencekből, hanem a teljes listáról

Legjobb válasz: Én a biztonság kedvéért a szolgáltatót hívnám föl!

Én a biztonság kedvéért a szolgáltatót hívnám föl!


Hogy lehet kiszedni a "fölösleges választékot" a boot menüből? (ubuntu)

Ha elindítom a gépet, választhatok, hogy honnan bootoljon.

Legjobb válasz: Felrakod Ubuntuban a startupmanager nevû programot, és abban asszem van ilyen menüpont.

Felrakod Ubuntuban a startupmanager nevû programot, és abban asszem van ilyen menüpont.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mostmár win7 rõl bootol alapból, de még mindig nem tudtam eltávolítani a fölösleget.
A kérdező hozzászólása: https://help.ubuntu.com/community/StartUpManager

Hogyan lehet leadni a fölösleges "úszógumit" a has alsó részéről? Csak tornával? Nincs krém rá v vmi?

Legjobb válasz: Nekem is van ott egy pici sajnos,szerintem a torna lenne a leghatásosabb,de vannak ilyen feszesítõ krémek,nem tudom azok mennyire hatásosak,esetleg fogyasztó tabletták..ha beveszed akkor elvileg egésznap teltség érzeted lesz,vagyis nem fogsz enni tehát nem hízol...vagy pedig zsírleszívás...de az nagyon drága.

Nekem is van ott egy pici sajnos, szerintem a torna lenne a leghatásosabb, de vannak ilyen feszesítõ krémek, nem tudom azok mennyire hatásosak, esetleg fogyasztó tabletták..ha beveszed akkor elvileg egésznap teltség érzeted lesz, vagyis nem fogsz enni tehát nem hízol...vagy pedig zsírleszívás...de az nagyon drága.
Én a zsírleszívást nem ajánlom, mert lehet, hogy hatásosnak tûnik, de nem az. Hiszen hiába szívják le rólad a felesleg zsírt, attól még ugyanúgy azthiszi a szervezeted, hogy még mindig enned kell, és azt amit leszívtak rólad drága pénzért, azt visszahízod. Szóval semmi értelme nincs. Én a mindennapos mozgást, illetve a napi 5 táplálkozást javaslom, DE! nem ugyanabban a mennyiségben amennyit enni szoktál, hanem mindenbõl csak piciket. Az elsõ hét az elég nehéz, de ha jól csinálod, akkor utánna már összeszûkül a gyomrod, és már jobban teltség érzeted lesz már pl. egy olyan kaja után amibõl sok mennyiséget is el tudtál fogyasztani! Remélem segítettem, így pár évvel késõbb.

Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC c. könyvét meg lehet venni valahol? Az Alexandra könyvesbolt honlapján megtaláltam, csak nem tudom eldönteni, hogy van -e náluk ebből a könyvből. Fölöslegesen elmenni meg nem szeretnék. Szerintetek?

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?Book..

Legjobb válasz: Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)

Szerintem lehet tõlük on-line rendelni. Én tavaly rendeltem a tanítványaimnak, akkor még volt belõle. Jó könyv, ne hagyd ki!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megtaláltam a telefonszámukat és felhívtam õket, van náluk bõven ebbõl a könyvbõl!:)

Valaki segítsen nekem abban, hogy miért lassú a gépem. Újra telepítettem minden fölösleges hardvert, szoftvert eltávolítottam mégis lassú. Mit lehet még vele kezdeni?

Legjobb válasz: A renszer egy külön fizikai meghajtóról fut, vagy egy olyan lemezrõl amin több partíció van? Gyakori hiba hogy töredezett, híbás partíciót használnak, beállítanak virtuális memóriát is hozzá. A vizuális hatásoknál sem árt ha átállítod "Legjobb teljesítmény"-re. Meg ilyenek ... :) Ebben személyesen lehetne igazán segíteni, ez nem ide való téma, de találhatsz róla fórumokat ahol ezeket már ezerszer leírták.

A renszer egy külön fizikai meghajtóról fut, vagy egy olyan lemezrõl amin több partíció van? Gyakori hiba hogy töredezett, híbás partíciót használnak, beállítanak virtuális memóriát is hozzá. A vizuális hatásoknál sem árt ha átállítod "Legjobb teljesítmény"-re. Meg ilyenek ... :) Ebben személyesen lehetne igazán segíteni, ez nem ide való téma, de találhatsz róla fórumokat ahol ezeket már ezerszer leírták.
Hiába nincs kiszakadva, kibolyhosodik, sérül az anyag. Nem tudsz vele mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: Vagyis posztoot kell cserélnem:/
Égésnyom. A megcsúszó golyó okozza. Kicsit megolvad a szövet meg kicsi odaég a golyóból is. Csak a csere tünteti el. Érdemes a vastagabb, drágább (7-es asztalra kb. 30-40eFt)posztót venni, kevésbé mûszálas és nem ég meg könnyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!