Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a bikinivonalamon, (6 db)

Hogyan borotváljam a bikinivonalamat, egyáltalán lehet ott borotválni v gyantát használjak?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet! Én is szoktam. A gyanta annyiból jobb,hogy simább leszel tõle, és nem kell olyan gyakran. Én azért nem gyantázom, mert magamnak nem tudnám, kozmetikushoz meg szégyellek elmenni, így nincs aki megcsinálja. Ha magamnak meg tudnám csinálni én is inkább gyantáznám. De így a borotva is tökéletesen megfelel.

Persze, hogy lehet! Én is szoktam. A gyanta annyiból jobb, hogy simább leszel tõle, és nem kell olyan gyakran. Én azért nem gyantázom, mert magamnak nem tudnám, kozmetikushoz meg szégyellek elmenni, így nincs aki megcsinálja. Ha magamnak meg tudnám csinálni én is inkább gyantáznám. De így a borotva is tökéletesen megfelel.
én borotválom, teszek rá tusfürdõt, így könnyebb lesz kicsit húzom a bõrt így könnyebb leszedni a szõrt...legalábbis nekem:)
Elsõ vagyok..én is tusfürdõt használok zuhany alatt, mint a második válaszoló. Nekem is könnyebb úgy. De még úgy is óvatosan csináld, nehogy megvágd magad.
Én epilálom. Gyantázni én sem tudom, elmenni kozmetikushoz én is szégyellek, viszont a borotvát nem bírja a bõröm. Eleinte fájdalmas volt, de most már meg sem érzem. Esetleg krémet is kipróbálhatsz, de én arra is érzékeny vagyok. :S
Szõrtüszõ gyulladás?
nekem ilyen a hónaljamon volt.. a borotválástól begyullad valami szõrszál(szerintem), és pukli lett. de elmúlt kb 1 hét alatt. ha nem múlik el menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: igazából nem gondolnám, hogy szõrtüszõ gyulladás, de bárcsak az lenne :S remélem nem komoly....már kértem idõpontot nõgyógyásztól.
Szõrtüszõ gyulladás, az is lehet, hogy befelé nõ a szõr, "bepöndörödik". Ha már egy centis mindenképp menj orvoshoz.
Nekem is volt már ilyen. Azt hittem rá, hogy pattanás ezért nem is igazán érdekelt a dolog. Aztán éreztem, hogy elkezdett fájni és nagyon nagy lett. Nem rég voltam orvosnál, suliból is sokat hiányoztam már ezért nem mentem el megint. Mikor fürödtem, szerintem kiázhatott vagy nem tudom, mert elkezdett belõle jönni a genny. Ilyennel még nem találkoztam. Megnyomtam és vér jött belõle, de elég rendesen ömlött. Vártam egy pár napot és teljesen begyógyult. Utána nem fájt és a pukli is teljesen eltûnt. Persze Te ne tedd ezt!!! Inkább menj el orvoshoz. Õ jobban tudja a dolgokat.
szerintem mutasd meg egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: és ezekkel mit kell kezdeni?
lehet nyirokcsomó duzzanat is.
A kérdező hozzászólása: hú bárcsak "csak" az lenne. az hogy alakul ki? meg az lehet egy centis pukli?
Végülis mi lett? Nekem most kb pont ugyanez van

Lehet vmit tenni az ellen, hogy a bikinivonal borotválása után ne viszkessen?

Mindig nagyon viszket és már elviselhetetlenül.mit tegyek ezellen?

Legjobb válasz: Talán a testápoló kicsit gyengíti de ezzel nem igazán lehet mit kezdeni mivel nõ a szõr újra ..:S

Talán a testápoló kicsit gyengíti de ezzel nem igazán lehet mit kezdeni mivel nõ a szõr újra ..:S
Szerintem próbáld meg a hintõport


Hogyan lehet javítani a bikinivonalamon, ha borotválom és piros kis pöttyök maradnak utána?

Minden borotválás után bepöttyösödik a b?röm,és nem akar elmúlni. Elég gáz így nyáron, meg amúgy is.

Legjobb válasz: Hát elõször is a piros pöttyök nem csak neked vannak nekem is voltak,én hintõporoztam és nyugtato krémmel kentem.Amikor elkezdtem gyantázni nem voltak utána piros pötyök. ajánlanám neked hogy gyantázd vagy ha nem akarod te akor elmehetsz kozmetikushoz is.Ha nem szeretnél akkor nyugodtam magadnak is megcsinálhatod otthon. és a benõtt szõrszálakra pedig veet krémet használj nálam bevált amikor borotváltam. Sok sikert!

Hát elõször is a piros pöttyök nem csak neked vannak nekem is voltak, én hintõporoztam és nyugtato krémmel kentem.Amikor elkezdtem gyantázni nem voltak utána piros pötyök. ajánlanám neked hogy gyantázd vagy ha nem akarod te akor elmehetsz kozmetikushoz is.Ha nem szeretnél akkor nyugodtam magadnak is megcsinálhatod otthon. és a benõtt szõrszálakra pedig veet krémet használj nálam bevált amikor borotváltam. Sok sikert!
veet krémbõl a szõrbenövés elleni krém*
Arra a vékony sávra. Van külön intim gyanta.
Szerintem is csak arra a vékony sávra, max. még a szeméremdombon lehet használni, de a nagyajkakon nem hiszem. A kozmetikus ott is le tudja gyantázni, ha nagyon szeretnéd.

Hogyan lehet MINDEN NAP szép a bikinivonalam? Borotvától kipattogok.

A gyantától is kipattogok.A sz?rtelenít? krémt?l is,és ráadásul attól még gyorsabban n?.Epilálást még nem próbáltam,de tartok is t?le.Ja,és nem csak a bikinivonalnál szeretném hanem teljesen,alul is/nagy szeméremajkaknál/.

Legjobb válasz: Próbálj meg a szõr növekedésével megegyezõ irányba borotválni és utána testápolóval bekenni.Nekem akkor nem pattog ki annyira.Egyébként ez egy állandó probléma,kevés dolgot bírok elviselni ott,mert pl a gyanta és az epilátor ott hihetetlenül fáj,ezerszer jobban,mint a lábon,a borotva és a krém pedig nem olyan tartós.A lézeres szõrtelenítést nem próbáltam sehol,így arról nem tudok mit mondani,de érdekelne,ha valakinek ez megoldást nyújtott.

Próbálj meg a szõr növekedésével megegyezõ irányba borotválni és utána testápolóval bekenni.Nekem akkor nem pattog ki annyira.Egyébként ez egy állandó probléma, kevés dolgot bírok elviselni ott, mert pl a gyanta és az epilátor ott hihetetlenül fáj, ezerszer jobban, mint a lábon, a borotva és a krém pedig nem olyan tartós.A lézeres szõrtelenítést nem próbáltam sehol, így arról nem tudok mit mondani, de érdekelne, ha valakinek ez megoldást nyújtott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!