Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a barátunkat pasinkat (24 db)

Hogyan lehet becézni a barátunkat (pasinkat)?

A Kicsimen, Szivemen, Szerelmemen, Drágámon kívül vmi aranyos becézést tudna valaki ? :) Sokszor hívom a barátom cicának, nagyon tetszik neki.. de szeretném tudni, hogy ki, h hívja a barátját, vagy tud-e vki vmi aranyos becézést... köszi a válaszokat!!!

Legjobb válasz: édesem,macikám,mucikám,egyetlenem,...hirtelen ezek jutottak csak eszembe :D

édesem, macikám, mucikám, egyetlenem, ...hirtelen ezek jutottak csak eszembe :D
Nálunk is édesem van, én általában így hívom emg kicsimnek. Õ is ezeket használja rám is általában, és ha valami nem tetszik, akkor szoktuk elõvenni a számunkra idegesítõeket, mint a 'drága kicsi galambom' vagy iylesmi..:D:D
Szivem kuglofjanak egyetlen szem mazsolaja :D (neha igy szolit a baratom:P) vagy Hercegnom...Haborus hosom (a veszekedesek miatt :) ) ) ezek edesek sztem
Cirmi sztem ez nagyon jó
Én ha "mérges" vagyok rá vagy valamit nem úgy tett, ahogy én szerettem volna, akkor azt mondom neki, hogy Cicavirág. Ebbõl rájön, hogy valami nem stimmel. :) Amúgy meg alapállapotban Kiscsillag. Én meg neki: Bébibaba. :)
én is bubunak hívom:) azt hittem hogy csak nekem jön ez a számra:D meg: szivem, kincsem...
Én Szerelmemnek, Kicsimnek, Cuncinak:P hívom vagy Béjbi
Mókus, bubu, cunca:)
Amiket írtatok azonkívül én még Bubukámnak, Bubunak hívom... de ne kérdezzétek, hogy miért :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nagyon aranyos mind :)
Szia! Tudom régen írtad már a kérdést, de azért válaszolok rá. A páromat kandúrom, kandurcicám, egyetlenem, kandurcicc, kandurcicus vagy te drágának szoktam hívni.
én poénból Tatának szoktam hívni, meg tüdõcskémnek a szívem helyett :D
Én néha Tökinek is szoktam hívni. Azt nem szereti, ha Kicsimnek szólítom, mert szerinte az egy bizonyos méretre utal, pedig köze nincs ahhoz. Szoktam még Csibének is nevezni, de ez nem komoly.
Szia!en a paromat es o is engem igy szolit:kincsem, kincs, kincsu, angyal, gyongyvirag, misi mosi mosomaci, mackokoma(kulonben megjegyzem nem egy termetes alkatu, sot).Fura, de mar nalunk azt a fura ha egymast a neven szolitsuk. :)
Szívem szottya ami még kimaradt, a többit nem írom le még egyszer :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!! :) várom még a válaszokat :D
Szia! Én a barátomat kicsikémnek szoktam hivni.És nbagyon szereti.
Én nyusszancsnak, nyuszitappancsnak, nyaligátornak hívom! :D:D:D
Én a pasimat nyuszikámnak, vagy nyuszifiúnak, drágám, picinyem, szerelmem, édesemnek hívom! Õ engem puszó nyuszónak, nyuszinak, cukorfalatnak, husikámnak szólít.
Picúr, bubu, rosszaság, a Zuram:D
A kérdező hozzászólása: A barátom elég vékonyka :P szval a macika nem nagyon illik rá.. de amugy aranyos :) a többit viszont megjegyeztem :) :) :)
Engem a barátom Babimnak, Bébimnek, Kicsimnek, Lükémnek, Szerelmemnek hív. Én õt: Kicsim, Szerelmem, Lükém, Édesem, "Te kis majom"-nak.. :) Amikor "mérges" vgyok, akkor a teljes nevén szólítom. ;)

Miért lehet, hogy amikor a barátommal vagyok úgy érzem, Õ az igazi, mert tökéletes pasi nekem, viszont ha 1-2 hétig nem találkozunk, azt érzem, hogy simán elvagyok nélküle, így nem biztos, hogy együtt kellene maradnunk?

3 éves kapcsolat, van, hogy pár naponta, viszont van, hogy csak pár hetente tudunk találkozni. Három verzió jutott eszembe. 1.: Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem függök Tőle, megvan a saját életem, kialakult egzisztenciára utal. 2.: Ez afféle védekező mechanizmus, hiszen ha azt mondogatom magamnak, hogy nem is szeretem annyira, amikor sokáig kell nélkülöznöm, azzal elkerülöm, hogy rettenetesen hiányozzon. 3.: Ez egy intő jel, azt jelenti, hogy amikor Vele vagyok, elvakít a "lila köd", de ez nem igazi szerelem, csak fellángolás. Éreztetek már hasonlóan? Ti melyik verziót tartjátok a legvalószínűbbnek? Vagy esetleg egyéb magyarázatot adnátok a kérdésemre? Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :)

Legjobb válasz: most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...

most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...
sok volt a Cosmo? Nagyon túlkombinálod, hány éves vagy?
Tipikus nõ, ha nincs probléma, hát kreálsz egyet. Mondjuk én is ilyen vagyok, szóval lehet, hogy soviniszta volt ez az általánosítás :)
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok! Nem csinálom a problémát, csak egyszerûen így érzek, nem tehetek róla...
Hát igen, lehet, hogy túlbonyolítjuk, de ez van, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én sokszor pont fordítva érzékelem. Néha elõjönnek apróbb viták, veszekedések - vannak idõszakok, mikor sûrûbben-, és ilyenkor nagyon el tudok keseredni. Aztán ha nem találkozunk egy ideig, akkor valahogy rájövök, hogy õ kell nekem, és úgy érzem, hogy tökéletesek vagyunk egymásnak. Szerintem egyébként nem (csak) a rózsaszín ködben élsz, hiszen akkor nélküle is róla ábrándoznál minden percben. Valahol az elsõ és a második között vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. :) Igen, valóban sokban hasonlíthatunk! Bár biztos sok "sorstársunk" van...:)
Ó én is ilyen vagyok :D Mi is lassan 3 éve vagyunk együtt, és ha nem találkozunk hetente vagy éppen nem sikerül beszélni vele 2-3 napja, akkor becsavarodok, azt hiszem nem szeretem vagy õ nem szeret már, aztán eljutok oda, hogy nagyon szeretem és össze akarok végre költözni vele és a többi :) nõbõl vagyunk, nyugi! :) ha nem szeretnéd, lehet, hogy nem is éreznéd vele jól magad:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Ezt nagyon köszönöm, megnyugtat a tudat, hogy más is ilyen "hülye", mint én! :) ))

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be

20-24 Csajok, Pasik: Csak fiú haverjaim vannak. A lányokhoz hogyan lehet közeledni, hogy csak barátok legyenek? Bővebben lent.

Sziasztok !

Legjobb válasz: A barátaidnak sincsenek lány barátaik? Velük ismerkedhetnél pl.

A barátaidnak sincsenek lány barátaik? Velük ismerkedhetnél pl.
Ne ijesszen meg ha egy lány lekoptat. A pasik élete ebbõl áll, próbálkoznak, egyik csajnak nem jönnek be, a másiknak igen. Ismerkedj az osztálytársaiddal, munkatársaiddal, vagy járj el sportolni, ott megismerhetsz lányokat, már ha olyan sportot választasz. Legyél igényes, határozott, és vicces. Az bejön a lányoknak. 21/L
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Vannak, de kevés olyan van, aki korombeli. Egyébként milyen módon érdemes közeledni?
Hogy sikerült csak fiúkból álló baráti társaságot összehozni? Oo Csak azért, mert szinte mindenhol akad egy-két lány... Nos, a személyes ismerkedés nem a szakterületem, szóval a netet tudnám javasolni, járj fel fórumokra, közösségi oldalakra, rajongói oldalakra az érdeklõdési körödnek megfelelõen (pl. zene, barkácsolás, vitorlázás, humor, meg ami tetszik), és mivel ez nem célzott társkeresõ, nincsenek is hetvenéves hazudós pedofilok (merugye tudjuk, hogy a társkeresõkön mindenki az...-__-), és senkinek nem érdeke megjátszani magát. Mivel az alaptéma már megvan, a közös érdeklõdés, ezért nem kell megszólítási, hozzászólási ürügyeket sem keresni. Olvasgathatod a régebbi témákat, így nagyjából leszûrhetsz egy képet az emberekrõl, hogy ki az, akivel érdemes haverkodni. Majd pedig vegyél részt a társalgásban, értelmesen, aktívan, szerényen, és ki fognak alakulni a haverságok, majd msn/levelezéssel a barátságok, és végül egy pár is kisülhet, akit már ismersz, és nem érhet nagy meglepetés (: Sok sikert!
Nekem sincsenek lány barátaim. A középiskolában volt 2, bár inkább haverok voltak, azóta nincs. Nem is igazán vágyom lányok barátságára, mert szerintem a férfi és a nõ nem úgy mûködik, hogy hosszútávon klappoljon köztük tiszta barátság: elõbb-utóbb az egyik fél vonzódni kezd a másikhoz. Bár néha jó lenne, ha lenne a baráti közben pár csaj, mert más lesz tõlük a hangulat, máshogy látnak sok mindent. Na mindegy... Egyébként a csajozás kérdése nem egyszerû, ha az ember ennyi idõsen tapasztalatlan ebben a témában. Én is hasonló cipõben járok, mert nemrég lett vége a kapcsolatomnak, ami tini koromban kezdõdött, most meg a húszas éveim közepén járok, úgyhogy eléggé kijöttem a gyakorlatból. :) Annyit tudok tanácsolni, hogy ha csak úgy elkezdesz beszélgetni egy ismeretlen lánnyal, még ha csak barátkozni is akarsz, a lány azt fogja hinni, hogy fel akarod szedni, hiszen te férfi vagy, õ pedig nõ, így én azt mondom, inkább tényleg hajts rá, abból még lehet barátság, fordítva nehezebb a képlet. Még annyit, hogy ha barátnõt akarsz, akkor ahogy az elõzõ válaszoló is írta, csinálni kell! Nagyon rossz érzés az elutasítás, de próbáld úgy felfogni, hogy az a lány, aki elhajt téged nem neked való és jó, hogy ilyen korán kiderült. Próbálj kicsit kitûnni a sok srác közül, akivel dolguk lehetett, legyél mindig õszinte, de határozott. Tudom, nesze semmi fogd meg jól :) , de a fejben kell rendbe rakni a dolgokat
A kérdező hozzászólása: köszönöm az elõzõ két hozzászólónak :)

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

Hogy lehet az, hogy több szép lánynak és jó pasinak nincs barátja/barátnője, mint a csúnyábbaknak?

Legjobb válasz: Ezek nagyon durva általánosítások. Idéznék a "Két pasi meg egy kicsi" c. sorozatból: "A gyönyörû nõk mind magányosak, mert a férfiak félnek tõlük, azt hiszik róluk, hogy foglaltak" Nem biztos, hogy szó szerint... De szerintem a lényeg benne van;)

Ezek nagyon durva általánosítások. Idéznék a "Két pasi meg egy kicsi" c. sorozatból: "A gyönyörû nõk mind magányosak, mert a férfiak félnek tõlük, azt hiszik róluk, hogy foglaltak" Nem biztos, hogy szó szerint... De szerintem a lényeg benne van;)
Ja ezen amúgy én is gondolkoztam.:D Kérdezték már páran, hogy hogy lehet az, hogy nincs barátom. Bár ez kicsit csajozós duma..:D
Mert a randáknak bármi megteszi.Nekem nem.Lehet hogy nem vagyok egy Álompasi, de azért van önbecsülésem...
A szépek általában beképzeltebbek, önteltebbek, kevésbbé alkalmazkodók.
"Mert a randáknak bármi megteszi.Nekem nem.Lehet hogy nem vagyok egy Álompasi, de azért van önbecsülésem..." teljesen egyetértek.
A szépség relatív fogalom és mindenkinek más a szájíze. Például van, akiknek tetszik mondjuk Keanu Reeves, és van, akinek nem. Emellett nézhet ki bármilyen jól is fiatalon az ember, a szépség egy idõ után elmúlik és inkább a személyiség marad meg. Szóval szerintem ez egy alapból tévesen feltett kérdés.
Én mások szerint szép lány vagyok, viszont magamat nem tartom annak. Azért nincs barátom, mert akik bepróbálkoznak nálam azok általában nem tetszenek nekem. Jó, válogatós vagyok na.
Rám sokat mondják, hogy ilyen meg olyan helyes vagyok, és miért nincs barátnõm...Egyszerûen nem vágyok kapcsolatra.20/F
Mert válogatósabbak?
09:54 hány kg voltál? és mennyi vagy most h lefogytál?
23:40-el egyet értek :D a csúnyábbak sokkal nyomulósabbak mint a szépek :) hát ez van :P
Utolsónak: Hááát... Nem is tudom, hogy értelmezzem ezt. A szépek közt is van fangirl típus, szóval. Meg amúgy nem hiszem. Láttál te már plázamacskákat? Na, azok nyomulósak. A különleges lányok ( ahogy te hívod õket Csúnyák) nem rendelkeznek sok önbizalommal, ezért sem lehetne nyomulósok, kivéve ha valaki teljes képzavarral él... L16
ja a szebbek között is vannak nyomulósabbak
Mert a szépség nem minden... egy csúnyább nõ/férfi lehet, hogy intelligensebb, jobb fej mint egy adott szép nõ/férfi. Amúgy meg a szépség relatív.. én egyáltalán nem tartom vonzónak azokat a férfiakat, akiket a többség imád, és azokat a nõket sem tartom szépnek, akikért mindenki odavan.
Én tavaly egy duci, pattanásos lány voltam, mégis egy olyan fiúnak kellettem, aki sportos, helyes arca van és gyönyörû mosolya. Azóta lefogytam, eltûntek a pattanásaim is (valószínüleg a szerelem hatása :D), de õ ugyanúgy szeret...és én is õt. Augusztusban lesz az esküvõnk. Nem minden a külsõ...õ felfedezte az akkor meglévõ hájréteg és piros pattik mögött a nõt. Ilyen is van. 24/L
a csunyábbak nyomulósabbak, mint a szépek
Nem akarok általánosítani de aki szép az el van szállva magától és nem hiszi hogy elég jó neki a másik, neki nem elég egy valaki, õ is a külsõt nézi és az ilyen kapcsolatok nem tartanak soká. Én egyébként úgy mondanám hogy több kapcsolatuk volt de rövidebb idõtartamban, mert mondjuk a pasija/csaja csak úgymond dísznek volt. De talán egyszerûbb ha azt mondom hogy egy szép emberrel a külseje miatt állnak neki úgymond kapcsolatot építeni, amíg egy csúnyácskább vagy nem olyan szép emberrel pedig a belsõségei (nem szervei:D) hanem belsõ értékei és személyisége miatt. És tudjuk hogy az utóbbi az a jó recept.
elárulom neked a nagy titkot.ha vki jól néz ki, és ezt a tudtára is adják, akkor hirtelen megnõnek az igényei a semmire.én jóképû gyerek vagyok, de az átlagos lányokkal sokkal jobban érzem magam mint a szépségekkel.tudod aki átlagos az nem játsza meg magát.... és még sorolhatnám.
az én ismerõseimnél érdekes módon az is számít hogy jól nézz ki meg az is hogy kedves aranyos legyél-.-" na hurrá...de am ez már nekem is feltûnt
ja, talán mert válogatnak. Vagy mert a jobb kinézetûek kanosabbak, jobban vonzódnak a rövidebb kalandokhoz. Már ha ez a feltevés helyes...
A kérdező hozzászólása: Igen..:D Egyébként nem általánosítok, hogy mindig így van, de én ezt vettem észre.
A kérdező hozzászólása: Na, rosszul tettem fel a kérdést. Szóval, több csúnyább lánynak/fiúnak van barátja/barátnõje, mint azoknak akik jobban néznek ki.
Kedves 04-30 16:42! 73 kg voltam (175 cm magas vagyok). Nem voltam kifejezetten túlsúlyos, de volt mibõl leadni :) Most 60-61 kg vagyok. 24/L

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Hogyan lehet ez? Valami nem stimmel velem?

Megcsaltam a barátom pedig nagyon szeretem legalábbis úgy érzem és ráadásul egy olyan sráccal aki a barátom de mint pasi nem vonzódom hozzá. Legalábbis úgy tudtam. Rájött és most hát nem éppen rózsás a viszonyunk. Szeretném nagyon hogy meg bocsájtson de nem tudom mi lesz. Ráadásul nem is volt jó a másik sráccal úgy értem nem érzek iránta semmit. Azt hiszem beteg vagyok .

Legjobb válasz: Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...

Hát veled tényleg valami baj van. Most mondd már el, hogy miért feküdtél le mással, ha nem is tetszett, közbe meg nem is volt jó. Akkor kellett volna abbahagynod, nem? Á tényleg nem értem... Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy, ha szereted nem csaltad volna meg, de csak lehurrognátok mindannyian...
Kiakad a ribanczométer.
hogy hogyan lehet azt te is pontosan tudod, ne kelljen már magyarázni. ennek fuccs. nincs olyan férfi aki ilyet megbocsájt. annak örülj, hogy megúsztad épp bõrrel és nem zúzta még le az arcod.
A kérdező hozzászólása: Nem is vele volt bajom igazán hanem magammal....
Én csak együttérzésemet tudom kifejezni. Én is megcsaltam, de õ még nem tudja. Holnap beszélek vele, ha addig el nem süllyedek a föld alá. De muszáj lesz. Majd meglátjuk. Remélem sikerül rendeznetek, ahogy mindenkinek a legjobb.
Szia! Kiváncsiságból csináltad, vagy összevesztél a barátoddal, ami miatt megcsaltad? Nehéz lesz a barátodnak megbocsátani, sok idõ kell, de ha nagyon szeret, akkor rendbe fog jönni. Csak a bizalmi szintjét nehéz lesz visszahozni, az sok idõ lesz, hogy újra megbízzon benned. Ne csüggedj, ha szereted az idõ mindent helyre tesz. Éreztesd vele, hogy szereted és akarod, és nem érdekel téged a haverod. De nem kell túl sokat felhoznod ezt a hülyeségedet, mert akkor nem fogja elfelejteni azt amit tettél. Érted? Fel a fejjel! :D
A kérdező hozzászólása: Jól esne pár bizalommal tele üzenet, hozzászólás is.....:(
Ezt nem lehet helyre hozni. Ja észt azért adtak, használni kell. Fõleg mielõtt valakivel dugok. Miért, minek? Ha meg van valakim, akkor végképpen. Ha szereted nem tetted volna meg. Csináltam már házasság elõtt is egy éjszakásat, most is miután vége lett a kapcsolatnak. Pontosan tudom mikor és mit csinálok. Ha egy éjszakást is, az agyam használom. Szóval gondold végig, az ész megmondja, de nem az érzelem. Egyébként kár is lenne folytatni, a bizalmát játszottad el. Soha nem lenne már a régi.
Most nem igazán tudom milyen jellegû válaszokra válsz. Mert a szemrehányó válaszokat nem szokták szeretni de álszent meg nem akarok lenni. Megcsaltad, így az én szememben ribanc vagy de talán, mondom talán azt mondom megérdemelsz egy másik esélyt. Amúgy belegondoltál már abba, hogy ha õ csalt volna meg elõbb akkor te mit csináltál volna? Így látatlanban is megmondom, hogy azonnal szakítottál volna és most is ezt kellene tenned. Zárd le ezt a kapcsolatot az õ és a te érdekedben is. Bánd meg amit tettél és indulj tiszta lappal.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van de nem szeretném lezárni mert õt szeretem rájöttem csak sajnos túl késõn....:( Mindent jóvá szeretnék tenni
mond el neki õszíntén mi történt és majd õ eldönti hogy mi legyen, legyél õszinte amúgy kiég a kapcsolat lelke :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt nem csak egy csók volt:( Azt õ is megbocsájtotta volna .....de szexnek se mondanám mert nem volt jó se lelkileg se testileg...
szerintem helyre lehet hozni az ilyen dolgokat is ha nagyon akarjátok. Én megbocsátanék akár a barátnõmnek egy csókért. Persze elsõre a büszkesége miatt nehéz lesz.
az én bnõm is ribanc, vele maradtam de ha kapnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot elfogadnám. ennek ellenére szeretem csak már bosszúból és összefekszek valakivel. persze õ is visszasírta magát mert "nem volt jó". ugye nagyobb pénisz = nagyobb vonzódás. fizika, nehézségi erõk, stb... ha veled marad sokat kell gürizned mert én 3 év alatt nem felejtettem el.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

A GYK felhasználó miért mondják, hogy egy ronda pasinak sose lehet csinos barátnõje?

Én 167 cm vagyok és 95 kg és kopaszodok fogaim kiállnak, sárgák. Tanulok nappalin, szóval még jövedelmem sincs. Az igaz, hogy kedves, intelligens embernek tartanak. És mindig volt barátnõm, általában csinosabbak. A mostani párom, akivel 3 éve vagyok salsa versenytáncos, szóval nagyon csinos. Kis önbizalom kell, meg jófejség, intelligencia és nagyon jó nõket szerezhetsz

Legjobb válasz: Jó azért ahhoz is face kell, hogy egy 167 centis 95 kilós sárgafogú kopasz krapekkal leálljon valaki....

Jó azért ahhoz is face kell, hogy egy 167 centis 95 kilós sárgafogú kopasz krapekkal leálljon valaki....
kik mondják ezt? :)
Én nem mondom. Csak kicsit szomorúnak érzem néha, hogy amíg az a lány felül tud emelkedni a külsõségeken és a jelleme, az egyénisége, szóval önmaga miatt próbálja szeretni a párját, addig a férfi csak azzal van, hogy de jó, nekem csinos barátnõm van. :(
Ééés hogy lehet hogy pont rám mondják hogy mamut? Még mindig nem értem xDD
Melyik volt az, aki ilyet mondott?!?! Had tépem szét a szemétládát!
Te meg idejársz ekkorákat hazudni?? xD

Hogy lehet megszabadulni a mardosó irigységtõl, amiért a jó pasiknak simán lehet szép barátnõje, nekem meg sosem lesz?

Még az utcára se szívesen megyek ki emiatt, mert akárhányszor meglátok egy ilyen párt, legszívesebben elásnám magam.

Legjobb válasz: te us lehetnél jóképû feltéve ha még nem vagy 27 vagy afelleti onnantól max pénzzel.

te us lehetnél jóképû feltéve ha még nem vagy 27 vagy afelleti onnantól max pénzzel.
Például nem a külsejük alapján csoportosítod az embereket és így magadat sem. Keress valamit, amivel jól érzed magad és amivel sikereket érhetsz el, ezáltal lesz elég önbizalmad, a többi jön magától, mert jelenleg a helyzet úgy néz ki, mintha úgy akarnál futóversenyt nyerni, hogy te magad deréktól béna vagy.
Én inkább azokat a gyerekeket irigyelem, akik az anyukkal vannak. Ha tudnád az milyen, akkor tuti nem rinyálnál... Csak a te hibád hogy nem tudsz összekaparni egy neked tetszõ nõt.
A kérdező hozzászólása: Mert mi a gond 27 felett?
Hogy ki hogy néz ki, arról részben maga is tehet.
Hasonlóan gondolom én is ezt a dolgot, igazából az a gond sehogy nem fog ez menni sajnos.Kerestem rá sokféle megoldást, az egyik tûrhetõ az, hogy rájuk se nézel, nem foglalkozol velük egyszerûen.Végleg nem fogod tudni ezt kiiktatni, de alapnak jó.
Sehogy! irigység az népbetegségünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!