Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a babát szopi előtt (1 db)

Hogyan lehet felébreszteni a babát szopi előtt?

Tegnap jöttünk haza a kórházból, de olyan sokat alszik, hogy úgy kell ébreszteni a szopihoz. Három óránként szopiznia kellene, és felébreszteni, de bármit teszek, ? szépen alszik, és alig reagál valamire. A kórházban azt mondták, hogy ez normális, de vigyázzak, be ne sárguljon. Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Én is így voltam de éjszaka egyátalán nem keltettem fel, volt hogy 5-6 órát is aludt, ennek köszönhetõen vagy nem, de átalussza az éjszakát. Most 4 hónapos. Napközben 4-5 órát hagytam aludni, de általában ekkorra már magátol fel is kelt. Nem feltétlenül kell 3 óránként ennie, úgyis felkel ha éhes. Egyébként a lányom most napközben 2-2,5 óránként szopzik. Szóval változó. Jó babázást!

Én is így voltam de éjszaka egyátalán nem keltettem fel, volt hogy 5-6 órát is aludt, ennek köszönhetõen vagy nem, de átalussza az éjszakát. Most 4 hónapos. Napközben 4-5 órát hagytam aludni, de általában ekkorra már magátol fel is kelt. Nem feltétlenül kell 3 óránként ennie, úgyis felkel ha éhes. Egyébként a lányom most napközben 2-2, 5 óránként szopzik. Szóval változó. Jó babázást!
Nekem azt mondták a kórházban, hogy 3 óránál többet, ne hagyja aludni a a kicsit, mert a sárgaság miatt aluszékony és, nehogy kiszáradjon, mert nem kell fel enni. Igy 3 max 4 óránként keltettem. Most 5 hetes lesz és magától ébred 4 óránál többet nem alszik éjjel sem.
Szerintem nem szabad keltegetni, egy baba jobban érzi mikor éhes, mint a nõvérkék a kórházban! Nekem is sárga volt a lányom, mikor hazahoztuk, de nem ébresztgettem nappal, csak éjjel. Ennek ellenére 1 hós korától egész éjjel alszik!! Ha 5 óra múlva sem ébred, csak akkor kellene felkelteni, mert a tejnek sem jó ha nagyon felgyülemlik, vagy inkább fejjél kicsit, ha 4 órát alszik, és úgy etesd.Tudod minél több tej fogy, annál több lesz!
Én megpróbálom a babámat felébreszteni 3-3, 5 óránként, mert ha többet alszik, akkor nagyon kiéhezik és mohón fal és nagyon sok kajcsit kibüfizik utána. Nálam a pelenkázás mindig felébreszti és általában van is mit kicserélni, mert szinte mindig kakis a pelus. Próbáld meg mellre tenni és kicsit ébresztgetni, beszélj neki és maceráld az arcocskáját vagy a fülét. Éjszaka ne ébreszd fel, csak nappal.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért fogy a tejem?

Kánikula van, lakásban 28 fok légkondival. Lehet h ettől?

3

A nagyobb babákat milyen testhelyzetben kell szoptatni?

6 hetes a babám, ugyhogy elképzelni sem tudom milyen pózban szopiznak a nagyobbak. Lassan már igy se férek el vele a fotelba, pedig még csak 54 cm.

4

Az egyik mellemben fele annyi tej van, mint a másikban, mit tegyek?

Láthatóan, érezhetően is kevesebb tej termelődik az egyik mellemben, de a mérés is ezt bizonyítja. Két mellből szoptatok, a szoptatás után nem marad tej egyikben sem (pótlást is kell adnom) Szeretném növelni a tej mennyiségét, de nem tudom hogyan tehetném. Járt valaki hasonló cipőben?????

4

Lenmaglisztet és szezámmaglisztet lehet enni szoptatás alatt?

1

Mit együnk, hogy ne hízzunk szoptatás alatt?

Sziasztok! 10 hetes a kisfiam és szoptatom de Én nagyon hízok.. azok segítségét kérem akik tudják mitől tudnám ezt megállítani. .Mit ehetek és mit nem.. :)Véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi:) Még nem FOGYNI AKAROK CSAK, HOGY NE HÍZZAK TOVÁBB.. 10 HÉT ALATT FELSZEDTEM 8 KG.. :(

2

Szoptatás alatt almaecet kapszula?

Már csak egyszer szopik általában a lányom, és elkezdtem diétázni és sportolni, illetve almaecetet inni a 3 fő étkezés előtt. Viszont átváltanék inkább a kapszulára, mert nem bírom az ízét. Attól lehet valami baj? Angliában élek, ezért nem tudom megkérdezni a dokit, itt az ilyenekkel nem foglalkoznak.

2

Ki, meddig szoptatta a babáját, vagy hol tartotok most?

Nekem 11 hónapos a babám és még mindig van tejcsi, habár már a hozzátáplálás jócskán mellette van.

Arra lennék kíváncsi ki mennyi ideig szoptatott?
Másik kérdésem: aki még szoptat, hány hónapos a bébi?

köszi

61

Ha Mecsek babytől nem hasfájós a babám, bírni fogja ha Laktoherbet iszok?

8 hetes a kisfiam.

1

Nektek sem ment le szoptatással a terhesség alatt felszedett plusz kiló?

A kisfiam 6 hetes 2 napos..a terhesség alatt 14 kilót híztam..92 kilóval mentem szülni..amikor hazajöttünk a kórházból 85 kiló voltam..és azóta is(ennek ugye már 6 hete)84-85 kiló vagyok..78,5 kilóval kezdtem a terhességet,tehát van még rajtam 6,5 kiló plusz..azt hittem,hogy a szoptatással majd szépen olvadni fognak le rólam a kilók,de ehelyett csak stagnál..le fog még menni ha továbbra is szoptatok,vagy csak kemény torna árán lesz ebből fogyás?Nektek hogy volt??

20

Titeket nem zaklatnak ebben a kategóriában?

Szoptatás témakörbe elég gyakran válaszolok, és ma pl. 2 üzit is kaptam egy telerol nevű személytől, hogy biztosan szép nagy mellem van, meg hogy szívesen szopogatná.

29

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!