Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a 2007-es (50 db)

Hogyan lehet a 2007-es Power Point-ba fordításba több nyelvet bevinni?

Ki van jelölve az Online Szótár használata is, de csak az angol és német nyelv van benne. Így nem tudok magyarra fordítani. Valaki aki tudja hogy hogyan lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..

A kérdező hozzászólása: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..

Hogyan lehet a 2007-es Excelben olyan diagramot csinálni, aminek két y tengelye van?

A régi (2003-as Excelben) lehetett, arra emlékszem. Tudjátok, olyanra gondolok, aminek van egy y tengelye bal oldalt, és annak függvényében tudok egy adott adatsort ábrázolni, meg van egy másik y tengely a jobb oldalon, aminek függvényében egy másik adatsort tudok ábrázolni. Így a két adatsort tudom együtt, egyetlen diagramon ábrázolni...

Hogy lehet a 2007 es word dokumentumot képként kimenteni?

Legjobb válasz: Print screen - megnyitod a Paintot - beillesztés.

Print screen - megnyitod a Paintot - beillesztés.
hány oldalas, dokumentumról van szó?
A kérdező hozzászólása: A screenshot nem volt jó de már találtam megoldást azért köszi.


Hogy lehet megcsinálni 2007-es powerpointba, h az szöveg a kép köré, körbe fusson? A válaszokat előre köszönöm.

Legjobb válasz: képre jobb gomb és ott van olyan hogy kép körbefuttatása..és van több opció h. elé,mögé ilyenek.

képre jobb gomb és ott van olyan hogy kép körbefuttatása..és van több opció h. elé, mögé ilyenek.
A kérdező hozzászólása: kösz

Hogyan lehet letölteni a 2007-es adóbevallást az APEH honlapjáról? Nekem csak a 2006. évit tölti le.

Legjobb válasz: Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.

Elõször az ABEV programot kell letöltened, aminek az a neve hogy ABEV2006, ez a keretprogram, ezzel lehet kitölteni a bevallást, majd letöltöd a 0753-as nyomtatványt, ez a 2007 évre vonatkozó szja bevallás. Mindkettõt feltepíted, megnyitod az ABEV programot és ott van olyan, hogy új nyomtatvány megnyitása (aszem) és ott kiválasztod a 0753-ast. Ezután már csak ki kell töltened.

A 2007-es Microsoft Wordbe hogy lehet beállítani, hogy a dokumentum 2. oldalától kezdve számozza meg az oldalakat, az 1-es számtól indulva?

Legjobb válasz: Beszúrás menüben lenyitod az élõlábat (vagy élõfejet ha véletlenül felül akarod számozni) A lenyíló menüben alul kiválasztod az élõláb szerkesztését. FElül a menü átvált az élõfej és élõlábeszközök tervezésére. Bepipálod az elsõ oldal eltérõ jelölést. Belemész a 2. oldal élõlábába. Legördíted az oldalszámot (3. menüpont) és kiválasztod hova szeretnéd. Ekkor berakja az oldalszámot az általad választott helyre ami egyenlõre kettõ lesz. Ezért újra lenyitod az oldalszám menüpontot és kiválasztod a Formázás, oldalszámozás lehetõséget ami az utolsó elõtti. A bejövõ ablakban alul a kezdõ sorszámot nullára állítod és kész is van. Kérek egy zöld kezecskét. :)

Beszúrás menüben lenyitod az élõlábat (vagy élõfejet ha véletlenül felül akarod számozni) A lenyíló menüben alul kiválasztod az élõláb szerkesztését. FElül a menü átvált az élõfej és élõlábeszközök tervezésére. Bepipálod az elsõ oldal eltérõ jelölést. Belemész a 2. oldal élõlábába. Legördíted az oldalszámot (3. menüpont) és kiválasztod hova szeretnéd. Ekkor berakja az oldalszámot az általad választott helyre ami egyenlõre kettõ lesz. Ezért újra lenyitod az oldalszám menüpontot és kiválasztod a Formázás, oldalszámozás lehetõséget ami az utolsó elõtti. A bejövõ ablakban alul a kezdõ sorszámot nullára állítod és kész is van. Kérek egy zöld kezecskét. :)
A kérdező hozzászólása: szia! rosszul írtam, nem a 2. oldaltól kell az oldalszám, hanem a 3. tól! megcsináltam úgy, ahogy te leírtad, nagyjából sikerült, a 3.oldaltól kezdte el 1-tõl beszámozni, viszont az elsõ és a 2. oldalon is ott az oldalszám, azokat nem tudtam eltüntetni, ha kivettem õket, akkor mindenhonnan eltûnt az oldalszám! :s
Ha az elsõ oldalon ott az oldalszám az azért van mert nem lett bepipálva az elsõ oldal eltérõ szöveg. Mivel azonban a 3. oldaltól szeretnél számozni ez most nem is jó megoldás. Ebben az esetben szakasztörést kell alkalmazni. Ha a harmadik oldaltól akarsz számozni akkor a 2 oldal lap aljára kattintasz. A lap elrendezése fülön kiválasztod töréspontok menüt és lenyitod. Ebbõl kiválasztod a szakasztörések - következõ oldal lehetõséget. (felülrõl a 4.) Ekkor beszúr egy szakasztörést és szakaszonként formázható a dokumentum minden része így az élõláb is. Belemész a harmadik oldal élõlábába, beszúrod a számozást és a tegnap leírt módon átírod a kezdõ sorszámot 1-re. Amúgy ha ez egy szakdolgozat (vagy hasonló) és csak nyomtatni kell akkor meg csinálsz két külön dokumentumot, egyet az esõ két oldalból, egyet a többibõl, és nem kínlódsz feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Most ez már sikerült, szal köszi szépen! viszont azt hogy tudom megcsinálni, hogy az elsõ két oldal kivételével nézze az oldalakat a számozásnál, mivel 10 oldal van összesen, de nekem az kellene, hogy úgy írja ki pl.: 2/8oldal-szal az elsõ 2 lapot figyelmen kívül hagyja

Outlook 2010-ben hogyan lehet 3 gmail-os postafiókot egyben megtekinteni mint a 2007-es Outlook-ban?

2007-es Outlook-ban 1 beérkezett üzenetként jött mind a 3 fiókomról beérkez? üzenetek. 2010-es ezzel ellentétben 3 külön mappában kezeli a három postafiókot. Van rá lehet?ség egybe beállítani a nézetet? El?re is köszönöm a válaszokat.

Van a 2007-es Excelben olyan képlet, amivel be lehet állítani, hogy attól függően, hogy egy cellában lévő szám pozitív vagy negatív, más legyen a cella HÁTTERE?

Ha a napi profitot nézem egy pénzes táblázatban, sokkal könnyebb lenne megkülönböztetni a minuszos és a pluszos napokat.

Legjobb válasz: feltételes formázás

feltételes formázás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!