Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a 18 oldalakat (6 db)

Hogyan lehet letiltani a 18+ oldalakat?

Két gyermekem van, és nem akarom, hogy véletlenül 18 éven felülieknek szóló oldalakra (némelyik elég durva) véletlenül tévedjenek!

Legjobb válasz: igazából sehogy. vannak segédprogramok, meg az IE is tartalmaz ilyen lehetõséget, de a dolog igazából nem mûködik. Sosem fogod tudni úgy beállítani, hogy rendesen mûködjön.

igazából sehogy. vannak segédprogramok, meg az IE is tartalmaz ilyen lehetõséget, de a dolog igazából nem mûködik. Sosem fogod tudni úgy beállítani, hogy rendesen mûködjön.
Ha fiaid vannak, sztem egy idö után elkerülhetetlen , hogy ne keresgessen pornot. Egyik ismerösöm probálkozott letiltani oldalakat, de tényleg elég vacakul mükdött
Vegyél egy router-t. Konfiguráláskor a tiltani kívánt oldalakat a disable site menü alatt tudod tiltani. A * a joker karakter, pl. *sex* - az összes olyan oldalt, amiben sex van, nem engedi megnyitni.
Van jó megoldás! És ráadásul ingyenes a gyerekemnél is ezt használjuk. NAOMI a program neve, nem kell konfigurálni, a weboldalak tartalmát scanneli és ha erõszak, szex, pornó stb. van rajta, akkor automatikusan bezárja a böngészõt. Pl. a youtube.com-on a normál videók bejönnek, de amint olyanra katintasz, aminek a meghatározásában, szövegében szex, pornó vagy bármi gázos dolog van, azonnal bezárja a böngészõt. Nyilván egy-egy oldal átjuthat a szûrõn, de minimális az esélye. Könnyû installálni, jelszavazni kell, így nem lehet kikapcsolni, és nem lehet eltávolítani a programok közül. http://www.radiance.m6.net/
Nem.
Ha nem kell bejelentkezned, csak megnyitni egy oldalt, akkor igen. Létrehozol egy parancsikont, ami elindítja a kedvenc böngészõd, és paraméternek megadod az oldal címét. Majd ezt a parancsikont elindíttatod a task scheduler programmal a megadott idõpontban. A program a windows része.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi az oka, hogy a mai naptól (január 18-tól) nem lehet elérni a Wikipédia angol nyelvű oldalait?

Legjobb válasz: Elnézést, de feltételeztem, hogy aki az !angol! Wikipédián akar megnézni egy cikket, az rendelkezik annyi angol tudással, hogy megértse a kiírtakat. Gondolom nem a képeket ment nézegetni oda. De ha a Google-ban keresek rá mondjuk a címsorra, bejelölve a magyar nyelvû találatokat, akkor is az elsõ linken megtudhatom, mi is ez az egész. Szóval továbbra is tartom: Láss, ne csak nézz.

Elnézést, de feltételeztem, hogy aki az !angol! Wikipédián akar megnézni egy cikket, az rendelkezik annyi angol tudással, hogy megértse a kiírtakat. Gondolom nem a képeket ment nézegetni oda. De ha a Google-ban keresek rá mondjuk a címsorra, bejelölve a magyar nyelvû találatokat, akkor is az elsõ linken megtudhatom, mi is ez az egész. Szóval továbbra is tartom: Láss, ne csak nézz.
Amúgy ki van írva, hogy miért, csak el kell olvasni.
2xSü: Ok, hogy ki van írva, viszont nem mindenki tud annyira angolul, hogy értse is. A Google Fordító meg annyira bénán fordít, hogy az valami hihetetlen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!