Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a (72883 db)

Hogy lehet az hogy az orvostudomány még most sem tudja azt hogyan lehet a heget teljesen eltüntetni?

Legjobb válasz: Hogy lehet az, hogy te még most sem tudod, hogyan kell használni az írásjeleket?

Hogy lehet az, hogy te még most sem tudod, hogyan kell használni az írásjeleket?
Abba bele sem gondolsz, hogy esetleg nem azt nem tudja, hogy lehetne eltüntetni, hanem épp azt tudja, hogy nem lehet teljesen eltüntetni? ;)
Tudja, hogy hogyan lehet teljesen eltüntetni. De ez nem azt jelenti, hogy el is tudja teljesen tüntetni. Te is tudod, hogyan lehet egy várost teljesen eltüntetni. Mégsem tudsz egy várost teljesen eltüntetni.

Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valaki jó harcmûvész legyen? És hogyan lehet a lehetõ legjobban, leggyorsabban fejlõdni?

Van olyan edzés amikor minden tökéletesen megy és van olyan amikor szinte semmi se megy úgy mint elõzõnek, az-az amit elõzõnek megcsináltam tökéletesen az következõ edzésen már nem megy olyan jól.

Legjobb válasz: Nem kellenek hozzá külön tulajdonságok, csak akaraterõ, és kitartás. Gyorsan fejlõdni úgy lehet h nagyon figyelsz az edzésen fõleg az edzõ minden mozdulatára, és próbálod utánozni. :) Ha nem megy olyan jól egy mozdulat, mint az elõzõ edzésen, akkor gyakorold sokat otthon

Nem kellenek hozzá külön tulajdonságok, csak akaraterõ, és kitartás. Gyorsan fejlõdni úgy lehet h nagyon figyelsz az edzésen fõleg az edzõ minden mozdulatára, és próbálod utánozni. :) Ha nem megy olyan jól egy mozdulat, mint az elõzõ edzésen, akkor gyakorold sokat otthon
Képzeld el akkor utcán hogy fog menni ... éles élet-halál harcban :D Jó edzõ kell, az segít fejlõdni. Nem jó edzõvel pedig majdnemhogy értelmetlen harcmûvészetet tanulni, akkor el kell menni valami korrekt küzdõsportot gyakorolni.
Valóban nem árt a jó edzõ, ami pedig szerintem kiemelkedõen fontos az az elhivatottság, szorgalom és önuralom, illetve a vágy arra, hogy minél jobbá vállj.

Iphone -on hogy lehet a POU-t frissíteni?

Megvettem Iphone-ra a játékot és arra lennék kíváncsi,hogy a további frissitések már ingyen lesznek? Ha igen akkor hol tudom ?ket elérni,frissiteni?

Legjobb válasz: Nekem ha valamit lehet frissíteni azt mindig kimutatja. (App Store-nál megjelenik egy piros 1-es).. Szóval valószínû hogy ha lehet frissíteni azt észre fogod venni :)

Nekem ha valamit lehet frissíteni azt mindig kimutatja. (App Store-nál megjelenik egy piros 1-es).. Szóval valószínû hogy ha lehet frissíteni azt észre fogod venni :)
Ingyenesek szoktak lenni a frissítések. Vannak kivételek amikor újra fizetni kell az appért, de az csak akkor ha teljesen átépítették azt. Az elsõ iPhone óta összesen egy ilyennel találkoztam.

Hogyan lehet a hisztit kivédeni? Ti mit csináltok olyankor?

Legjobb válasz: Kivédeni sajnos sehogy nem lehet:-( Normál, életkori sajátosság. Lehet pl. figyelemeltereléssel meg hasonló praktikákkal próbálkozni, többé-kevésbé jobb is, de ezen át kell "esnie" minden gyerkõcnek:-( Hogy én, mit csinálok olyankor? Többnyire õszülök, és ezerrel pusztulnak az agysejtjeim. Minden jót és kitartást! Üdv, 3 éves kisfiú anyukája.

Kivédeni sajnos sehogy nem lehet:-( Normál, életkori sajátosság. Lehet pl. figyelemeltereléssel meg hasonló praktikákkal próbálkozni, többé-kevésbé jobb is, de ezen át kell "esnie" minden gyerkõcnek:-( Hogy én, mit csinálok olyankor? Többnyire õszülök, és ezerrel pusztulnak az agysejtjeim. Minden jót és kitartást! Üdv, 3 éves kisfiú anyukája.
Nálunk sajnos semmi nem segített, csak az idõ:) Nem volt könnyû, sõt...Három gyerekbõl csak a harmadik volt hisztis, a fiú, a lányokkal semmi ilyen gond nem volt. Próbáltam a figyelem-elterelést, ígérgettem jutalmat, tettem sarokba, lemostam az arcát, nem figyeltem rá, semmi... Sok türelmet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Lányom még csak 10 hónapos de nagyon tudja mire való a hiszti! :) Hamar rájött a kis drága! :) Ha nem tetszik valami neki csak hátravágja magát és ordít! Neked is kitartás! :)
Ignoráld. Ha nincs értelme, nem kapja meg (soha!), amiért csinálja, nem lesz értelme csinálni. TAnulási folyamat. Ha megkapja, amit akar, miért ne csinálná?
1 éves a kisfiam és mostanában kezdi próbálgatni hogy mit ér el a hisztivel, hát a figyelemelterelés már nem jön be mert attól még jobban begurul, így marad az hogy lefektetem a szõnyegre és nem figyelek rá és így hamar abbahagyja.Ja meg igyekszem következetes maradni, szerintem az a legfontosabb.
Kivédeni nem lehet. Ha elkezdene hisztizni, abban a pillanatban elfordulok, látványosan mással kezdek foglalkozni. Másodpercek alatt abbahagyja. Mondjuk eleve viccesen csinálja, mert leül, és szép lassan, óvatosan hanyatt fekszik, nehogy megüsse magát, és akkor kezdi az üvöltést. Ezt általában meg szoktam várni, mert vicces végignézni, de ha hamarabb elfordulok, akkor már hanyatt sem fekszik, hanem felkel, és keres valami játékot.

IPhone 3G nél hogyan lehet a kezdőképernyőn az ikonok mögé saját hattérképet rakni?

Legjobb válasz: :) Ezt sajnos nem lehet. iOS 4 tõl felele van ilyen lehetõség... Elsõnek az iPhone 4-nél jelentkezett ez, hogy tegyél be háttérképet.

:) Ezt sajnos nem lehet. iOS 4 tõl felele van ilyen lehetõség... Elsõnek az iPhone 4-nél jelentkezett ez, hogy tegyél be háttérképet.
A kérdező hozzászólása: ;( Kár Azért köszi a választ !
Jailbreakkel és egy winterboard témával lehet
A kérdező hozzászólása: Bocsi az OFF-ért, de eszerint Viber-t is csak jailbreak-el lehet ugye?
A viber ingyenes app store-ban.
A kérdező hozzászólása: De gyenge a 3g szoftvere hozzá, legalábbbis nálaz ezt irja ki ezért kérdezem, hogy ehhez is jailbreak kell?!
Ha jailbreakeled akkor úgy lehet hogy régebbi viber fut majd rajta de azt nem tudom hogy kompatibilis-e az újjal.
Nekem 2-gm van és bármilyen hátteret és ikonok mögötti képet be tudok tenni. Jailbrakelve van. Itunesbe képek menüpontba betallózom a kívánt képekkel teli mappánt , majd szinkronizálom. automatikusan berakja a fényképek közé, utána rámegyek a kívánt fényképre, majd a jobb alsó sarkában lévõ nyílra , majd beállít háttérépnek, majd háttérkép, majd set home screen-re! ennyi!

Hogy lehet a Virtual DJ-vel menteni?

Legjobb válasz: emlékezetem szerint nem lehet benne menteni, csak felvevõ funkciója van mivel DJ program nem zeneszerkesztõ, régen én is sokáig keresgéltem benne ilyesmit, azóta lehet már van , vagy mindig is volt csak én nem találtam de én úgy tudom nem lehet menteni

emlékezetem szerint nem lehet benne menteni, csak felvevõ funkciója van mivel DJ program nem zeneszerkesztõ, régen én is sokáig keresgéltem benne ilyesmit, azóta lehet már van , vagy mindig is volt csak én nem találtam de én úgy tudom nem lehet menteni

Hogyan lehet a legbiztonságosabban védekezni?

Mi nem igazán figyelünk a védekezésre óvszert is csak akkor húzunk ha a barátom már érzi h majdnem elélvez ezért is szeretnék valami hatásos módszert. Csak a barátom nagyon ellenzi a gyógyszereket mert fél h bajom lesz t?le az orvosi beavatkozásokhoz pedig túl fiatal vagyok.

Legjobb válasz: Ha alacsony hormontartalmú gyógyszert szedsz és azt is rendben, akkor attól semmi bajod nem lehet. Így viszont, hogy alig védekeztek, még bébi is lehet belõle, attól nem fél?

Ha alacsony hormontartalmú gyógyszert szedsz és azt is rendben, akkor attól semmi bajod nem lehet. Így viszont, hogy alig védekeztek, még bébi is lehet belõle, attól nem fél?
Óvszernek alapnak kéne lennie. Ha nem, akkor marad a tabletta, ha ellenzi, ha nem. Orvosi beavatkozás alatt mit is értesz?
Amennyiben valóban túl fiatal vagy, a leghatásosabb, a nagyon hangos "NE!" kiáltás...egyéb esetekben a gumi a megfelelõ...
És a védekezés nélküli szexhez nem vagy túl fiatal? Húzzon gumit már az elejétõl...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy babához fiatal már 32 vagyok csak nem akarok
A kérdező hozzászólása: Spirált például
meglep hogy 32évesen ezt még nem tudod..no meg azt sem h az elõváladéktól is teherbe eshetsz?! .. 33f
Szerintem a legbiztonságosabb a fog.gátló tabletta és ha az mellett a párod nem benned élvez el! Ez a tuti biztos.
A fogamzásgátló a legjobb, de ha azt nem szeretnétek, akkor a második legjobb a gumi (az elejétõl kezdve, nem csak mielõtt elmegy). Ha ezek sem mennek akkor még ajánlom a Pharmatexet, de az nem 100%-os viszont sokkal hatásosabb, mint a mostani módszereitek..

Polgári esküvőt hogyan lehet a legrövidebben lebonyolítani? Mennyi ideig tart, elég 2 tanú, milyen ruha illik ilyenkor stb?

Nem vagyunk esküv? pártiak, de babát szeretnénk és talán így lesz a jobb a hivatalos ügyek intézéséhez. Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem is lehet több tanú mint kettõ.Nincs ruha megkötöttség miért lenne? Meg lehet mondani az anyakönyvvezetõnek hogy ne tartson beszédet.

Nem is lehet több tanú mint kettõ.Nincs ruha megkötöttség miért lenne? Meg lehet mondani az anyakönyvvezetõnek hogy ne tartson beszédet.
15:37-es! Nem elég az apasági. 1 éve változott a törvény és sajna már nem elég az apasági:( ezért nekünk is csak 2 tanúval lesz az esküvõnk, mert mi sem vagyunk esküvõ pártiak, csak a baba miatt lesz, mivel már nem elég az apasági!! Ne írj hülyeséget, ha nem tudod a mostani törvényt!
19:50-es: a 16:01-es vagyok. Az lehet, hogy te nem a külvilág miatt tartasz nagyobb lakodalmat, de a többség igen. Ha csak itt is olvasgatsz, akkor látod, hogy a legtöbben csak arra mennek, hogy nekik nagyobb, drágább, divatosabb lakodalmuk legyen, mint másoknak. Szerintem nem az a fontos, hogy mások lássák, hogy összeházasodnak, hanem kettejükre tartozik. Mi nem azért tartottunk ilyen esküvöt, hogy a gyerekek házassában szülessenek, hanem mert összetartozónak éreztünk magunkat, de mivel egyikünk sem szeret bulizni, mulatozni, táncolni, ezért nem akartunk lakodalmat, mert akkor csak negativ élmények lettek volna többségben, beszédet meg azért sem akartunk, mert vagy sablonos, vagy semmitmondó lett volna, igy csak a lényeget kértük. De mint irtam, ennek ellenére tartós, jó házasság lett belöle.
A kérdezõnek írom: a nõvérem pont ugyanígy és ugyanezért házasodott össze a mostani férjével: hogy a gyerekeknek egyszerûbb legyen. Rajta egy királykék nyári egyberuha volt...tudni kell, hogy elég bohém nõszemély :) Továbbá egy egyszerû csokor volt a kezében. A férjén pedig egy öltönynadrág és egy rövid ujjú ing volt. Szóval nincs megkötés, de ne is a bevásárlós ruhában menj szerintem. Amúgy igen, le lehet zavarni 2 tanúval és 10 perc alatt. A nõvérem házasságáról csak hónapokkal késõbb szeretünk tudomást :D 16:01! Azt értem, ha valaki nem akar esküvõt, de miért gondolod, hogy az aki viszont akar, az a rongyrázás kedvéért csinálja? Ezt már annyiszor meg akartam kérdezni ezen az oldalon, mert olyan sokan mondják ezt. Én amióta az eszemet tudom, függönybe meg plédbe tekerve magamat folyton esküvõsdit játszottam, mert mindig is elbûvöltek ezek a ruhák. Lehet, hogy neked jelmez, de én ha lehetne, mindennap hordanám. A bulit pedig nem azért fogom szépen feldíszített teremben, jó étellel (több fogással), és csodaszép tortával hajnalig táncolva ünnepelni, mert meg akarom mutatni, mennyit keresek, hanem mert emlékezetessé és fõleg romantikussá akarom tenni, de az soha egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy mutogatni akarjam, mennyi pénzem van...fõleg mert nincs. Nem is akarok több milliót költeni rá, hitelt felvenni meg fõleg nem, de szeretném, ha az a nap nagy buli lenne, és ahhoz kell egy kis pénz. A félreértés elkerülése végett hozzátenném, hogy nem a lagzi meg a ruha miatt fogok házasodni, csak ha már házasodom, akkor nem 10 perc alatt akarom lezavarni, és ez szerintem nem rongyrázás :S Persze nem ítélem el azt sem, aki csak a papírt akarja megszerezni, hogy könnyebb legyen gyereket vállalni, de én nem ilyet szeretnék, és azt hiszem ettõl még nem leszek nagyzoló.
Nekünk is ilyen esküvö volt, két tanuval, az anyakönyvvezetö végigkérdezte, amit kellett, mi válaszoltunk, utána házastársaknak nyilvánitott bennünket, aláirtuk az anyakönyvet - ennyi volt, teljesen ingyen és max 15 perc. Nekem (nö vagyok) a mai anpig sem hiányzik, hogy nem öltözten jelmezbe, meg nem volt felhajtás, rongyrázás - nek ez a lényeg. 22 éves házasok vagyunk.
anyakövvezetõnél mindent el tudnak mondani:) am mi nem kértünk semmit, még pezsgõzés sem volt. csak aláírtunk, meg a nõ mondott egy kis szöveget és ennyi. kb 15 perc alatt megvoltunk. és tök ingyen. arra figyelj, h ha jól emlékszem elõtte 2 v 3 hónappal be kell jelentkezni... de lehet h rosszul emlékszem:)
Ha nem vagytok esküvõpártiak, tökéletesen felesleges az esküvõ két tanúval is. Írjatok apaságit, ennyi.
15:04-es vagyok. Nem okoskodni akarok, mindenki úgy intézi ahogy akarja, de nõként mondom, hogy nekem baromira hiányozna évek múlva, hogy azon a bizonyos "nagy" napon nem vettem fel a menyasszonyi ruhát. Ha csak valami kis egyszerû is, de maradandó élmény és emlék, amikrõl készülhet pár fotó is. (Had nézegessék a gyerekek, unokák ;) )
De lehet, kb 10 perc alatt le lehet zavarni.
A kérdező hozzászólása: Mi még lehet ennyit sem szeretnénk. Az anyakönyvvezetõ mondja el a mondanivalóját, mi nyilatkoznánk, hogy "igen" :) , aláírnánk amit kell és ennyi! Se zene, se pezsgõ. Ilyet nem lehet?
Ha "csak" 2 tanúval aláírjátok az Anyakönyvet, az ingyenes, és szerintem kevesebb, mint fél óra (a fél órában beszéd, ének, pezsgõ, minden van - az ilyenekért kell fizetni). Ruhamegkötés nincs, de "illik" csinosnak lenni. Szóval ne macinaciban menj, de egy szoknya vagy nadrág, meg egy elegánsabb felsõ megteszi.
A kérdező hozzászólása: Persze, bután írtam le. Arra gondoltam, hogy mi nem szeretnénk a két tanún kívül hívni mást. Se szülõt, se testvért stb.
Utolsó! Mutasd meg a családjogi törvény változását, ahol leírják, hogy "nem elég az apasági", ha már azt nem tudod megmondani, hogy mire "nem elég"...

Hogy lehet a korival farolni?

nekem egy fekete roces van... nem tudom h milyen élek vannak de eredetileg ennek semmilyen éle nem volt, aztán elvittük a bogisportba, akkor vágtak neki egy U betüt bele, de ha megnézem teljesen lehetetlen az oldalra farolás, mert ez a kori nem csuszik oldalra semennyire sem...

Legjobb válasz: lehet már késõ de azért leírom. szóval ha most élezték akkor alapból nehezebb vele farolni fõleg ha még nem tudsz.leírni hogy hogy lehet sztem elég nehéz, ki kell tapasztalni.

lehet már késõ de azért leírom. szóval ha most élezték akkor alapból nehezebb vele farolni fõleg ha még nem tudsz.leírni hogy hogy lehet sztem elég nehéz, ki kell tapasztalni.
Mész egyenesen és az egyik lábod elõre, a másikat a lábad mögé teszed és az oldalra áll.
mindenkorival lehet farolni legalábbis én minden korit amit felhúztam faroltam vele azt úgy kell am hogy elõször felmész a jégre és az elejével szal az elején legyen a súlyod és ugy a szélénél húzogatod a lábad oldalra és vissza így megszokod és elõbb uttobb megtanulsz. Hajrá!

Hogyan lehet a Dzsungáriai törpehörcsögöket nappali életmódra szoktatni?

.

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet...éjszakai állat, az enyém is mindig nappal alszik, este éled és mászkál, mocorog. Az õ életmódjuk ilyen, ezen nem lehet változtatni. Embereknél sem lehet úgy, hogy nappal aludjanak és éjszaka ébredjenek.

Sajnos nem lehet...éjszakai állat, az enyém is mindig nappal alszik, este éled és mászkál, mocorog. Az õ életmódjuk ilyen, ezen nem lehet változtatni. Embereknél sem lehet úgy, hogy nappal aludjanak és éjszaka ébredjenek.
Nekem a hím hörim, igazi höri. Õ nappal alszik és este fent van(bár még ekkor is képes aludni.) A nõstény viszont fent van nappal is. Nem tudom miért, neki ez a szokása. Egyébként Õk is dzsungik.
Nekem mandarin törpehörim van és nappal is el vagyok vele barátságos és leis szoktam vinni sétáltatni a fûbe mert nagyon kedveli!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!