Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Pro (335 db)

Avast! Antivirus Pro 6. 0 hol lehet kérni ingyen regisztráció s kódot mert most a vírus irtom próba verzión van és 30 napon belül le jár meg szeretném csinálni úgy hogy ne próba verzión legyen?

Legjobb válasz: A Pro-hoz nincs ingyenes regisztráció, mert fizetõs. Vagy persze megoldod máshogy... Ami ingyenes, az az Avast Free Antivirus, csak regisztrálni kell. http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/7911

A Pro-hoz nincs ingyenes regisztráció, mert fizetõs. Vagy persze megoldod máshogy... Ami ingyenes, az az Avast Free Antivirus, csak regisztrálni kell. http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/7911
probal ez ki:S9097868R9097F1106-CRUDS1Y2 megjegyzem zarojelben , (hogy az eredeti vasarolt virusirto nem hasonlithato a tort verziohoz)
Tedd fel a free-t, bõven elégnek kell lennie. Az teljes verzió, a PRO-t vagy megveszed, vagy leszeded a próbaidõ után. De, ha a törés mellett döntesz, ne csodálkozz, ha holnap ki kell vágnod az egész gépet a szemétbe, mert beenged valamit...
http://www.youtube.com/watch?v=4HriVi-rBBY A read me-ben mindent megtalálsz(képekkel) még ha nem is tudsz angolul, akkor is menni fog. :P Most csekkoltam le :D

Sony Vegas Pro 11-ben hogyan lehet videót kettéosztani?

Olyanra gondolok mint a Movie Makerben a kettéosztás. Ez az elsõ komolyabb vágóprogramom, úgyhogy bocsi az idióta kérdésért! :D Amúgy 32 bites.

Legjobb válasz: A YouTube on nézelõdj ! https://www.youtube.com/results?search_query=sony+vegas+pro+..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nem raktam be figyelõbe, közben megtaláltam máshol! :D De azért köszönöm a választ!

Hogy lehet a képernyőt lefényképezni Sony Ericson xperia x10 mini proval?

köszi a segitséget :)

Legjobb válasz: Hali, nekem Xperia mini pro-m van de én úgy szoktam hogy a telefon tetején lévõ gombot, amivel lezárom és kikapcsolom a telefont, lenyomva tartom, és mikor bejön egy ablak ott rámegyek arra hogy "képernyõfelvétel készítése" és csinál egy képet amit elment a galériába. Lehet hogy nálad nem így kell mert nem ugyanolyan a telefonunk de, egy probát megér.

Hali, nekem Xperia mini pro-m van de én úgy szoktam hogy a telefon tetején lévõ gombot, amivel lezárom és kikapcsolom a telefont, lenyomva tartom, és mikor bejön egy ablak ott rámegyek arra hogy "képernyõfelvétel készítése" és csinál egy képet amit elment a galériába. Lehet hogy nálad nem így kell mert nem ugyanolyan a telefonunk de, egy probát megér.


Lehet. Melyik volt fent elõbb? Az XP vagy a WIN7? És mi értelme két WIN7-nek???
a win7 home-nak semmi értelme, a pro mindent tud, amit a home...
mértnemjó 1 op rendszer? fölösleg 2t tartani fõleg ha az 2darab win7
Teljesen felesleges 2 win7! Ha többfelhasználós gépet szeretnél, használd a felhasználói fiókot!

Hogy lehet az hogy a ati radeon 9800 pro 128mb jobban viszi a játékokat mint az nvidia 8400gs 512 mb?

pl nfs pro street-et magasabb beállításokkal jobban viszi.

Legjobb válasz: Azért mert a 9800 pro 128mb 256-bit local memory, viszont a 8400gs 512 mb 128-bit local memory val rendelkezik.

Azért mert a 9800 pro 128mb 256-bit local memory, viszont a 8400gs 512 mb 128-bit local memory val rendelkezik.
talán mert a radeon az adott kor csúcskategóriás kártyája volt, széles memóriabusszal, és elég erõs grafikus maggal, a 8400gs pedig már megjelenésekor az alsókategória (aljára) lett pozícionálva, így elég gyenge.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Hogy lehet torrentezni androidon? Van ttorrent pro-m, de azt írja h sérült fájl.

Legjobb válasz: Utorrentet pro hasznalom nekem tokeletes.

Utorrentet pro hasznalom nekem tokeletes.
Kalózkodott, mi? :D Igen, van benne egy licensz, ami letilt, ha nem eredeti... tölts egy régebbi verziót, ahol még nincs benne ez a cucc (pontosat sajna nem tudok mondani) Vagy a Lite verziót ajánlom, nem olyan rossz az se...

Sony Vegas Pro-ban hogy lehet AVI formátumot betölteni? (error mindig)

Legjobb válasz: Én felraktam a gépemre a Quicktime playert és az abban lévõ codec miatt a Vegas Pro be tudja olvasni az AVI-t is.

Én felraktam a gépemre a Quicktime playert és az abban lévõ codec miatt a Vegas Pro be tudja olvasni az AVI-t is.
avisynth-tel meg bármit beolvas

Hogyan lehet vegas pro 12-ben megoldani azt, hogy ha a kezemre ps-elt képet (png) szeretném állandóan a mozgó karomra "helyezni" a videón?

Tehát van egy felvétel a kezemrõl, amiben mozog a kezem. Van egy ps kép, mondjuk egy tetkó, amit szeretnék a videóban is megjeleníteni. A kezem nem forog, csak jobbra ballra mozog, és szeretném lekövetni a png-vel a videó mozgását, de nem képkockánként. Van erre valami megoldás?

Legjobb válasz: Ezt adobe after effects-szel lehet megcsinálni. Vegassal sokkal nehezebb lehet, ha lehet.

Ezt adobe after effects-szel lehet megcsinálni. Vegassal sokkal nehezebb lehet, ha lehet.
Én csak a Track Motionos megoldást ismerem. http://www.youtube.com/watch?v=gar-uQGITQY
A kérdező hozzászólása: U köszi mindkettõtöknek! After effects-el hol lehet? (ha arról még tolnál egy linket, megköszönném) :)
YouTube-on rengeteg ilyen tutorial van.
A kérdező hozzászólása: csak nem tudom mi ennek az "angol neve" (még magyarul sem tudom egy szóban, vagy kifejezésben megfogalmazni)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!