Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Patrikot (21 db)

Epson SX205 nyomtatóm egyszer csak gondol egyet és kiírja, a patron nem ismerhető fel. Mitől lehet ez? Hogyan lehet kezelni?

Bevallom én lassan az orosz módszeren gondolkodom, mert a közelmúltban csinálta ugyan ezt a színes patronokkal is és ki kellett ?ket cserélni, pedig még félig tele voltak. Szóval igencsak frusztrál a dolog..

Legjobb válasz: Célszerû bele utángyártott patront venni és beszerezni egy chip resetert. Az utóbbi átállítja a patron chipjét, hogy a patronokat telinek lássa, lehet, hogy ezt is megoldja nem tudom.

Célszerû bele utángyártott patront venni és beszerezni egy chip resetert. Az utóbbi átállítja a patron chipjét, hogy a patronokat telinek lássa, lehet, hogy ezt is megoldja nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Huhu!!! :D Nagyon köszi a választ! Ezt mindenféleképpen meg fogom próbálni!
lehet beszáradt a patron
Sajnos nagyon hamar beszárad, õleg az újratöltött patron. Nekem volt, hogy egy hét után a feketém száradt be. Újratöltött patronnál 3-4 naponta nyomtass ki legalább egy tesztoldalt. (legközelebb)
Nekem a HP nyomtatókkal nincs gondom, 2 hetet is kibírt nyomtatás nélkül, de a problémát tényleg az okozhatja hogy beszáradt.
Valószínûleg valóban a színes patron száradt be. Az utángyártott patronok beszáradási ideje attól is függ, hogy milyen minõségû tintával töltötték. A legolcsóbb itt is gyengébb, a jobbak többet bírnak.

A Patrik nevet hogyan lehet becézni?

Legjobb válasz: Barátnõmnek van Patrik nevû fia,és õ Patnak hívja

Barátnõmnek van Patrik nevû fia, és õ Patnak hívja
szia!a mi fiúnknak Patrik lesz a neve és örülök neki hogy nem lehet különösebben becézni.az elsõ fiúnknak is olyan nevet választottunk anno amit nem lehet becézni, anyósom nagy keservére.:)
Az unokatesóm is Patrik, õt Riki-nek hívják a haverjai. :S
egyik haveromat patronnak vagy pötinek szokták szolitani :D
Én Patrik vagyok, és mindenki Patyó-nak hív.. :) nekem tetszik
patrik az én nevem is. a patrik név legismertebb bece neve patyo, de lehet patyó-nak is nevezni. de engem sokan neveznek patyesz-nak is, de az talán már nem hivatalos
A barátomat is Patriknak hívják. Legtöbben úgy hívják, hogy Patya, de nekem csak Patrik :)
Én is Patrik vagyok, de, ha nagyon a gyökerekhez akarsz folyamodni a becézésnél akkor Paddy (ír becenév), esetleg az angol Rick. Szerintem ezek azok, amik talán elfogadhatóak, de a te véleményedre bízom... :)
Én is Patrik vagyok, engem mindenki petáknak hív kivéve a szüleim :D
engem patriknak hivnak és patt, patrika, stb igy bvecéznek.
Sokféleképp lehet minden nevet becézni, csak fantázia kérdése, de nem feltéllenül kell. Nálunk is ez volt a nagyszülõk gondja mind a három névnél, amit a gyerekeinknek választottunk.S zerintem majd kialakul, hogy becézitek-e és ha igen, akkor hogyan. Ezek az én ötleteim: Pati, Patus, Pacus, Paci, Pató
nagyon tetszik nekem ez a név, és Patnak becézném...
Unokatesómat az apja úgy hívja h Patron :) De szeretetbõl, nem gúnyolódásként mondom.
Ja és még annyi. Én amúgy mikor találkozok kisgyerekes ismerõssel, de ugye nem tudom hogy becézik a kicsit, akkor az egész nevét mondom, úgy beszélek róla, aztán mikor alkalom adódik rá, akkor rákérdezek, hogy a szülõk hogy szólítják és én is úgy szólítom. Mert hiszen azt szokta meg, azt szereti, már ha szereti szegényke. :) De ha pl valakit Lajosnak hívnak és anyukáék úgy becézik hogy Lajoska, akkor én nem fogom azt mondani hogy Lalika, vagy Lajcsika vagy Lala. Elfodom ahogy õk szeretik. Ez szerintem alap és a gyereknek is jobb a megszokott nevén figyelni rám, mint valami más néven.
Én is úgy gondolom, hogy nem muszáj becézni minden nevet. Van ami úgy szép ahogy van egészben. A Patrik meg aztán egy kétszótagos név, nem nagy ügy egyben kimondani. Pl én nagyon utálom mikor a Máriát Marinak mondják, pláne egy kisgyereknél. Úgy viszont gyönyörû név hogy Mária. Vagy esetleg Marcsi, de az nyalis. :) nekem. Úgyhogy ha nem akarjátok ne becézzétek!!! Más meg tartsa ezt tiszteletben. De amúgy szerintem lehet még Patinak becézni, de az olyan furi nekem. Jó az úgy hogy Patrik és kész.
A kérdező hozzászólása: nálunk is anyunak az volt az elsõ kijelentése hogy hogy lehet becézni?De miért kell egyeltalán becézni minden egyes nevet?már 1-2 nevet elvetettünk mert valaki, vagy valakik mindig kritizálták.nekem igy tetszik ahogy van, de azért gondoltam megkérdezem. köszönöm
Amerikai módon, vagyis a Patrikot Pat-nak, a Kymberlit Kim-nek, a Victóriát Vic-nek, és így tovább.
Tény, hogy nincs sok becézési lehetõség szerintem, engem Papa-nak hívtak suliban, de ott közrejátszott, hogy én voltam a legidõsebb az osztályban. Hívtak még Rik-nek és Ricsinek (utóbbit nem tudom megindokolni)


Canon mx 600-as multifunkciós nyomtató. Megtöltöttem a patron, de most is azt írja h nincs benne fekete, ez nem is lenne gond, de emiatt a hibaüzenet miatt már scannelni sem lehet. ötlet? Hogy lehet "kiiktatni" h tesztelje a feketét

ha kiveszem nem jó akkor is azt írja h nincs benne fekete köszi el?re is...

Legjobb válasz: megoldás, hogy veszel egy új fekete patront. tölteni lehet, csak ne várd meg, míg teljesen kiürül, mert akkor már mindegy: akkor csak a csere marad

megoldás, hogy veszel egy új fekete patront. tölteni lehet, csak ne várd meg, míg teljesen kiürül, mert akkor már mindegy: akkor csak a csere marad

Hogy lehet habszifonnal igazán tartós nem ikrás finom tejszínhabot csinálni? Zselatint használjak vagy habfixálot? Rátehetem a tortára ezt a tejszínhabot a tálalás előtti napon? 1 zacskó tejszínhez mennyi patron kell? Bocsi a sok kérdésért.

Legjobb válasz: Szerintem sehogy.A habszifonban a tejszínt szénsavval "vered " fel,Ezt már nem lehet semmilyen fixálóval összekeverni.A tortára csak tálalás elõtt tehetd rá,másnapra összeesik és eláztatja a tortádat. Ha zacskód tjszínporod van,akkor a használati utasítás szerint verd fel,és tégy bele habfixálót.

Szerintem sehogy.A habszifonban a tejszínt szénsavval "vered " fel, Ezt már nem lehet semmilyen fixálóval összekeverni.A tortára csak tálalás elõtt tehetd rá, másnapra összeesik és eláztatja a tortádat. Ha zacskód tjszínporod van, akkor a használati utasítás szerint verd fel, és tégy bele habfixálót.

Patrik lesz a pici fiam neve! Hogy lehet ezt a nevet becézni?

Legjobb válasz: Hááát, szerintem nem nagyon lehet becézni, talán Pati, de nekem az elég lányosan hangzik. Vagy esetleg Riki.

Hááát, szerintem nem nagyon lehet becézni, talán Pati, de nekem az elég lányosan hangzik. Vagy esetleg Riki.
Pati Rik-Riki-Rike
Riki, sokan így becézik. De mi nem becézzük a fiunk, meg a kortársai sem :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , igen gondoltam én is már a Rikire! üdv egy 35 hetes kismami
Pati! Szerintem nagyon aranyos név.

CannonPixma MP 160 típusú nyomtatónál, hogy lehet beállítani a nyomtatási színtelítettséget? Mi a francért írogatja nekem hogy fogy a színes tinta ha vbadiúj a patron?

Most vettem vadiúj eredeti 5-6000Ft-os tintapatront, errefel ez a szar nyomtató azzal idegesít hogy kifogyott a színes. 1-2 kicsi képet kinyomtattam próbából, attól csak nem fogyhatott ki. Mikor továbbengedem a nyomtatást normálisan nyomtat. Vagyis nyomtatNA ha nem lenne halvány a színes nyomtatás. Nem adja vissza normálisan a színeket... mintha a fekete helyett szürkét nyomtatna, ahhoz tudom hasonlítani, viszont másik (MP190-nél) nyomtatóba belerakva rendesek a színek.

Hogyan lehet CSAK FEKETÉVEL nyomtatni Epson Stylus SX130-as nyomtatóval, ha nincs benne színes patron?

Van egy Epson Stlylus SX130 -as nyomtatóm ( de minek) . Meg vettem és azt gondoltam én naiv hogy majd nyomtatagatok vele feketét és nem lesz baj néha néha egy kis szinest, csak hogy mi után ki fogyott a gyári patron akkor jöttem rá a csalásra.Még pedig arra hogy ha nincs benne szines patron akkor nem enged feketét sem nyomtatni. És hiába vettem egy fekete patront feleslegesen itt van.

Legjobb válasz: Igy jártál. Ezzel nem tudsz mit csinálni.

Igy jártál. Ezzel nem tudsz mit csinálni.
Vegyél egy raklap utángyártott patront és máris olcsóbb lesz a nyomtatás. Egy patron resetter pedig jól jöhet. Ezzel az üres színes patronokat telinek állíthatod be. Ettõl még ugyan üresek maradnak, de nyomtatni tudsz fekete tintával. G.
Szerencsétlen sorstársam, megértelek. Nem csak a patronok miatt szar az EPSON. Papírbefûzés csak társaságban, mert 1 db papírt nem kezel. A tintát úgy eszi mint kacsa a nokedlit. Hetente nyomtatnék de sokszor beszárad a fej és tisztítóprogramot kell futtatni. [Ez olyan mint a Zsiguli ezer kilométer után másfél órát kell javítgatni.] Hobbi nyomtató! (Nekem Cannon Pixma 1600-os volt. Évente egyszer kellett cserélni 10-12 ezerért. Ebbe a szarba egy év alatt 4. cserénél tartok. Gyári patron klt. 12000. Hál Istennek találtam utángyártottat.)

A Patrik szép név? Mi a véleményetek? Hogy lehet becézni?

Nekem ez a név tetszik, és ezt szeretnénk adni a kisfiunknak.A párom még gondolkodik, de így nevezzük.

Legjobb válasz: Nekem tetszik. És Riknek, Rikinek becézném. Aranyos.

Nekem tetszik. És Riknek, Rikinek becézném. Aranyos.
nekem tetszik, az gyik ismerõsömék így szólnak neki, hogy: "Patrikka".
Unokaöcsém Patrik a nõvére pedig Patrícia, azért nem volt sok fantáziája a szülõknek, vagy csak nagyon bejött nekik ez a név, nah de.Nekem tetszik alapjáratok, bár így most kapásra 3 ismerõs is beugrik ezzel a névvel, de mit számít az, ha nektek tetszik:DHogy lehet becézni?Pató(pál úr XD), ez az egy jut eszembe, de szerintem becézetlenül szebb ez, adjatok neki olyan becenevet ami rá illik szóval nem a nevébõl jön:D
Szerintem szép név. Mi így hívtuk volna a babót, de kiderült hogy kiscsaj:-) Boldog babavárást!
Szia! Le lehet pontozni, de mivel õszintén szeretnék válaszolni, nekem nem tetszik. Már nagyon sok van belõle.
Nekem sem tetszik.:( És azt sem értem, hogy miért baj az, ha becéznek egy gyereket....
ne hallgass senkire! gondolj a babádra és kérdezd meg magad:ö egy Patrik? és meg fog jönni a válasz hidd el :) mi is összeírtunk 15fiú meg 15 láénynevet, aztán amikor már tudtuk h lány, újraolvastuk a neveket és egyszercsak éreztük: õ Enikõ! pedig addig a listán se volt :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én nem ismerem a mesét amiben Patrik van.Szerintem felnõtt névnek sem jobb, nem érzem komolytalannak.De lesz még idõnk gondolkodni rajta.Köszi a sok hozzászólást.
az gyik= az egyik.... bocsika
Nekem tetszik. De én nem szeretem, ha becézik. Az én kislányom Veronika és nem becézzük sehogy (a nevét), mert az tetszik, hogy Veronika és nem az hogy Vera vagy Roni(ezeket kérdezték, hogy így fogjuk e becézni). Én elõször próbáltam olyan nevet keresni, amit nem is igazán lehet becézni. 3, 5 hós anyuka
Szerintem nem csunya név, de nekem inkàbb a ritkàbb nevek tetszenek mint példàul a Trisztàn :)
Nekem is tetszik, bár kedvenc rajzfilmem a Sponge-Bob, és ott ugye elég idétlen a Patrik:) Nekem soxor a név hallatán mosolyra görbül a szám, mert eszembe jut az a kis idióta tengericsillag. Gondolom ismered a mesét:) ! Egyébként tényleg szép név, de én is szétnéznék még a helyedben. Elég jó kisfiúnak, de többet lesz felnõtt mint gyerek, így én a fiamnak komolyabb nevet adok. Egyártalán nem rosszindulatból írtam amit írtam, csak nekem minden névrõl beugrik valaki...vagy valami. Gondolom sokan vagyunk így ezzel. És ez elsõsorban a ti döntésetek. És ha nektek tetzsik, akkor rajta!!!! 23 heteske
Szerintem szép. És sokan mások is így gondolják, mert elég elterjedt lett az utóbbi években. Barátnõm kisfiát így hívják, Patinak becézik néha, de leginkább a teljes nevén szólítják.
Szerintem szép név. De mindenkinek más tetszik. Minden évben vannak "divatnevek". Pl. mikor sógornõm az elsõ fiát várta, akkor õ Bencének szerette volna elnevezni, de akkor minden második gyerek Bence volt, így lemondott róla, és Balázs lett. Mikor elõször elvitte a gyerekorvoshoz, volt rajtuk kívül 4 fiú kisbaba, és 3mat Balázsnak hívtak. Szóval, azt a nevet add a kisfiadnak, ami neked tetszik.
A kérdező hozzászólása: Igen, én a környezetemben nem tudok egyet sem.Sõt nagyon a faluban sem.De nem is az számít.Ha pont az a név tetszene ami a szomszéd kisfiúnak van, akkor azt adnám.Köszönöm a válaszokat.
A férjem is ezt a nevet akarta, de nekem a spongyabob mese jut eszembe róla.Így hívják spongya haverját.
Én Szegeden lakom -ami azért annyira nem kicsi város-, de mégsincs egyetlen Patrik nevû ismerõsöm se. Persze ettõl még nem jelenti azt, hogy esetleg nem gyakori... Egyébként nekem tetszik.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozlak le, anyumnak sem tetszik annyira.Még mi is adunk más névnek is esélyt, csak ezt már megszoktuk.
Paddy-nek becezik a Patrikot az Ireknel, tenyleg sok van beloluk, de sztem annyira egyeni kinek mi tetszk. nekem nagyon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!