Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Panasonic (22 db)

Panasonic KX-TCD410 típusú vezetékes telefonnal hogy lehet konferenciahívást csinálni?

Legjobb válasz: Itt megtalálod a használati kézikönyvet:http://hu.diplotop.com/review/PANASONIC/KX-TCD410

Itt megtalálod a használati kézikönyvet:http://hu.diplotop.com/review/PANASONIC/KX-TCD410

Panasonic KX-TGA110EX vezetéknélküli telefont használok kb.1 éve. A hívás azonosítás eddig működött, most már nem. Hogyan lehet visszaállítani a készüléket?

Nem jelzi ki az üzeneteket sem, se a nem fogadott hívásokat. A szolgáltató szerint ? biztosítja az adatokat.

Legjobb válasz: ne haragudj mond már meg nekem h lehet felhangosítani mert nekem meg nem csörög! :D

ne haragudj mond már meg nekem h lehet felhangosítani mert nekem meg nem csörög! :D

A kérdésem a Panasonic CF-18 számítógépemhez lenne. Lcd portrait/landspace control panel részt hogyan lehet visszakapcsolni? A gép újra lett rakva.

Itt látható képpel:

Legjobb válasz: Hmmm szép kis ipari cuccod van! :) Nos, csak azt tudom mondani, hogy a gyártó oldalán kell keresgélni a megfelelõ driver után, hacsak nincs meg az eredeti CD. Elég spéci dolog ez, nem hiszem, hogy sokan találkoztak vele.

Hmmm szép kis ipari cuccod van! :) Nos, csak azt tudom mondani, hogy a gyártó oldalán kell keresgélni a megfelelõ driver után, hacsak nincs meg az eredeti CD. Elég spéci dolog ez, nem hiszem, hogy sokan találkoztak vele.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom elég jó cucc! Majd utána nézek az oldalon! :)


A Panasonic Lumix LSS fényképezőgépnek hogy lehet beállítani hogy közeli fotót tudjak készíteni?

Legjobb válasz: Keresd a virágos kis ikont. Valahogy így fest: http://cdn.head-fi.org/f/f1/f1a713f5_Macro_icon.jpg

Keresd a virágos kis ikont. Valahogy így fest: http://cdn.head-fi.org/f/f1/f1a713f5_Macro_icon.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azt is kerestem sajna nem találtam sehol :/

Hogyan lehet lehetne a Panasonic SC-PM03-as tipusu micro hifim a laptophoz kötni?

Régen egy barátoméknál összevolt kötve ez a két szerkezet ám már ?k sem emlékeznek,hogy hogyan.Ha esetleg valaki ért hozzá,vagy ugyanilyen berendezése van az leírhatná;) El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Vesztek egy jack-2rca kábelt 8vagy van otthon). Ilyen: http://www.abcelectronique.com/comparateur/image_son/audio_v.. Ha a laptopból akarod kivinni a hangot a hifibe, akkor a laptop fülhallgató-kimenetét összekötitek a hifi aux in/line in feliratú két rca bemenetével (piros-fehér). Ha mondjuk a hifi hangját rögzítenéd a laptopon, akkor a hifi line out feliratú 2rca (piros-fehér)csatlakozóját kötöd össze a laptop mikrofon bemenetével (plusz némi meló a szgépen hogy mikrofonbemenetrõl rögzítsen a megfelelõ program).

Vesztek egy jack-2rca kábelt 8vagy van otthon). Ilyen: http://www.abcelectronique.com/comparateur/image_son/audio_v.. Ha a laptopból akarod kivinni a hangot a hifibe, akkor a laptop fülhallgató-kimenetét összekötitek a hifi aux in/line in feliratú két rca bemenetével (piros-fehér). Ha mondjuk a hifi hangját rögzítenéd a laptopon, akkor a hifi line out feliratú 2rca (piros-fehér)csatlakozóját kötöd össze a laptop mikrofon bemenetével (plusz némi meló a szgépen hogy mikrofonbemenetrõl rögzítsen a megfelelõ program).
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm és még valami. Ha esetleg van egy Jack elosztóm akkor akár a micro hifit+hangfalait na meg a jack csatlakozós hangszórómat is megtudná szólaltatni vagy csak az egyiket bírná el?
Szerintem igen, de próbáld ki, nagy baj nem lehet belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm... Egy nagyobb bulit akarok tartani és eléggé nagy hang kellene:D

Miért van az hogy a Panasonic DVD lejátszómba bele rakok egy JÓL írott filmet és azt írja a "lemez nincs jól formattálva" és formattálom ezek után újra vissza írom a filmet és megintcsak azt írja hogy formattáljam. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A lemezeket nem formattáljuk, hanem töröljük. És csak az újraírhatókat természetesen. Valamint az írás végén lezárjuk, illetve engedjük, hogy az íróprogram lezárja, mert másképpen az asztali olvasó nem tudja lejátszani.

A lemezeket nem formattáljuk, hanem töröljük. És csak az újraírhatókat természetesen. Valamint az írás végén lezárjuk, illetve engedjük, hogy az íróprogram lezárja, mert másképpen az asztali olvasó nem tudja lejátszani.

Hogy lehet lenémítani a Panasonic KX-TCA115EX vezeték nélküli telefon központját?

Kisbaba miatt kellene.Köszi!

Legjobb válasz: Mit értesz a "lenémítás" alatt? Azt, hogy ne csörögjön? Javasolnám, hogy húzd ki az adaptert a konnektorból, de ezt bizonyára Te is kiatláltad. Nekem KX-TGA110EX készülékem van, de azt hiszem, egyformák ezek. Az az igényed, hogy legyen bekapcsolva, de ne csörögjön? Válaszod esetén átböngészem a kezelési leírást.

Mit értesz a "lenémítás" alatt? Azt, hogy ne csörögjön? Javasolnám, hogy húzd ki az adaptert a konnektorból, de ezt bizonyára Te is kiatláltad. Nekem KX-TGA110EX készülékem van, de azt hiszem, egyformák ezek. Az az igényed, hogy legyen bekapcsolva, de ne csörögjön? Válaszod esetén átböngészem a kezelési leírást.
szia! ÉN szétszedtem a bázist és kiforasztottam a buzzert belöle, de hogy ha nem cél hogy vissza is tud rakni akkor szétszeded levágod a pcb-rõl ozt kész. üdv, A
A kérdező hozzászólása: Köszi, szétkapom :)

Panasonic HC-V510 kamerán hogy lehet a Firmwaret frissíteni?

2hete vásároltam egy zsír új HC-V510-es kamerát, de a napokban iszonyatosan szar videókat készít, zöldít a kép, néha csíkozódik, sötétebb helyeken egyszerûen olyan a felvétel, mintha valami infra kamerával videóznék. Ha ki-be kapcsolom a kamerát, akkor megint változik a képminõség, de ha nem csíkozódik, akkor zöld.

Legjobb válasz: Nem firmware-t kell frissíteni, hanem visszavinni a boltba.

Nem firmware-t kell frissíteni, hanem visszavinni a boltba.
A kérdező hozzászólása: Természetesen visszaviszem, csak hátha ez megoldotta volna a problémát. Csak az a helyzet hogy 80km-re van tõlem a bolt ahol vettem (Panasonicba). Egyébként ezt meg fogják tudni javítani, vagy cserélik egybõl?
Szia, sikerült megoldanod a problémát? Nekem is ugyan ez a hiba jelentkezett (HC-V500M, de már nincs garanciám.

Panasonic_nv-gs230 kazettáit hogy lehet PC-re átmásolni?

Legjobb válasz: pl. magával a kamerával, a DV kimenetén (Out) keresztül megfelelõ kábellel összekötve a videó kártyád (típusa?) digitális Bemenetével! ha nincs ilyen rajta, analóg kimenet összekötése egy digitalizáló egységgel és úgy csatlakoztatod a számítógép videó kártyájára.

pl. magával a kamerával, a DV kimenetén (Out) keresztül megfelelõ kábellel összekötve a videó kártyád (típusa?) digitális Bemenetével! ha nincs ilyen rajta, analóg kimenet összekötése egy digitalizáló egységgel és úgy csatlakoztatod a számítógép videó kártyájára.
A kamerán van mini firewire csatlakozó, a gépedben meg kell lenni hozzá fw kártyának. Összedugod a két készüléket (elvileg a kamerához van kábel), és a windv-vel (v vmilyen komolyabb videoszerkesztõ progival) beripeled a szalagról a filmet a vinyóra. http://download.chip.eu/hu/WinDV_107796.html Az anyag sp-ben ~13GB lesz óránként (minden felvétel lestoppolásnál új fájlt hoz létre), és annyi ideig tart beripelni, amennyi ideig tart a felvétel, amit ripelsz, mert a kamera normál idõben bejátssza. Ha kész, és használható formába akarod önteni, akkor pl. corel video studioval csinálhatsz belõle dvdt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!