Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet PDF fájlból (11 db)

Hogyan lehet PDF fájlból szöveget másolni Word dokumentumba?

A PDF to WORD konvertáló programokkal már próbálkoztam, de mindegyik kiírt valamit, és nem engedte a pdf fájlt átkonvertálni. Hogy lehetséges? Vagy csak szöveget másolni pdf-ből?

Legjobb válasz: ctrl+c ctrl+v

ctrl+c ctrl+v
Az elõttem válaszoló jól írta. Ezzel csak akkor van probléma, ha a dokumentum védett (pl. vágólapra helyezés ellen, persze ezen kívül sok más védelmi funkció állítható be). Ezt viszont csak akkor tudod feloldani, ha a védelmi jelszót ismered. A védett dokumentum szövegét is lehet menteni úgy, hogy a dokumentumot kép(ek)ként mented el, és ezt egy szövegfelismerõ programmal megnyitod, és felismerteted a szöveges tartalmakat. Sok lapból álló dokumentumnál ez az út sem biztos, hogy könnyen járható.
Ehhez a mûvelethez megfelelõ nézegetõ kell, mert nem mindegyikbõl lehet másolni.

Melyik programmal, vagy hogyan lehet pdf fájlból szöveget kimásolni word dokumentumba, úgy, hogy a szavak helyesen, ékezetekkel kerüljenek át?

Legjobb válasz: kijelöltem, másoltam, beillszetettem, de az "õ" betût nem ismeri fel, és a "û" helyett "õ" jelenik meg. Nem beszélve arról, hogy a szöveget rendszerezni kell. Nem is lenne nagy baj, csak az én esetemben ez nagyon hosszú szöveg:(

A kérdező hozzászólása: kijelöltem, másoltam, beillszetettem, de az "õ" betût nem ismeri fel, és a "û" helyett "õ" jelenik meg. Nem beszélve arról, hogy a szöveget rendszerezni kell. Nem is lenne nagy baj, csak az én esetemben ez nagyon hosszú szöveg:(
1) szövegként van az írás a pdf-ben, ekkor kijelölöd, másol, beilleszt. 2) képként van az írás, ekkor kénytelen vagy valami karakter felismerõ programot lefuttatni rajta. ezeknek igen csak szokott bajuk lenni a gyenge minõségû képekkel, fõleg az ékezetes karakterekkel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, már átjavítottam, de mindenképp hasznos volt a válasz, biztos lesz még ilyen esetre alkalom:)


Hogy lehet pdf vagy doc fajlbol jar fajlt csinalni?

Legjobb válasz: konvertálóval (pl. FormatFactory

konvertálóval (pl. FormatFactory
A kérdező hozzászólása: Letoltottem a programot, es most mit kell csinalni?
nekem (nemtudom h csinálta apukám munkatársa a gépem) elég ha átirom a végén pls asd.jpg akarom h png legyen de meg akarom hagyni akk másolás-->átnevezés-->asd.png

Hogyan lehet levágni a margót pdf fájlból (kb 100 oldalas fájl)?

Legjobb válasz: Lehet hülyeséget mondok de ha átalakítod wordbe úgy nem jobban boldogulsz? A neten vannak programok erre. (PDF to WORD)

Lehet hülyeséget mondok de ha átalakítod wordbe úgy nem jobban boldogulsz? A neten vannak programok erre. (PDF to WORD)
A Nitro PDF Prof. változatával egy lépésben körbenyeshetõ az összes oldala egyformán egy PDF -nek.

Pdf fájlból lehet excel táblázatot csinálni? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Nem, nem, nem, és ezerszer is nem! Fogjátok már fel, hogy a pdf nem azért van, hogy eggyel több formátum legyen, hanem azért, hogy legyen egy olyan formátum, ami nem szerkeszthetõ!

Nem, nem, nem, és ezerszer is nem! Fogjátok már fel, hogy a pdf nem azért van, hogy eggyel több formátum legyen, hanem azért, hogy legyen egy olyan formátum, ami nem szerkeszthetõ!
Pont excel formátumba még az Acrobat se tud menteni. Legalábbis a 9-es nem. (GYK: Acrobat != Reader)

Egy PDF fájlból hogyan lehet kivágni oldalakat egy külön fájlba? Már ha lehetséges

lépésenként írja már valaki lécci köszönöm !

Legjobb válasz: PDF-Tools (jobb oldalt a Varázsló végigvezet a lépéseken. (Indítás> stb...) Oldalak kivonása... http://kephost.hu/image-246B_4D9366DA.gif vagy: Szétválasztás és összeolvasztás...

PDF-Tools (jobb oldalt a Varázsló végigvezet a lépéseken. (Indítás> stb...) Oldalak kivonása... http://kephost.hu/image-246B_4D9366DA.gif vagy: Szétválasztás és összeolvasztás...
Itt egy link, kattints rá! http://www.pdftoword.com/ Step1. Töltsb fel a gépedrõl a pdf-et. Step2 Marad .doc Step3 Adj meg egy e-mail címet, ahová kapni szeretnéd a dokumentumot! Rövidesen megkapod fájlmellékletben a doksit, word-del meg már azt csinálsz amit akarsz! Elég részletes volt?
A kérdező hozzászólása: thanx

Hogyan lehet két PDF fájlból egy PDF fájlt csinálni?

Egy két oldalas dokumentumot kell egy PDF fájlba tennem, de hogyan? Kérlek segítsetek, SOS!!! :)

Legjobb válasz: www.pdfsam.org

segít a PDF Tools (magyar nyelvû) progi. http://kephost.hu/image-634C_4D233D45.gif

Hogyan lehet több PDF fájlból egyet csinálni?

Ha lehet "konyhanyelven" írjatok! :(

Legjobb válasz: Amennyiben legalább hetes acrobatod van (azt nem tudom, hogy a sima reader is tudja-e ezt), akkor ki kell jelölni egyszerre az összes fájlt, majd jobbklikk és combine supported files to acrobat... majd végig csak nextet, a végén pedig megadni, hogy hova mentse a kész fájlt. Ha csak acrobat readered van, akkor nem tudom, hogy erre van-e lehetõség. Ha nem titkos fájlok, akkor küldd át nekem, és összefûzve visszaküldöm :) [Ha másképp nem megy]

Amennyiben legalább hetes acrobatod van (azt nem tudom, hogy a sima reader is tudja-e ezt), akkor ki kell jelölni egyszerre az összes fájlt, majd jobbklikk és combine supported files to acrobat... majd végig csak nextet, a végén pedig megadni, hogy hova mentse a kész fájlt. Ha csak acrobat readered van, akkor nem tudom, hogy erre van-e lehetõség. Ha nem titkos fájlok, akkor küldd át nekem, és összefûzve visszaküldöm :) [Ha másképp nem megy]

Hogy lehet ket pdf fajlbol egyet csinalni?

negyed oldal szoveg van egyben s matek kepletek es feladatok vannak benne

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: s ugy kellene hogy egy pdf-ben jelenjen meg s egy oldalon is
Értem. Akkor a megoldás az, hogy átmásolod a Pdf szöveget egy Word dokumentumba. Az ingyenes PDF- XChange Viewer programban van kijelölõ eszköz, amivel aztán át tudod másolni a szöveget. [link] Ha 2007- es Word van a gépeden, ehhez letöltöd a kiegészítõt, ami lehetõvé teszi a dokumentum PDF- be való mentését. [link] ez a bõvítmény beépül a Word- be, így bármikor tudsz menteni Pdf-be. Üdv.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy igy egy csomo minden elcsuszik pl a matrixoknem maradnak meg
Ha ennyire speciális igényeid vannak (vagyis tulajdonképpen átszerkeszteni akarod a pdf fájlt), töltsd le a LibreOffice ingyenes programot. Azzal meg tudod nyitni a pdf fájlt úgy, hogy szerkesztheted is. Kijelölöd azt a részt az éppen megnyitott oldalon, ami kell belõle (úgy, hogy az egérrel egyszerûen keretet rajzolsz köré), majd Ctrl+C, aztán megnyitsz egy új, üres dokumentumot, majd Ctrl+V. Ha nem jó helyen van az oldalon a beillesztett részlet, húzd oda, ahova te szeretnéd. Egyébként még méretezni is lehet. Megnyithatsz egy másik pdf-et is, abból is másolhatsz hozzá, ami éppen kell. A végén, ha kész az új dokumentumod, el is mentheted, de ne felejtsd el, hogy ahhoz, hogy pdf legyen, exportálni kell, nem menteni! Néha elõfordul, hogy kiterjesztés nélküli, sehova nem társított fájlt ment a program, ilyenkor egyszerûen nevezd át úgy, hogy a kiterjesztése .pdf legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!