Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet PDF (218 db)

Hogy lehet PDF formátumból word dokumentumot létrehozni?

Legjobb válasz: Próbálj ki néhány ingyenes pdf "converter"-t. Google elsõ találata: www.pdftoword.com Keresési kulcsszavak: pdf to doc, pdf doc konvertálás

Próbálj ki néhány ingyenes pdf "converter"-t. Google elsõ találata: http://www.pdftoword.com Keresési kulcsszavak: pdf to doc, pdf doc konvertálás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :)
Kérdést feltenni hosszabb idõ, mint rákeresni a google-n.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentáló! Mikor kiírtam a kérdést, nem tudtam, hogy csak programmal lehet elvégezni...úgy gondoltam, hogy van rá más módszer.

Hogyan lehet pdf dokumentumban a háttérszínt és a betűszínt megváltoztatni?

Légyszi konkrét leírást adjatok, mert nem értek a programokhoz és már mindent megpróbáltam, de sehogy nem sikerült.

Legjobb válasz: A PDF csak olvasható, pont ez a lényege. Külön PDF szerkesztõt kell telepítened. De még ez után sem biztos, hogy sikerül, mivel lehet hogy védett a dokumentum, szerkesztés ellen.

A PDF csak olvasható, pont ez a lényege. Külön PDF szerkesztõt kell telepítened. De még ez után sem biztos, hogy sikerül, mivel lehet hogy védett a dokumentum, szerkesztés ellen.

Hogy lehet PDF-et védetté tenni?

Úgy, hogy jelszót ne kérjen csak a szerkesztés legyen letiltva.

Legjobb válasz: Minden PDF-en "le van tiltva" a szerkesztés... A PDF-ek nem szerkeszthetõ állományok. Legfeljebb másolni lehet belõlük.

Minden PDF-en "le van tiltva" a szerkesztés... A PDF-ek nem szerkeszthetõ állományok. Legfeljebb másolni lehet belõlük.
A kérdező hozzászólása: és védett pdf-et csinálni egy fájlból?
Szia. Több módszer is van rá : 1. Adobe Acrobat Pro programok használatával (ezek nem az ingyenes Reader programok ezek fizetõs programok) 2. Több kisseb program is van rá pl : http://www.angusj.com/pdftkb/#pdftkbuilder Sok sikert. Üdv.
Egyszerûbben is lehet, Wordhöz van kiegészítõ, ami enged PDF-ként menteni.
Vagy akármilyen PDF Creator megfelel.
LibreOffice, újabb Word-verziók.
A kérdező hozzászólása: A word2010-el el lehet menteni PDF-be csak, a szerkesztést nem tudom letiltani. Ez jött be: http://www.pdfmate.com/free-pdf-merger.html Köszi a válaszokat!


Hogyan lehet pdf-et rátenni samsung s 5230-ra?

Azt írja h elvileg kezeli,viszont ha ráteszem a telóra akkor nem nyitja meg azt írja h a fájltípus nem támogatott

Legjobb válasz: A pdf-et nem nyítja meg? Ez fura, nekem simán megnyitja. Ugyanilyen telóm van. Én egyszerûen csak ráhúzom és már fent is van. Lehet, hogy sérült az a fájl. Próbálj meg egy másik pdf formátumú fájlt rárakni, és ha azzal sem sikerül megnyitni, akkor a telóval van a gond.

A pdf-et nem nyítja meg? Ez fura, nekem simán megnyitja. Ugyanilyen telóm van. Én egyszerûen csak ráhúzom és már fent is van. Lehet, hogy sérült az a fájl. Próbálj meg egy másik pdf formátumú fájlt rárakni, és ha azzal sem sikerül megnyitni, akkor a telóval van a gond.
Nekem se nyitja meg, csak azt aminek kicsi a mérete, ha már nagyobb fájlt teszek rá, akkor cseszhetem -.-'

Hogyan lehet PDF-et Photoshop-ban megnyitani, módosítani, és ÚGY MENTENI PDF-be (lehetőleg), hogy ne változzon sem a mérete (lépték fontos), sem a felbontása?

A megnyitás, módosítás megy, maga a mentés része a kérdés.

Legjobb válasz: Ja, ha már nem fontos az ingyenesség, keríts inkább egy Adobe Acrobatot, az való arra: http://www.adobe.com/hu/products/acrobat.html Egyébként a PS nem tud PDF-be menteni vagy exportálni?

Ja, ha már nem fontos az ingyenesség, keríts inkább egy Adobe Acrobatot, az való arra: http://www.adobe.com/hu/products/acrobat.html Egyébként a PS nem tud PDF-be menteni vagy exportálni?
De tud. Photoshopal megnyitod a PDF-et (kiválasztod melyik oldalt). Ha kész vagy elmented így: save as > photoshop pdf. Ha több oldalas a dokumentum, akkor ezt az oldalt acrobat pro-val tudod beilleszteni.
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem, ingyenes program érdekel.
Szerintem akkor próbáld ki a GIMP-et, ingyenes. Megnyitja a PDF-et és tudod exportálni is PDF-be. http://www.gimp.org/
A kérdező hozzászólása: Nos, végül Photoshoppal oldottam meg a kérdést, leírom hogyan, hogy aki még akar késõbb ilyent csinálni, legyen egyel több tippje: Photoshopban úgy kell megnyitani a PDF-et, hogy amikor megnyílik, akkor kell felhúzni a felbontást, mondjuk 72dpi helyett 200-at kell írni, nem a végén keresni ezt. Mentéskor meg valóban, létezik egy ilyen photoshop PDF opció, ami eddig elkerülte a figyelmemet. (Remélem, a lépték megmarad.) Kösz a segítségeiteket! Szép napot!
Lám, milyen jól meg lehetett oldani ingyen...
A kérdező hozzászólása: Maradjunk annyiban, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel! ;)
;)

Hogyan lehet pdf file-ba szkennelt oldalakat összefûzni?

ingyenes program legyen , könnyen használható

Legjobb válasz: PDF Fill Free Tools-t ajánlom, nagyon sokféle varázslatot tud PDF-ekkel.

PDF Fill Free Tools-t ajánlom, nagyon sokféle varázslatot tud PDF-ekkel.
PDF Split And Merge

Hogyan lehet pdf fájl-t word -be "áttenni"?

Részletesen írjátok le légyszi, mert még nagyon amatõr vagyok!Rámentem az Adobe Reader X-be (ez rajta van a gépen)de miután rákattintottam a pdf->word-re egy angol oldalt dobott ki a gép és ott elakadtam.Remélem nem fizetõs!

Legjobb válasz: beírod gugelba h : pdf to doc converter online megnyitod az egyiket,feltöltöd a pdf fájlt és letöltöd a word-öst aztán örülsz :)

beírod gugelba h : pdf to doc converter online megnyitod az egyiket, feltöltöd a pdf fájlt és letöltöd a word-öst aztán örülsz :)
Ingyenes telepíthetõ szoftver, offline is mûködik: http://www.wondershare.net/ad/pdf-editor/converter.html?gcli..

Hogy lehet PDF fájlt nyomtatni?

A színes részek egyáltalán nem látszódnak, a fekete szöveget pedig halványszürkében nyomtatta ki, mintha kifogyott volna a patron. Alig olvasható. Pedig nincs kifogyva, mert mást is nyomtattam, és azt jó minőségben csinálta meg, fekete a szöveg és olvasható.

Legjobb válasz: A pdf viewerben (adobe viewer) kattints a szerkesztés, mindent kijelöli menüpontra. Ezután nyiss meg egy wordöt, majd kattints a beillesztés gombra. Így átmásolódik a pdf a wordbe. Ments le, majd nyomtasd ki. Remélem, ez segít.

A pdf viewerben (adobe viewer) kattints a szerkesztés, mindent kijelöli menüpontra. Ezután nyiss meg egy wordöt, majd kattints a beillesztés gombra. Így átmásolódik a pdf a wordbe. Ments le, majd nyomtasd ki. Remélem, ez segít.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak a szöveg másolódott át, semmi más nem. Ez egy letöltött önéletrajz, logokkal, táblázattal, stb. Csak a nyers szöveget másolta át teljesen szerkesztetlenül, ömlesztve. Azért köszi.
Szívesen. Akkor azt javaslom, hogy nyomtasd ki egy fénymásolóhelynél. Vagy külön-külön jelölt ki a képeket és a táblázatokat, és próbáld meg még egyszer. Sajnos többet nem tudok.

Hogyan lehet pdf formátumot TXT-be convertálni?

Töltöttem már le ilyen convertáló programot de amikor megnyitottam txt-be egy csomó 0-t írt!

Legjobb válasz: pl: http://www.a-pdf.com/text/ de kismilló egyéb alkalmazás is van fenn. (google: "pdf to text")

pl: http://www.a-pdf.com/text/ de kismilló egyéb alkalmazás is van fenn. (google: "pdf to text")
Van védet pdf is meg van amiben képként van a szöveg is tehát nem mindent tudsz konvertálni egyszerüb kijelolni mindent és beileszteni oficeba vagy jegyzetömbe és ot látod is hogy szöveget kitudsz e jelölni
A kérdező hozzászólása: Igazad volt képként voltak pdf-be. Hogyan tudnám megoldani txt-be mert az e-book csak azt ismeri fel.
Valami orc programal megprobálod leforditani "beszkenelt dokumentumok szöveget digitalizálja"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!