Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Movie Makerrel (98 db)

Hogyan lehet Movie Makerrel úgy menteni, hogy ne csak feketeség legyen?

Csináltam egy videót, képekkel és zenével, és bárhogyan el akarom menteni, csak egy formátumban engedi, és ott is csak a zene megy és a fekete háttér. :S köszi előre is aki ír valamit!:) Aki meg jó videókészítőket is ír azokat is köszi:)

Legjobb válasz: El ne áruld, miféle formátum az!

El ne áruld, miféle formátum az!
A kérdező hozzászólása: MPEG-4/H.264 csak ezt engedi, és bocsesz :'D

Hogyan lehet movie makerrel ezt megcsinálni?

Kivágtam egy részt videóból és egy kicsit látszik a vágás, nem vészes de érezhetõ. Elvileg a vágásoknál magától rak be részeket hogy ne legyen feltûnõ,de esetleg valami manuális megoldás?

Lehet úgy a youtube-ra ugy zenét feltölteni hogy a movie makerral meg van szerkesztve?

mert nekem azt mondták hogy lehet

Legjobb válasz: Képet vagy képeket illesztesz be a zene alá.

Képet vagy képeket illesztesz be a zene alá.


Akik használták már a Windows Movie Makert azoktól kérdezem, melyiket verziót töltsem le, hogy kell használni, hogy lehet rajzfilmet készíteni benne?

Egyszer megpróbáltam letölteni: letöltöttem, majd kikerestem az ikonját és rákattintottam, lefuttattam meg minden, de nem akart bejönni a program. Szóval azt is írjátok le, hogy hogy kell letölteni (rendesen).

Legjobb válasz: MOVIE MAKER letöltése WINDOWS 7: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker?os=other WINDOWS XP: http://download.chip.eu/hu/Windows-Movie-Maker-2.6_92496.html

A második link Vista-s, de az xp-ben van alapból, azt le se kéne tölteni.
A használatához használd a súgóját, a YouTube-t. Rajzfilmet teljesen más progival kell csinálni.
legendavagyok01: elfelejtettem h benne van az xp-ben, de a 7-ben nincs benne

Windows live movie maker-el hogyan lehet álló snittet csinálni?

A jeleneten belül egy pillanatot szeretnék kimerevíteni, mit tegyek?:D

Legjobb válasz: A movie maker inkább csak arra való, hogy a már meglévõ és kész anyagot egymás után berakd és idõzítsd, szöveget írj rá. Nem olyan videoszerkesztõ, hogy te ott komoly módosításokat tudsz végrehajtani. Csak a Final Cut ugrik be, ami képes lenne rá, de az mintha csak Mac-en futna, Windows-on nem. A Movie Makertõl profibb program a Sony Vegas, ugyanúgy mûködik de többre képes, talán abban menne. Vagy valamelyik Adobe videoszerkesztõben (After Effects például).

A movie maker inkább csak arra való, hogy a már meglévõ és kész anyagot egymás után berakd és idõzítsd, szöveget írj rá. Nem olyan videoszerkesztõ, hogy te ott komoly módosításokat tudsz végrehajtani. Csak a Final Cut ugrik be, ami képes lenne rá, de az mintha csak Mac-en futna, Windows-on nem. A Movie Makertõl profibb program a Sony Vegas, ugyanúgy mûködik de többre képes, talán abban menne. Vagy valamelyik Adobe videoszerkesztõben (After Effects például).

Ha slideshow-ot készítek zenével windows movie maker programmal, de ha nincs annyi képem a témához, mint a zene hossza, ezt hogy lehet megszerkeszteni, hogy egyforma hosszúságú legyen?

Pld. ha 5:24 perces a zene, de a kép nem tesz ki ennyit, csak kevesebbet. Hát ha van rá valami lehet?ség ezt megoldani.:)

Legjobb válasz: Audacity-vel vágd meg a zenét. http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59311/ Magyar nyelvû, könnyû kezelni. Megnézed, hogy mennyi idõt tesz ki a videó, és annyira vágod le a zenét. Ezután van egy olyan lehetõség, hogy szép fokozatosan elhalkítja a zenét. Ezzel meg is lehet csinálni a végét. De ezt talán még movie makerrel is meg lehet csinálni.

Audacity-vel vágd meg a zenét. http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59311/ Magyar nyelvû, könnyû kezelni. Megnézed, hogy mennyi idõt tesz ki a videó, és annyira vágod le a zenét. Ezután van egy olyan lehetõség, hogy szép fokozatosan elhalkítja a zenét. Ezzel meg is lehet csinálni a végét. De ezt talán még movie makerrel is meg lehet csinálni.
Esetleg beteszed a képeket, ezután rákattintasz, hogy idõsor megjelenítése, ezután beállítod hogy mennyi ideig jelenjen meg egy kép (elhúzod a képkocka szélét).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megpróbálom, valamelyik majd csak sikerül.:)

Windows Movie Maker 2011-ben hogy lehet a zenéket egymásba csúsztatni?

A Windows Movei Maker 2011-van fent, és két zenét egymás mellé leteszek, és azt szeretném hogy legyen átfedés. Hogy egy id?ben mindkett? szóljon, az els? zenének a vége a másodiknak meg az eleje, hogy legyen átmenet. Ezt hogy lehet megcsinálni benne?

Legjobb válasz: Azt tudom, hogy a Windows XP-n lévõ Movie Makerrel meg lehetett csinálni, de ezzel most nekem se sikerült (leteszteltem). Próbáld meg Audacity-vel, ingyenes és sok mindent lehet vele csinálni.

Azt tudom, hogy a Windows XP-n lévõ Movie Makerrel meg lehetett csinálni, de ezzel most nekem se sikerült (leteszteltem). Próbáld meg Audacity-vel, ingyenes és sok mindent lehet vele csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, letöltöttem az Audacity-t, pont az elõbb végeztem a zenével :) Arra én is emlékeztem hogy a régi movie makerben meglehetett könnyedén csinálni. Bírom mikor visszafelé butul valami :/
A Movie maker nem tud ilyet.
use Blender
A kérdező hozzászólása: de a Blenderhez én nem értek, csak ránézek és megzavarodok! valami egyszerûbb módszer kéne
Akkor Virtualdub.

Windows Movie Makerrel hogyan lehet a videót felgyorsítani?

Legjobb válasz: A videó felgyorsítása vagy lelassítása A Movie Maker programban módosíthatja a videó sebességét, hogy a filmben gyorsabban vagy lassabban játssza le a program a videót. A videoklip sebességének módosításához kattintson a videóra. Ezután a Videóhoz használható eszközök eszközcsoport Szerkesztés lapján található Beállítás csoportban kattintson a Sebesség listára, majd válassza ki a sebességet (attól függõen, hogy mennyire kívánja felgyorsítani vagy lelassítani a videót). Ez a live-nél van. XP-n jobb katt-effektek és ott van lassítás-gyorsítás. Elõtte idõvonalra kell tenni a videódat.

A videó felgyorsítása vagy lelassítása A Movie Maker programban módosíthatja a videó sebességét, hogy a filmben gyorsabban vagy lassabban játssza le a program a videót. A videoklip sebességének módosításához kattintson a videóra. Ezután a Videóhoz használható eszközök eszközcsoport Szerkesztés lapján található Beállítás csoportban kattintson a Sebesség listára, majd válassza ki a sebességet (attól függõen, hogy mennyire kívánja felgyorsítani vagy lelassítani a videót). Ez a live-nél van. XP-n jobb katt-effektek és ott van lassítás-gyorsítás. Elõtte idõvonalra kell tenni a videódat.

Hogy lehet azt megcsinálni hogy ha felrakom a Windows live movie maker-t akkor ne frissítse meg a 2009-es msn-emet? / win 7 / Nem találtam semmi ilyenre utaló dolgot :/

Legjobb válasz: Ha utána tölt még valamit a program, miután feltelepítetted, viszont nem tudod leállítani, akkor szakítsd meg az internet kapcsolatot. Viszont, ha maga a live movie makerben van benne a frissítés, akkor keress egy régebbi verziót. Nem biztos, hogy a régebbi msn kompatibilis a prgorammal. Amúgy meg elõbb utóbb úgyis frissíteni kell az msn-t, sajna a microsoft egy idõ után nem támogatja a régebbi verziókat.

Ha utána tölt még valamit a program, miután feltelepítetted, viszont nem tudod leállítani, akkor szakítsd meg az internet kapcsolatot. Viszont, ha maga a live movie makerben van benne a frissítés, akkor keress egy régebbi verziót. Nem biztos, hogy a régebbi msn kompatibilis a prgorammal. Amúgy meg elõbb utóbb úgyis frissíteni kell az msn-t, sajna a microsoft egy idõ után nem támogatja a régebbi verziókat.
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldani köszi :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!