Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Forma-1-es (14 db)

Igaz lehet hogy a forma 1-es versenyek kimenetelét a kocsikba beépített chipekkel irányítják?

ezt hallottam egy ismer?sömt?l, de nem hiszem el

Legjobb válasz: ufó vagy:O a haverod meg mikrocsippkészítõ ufó és így akarja eladnia csipjeit xD

ufó vagy:O a haverod meg mikrocsippkészítõ ufó és így akarja eladnia csipjeit xD
A kérdező hozzászólása: leírtam hogy nem hiszem el, de a ti véleményetek is érdekelt volna utolsó te meg nem tudsz olvasni ha nem bírtad kivenni hogy "én nem hiszem el"
Ideje lenne felnõni, gondolkodni, és nem elhinni az összes [email protected] összeesküvés-elméletet, amit hallasz.

Hogyan lehet bekerülni egy Forma-1 es csapatba pl: szerelőként vagy amit ők csinálnak?

Legjobb válasz: Minden csapatnál másképp zajlik. A Ferrari rendszerét tudom, ott néhány éve az utcai autókat elõállító részlegbõl kerültek be a szerelõk (könnyû úgy, hogy sok a mûszaki rokonság az utcai Ferrarik és a versenymodellek közt). Az egyéb istállók általában az alacsonyabb kategóriájú csapataiktól "hoznak fel" szerelõket a Forma-1-be (pl. GP2, Formula-Renault). Oda bekerülni pedig kisebb, nemzeti bajnokságban induló csapatokból leeht bekerülni (a magyar túraautó-bajnokság nem a legjobb ebbõl a szempontból, érdemesebb a német vagy az olasz bajnokságba elszerzõdni - de gondolom mondanom sem kell, hogy oda még nehezebb bekerülni).

Minden csapatnál másképp zajlik. A Ferrari rendszerét tudom, ott néhány éve az utcai autókat elõállító részlegbõl kerültek be a szerelõk (könnyû úgy, hogy sok a mûszaki rokonság az utcai Ferrarik és a versenymodellek közt). Az egyéb istállók általában az alacsonyabb kategóriájú csapataiktól "hoznak fel" szerelõket a Forma-1-be (pl. GP2, Formula-Renault). Oda bekerülni pedig kisebb, nemzeti bajnokságban induló csapatokból leeht bekerülni (a magyar túraautó-bajnokság nem a legjobb ebbõl a szempontból, érdemesebb a német vagy az olasz bajnokságba elszerzõdni - de gondolom mondanom sem kell, hogy oda még nehezebb bekerülni).

Milyen diploma kell egy forma 1-es versenymérnöknek, hogy lehet valaki egy forma 1-es aerodinamikával foglalkozó mérnök?

Legjobb válasz: aerodinamikát tanulsz az egyetemen.Elõször elvégzed az általános gépészmérnökit, majd szakosodsz aerodinamikára.

aerodinamikát tanulsz az egyetemen.Elõször elvégzed az általános gépészmérnökit, majd szakosodsz aerodinamikára.

Hogyan lehet valakiből Forma-1-es autóversenyző?

Legjobb válasz: Elõször is nem árt, ha nagyon tehetséges. Ehhez még szükség van pénzre, pénzre, pénzre és támogatásra. Nem véletlen, hogy kik a Forma-1es versenyzõk. Mind olyanok, akik kb. három éves koruktól kezdve sikeres gokartosok, és az évek folyamán folyamatosan lépkednek feljebb magasabb és magasabb kategóriákba. Természetesen ez még nem minden, kell még egy jó adag szerencse is. :)

Elõször is nem árt, ha nagyon tehetséges. Ehhez még szükség van pénzre, pénzre, pénzre és támogatásra. Nem véletlen, hogy kik a Forma-1es versenyzõk. Mind olyanok, akik kb. három éves koruktól kezdve sikeres gokartosok, és az évek folyamán folyamatosan lépkednek feljebb magasabb és magasabb kategóriákba. Természetesen ez még nem minden, kell még egy jó adag szerencse is. :)

Hogyan lehet valakiből forma 1-es pilóta?

Legjobb válasz: 4-5 évesen elkezdesz gokartozni, 14-15 éves korodra nem ért ha gokart világbajnokságban tolod. Ez belekerül egy olyan 200-300 millió forintba. Aztán átülsz formula autókba, valami nemzeti belépõkategóriába pl Formula ADAC, Formula Abarth, Brit Formula 4 stb. Ott eltöltesz 1-3 szezont. Szezononként olyan 50-100 ezer euró plusz a kiköltözés. Aztán ha ez is meg van elértél egy komolyabb eredményt(minimum bajnoki cím) akkor fentebb léphetsz. A következõ lépcsõ a Formula Renault 2.0-s kategóriák. Ebbõl is vannak nemzeti kategóriák de már EB-k is. Ezek szezononként 100-200 ezer Euróba kerülnek. Ha ezen túl vagy F3 vagy GP3. Ide már alsó hangon fél millió eurót kell leszurkolnod szezononként a GP3 drágább oda 600-700 ezer euró. Itt is eltöltesz 2-3 szezont és szerzel sok jó eredményt. Ha ez is meg van jöhet a Formula Renault 3.5 vagy a GP2. Elõbbit megúszod egy szezonban 800-900 ezer euróból is a GP2-be már 1-1,5 millió euró kell. Ezekben is eltöltesz egy pár szezont jellemzõen 2-3-at. Ha bajnoki top3-ban végzel akkor van némi sanszod az F1-re ami olyan 10-15 millió euróba fog kerülni szezononként.

4-5 évesen elkezdesz gokartozni, 14-15 éves korodra nem ért ha gokart világbajnokságban tolod. Ez belekerül egy olyan 200-300 millió forintba. Aztán átülsz formula autókba, valami nemzeti belépõkategóriába pl Formula ADAC, Formula Abarth, Brit Formula 4 stb. Ott eltöltesz 1-3 szezont. Szezononként olyan 50-100 ezer euró plusz a kiköltözés. Aztán ha ez is meg van elértél egy komolyabb eredményt(minimum bajnoki cím) akkor fentebb léphetsz. A következõ lépcsõ a Formula Renault 2.0-s kategóriák. Ebbõl is vannak nemzeti kategóriák de már EB-k is. Ezek szezononként 100-200 ezer Euróba kerülnek. Ha ezen túl vagy F3 vagy GP3. Ide már alsó hangon fél millió eurót kell leszurkolnod szezononként a GP3 drágább oda 600-700 ezer euró. Itt is eltöltesz 2-3 szezont és szerzel sok jó eredményt. Ha ez is meg van jöhet a Formula Renault 3.5 vagy a GP2. Elõbbit megúszod egy szezonban 800-900 ezer euróból is a GP2-be már 1-1, 5 millió euró kell. Ezekben is eltöltesz egy pár szezont jellemzõen 2-3-at. Ha bajnoki top3-ban végzel akkor van némi sanszod az F1-re ami olyan 10-15 millió euróba fog kerülni szezononként.
Gokartozni kell, fiatal kortól, és kell pár milliárd forint.

Van ez a játék a Class Fm-en a morning Showban, hogy lehet nyerni 2 db belépőt a 2012-es Forma 1-es Magyar Nagydíjra. Hogyan lehet oda jelentkezni? Elég ha felhívom őket és regisztrálnak? Mikor kell telefonálni?

Legjobb válasz: Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?

Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?
Csak ha egész héten játszottál.
már késõ, megnyertem õket :D
még jó, hogy az egész héten van.
ezen a játékon pontosan milyen jegyeket lehet nyerni? (álló/ülõ) még holnap is lehet nyerni?
Álló. Egész héten, + pénteken az egész héten játszók közül valaki paddock belépõt kap helikopterrel, luxus szállásal.

Hogyan lehet meg szerezni a forma 1 es autot a grant turismo 5 ben?

Legjobb válasz: a Ferrariknál lehet megvenni 10 és 12milláért

a Ferrariknál lehet megvenni 10 és 12milláért

Hány évesen és hogy lehet jelentkezni forma-1-es lánynak akik ott állnak a rajtrácson?

Legjobb válasz: 18 év és 175cm felett lehet jelentkezni. A rádióban hírdették Balázsék.

18 év és 175cm felett lehet jelentkezni. A rádióban hírdették Balázsék.
A kérdező hozzászólása: UUU hát akkor ez még messze van. Köszönöm a válaszod. :D
Melyikekbe? Alig van 200.
ez a képen F1 2006?
A kérdező hozzászólása: igen a 2006osban hogy lehet beállítani?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!