Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Debrecen belvárosból a Hármashatárhegyre (1 db)

Hogyan lehet kimenni Debrecen belvárosból a Hármashatárhegyre biciklivel?

Legjobb válasz: A Hármashatárhegyre nehéz, mert messze van! Ha Hármashegyaljára gondoltál, akkor Kossuth u., Faraktár u., Vámospércsi u. útvonalon, bár attól függ honnan indulsz!

A Hármashatárhegyre nehéz, mert messze van! Ha Hármashegyaljára gondoltál, akkor Kossuth u., Faraktár u., Vámospércsi u. útvonalon, bár attól függ honnan indulsz!
A zsuszi vonattal ki tudsz menni:) de a vasút mellett megy kerékpár út is, de kb 17 km re van:D
nem voltam egyértelmû:D a Hármashegyalja van 17 km re Debrecentõl, és nem a kerékpárút a vasúttól:)
Hát ez jó mafla kérdés. De! Intecity-vel Budapestig, majd a pályaudvaron benyomod a bringádat egy egyterû taxiba, és érkezéskor fizetsz! :)
http://www.utvonalterv.hu/ Beírod honnan, hova, kijelölöd h biciklivel, és megmutatja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet Pécsett egy jót koktélozni?

2

Békés-Dánfok milyen üdülőhely?

Hamarosan oda megyünk osztálykirándulásra, és tudni szeretnék mire számíthatunk. Volt ott már valaki?

0

Egy 4 éves kisfiúval meg három 18-20 év körüli fiatallal és 2 felnőttel hova érdemes elmenni holnap kirándulni-csavarogni?

Fejér megyében Székesfehérvár mellett lakunk de semmi normális programajánló nincs.Ilyesmi élvezetekre gondolnék mint pl állatkert, de ott már voltunk és valami új kéne :/ Könyörgöm valaki ajánljon valami jót :(

2

Hol találok olcsó szállást a Mátrában?

1

Tudnátok helyet ajánlani 2 napos pihenésre?

Párommal évfordulózunk, el szeretnénk menni valami olyan helyre, ami a hegyekben van, de van fürdőzési lehetőség is. Tudnátok ilyet javasolni? Az egyik nap fürdenénk, másik nap kicsit kirándulnánk.
Köszönöm válaszaitokat!

3

Milyen a Csíksomlyói búcsú megközelíthetősége?

Szeretnénk elmenni a jövő héten, de úgy hallottuk, hogy autóval akár több mint 10 km-en keresztül csak nagyon lassan, lépésben lehet haladni, majd 4 km-re a búcsútól lehet parkolni. Tud valaki pontos információt? Járt már ott valaki?

8

Olcsó szállás Balatonszemesen?

Júliusban szeretnék a párommal elutazni Balatonszemesre. Viszont nem engedhetünk meg magunkat túl drága helyeket. Panziókat keresgéltünk a neten, de eddig nem igazán találtunk. Tudtok jó, viszonylag olcsó szállást?

0

Hungaroring, Magyar Nagydíjon - mire kell figyelni?

Most először készülök menni a Magyar Nagydíjra, júliusban. Tudnátok hasznos tanácsokat adni, hogy mit érdemes mindenképpen vinni??A szállásunk (a barátommal megyek) Mogyoródon lesz, tudtok esetleg ajánlani jó és nem túl drága éttermet??Ja, és a Hungaroringre lehet ételt és italt bevinni???
Előre is köszi a válaszokat!

0

Utazott már valaki Pécs-Budapest Ferihegy vonalon?

Én eddig mindig a keletibe mentem és onnan mentem metróval illetve busszal ki Ferihegyre. Most néztem, hogy lehet mennyi úgy, hogy mindjárt Ferihegyre, de akkor már nem is kell buszoznom, hanem mindjárt ott tesz le? Valaki segítene, hogy ez hogyan működik? Nem vagyok nagyon ismerős Pesten és nem akarok elkeveredni :)

3

Mire használható az Erzsébet Kártya?

A központilag kijelölt üdülési lehetőségek majdhogynem elérhetetlenek,más üdülők a kártyát befogadni nem tudják.Másra /vásárlás stb/felhasználható?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!