Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet DVD-t (119 db)

BurnAware-val hogy lehet DVD-t kiírni? Nekem csak adat dvd-t engedett kiírni, de el is rontotta, mert a dvd lejátszó nem játssza le. HELP!

Legjobb válasz: Attól függ milyen formátumban van meg az amit rá szeretnél írni, hogy a dvd lejátszóval is használhasd. 1. Ha .iso formátumban - indítás után válaszd a Compacz Disc fülön (bal oldalon keresd) az ISO képfájl írás-t (középen keresd). Kiválasztod a felírni kívánt fájlt és katt az Írás gombra. 2. Ha ez egy film és van egy Audio Ts és Video Ts mappád akkor a bal oldali menübõl válaszd a DVD video fület. A megjelenõ ablakba a Video Ts mappa tartalmát kell megnyitnod, majd kattints az Írás gombra.

Attól függ milyen formátumban van meg az amit rá szeretnél írni, hogy a dvd lejátszóval is használhasd. 1. Ha .iso formátumban - indítás után válaszd a Compacz Disc fülön (bal oldalon keresd) az ISO képfájl írás-t (középen keresd). Kiválasztod a felírni kívánt fájlt és katt az Írás gombra. 2. Ha ez egy film és van egy Audio Ts és Video Ts mappád akkor a bal oldali menübõl válaszd a DVD video fület. A megjelenõ ablakba a Video Ts mappa tartalmát kell megnyitnod, majd kattints az Írás gombra.

Hogyan lehet DVD-t VHS re másolni?

nem dvd re szeretnék, hanem a dvd(rossz kopott nézhetetlen(akadozó néha)) dvd ket VHS re átmásolni a hangulat kedvéért. VAn egy varázsa a videónak és nem érdekel,hogy "elavult" e. Hogyan tudnám a DVD ket átmásolni a kazira ?

Legjobb válasz: a DVD lejátszót összekötöd AV kábellel (pl. Scart to Scart) a videomagnóval. a magnón kiválasztod azt az AV bemenetet amelyiken összekötöttet a DVD-vel. Videofelvételt, pill. állj-ra (pause) kapcsolod. egyidõben indítod a DVD lejátszást, és az analóg VHS felvételt. (csak valós idõben tudod megoldani, pl. egy 2 órás DVD levõ anyagot, 2 órán keresztül tudod átmásolni. (a TV-t nem szükséges bekapcsolva tartanod)

a DVD lejátszót összekötöd AV kábellel (pl. Scart to Scart) a videomagnóval. a magnón kiválasztod azt az AV bemenetet amelyiken összekötöttet a DVD-vel. Videofelvételt, pill. állj-ra (pause) kapcsolod. egyidõben indítod a DVD lejátszást, és az analóg VHS felvételt. (csak valós idõben tudod megoldani, pl. egy 2 órás DVD levõ anyagot, 2 órán keresztül tudod átmásolni. (a TV-t nem szükséges bekapcsolva tartanod)

Hogy lehet DVD-t másolni?

Otthon szeretnék lemásolni egy DVD-t, hogy kell ??? segítsetek!! :)

Legjobb válasz: Letöltesz egy olyan programot amivel lehet (pl: CopyToDVD stb.) De hogy ha régi laptop vagy számítógéped van akkor nem biztos hogy tudsz dvd-t írni max cd-t. : )

Letöltesz egy olyan programot amivel lehet (pl: CopyToDVD stb.) De hogy ha régi laptop vagy számítógéped van akkor nem biztos hogy tudsz dvd-t írni max cd-t. : )
https://usite.hu/prg/DVD_Shrink Ez a progi kell neked, le tudod szedni a lemezrõl a felesleget, hogy ráférjen egy 4.7Gb os lemezre. Iso-ban menti, és utána már ki is tudod írni, pl. ashampoo diszk írása diszk image opcióval.


Hogyan lehet dvd-t hdmivel összekötni?

Szeretnék egy hdmi kábelt a dvd-hez kötni, de a dvd-n csak hdmi kimenet van. Dv, rca, svideo és scart bemenet van a dvd-n. Hogyan lehetne megoldani legegyszerûbben? Hdmi-nél egy átalakítót sem találtam a fentiek közül.

Legjobb válasz: miert akarsz henri bemenetet egy dvd lejátszóra?

miert akarsz henri bemenetet egy dvd lejátszóra?
Ilyen eszközzel megoldható, de csak külföldrõl lehet beszerezni: http://www.ebay.co.uk/itm/HDMI-To-SCART-Composite-AV-Convert..
a hdmi digitális...
A kérdező hozzászólása: Az nem baj ha analóg, de amit fel akarok venni, azt csak hdmi-n tudom "lesugározni".
Szia! Csak analóg adást tudsz vele rögzíteni a szabványos antenna(koax) csatlakozón bejuttatott jellel.
A kérdező hozzászólása: az említett csatlakozók in-ek, hdmi-bõl csak out van, tehát a bemenõ mûsort nem tudom vele rögzíteni. Sony at100 típusú a dvd.
Írd le a DVD típusát. És azt hogy mivel kötnéd össze.
Szia! Ha DVD lejátszóról van szó, akkor azon az említett csatlakozók kimenetek.Említetted van rajta HDMI... Mindazonáltal, mit szeretnél mihez csatlakoztatni?
hdmi
At összes hátlapi csatlakozó kimenet, illetve van koax bemenet rajta. Az elõlapon pedig minden bemenet.

Hogyan lehet dvd-t írni?

Van 25 fényképez?géppel készített videóm. Sajnos a dvd lejátszóm nem viszi az avit, ezért Xilisoft Avi To Dvd Converter segítségével átkonvertáltam ?ket. Így lett 25mappám, mindegyikben, egy AUDIO_TS ésegy VIDEO_TS mappa, amiben van benne a .vob kiterjesztés? fájl. A gondom az lenne, hogy Ashampoo Burning Studioval, hogyan tudom ezeket kiírni? A Video-DVD menüpont alatt ezt kéri: A DVD-fájlokat tartalmazó mappa helye.. De egy csak egy mappát tudok tallózni, nekem meg van bel?le 25!!

Legjobb válasz: Ha a Film készítése-re kattintasz, akkor az Áttünés-t is be tudod állítani (vagy akár beszúrhatsz képeket, ill. teljes diavetitést is). http://img51.imageshack.us/img51/726/as05.jpg

Ha a Film készítése-re kattintasz, akkor az Áttünés-t is be tudod állítani (vagy akár beszúrhatsz képeket, ill. teljes diavetitést is). http://img51.imageshack.us/img51/726/as05.jpg
Ha már van Ashampoo Burning Studiod , akkor miért nem használod?! Az Ashampoo megnyítása, Saját videó DVD készítése http://img263.imageshack.us/img263/637/as01.jpg Film hozzáadása http://img19.imageshack.us/img19/9130/as02p.jpg Motívumok, Menü választás http://img503.imageshack.us/img503/4695/as03.jpg ...és dvd behelyezése, irása http://img513.imageshack.us/img513/2894/as04.jpg
A kérdező hozzászólása: De összefûzni mégsem jó ötlet, mert akkor egyben játszaná le a videókat, igaz? Ami meg nem jó ötlet, más témájúak.

Hogyan lehet DVD-t lejátszani külön felirattal?

Németországban megvettem a Dexter első évadát, de természetesen nincs rajta magyar felirat. Letöltöttem hát hozzá külön, de a VLC nem akarja megjeleníteni. Mi a teendő?

Hogy lehet dvd-t másolni?

Hogy lehet dvd-t másolni dvd-re? Néro programom van.

Legjobb válasz: Szólj, ha elakadsz...

Szólj, ha elakadsz...
BurningRom-nál sima dvd másolás. Ha lemásolta, kéri az üres lemezt, de még a másolás elõtt állítsd be az írási sebességet! Ha gyári a dvd, akkor elõbb le kell szedni a dvd5.be. Legegyszerûbb a DvdShrink erre.
Gyáriban persze filmre gondoltam...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Magyar Nero StartSmart-al hogyan lehet DVD-t írni? Lécci részletesen. Nehéz a felfogásom! XD

Legjobb válasz: add meg a verziószámát a nero nak és nem a startsmart al irunk hanem burning rom vagy expressz

add meg a verziószámát a nero nak és nem a startsmart al irunk hanem burning rom vagy expressz

Igaz hogy duplarétegü dvd-t nem lehet sima dvd íróval megírni?

Legjobb válasz: Kb 4 éve már csak olyan dvd írót lehet kapni, ami írja dl lemezeket is.

Kb 4 éve már csak olyan dvd írót lehet kapni, ami írja dl lemezeket is.
Igaz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!