Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Avent varázsitató (2 db)

Hogyan lehet az Avent varázsitató fejét tisztán tartani?

Hihetetlenül nehéz tisztítani,pedig azért ilyen márkától mást várnék. Nincs valakinek valamilyen praktikája vagy tanácsa? Miért nincs hozzá valami tisztítófej ami bele is vér a kis szívó részbe?

Legjobb válasz: Szia!Sajnos én is így járok vele.Én pl a késnek az élére tekerek vízes gézlapot és azzal törlöm ki aztán pici hipos vízbe áztatom(jó a fertötlehitésre is).Tudom nagyon maceráns.Remélem tudtam segíteni az lenne a legjóbb ha lenne valamijen tisztító kefe hozzá.

Szia!Sajnos én is így járok vele.Én pl a késnek az élére tekerek vízes gézlapot és azzal törlöm ki aztán pici hipos vízbe áztatom(jó a fertötlehitésre is).Tudom nagyon maceráns.Remélem tudtam segíteni az lenne a legjóbb ha lenne valamijen tisztító kefe hozzá.
forró vizzel ahogy tudod mosd el. Aztán szórj bele citromsavat és fõzd ki. A forró gõz és a természetes sav megteszi a hatását. nincs vegyszer maradék semmi, és legfeljebb pici savanykás iz marad. S tiszta lesz.

Ma vettem egy AVENT-os varázsitatót de nem tudom hogyan tisztíthatom. Ki lehet főzni vagy csak kimosni?

Sajnos nincs hozzá magyar leírás :-( és elfelejtettem megkérdezni...

Legjobb válasz: Ki lehet fõzni,én is mindig kiszoktam minden alkatrészét

Ki lehet fõzni, én is mindig kiszoktam minden alkatrészét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A Chicco-nak van fertõtlenítõ folyadéka. Öntesz egy kis vízbe, beleteszed és kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!