Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Avent (14 db)

Hogyan lehet a kézi Avent fejőgépet elektromosra alakítani?

Hol lehetne a tetejére azt a motort, akut, elemes részt rárakni, venni, bérelni. Aki tud infót légyszi írjon, már majd szétmegy a karom a sok fejéstől, az Avent oldalán meg nem találok semmit.Nekem kézi táskás szettem van.

Legjobb válasz: Szerintem sehogy, max a cumit tudod felhasználni, de jobban jársz, ha megveszed az elektromosat. Nem hinném, hogy külön ezeket árulják, mert a cumi egy fejõgéphez képest nem nagy összeg, szerintem azt adják úgymond ajándékba. Nézd meg vatera, teszveszen, aprodon, hátha van fent használtan. Ott szoktak csak alkatrészt is eladni. Nekem egyébként Medela van elektromos és megváltás volt a kézi után:))) Szóval szerintem nagyobb befektetést is megér, mert nem olcsók a gépi fejõk.

Szerintem sehogy, max a cumit tudod felhasználni, de jobban jársz, ha megveszed az elektromosat. Nem hinném, hogy külön ezeket árulják, mert a cumi egy fejõgéphez képest nem nagy összeg, szerintem azt adják úgymond ajándékba. Nézd meg vatera, teszveszen, aprodon, hátha van fent használtan. Ott szoktak csak alkatrészt is eladni. Nekem egyébként Medela van elektromos és megváltás volt a kézi után:) )) Szóval szerintem nagyobb befektetést is megér, mert nem olcsók a gépi fejõk.
A kérdező hozzászólása: Nem akarnám alakítni, DE nincs befektetni való pénzem, így próbálnék spórolni.
VAtera, teszveszen igen olcsón lehet ezekhez hozzájutni.Kifõzöd és használhatod attól még, hogy elõtte más használta, mert nincs olyan része, ami hozzád ér és nem lehetne sterilizálni. Megéri. Utána meg el tudod adni a kézit, bár én megtartottam, mert este is fejtem, amikor már aludta a gyerekek és akkor nem akartam zörögni az elektromossal.

Philips Avent elektromos mellszívón a szívás erősségét hogyan lehet állítani? Mi a véleményetek erről a készülékről?

Legjobb válasz: Az enyémen kézzel kellett beállítani, hogy milyen erõsen szívjon, utána szívott magától úgy, ahogy állítottam. Én szerettem nagyon, kényelmes és gyors volt. Mondjuk nekem volt elektromos medela is, én azt is szerettem:)

Az enyémen kézzel kellett beállítani, hogy milyen erõsen szívjon, utána szívott magától úgy, ahogy állítottam. Én szerettem nagyon, kényelmes és gyors volt. Mondjuk nekem volt elektromos medela is, én azt is szerettem:)
Nagyon nem szerettem, nagyon gyengén szív. Vacak. Párszor használtam majd a kukába landolt és vettem egy medela swinget, az valamivel erõsebb.

Hogyan lehet az Avent varázsitató fejét tisztán tartani?

Hihetetlenül nehéz tisztítani,pedig azért ilyen márkától mást várnék. Nincs valakinek valamilyen praktikája vagy tanácsa? Miért nincs hozzá valami tisztítófej ami bele is vér a kis szívó részbe?

Legjobb válasz: Szia!Sajnos én is így járok vele.Én pl a késnek az élére tekerek vízes gézlapot és azzal törlöm ki aztán pici hipos vízbe áztatom(jó a fertötlehitésre is).Tudom nagyon maceráns.Remélem tudtam segíteni az lenne a legjóbb ha lenne valamijen tisztító kefe hozzá.

Szia!Sajnos én is így járok vele.Én pl a késnek az élére tekerek vízes gézlapot és azzal törlöm ki aztán pici hipos vízbe áztatom(jó a fertötlehitésre is).Tudom nagyon maceráns.Remélem tudtam segíteni az lenne a legjóbb ha lenne valamijen tisztító kefe hozzá.
forró vizzel ahogy tudod mosd el. Aztán szórj bele citromsavat és fõzd ki. A forró gõz és a természetes sav megteszi a hatását. nincs vegyszer maradék semmi, és legfeljebb pici savanykás iz marad. S tiszta lesz.


Tudja valaki hogy hol lehet kapni AVENT kézi melllszívóhoz alkatrészeket kapni? Csillag szelep kellene

Legjobb válasz: Nem tudom, pesti vagy-e, mindenesetre, ha beírod, hogy www.avent.hu, akkor automatikusan a http://www.pro-mama.hu/ oldalra fog dobni. Pesten: 1142 Bp, Dorozsmai u. 52. avent szakbolt, egy garázst alakítottak át. Mindent lehet kapni, mondjuk elõtte érdemes õket felhívni. Én a mikrós sterilizálóm tetejét olvasztottam meg és kaptam hozzá új tetõt, nem kellett komplett készletet vennem.

Nem tudom, pesti vagy-e, mindenesetre, ha beírod, hogy http://www.avent.hu, akkor automatikusan a http://www.pro-mama.hu/ oldalra fog dobni. Pesten: 1142 Bp, Dorozsmai u. 52. avent szakbolt, egy garázst alakítottak át. Mindent lehet kapni, mondjuk elõtte érdemes õket felhívni. Én a mikrós sterilizálóm tetejét olvasztottam meg és kaptam hozzá új tetõt, nem kellett komplett készletet vennem.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót felkeresem majd a napokban

Az AVENT dolgokat ki lehet főzni, nekem nincs hozzá micrós sterilizálóm! A VIA tejtároló poharakat? Azt olvastam hogy ne érje forró víz! De akkor hogy?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Avent cuccaim vannak, és gõzsterilizálóval sterilizáltam õket hónapokon keresztül. Vagyis érte õket forró víz. Mondjuk én ezt nem is olvastam, pedig megnéztem a leírásukat. Érdekes. Mondjuk egy újszülöttnek mindent ki kell fõzni-sterilizálni, így egyértelmû, hogy a tejtartókat is. Nekem a sterilizálval együtt adtak egy Avent készletet is, szóval tutira alkalmas ezeknek az eszközöknek a sterilizálására is, így tehát a forró víz is.

Szia! Nekem is Avent cuccaim vannak, és gõzsterilizálóval sterilizáltam õket hónapokon keresztül. Vagyis érte õket forró víz. Mondjuk én ezt nem is olvastam, pedig megnéztem a leírásukat. Érdekes. Mondjuk egy újszülöttnek mindent ki kell fõzni-sterilizálni, így egyértelmû, hogy a tejtartókat is. Nekem a sterilizálval együtt adtak egy Avent készletet is, szóval tutira alkalmas ezeknek az eszközöknek a sterilizálására is, így tehát a forró víz is.
ki lehet fõzni! Én sokszor kifõztem, semmi bajuk a poharaknak, egyébként a haszálati utasítás -30 és +120 fokot ír, ennyit bírnak, nyugodtan fõzd ki.
A kérdező hozzászólása: oké!Köszi
Pl. Brendonban, Kenguru Kid-ben, Auchan-ban, Tesco-ban.
tesco, interspár, brendon és sok bababolt is forgalmazza még. A variábilisnél az a szám legyen a baba orra felé, amelyiken szeretnéd hogy egyen. Nálunk is volt belõle gond amikor nem figyeltem.. :o) A 4-esen nagyon jön, azt nem ajánlom. Nekünk van, de sosem használtuk.

Van olyan, hogy főzelékes cumi, ugye? Avent-nak is van? Hol lehet kapni? Nehéz megtanulnia a Babának abból enni?

Csak néha használnám, még nem tud olyan ügyesen enni...

Legjobb válasz: lehet kapni! ha egészséges a babád akkor SOHA ne adj neki abból pépet!!! se ritkán semmikor! sûrû tápszernek van, pl. a tejallergiás tápszerhez, na meg beteg babáknak akik nem tudnak kanalazni. nagyon megbosszulja magát... pont most lehet megtanítani kanalazni míg kis mennyiséget eszik, pár hét múlva már késõ lesz hozzá és jogosan kérné üvegbõl, hisz az gyorsan jön...

lehet kapni! ha egészséges a babád akkor SOHA ne adj neki abból pépet!!! se ritkán semmikor! sûrû tápszernek van, pl. a tejallergiás tápszerhez, na meg beteg babáknak akik nem tudnak kanalazni. nagyon megbosszulja magát... pont most lehet megtanítani kanalazni míg kis mennyiséget eszik, pár hét múlva már késõ lesz hozzá és jogosan kérné üvegbõl, hisz az gyorsan jön...
Totálisan egyetértek az elsõvel. Ha egészséges a babád, ne szoktasd rá, mert késõbb nem fogod tudni leszoktatni róla. A szilárd táplálék is olyan, amit meg kell szokniuk. Ha 1-2 alkalommal adsz neki ebbõl, hozzászokik, hogy nem kell rágnia, és még inkább nem tanulja meg, hogyan kell.
igen van aventnek is, én véletlenül vettem azt, de soha nem használtam. én is egyetértek az elsövel, teljesen felesleges ha egészséges a baba. enyém tápszeres gyerek volt, de kanalazást is meg kell tanulnia, majd ha 1 éves kora után elkezd érdeklödni a kanál iránt sem adod majd neki? mert akkor lesz még hadd el hadd, még az étkezö olyan pontján is találsz kaját amiröl nem is tudtad hogy létezik.
szia! Akkor próbáld ki ezt. Nagyon jó, mikor anno 8 éve fiammal 2 hetet töltöttünk kórházban akkor volt 5 hónapos és akkor kezdett kanállal enni. Nekünk nagyon bejött. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/20847?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy csak néha használnám, ha elmegyünk valahová, akkor!

Avent kézi mellszívóm van és a fehér gumi alulról ki ugrik a helyéről. Lehet hogy selejt?

Még csak két hete használom. Csak fejek mert a babám nem fogadja el a cicim, mert a kórházból ahol szültem át vitték másik kórházba és cumiból etették.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy forditva raktad bele azt a bizonyos gumit?Én anno majdnem visszavittem a sógornõmnek hogy elrontottam,mire kiderült hogy véletlenül vmit forditva tettem bele és azért nem mûködött.

Nem lehet hogy forditva raktad bele azt a bizonyos gumit?Én anno majdnem visszavittem a sógornõmnek hogy elrontottam, mire kiderült hogy véletlenül vmit forditva tettem bele és azért nem mûködött.
Szia!Nekem is volt ilyen, hogy kiugrott a helyérõl.Én mindig vissza tudtam tenni, de ha nem sikerül akkor cseréld ki a másikra(mert van hozzá még egy)és ha az jó akkor hívd fel a szervízt és ingyen kicserélik.Nekem a szilikonos nembrán ment idõ elött tönkre, és ingyen kicserélték.
Nekem is sokszor kijött belõle, a vákumtól beszippantódott, így mindíg szét kellett szednem és a helyére raknom.
Azért ugrik ki mert nagyon erõsen jön a tejed! Pár szívás után vedd le a cicidrõl és utána tedd vissza! Nekem is volt ilyen bajom
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezt csinálom amit az utolsó válaszoló írt. Azért ennyi pénzért ha tudom biztos nem ezt veszem meg! De gondoltam nem lesz szükségem elektromosra mert szoptatom a babámat. A sors másképp alakította. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom.
Nagyon erõs a vákum és feszül a kar, amivel fejsz. Vedd le a cicirõl és tedd fel újra, akár minden szippantásnál. Én is ezt csinálom, mert nekem is folyton elmozdult. (Elég idegesítõ.) Egyébként én jobban erõltetném azt a cicizést. Elõbb-utóbb úgyis el kell fogadtatnod a babáddal. Lehet, hogy eleinte kényelmetlen és idegtépõ a baba állandó sírása, de meg kell tanítani arra, hogy õ dolgozzon meg a tejcsiért.

Ma vettem egy AVENT-os varázsitatót de nem tudom hogyan tisztíthatom. Ki lehet főzni vagy csak kimosni?

Sajnos nincs hozzá magyar leírás :-( és elfelejtettem megkérdezni...

Legjobb válasz: Ki lehet fõzni,én is mindig kiszoktam minden alkatrészét

Ki lehet fõzni, én is mindig kiszoktam minden alkatrészét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A Chicco-nak van fertõtlenítõ folyadéka. Öntesz egy kis vízbe, beleteszed és kész.

A philips avent sterilizáló a mikrós mi mindent sterilizál? Lehet bele tenni olyat is, ami nem aventes cumi, és cumisüveg? Hogyan kell használni?

Legjobb válasz: mert nem csak aventes cumi és cumisüvegem van, hanem tescos is, igy nem tudom azokat hogyan kell sterilizálni.

A kérdező hozzászólása: mert nem csak aventes cumi és cumisüvegem van, hanem tescos is, igy nem tudom azokat hogyan kell sterilizálni.
Nekünk is ugyanilyen van. Én mindent sterilizáltam amit kellett és rá volt írva hogy szabad. A használati utasításban benne van minden. Természetesen át kell mosni a cumikat, mielõtt belerakod. 200 ml hideg vizet teszel az aljába és a mikro teljesítményétõl függõen állítod percre. Nem akarok neked hülyeséget mondani, ezért írtam hogy olvasd el a használatit. Arra emlékszem hogy 1000Watton 2 percre kell berakni.
A mienk maximum fokozaton 5 perc alatt sterilizál 2 dl vízzel. Olvasd el a leírását, akár az avent oldalán. Én a nem aventes cumisüvegeket és a mûanyag kanalakat is sterilizálom.
Szerintem, ha nincs csúcskategóriás mikród, semmivel nem több idõ (Philips honlap szerint 850W-ig 6perc az eszközük sterilizálási ideje) a tea-kávé fõzéshez használatos vízmelegítõben vizet forralni, s azzal leforrázni minden eszközt. Ez 0 Ft plusz kiadás. Ha meg marad víz, jól fog esni egy tea! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!