Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet Avast-nál (2 db)

Hogyan lehet az Avast-nál témát váltani?

Már találtam a neten témát, meg azt is tudom hogy hol van a programban a témaváltás lehet?ség, de mégsem tudok új témát berakni.

Legjobb válasz: Indítsd el az avastot.Amikor elindult menj a bal felsõ sarokban a menüre és válaszd ki a Skin kiválsztása lehetõséget.Itt lehet megváltoztatni vagy le is tudsz tölteni ingyenesen ha rámész arra hogy Töltsön le további szkineket szerverünkrõl.

Indítsd el az avastot.Amikor elindult menj a bal felsõ sarokban a menüre és válaszd ki a Skin kiválsztása lehetõséget.Itt lehet megváltoztatni vagy le is tudsz tölteni ingyenesen ha rámész arra hogy Töltsön le további szkineket szerverünkrõl.

Hogyan lehet leállítani az automatikus zárt környezetbe helyezést avast-nál?

Akarok játszani egy játékkal,elindítom,és kiírja az avast,hogy automatikusan zárt környezetbe helyezte.És így az egér nem működik,nem érzékel semmit.Hogy lehet ezt megszüntetni?Kivételekhez már hozzátettem,de akkor is áthelyezi...

Legjobb válasz: Ne kapcsold ki a funkciót, létfontosságú. Ellenben a Fájlrendszer védelem Szakértõi beállításainál keresd meg az Automatikus Zárt környezetet, és állítsd be, hogy kérdezzen. Ha rákérdez a játék indításánál a fájlra, akkor kattintsd be, hogy normálisan indítsa, és emlékezzen a válaszodra.

Ne kapcsold ki a funkciót, létfontosságú. Ellenben a Fájlrendszer védelem Szakértõi beállításainál keresd meg az Automatikus Zárt környezetet, és állítsd be, hogy kérdezzen. Ha rákérdez a játék indításánál a fájlra, akkor kattintsd be, hogy normálisan indítsa, és emlékezzen a válaszodra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!