Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet 6 (1336 db)

Szülés után mikor huzodik vissza teljesen a méhnyak, méhszáj? Mert én 5 hete szültem és még mindig nem huzodott vissza, igy hogy lehet 6 hét után szeretkezni?

Legjobb válasz: A 6 hetes vizsgálatra vissza kel menni és ott a nõgyógyász szerintem minden kérdésedre választ fog adni és elmondja,hogy mikor szeretkezhetsz,ez a 6 hét nem mindenkinél egyforma,van akinek elég 1 hónap van akinek 2-3 hónap is kell a teljes gyógyulásig.

A 6 hetes vizsgálatra vissza kel menni és ott a nõgyógyász szerintem minden kérdésedre választ fog adni és elmondja, hogy mikor szeretkezhetsz, ez a 6 hét nem mindenkinél egyforma, van akinek elég 1 hónap van akinek 2-3 hónap is kell a teljes gyógyulásig.
Pontosan azért hat hetes a szülés utáni kontroll, mert többnyire ennyi idõre van szüksége a szervezetnek, a méhszájnak, a méhnek a regenerálódásra, tisztulásra. De ez tényleg egyénenként változó, majd a dokid megmondja, visszaállt-e a rend.

Hogy lehet 6-7 kiló felesleget leadni a leggyorsabban és leghatásosabban?

6-7 kiló felesleget szeretnék leadni minél hamarabb, legf?képp mozgással, nem pedig diétával.

Legjobb válasz: Diéta nélkül nehéz lesz. Szép eredmény meg még nehezebb, bár ez függ milyen az étkezésed amikor nem diétázol (ne! ne írd le!) Végezz teljes testes edzést minél nagyobb ellenállással (magyarul súlyzózz!) és menj futni lehetõleg intervallumokba gondolkodj. Próbáld 1 óra köré kitolni a futást. Gyorsra ne számolj diéta nélkül...

Diéta nélkül nehéz lesz. Szép eredmény meg még nehezebb, bár ez függ milyen az étkezésed amikor nem diétázol (ne! ne írd le!) Végezz teljes testes edzést minél nagyobb ellenállással (magyarul súlyzózz!) és menj futni lehetõleg intervallumokba gondolkodj. Próbáld 1 óra köré kitolni a futást. Gyorsra ne számolj diéta nélkül...
A kérdező hozzászólása: az intervallumokban futás mit jelent?
Na ezt már nem hiszem el... te sohasem halottad azt a szót, hogy intervallum? Egy adott idõ intervallum? Mindegy legyen annyi elég, hogy sprint és kocogás váltogatása.

A Black Ops 2 zombie-ban hogy lehet 6 italt inni?

mert amikor játszok akkor a többieknek 6 van nekem meg csak 4

Hogyan lehet 6 hónap alatt 7-8 kg-t fogyni egészségesen?

16 éves vagyok 162 cm 58 kg.

Legjobb válasz: Sportolj, de egéyl sokat, mert a testsúlyod teljesen ideális! Eszed ágába ne jusson fogyizni.

Sportolj, de egéyl sokat, mert a testsúlyod teljesen ideális! Eszed ágába ne jusson fogyizni.
én a helyedben nem kezdenék el fogyózni...én 17 éves vagyok fél év alatt 10 kilót fogytam 6 hó alatt(bár ne tettem volna)...160cm vagyok és én is 58 kiló voltam, ma már csak 45 vagyok, folyamatosan csökken a testsúlyom...pedig 3 hónapja abbahagytam a fogyózást, jah és én is sportoltam ill. még sportolok is...csak az volt a gond h rendszertelenül étkeztem...szal szerintem NE FOGYOZZ...NEM ÉRDEMES, AKINEK TETSZEL ÍGY IS TETSZEL!!!!!és a pasik a formás idomokat szeretik, nem pedig azokat a csajokat akik a magazinok címlapjain szereplnek, nem az anorexiás csontkollekciókat!!!csak mi meséljük be magunknak h azok a tökéletesek...pedig nem azok!!!!!
Sporttal. Járj el úszni, hetente legalább egyszer, olyankor ússz egyhuzamban több mint egy órát, biciklizz, kocogj. Semmiképpen ne fogyókúrázz, azt csak a retardáltak csinálják. Tarts naponta legalább 5-6 kisebb étkezést, és ne azt a buta napi 1 nagy, két pici ostobaságot. Nem kell ahhoz fél év sem, hogy ennyi súlyt leadj így.
A kérdező hozzászólása: Igazából ezelõtt nagyon sokat tornáztam és keveset ettem, ettõl fogytam is sokat.Most már tudom hogy nem kellett volna koplalni mivel az utóbbi idõben kicsit ellustultam és szinte már nem tornázok semmit.Többet is eszek és rohamosan jönnek fel a kilók.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat:)

Miért van az hogy minecraft 1.6.6-ban van ló meg minden csak lónyereg nincs pedig tudom hogy van olyan? És hogyan lehet a lovat megszelidíteni?

Legjobb válasz: 1.6.6 nincs is csak 1.6.2 és mielõtt kiadták úgy volt, hogy van, de mire odáig jutottak, hogy kiadják a végleges 1.6-ot ezt visszavonták, disznónyerget kell használni.

1.6.6 nincs is csak 1.6.2 és mielõtt kiadták úgy volt, hogy van, de mire odáig jutottak, hogy kiadják a végleges 1.6-ot ezt visszavonták, disznónyerget kell használni.
Addig lovagolsz rajta és, szálsz vissza rá minden ledobásnál amíg meg nem szelidül.

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Hogy lehet egy 13 éves gimnáziumi tanuló, és elmondása szerint annak is a 6. osztályát végzi? :O

Legjobb válasz: Vannak a sima gimik, ott 8. után jársz még 4 évet, a hatosztályos gimibe 6. után mész, és jársz 6 évet, és van 8 osztályos gimi, oda már általános 4. után mehetsz, és 8 évig jársz oda. És ezek olyanok, pl én rendes 4 éves gimibe jártam, de minden évfolyamon volt egy osztály, akik már 6. óta oda jártak.

Vannak a sima gimik, ott 8. után jársz még 4 évet, a hatosztályos gimibe 6. után mész, és jársz 6 évet, és van 8 osztályos gimi, oda már általános 4. után mehetsz, és 8 évig jársz oda. És ezek olyanok, pl én rendes 4 éves gimibe jártam, de minden évfolyamon volt egy osztály, akik már 6. óta oda jártak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mert mikor rákérdeztem, hogy hova akar továbbmenni, akkor azt mondta, hogy õ már alapból gimibe jár. Na, mindegy.
Mivel ma úgy számozzák az osztályokat, hogy 1-12, gimi végéig, így az osztályból nem tudod eldönteni, hogy milyen iskolába jár. Egyébként nyolcosztályos gimnáziumba, ahová 4. után kell felvételizni és 5-12. oda jár. Én is ilyen gimibe jártam, sokan nem is értették, hogy van ez. 13 évesen pont hatodikos, így hatosztályos gimibe még nem járhat (mert oda 7-12. jár az ember), hanem õ is nyolcosztályosba jár.
Persze, nyilván igaz :)
Hát mivel tavaly elkezdte a gimit és oda fog járni nyolc évet, tényleg nincs min gondolkoznia, majd csak azon, hogy hova menjen érettségi után. Mert az érettségit még ezzel az osztályával fogja letenni.
Lehet. Nyolc évfolyamos gimibe jár, tehát 4. általános után került oda 11/12(attól függ év veszetes-e) évesen, és most 12/13(attól függ mikor van a szülinapja) éves, 6. osztályos tanuló.Tehát 2. éve jár oda. Ha ott marad, akkor ott elvégzi 12.osztályig az iskolát és leérettségizik, majd egyetemre/fõiskolára megy a gimnázium után(valószínûleg).
sehogy max 12 osztályosba jár és persze hatodikos.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a kérdésben kiírt verzió igaz lehet?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy naív vagyok, de mit jelent a 12 osztályos suli? Az általános utáni + 4 év? Az én idõmben még csak 10 osztályos sulik voltak.
Van olyan, hogy 6 osztályos "gimnázium", de annak az elsõ két osztálya teljesen megegyezika az általános utolsó 2 osztályával, nincs semmi különbség. Én is olyanba járok, vagyis hogy már általános elsõtõl ugyanabba a suliba, de ha megkérdezik, általában mindig úgy mondom, hogy 3.-os vagyok.

Hogy lehet az, hogy az uh szerint 29 hetes, 6 napos várandós vagyok, viszont az utolsó "mikulás" szerint 28 hetes és 6 napos? 1 héttel előtte estem teherbe, és még megjött? Vagy csak jól fejlett a pincuri, mert az anyja jól táplált?

Legjobb válasz: Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.

Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.
Kezdetben a menstruációd alapján számolják, aztán a 12 hetes uh eredmény alapján, ha kell átterminálják az idõpontot, és a szülés várható idõpontját is már az uh terminushoz képest határozzák meg, nem a menstruációhoz képest. Valsózínûleg a babád valamivel fejlettebb, mint hasonló korú társai, de ennek semmi köze a testalkatodhoz. Jó babásodást!
Szia! Ilyenkor már nem számítanak az ilyen kicsi eltérések. Most kicsit gyorsabban fejlõdik. Amúgy nekem a 33.héten írta a gép, hogy 36.hetes, de akkor már meg kellett volna 20-án születnie. De még midig semmi jele. Üdv 41hetes kismama
Elõzõ válaszolónak igaza van, ilyenkor már nem nagyon módosítják a terminust sem, hiszen magzat és magzat között is vannak méretbeli eltérések, az ultrahangkészülékek átlagméretekbõl becsülik a terhességi kort. Elõfordulhat, hogy egy késõbbi ultrahangon már nem mérik idõsebbnek a terhességet vagy még elõrébb ugranak. Igazából semmi jelentõsége, max annyi, hogy a 28 hetes 6 napos ultrahangon kicsit nagyobbnak látták a babádat az átlagnál.

Facebook-on max.5000 ismerős lehet. Hogy lehet valakinek pl.5236? Ha 5 ismerősöm van, hogy lehet, hogy 6-ot ír ki, de a 6. nak üres a helye, ha megnézem.

Legjobb válasz: mert szerintem felfüggesztette a facebook fiókját,és ezért nem látod,vagy úgy van neki beállítva az idõvonala,hogy csak õ lássa.

mert szerintem felfüggesztette a facebook fiókját, és ezért nem látod, vagy úgy van neki beállítva az idõvonala, hogy csak õ lássa.
lehet több mint 5e ism. ha megerõsíted magad h. mûvész/zenész/színész stb. vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!