Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet 2 srácot, akik (7 db)

Hogyan lehet leállitani 2 srácot, akik nem hagynak békén, mert nem az lett amit ők akartak?

Hogyan állitasz le 2 olyan fiut aki az egyikkel jártál és nem képes elfogadni hogy vége és nem hagy békén és simán meg tud ölni ha akar olyan kapcsolatai vannak? a másik pedig az ért mert 2 hét után elmondtam hogy maradjunk barátok fenyeget és 5. 000 ft-ot követel! félek.

Legjobb válasz: nekem is volt egy nagyon agresszív pasim, de végül nem csinált semmit, bár fenyegetett sokáig... ha azonban bármi durvát csinál, azonnal menj rendõrségre!! vagy ha nagyon rossznak érzed a helyzetet, akár most is

nekem is volt egy nagyon agresszív pasim, de végül nem csinált semmit, bár fenyegetett sokáig... ha azonban bármi durvát csinál, azonnal menj rendõrségre!! vagy ha nagyon rossznak érzed a helyzetet, akár most is
Szerintem varj egy kicsit, ha lepnek akkor irany a rendorbacsi... Mivel fenyeget a masik? 5.000 Ft? Mit akar annyival? Tuti, h ha adsz neki, fog meg kerni. Ne felj toluk.
Nagyon sokszor a lányok kiprovokálják a fiukat. Pl felmegy egy lány agy csupa fiu társaságba kirívó öltözékben kelleti magát tudatosan. Mikor a fiuk azt akarják akkor is huzza ´öket és ha baj történik nem érti miért. Gusztustalan dolog a fiuktól, de a harapós kutyát sem kezdesz heccelni. Szóval egyet értek az elöz´övel.
Valóban meg kellene válogatni a pasijaidat!!!Egyszerre 2 is zaklat és fenyeget, ez nem véletlen!!Mielött bepróbálkoznál egy harmadik, mégkeményebb fiúval is, hogy majd Õ megvéd és leállítja õket, NE TEDD!!!Bármilyen szépnek is ígérkezik, a végén õ is csak zaklatna, hogy az adósa vagy!Ez helyett lehet jobban tennéd ha visszavonulnál és a nyelvtan könyvet átnéznéd mégegyzer!Már bocs!
Qrva1szerû! Az ilyen köcsögöknek akkor nagy a pofájuk, ha az ellenfellet gyengébbnek érzik maguknál. Én két-három nagydarab kopasz állattal megjelennék náluk és 15 ezret követelnék. Egybõl vissza fognak venn, hidd el.

Járok egy sráccal már kicsit több, mint 2 hónapja. Még a kapcsolat elején mondta, hogy ő nem azért van velem, hogy meghúzzon, meg, majd akkor lesz, amikor én akarom. és majd szólok neki. Lehet, hogy ő nem akarja?

nem vtam biztos benne, h komolyan gondolja. múltkor kocsival 2en sötétben egy erd?ben voltunk. csak csókolóztunk meg nyalogatta a nyakam meg simizett (nem ott) meg ilyenek. és nem próbálkozott be. nem tom, de ez olyan fura...:D írtam is neki msn-en, hogy fura volt. és mondta, h ? megmondta, h nem fog rámmászni, csak ha akarom:) Lehet, h csak azért mondja, mert nem is akar velem lefeküdni? Vagy tényleg szeret, és képes várni?:) Mert tudja, h az el?z? kapcsomban volt 1 rossz élményem... ? 20 éves

Legjobb válasz: nem kell "rámásszál", elég, ha egyértelmûen jelzed, hogy már szeretnéd. akár még mondhatod is, hogy "kész vagy a szexre". örülni fog neki. ha meg nem mondod/jelzed, akkor úgy tûnik, van olyan rendes a hapsi, hogy elég sokáig kitartson, de az meg egyikõtöknek se érdeke, ha már mindketten szeretnétek.

nem kell "rámásszál", elég, ha egyértelmûen jelzed, hogy már szeretnéd. akár még mondhatod is, hogy "kész vagy a szexre". örülni fog neki. ha meg nem mondod/jelzed, akkor úgy tûnik, van olyan rendes a hapsi, hogy elég sokáig kitartson, de az meg egyikõtöknek se érdeke, ha már mindketten szeretnétek.
Biztos hogy nem! :) Miért ne akarna?? Ha tényleg volt egy rossz élményed, amit el is mondtál neki, valószínûleg csak fél, nehogy elijesszen megint...és várja hogy te jelezz neki, hogy készen állsz rá;)
Igen a fiatalember egy úriember, és tényleg komolyak a szándékai veled!!
Túlságosan beleestél a pasis sztereotípiákba :) Igen, egy rendes srácot fogtál ki, és tudja magát türtõztetni. Én magam is voltam már hasonló helyzetben, és így cselekedtem (fiú létemre).
Szerintem komolyan is gondolta! És akkor azt javasolom, hogy ha még 'ott' sem simogatott, akkor kezdjétek ezzel! Simogassátok egymást elõször - és majd késõbb lépjetek tovább! Igen hatékony és fõleg kellemes módszer arra, hogy az elõzõ, kellemetlen élmények egy idõ után egészen jelentéktelennek tûnjenek :-)
Komolyan, a nõknek az is baj, ha le akarják õket fektetni, meg az is, ha nem.
valami egyéb jellemzõ a pasiról? mert lehet hogy ha nagyképû, vagy van mire annak lennie, akkorcsak ezzel leplezi, hogyezt mondja. deleeht hogy nem így gondolja!
A kérdező hozzászólása: Jah és nem vagyunk már szüzek, csak nem szeretném elsietni, és mégegyszer pofára esni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! :) igen tud az elõzõ pofára esésemrõl. neki sírtam ki magam, mert jó barátok voltunk. egyébként én is ebbe reménykedtem/reménykedek, csak hát akkor is... 20 éves... pasi... aki nem is olyan "anti szexuális" (remélem értitek:D) és vár...:D meddig "húzzam" még a dolgot? csak mert én már szeretném, csak az olyan izé, hogy a csaj mászik úgy rá..:P
A kérdező hozzászólása: Nem az, hogy baj.:D hanem, hogy furcsa... mert eddig nem így "ismertem meg" a pasikat. Milyen egyéb infó róla? Hát kedves, aranyos, régóta ismerem, csak sokat dolgozik, meg néha játszik...:S
A pénznek szaga van..
Nem. Szitu függõ, de nem lehetetlen. És tapasztaltnak sem kell lenni hozzá. Ha úgy hozza a szitu és megtudja lovagolni akkor nyert ügy.
Miért? Valahol mindenkinek el kell kezdeni. Ha csak tapasztalattal lehetne hódítani, senkinek nem lenne soha párja.
ha 10 perc alatt egy buliban szednéd össze, akkor sem lenne különleges... elõfordul az ilyen
Ha szembenézel önmagaddal, és megvan a rendes önértékelésed, akkor lehetséges. De ha ilyen rövid idõn belül szeretnéd akkor nem biztos, hogy arra a lányra lelsz rá aki tényleg kell neked.


Van 2 meleg srác, aki velünk öltözött tesin, mivel egy csoportban vagyunk. Ezt hogy lehet?

Azt hogy lehet, hogy ?k is a fiúkkal vannak? Ez ellen nem lehet valamit jogilag tenni?

Legjobb válasz: Most azért mert melegek, öltözzenek a lányokkal? Azért van a fiú öltözõ, hogy ott a fiúk öltözzenek.

Most azért mert melegek, öltözzenek a lányokkal? Azért van a fiú öltözõ, hogy ott a fiúk öltözzenek.
Hát te nagyon h.lye vagy kérdezõ. Azt hiszed, h mert férfi (inkább kisfiú), akkor minden pasinak tetszel? Hát akkor nagyon el vagy tévedve. Kit érdekel, h õk mit csinálnak este a hálószobába? Õket sem érdekel, h te a gép elött vered a [email protected] videókra, mert sosem lesz csajod. Akkor most te öltözz a számtech teremben?
Legyenek külön öltözõk b.uziknak, vagy mi? Különben meg: csinált akármelyikük is valamit, amivel sértették a te jogaidat?
Nem vagyok hajlandó reformátussal, vagy szõke hajúval együtt utazni a vonaton, és a bicikliútról is tiltsák ki õket azonnal!
A ratyiság nem értelmezhetõ jogilag. Ezért tenni se lehet ellene.
Szerintem ez ellen egy dolgot lehet tenni, visztek egy lepedõt és paravánt húztok magatok elé. Magatokat diszkrimináljátok tehát jogilag.
Az az igazság, megnézek más nõket is a páromon kívül. Vszínû õk sem olyan szemmel néznek rád, mint egy hetero. De most akkor külön strandot nekik, vagy ami durvább, bizsu ne lehessen urológus?
ha a melegek használhatnák a nõi öltözõt nagyon forró lenne a hangulat sokaknál:D egyébként meg így jártatok. semmit nem tehetsz
Tedd már fel értelmesen a kérdést!
És ténylegesen tudjátok h melegek vagy csak úgy ráfogtátok pl nálunk már mindenki meleg leszbi k*rva de mi ezt csak úgy mondjuk egymásra.

Szerintetek mennyi az esélye hogy akik 2 évig jártak később megint összejönnek? Most már több mint 1 éve külön vannak a lány szereti még a srácot de a srác már nem szereti a lányt. Így lehet még esély?

Legjobb válasz: Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)

Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)
egész konkrétan? NULLLA
50% az esélye. Vagy igen, vagy nem. De ne erre építsd az életed! Lépj tovább, aztán majd meglátod, mi hogyan alakul.
Teljesen mindegy, mennyi ideig voltak együtt, és mennyi ideje vannak külön, egy párkapcsolathoz két ember kell. Ha valamelyik nem akarja, abból nem lesz párkapcsolat. Miért nem lehet ezt tudomásul venni?
Ha már nincs kölcsönös szerelem abból sose lesz párkapcsolat.
A lány akarna úgy együtt lenni a fiúval, hogy az már nem szereti, és ezt tudja? (semmi esély, ha netán össze is jönnének, csak azért lenne, hogy a srácnak legyen kivel... aztán ha jönnen egy jobb, ismét szakítana)
A kérdező hozzászólása: bocs elirtam.. 1hónapja vannak külön
2 év nem sok idõ, és ráadásul egy éve külön vannak + a pasi nem szereti a lányt...minimális az esélye, hogy újra összejöjjenek.
Szerintm nincs.
SAJNOS, nem!! Illetve nem is olyan sajnos, jobb ha elfelejted, rossz a túlzott ragszkodás, elvakít és azt sem tudod, hogy igazán szereted-e vagy , csak a régi érzéseket akarod vissza kapni? Mert azokat tõle már nem kaphatod vissza! Újjíts! ;)
Szerintem 1% esély van rá csak, és valszeg nem is lenne olyan jó a kapcsolat, mint ahogy a lány elképzeli. Érdemesebb új kapcsolatba kezdeni.
javaslom neked hogy felejtsd el a gyereket! így sosem lesz normális kapcsolatod!

Én egy 17 éves srác vok és a bnőmmel eleinte sokszor lefeküftünk de, mostmár vagy 2 honapja nem, én akarok deő nem! Mi lehet ennek az oka? ő aztmondja hogy nincs kedve. De élvezia szexet akkor vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.

Itt most csak találgatni lehet.....hogyha nem az a baj hogy nem élvezi akkor gondolom valami lelki problémája van...de ezt mi nem tudjuk megmondani....beszéld meg vele.
Vagy már nem szeret és mással kavar, csak valamiért nem meri elmondani.
Légy türelmes vele, és semmiképp se erõltesd a dolgot. Beszélgess vele, kérdezd meg hogy mit gondol, hogy lehetne ezt megoldani, és próbálj segíteni neki. Hidd el, neki is rossz ez, ha szeret téged.
Ehy ideig ne szexeljetek , haggy neki idõt, hogy ujra kivánjon. Csináljatok közös programokat stb.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! mindenképpen megfogadom õket!
Hát szerintem itt valami komolyabb dolog lehet. Ha nekem nincs kedvem, akkor max. két hét.. elõbb-utóbb lesz, ha tetszik a dolog! :) Szerintem. És ez a normális. 2 hónapra elmenjen vkinek a kedve? Inkább kérdezz rá, de csak óvatosan, aranyosan, mondd meg neki, hogy mindenben segítesz, csak beszéljen, mert így nem tudsz segíteni, és látod, hogy valami van.
A kérdező hozzászólása: aha értem és kössz neked is! :) azé jó tudni hogy vannak értelmes emberek is!XD írjatok még!
Szia! Nem lehet, h most valami miatt ideges? Pl. vizsgaidõszak? Mert olyankor jobb, ha hagyják tanulni az embert. Vagy talán az utóbbi idõben kicsit sok volt és most "pihenésre" végyik :-D
sztem kifli
Na mesélj történt azóta valami? :O Sikerült a sráccal összejönni?
hehe én is XD bár ugy tudom több Mûv suli is van pesten
A kérdező hozzászólása: Igen, Budapesten.:)
Mûvészeti suliba jártok? (csak kérdem)
Ha tud zongorázni akkor nyugodtan megtaníthatna engem is XD Amúgy a félénket mibõl állapítottad meg? :P Lehet hogy nem is félénk
A kérdező hozzászólása: Rajzol, fest, és igen, játszik hangszeren is...:)
Mibõl gondolod hogy mûvészlélek?? esetleg játszik valami hangszeren vagy fest?
A kérdező hozzászólása: 1 hét és suli..Meglátjuk mi lesz...:)
Õ is igy gondolja. Akkor még ellesztek 3 évig, egymást kerülgetve. Pedig hasznosabb dolgokkal is foglalkozhatnátok ennyi idõ alatt. Egyébként szerintem pozitív választ kapnál. Ha már egyszer próbálkozott, az nem véletlen volt. Szándd rá magad, siker lesz
én is hasonló típus vagyok, és az ilyen srácok nem szeretik a "jégkirálynõket". az ilyeneknek szeretetre és érzésekre van szüksége, amit nyilván nem tudsz neki megadni. keress olyan srácot, akinek nem számítanak az érzések.
A kérdező hozzászólása: Csakhogy ezt nem kérdezhetem meg, mert ha nemleges a válasz, teljesen beégek elõtte.Még 3 évig osztálytársam lesz...
meg kell kérdezni egyenesen, hogy van-e elképzelése a kettõtök jövõjét illetõen, és ha igen, mi az. Nem olyan nehéz az. akkor majd kiderül
A kérdező hozzászólása: Hát egy-két dolgot visszautasítottam még régen.. De utána közeledtem felé, szart rám.. Aztán taliztunk, aranyos volt..Most megint szarik rám..Mi lehet vele?Feladta?
Ha jól értem ebbõl a pár szóból, elõször visszautasitottad, most meg már bánod. Na ezért van a sok félénk pasi. Nem tudják megérteni az ilyen csavaros észjárást. Azt hiszik, hogy ha 5 csajt megkérdeztek, és mind nemet mondott, akkor õ már egy rakás szerencsétlenség. Egy idõ után feladja.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor szeretek azon elgondolkozni, hogy miért van a földön ennyi idióta, és mi lenne ha téged foglalkoztatna egy kérdés, és ilyen választ kapnál rá...Gratulálok neked! Ha ettõl jobban érzed magad...
A kérdező hozzászólása: Megismertem közelebbrõl a srácot és letettem róla.Egy roncs..Egy s*ggfej :D(Nem csak velem, nem azért írom..) Viszont összejöttem egy másik sráccal.Aki szintén Mûvis.:) Veled mi a helyzet?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!