Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet 2 (4999 db)

Ha már van egy 6 honapos babám és 3év mulva steretnénk kistesot, mekkora lakást érdemes venni, 2 vagy 2, 5 szobást? Milyen a 4 emeleten lakni pici gyerekekkel, ha már nagyobbak fel tunak jönni gyalog vagy hogy lehet 2 gyerekkel felmenni?

Most állunk lakásvéel elött ésAZ ADILLEMA HOGY 2 VAGY 2,5 SZOBÁSAT VEGYÜNK,mert a 2,5es drágább és nem tudom ér e annyit az a fél szoba vagy el lehete férni 2 gyerekkel(késöbb is) a2 szobásban?! Illetve a 4 emeleten vannak a lakások és hogy lehet birni 2 gyerekkel oda felmenni,mert ha meglessz a kicsi akkor a nagyot már nem birom felvinni fel fog jönni,terhesen nehéz felmenni,akik ilyen helytetben vannak,voltak irják meg a tapasztalataikat!Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Hogyan lehet 2-gépet összekötni LAN kábellel?

Hogyan lehet 2-gépet összekötni LAN kábellel úgy ,hogy a másik gépről tudjak adatokat másolni? Esetleg ,hogy ha haverral akarok játszani valami játékkal akkor hogyan lehet megcsinálni hogy jó legyen? Ezt Windows 7 Ultimate 32-bit-en szeretnénk kipróbálni!

Legjobb válasz: összekötöd a 2 gépet utp kábellal fix ipcímet állítasz: pl 1.gép: 192.168.3.1 maszk 255.255.255.0 2.gép: 192.168.3.2 maszk 255.255.255.0 mappát megosztod, és mehet a másolás ui.: hálózatfelderítést és mappamegosztást be kell kapcsolni

összekötöd a 2 gépet utp kábellal fix ipcímet állítasz: pl 1.gép: 192.168.3.1 maszk 255.255.255.0 2.gép: 192.168.3.2 maszk 255.255.255.0 mappát megosztod, és mehet a másolás ui.: hálózatfelderítést és mappamegosztást be kell kapcsolni
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a segítséget! :)

Mit jelent az az autó erősítőknél hogy 2 ohm stabil? Hogy lehet 2 ohmos hangszórót csinálni 4 ohmosból?

NAgyából értem csak azt a részét nem értem hogy ha van egy mélynyomóm ami 4 ohmos márka reveland - magnat.. hogy lehet belőlük 1 illetve 2 ohmot csinálni ? vagy olyan hangszórót kell venni ami gyárilag 2 ohmos ? nem értem ezeket az ohm dolgokat a mélynyomókkal kapcsolatosan válaszokat előre is köszönöm mindenkinek

Legjobb válasz: Ha 2 db 4ohmos hagszórót párhuzamosan kapcsolsz, az 2ohm lesz Ha 4 db 4 ohmos hanszórót párhuzamosan kapcsolsz az 1 ohm lesz

Ha 2 db 4ohmos hagszórót párhuzamosan kapcsolsz, az 2ohm lesz Ha 4 db 4 ohmos hanszórót párhuzamosan kapcsolsz az 1 ohm lesz
A kérdező hozzászólása: igy értetted? köszi a gyors választ http://kepfeltoltes.hu/130917/21436907_4_1000x700_fiat-bravo.. kép mellékelve


Hogyan lehet 2 . avi és 2 . srt fájt "összefűzni"?

Adott egy film ami 2 darab .avi és a hozzá tartozó 2 darab .srt fáljból áll. Ezeket szeretném úgy "összefűzni", hogy csak 1 darab .avi fálj legyen és a hozzá tartozó 1 darab .srt. Tehát NEM az szeretném, ha az .avi-ba lenne "beleégetve" a felirat. Hogyan kell ezt?

Legjobb válasz: Köszi. Igen a VirtualDub-al sikerült már videókat összefûzni. Igazából a feliratok okozzák a problémát. Lehet, hogy én vagyok a béna, de ahogy a linken található oldalon írták, úgy nekem nem sikerül.

A kérdező hozzászólása: Köszi. Igen a VirtualDub-al sikerült már videókat összefûzni. Igazából a feliratok okozzák a problémát. Lehet, hogy én vagyok a béna, de ahogy a linken található oldalon írták, úgy nekem nem sikerül.
Mindent meg kell tanulni. A feliratfájlok alapvetõen szöveges fájlok, amiken az egyes sorok indexelve vannak, hogy mikortól látsszanak és mikor tûnjenek el. Amikor a két AVI-t összefûzted, akkor a második részhez tartozó felirat már nem 0 másodperctõl indul, mert ott van elõtte az elsõ rész sok perccel, vagyis a második darabhoz tartozó feliratot úgy ahogy van át kell idõzíteni egy új belépési ponthoz. (Éppen ezért én nem is vacakoltam soha feliratos filmek összefûzésével. xD )
A kérdező hozzászólása: Értem, amit mondasz. Igazából én sem vacakolnék, de a videón nem teljes egészében van felirat, hanem csak egyes részeknél. Ott viszont fontos lenne.

Hogyan lehet 2 cd-re írni pl:cod4 úgy hogy 6gb-a játék és 2db 4, 7 gb-os cd-n legyen rajta?

Legjobb válasz: Két megoldás van. 1. Tömöríted darabokra (pl 100 MB-os darabokra), mint a terrenteket, és úgy írod ki. 2. Alapból 2 lemezes verziót töltesz le, ezt általában "2xDVD5" jelöléssel szokták a torrent nevében jelezni.

Két megoldás van. 1. Tömöríted darabokra (pl 100 MB-os darabokra), mint a terrenteket, és úgy írod ki. 2. Alapból 2 lemezes verziót töltesz le, ezt általában "2xDVD5" jelöléssel szokták a torrent nevében jelezni.
Veszel dual layer lemezt, vagy , ahogy az1. válaszoló is írta, letöltöd a kétlemezes verziót.
A kérdező hozzászólása: és hogyan kell betömöríteni?:$ xD
Tölts le egy tömörítõprogramot, telepítsd fel és használd. WinZIP, WinRAR a legnépszerûbbek. Van magyar nyelvû is. Nem egy ûrtechnika... Bezzeg az XD az megy...
A kérdező hozzászólása: és magyar lesz ha frissítem ?
A kérdező hozzászólása: lécci valaki segítsen hogy kell 2.2 re csinálni !?!??!?!

Hogyan lehet 2 nagy méretű (60x80) üveglapot egymáshoz szorítani a széleken hogy még fel is lehessen tenni a falra?

Puzzle van közte és az alján 4 helyen az oldalakon és felül 2 helyen kellene összeszorítani valahogy.

Legjobb válasz: Én méretre hajlított rugólemezekkel fognám össze, amiknek szögletes "U" formájuk van. Viszont ha még a falra is akarod akasztani, akkor azt javaslom, hogy a zsinórt az alul levõ lemezekhez kellene erõsíteni, hogy az tartsa a súlyt, de a felsõ rugólemezekhez is hozzá kel kötni, hogy nehogy elõrebukjon a faltól. Egyébként van kimondottan akvárium ragasztására alkalmas sziloplaszt, ami kitûnõen ragasztja meg a tökéletesen zsírtalanított üveget. A leírt üveglap súlya ~2,5kg, ha 2mm-es és ~3,6kg ha 3mm-es, a kettõ együtt pedig ennek a duplája. Tehát 5-7,5kg. Erõs sodrott zsinór és erõs tipli a falba. De a legjobb, ha több ponton van felerõsítve. Megoldás lenne még a polikarbonát, mert az nem törékeny, könnyû, csak hát drága.

Én méretre hajlított rugólemezekkel fognám össze, amiknek szögletes "U" formájuk van. Viszont ha még a falra is akarod akasztani, akkor azt javaslom, hogy a zsinórt az alul levõ lemezekhez kellene erõsíteni, hogy az tartsa a súlyt, de a felsõ rugólemezekhez is hozzá kel kötni, hogy nehogy elõrebukjon a faltól. Egyébként van kimondottan akvárium ragasztására alkalmas sziloplaszt, ami kitûnõen ragasztja meg a tökéletesen zsírtalanított üveget. A leírt üveglap súlya ~2, 5kg, ha 2mm-es és ~3, 6kg ha 3mm-es, a kettõ együtt pedig ennek a duplája. Tehát 5-7, 5kg. Erõs sodrott zsinór és erõs tipli a falba. De a legjobb, ha több ponton van felerõsítve. Megoldás lenne még a polikarbonát, mert az nem törékeny, könnyû, csak hát drága.
Én egy db üveglapot használnék, a másik helyett pl. kartont tennék, hiszen jóval könnyebb. Bár leginkább vennék egy képkeretet, az már kész van és megoldott a felfüggesztése is! :D
A kérdező hozzászólása: Nem szertném keretezni. Inkább ilyen modern hatást szeretnék elérni Ez elsõ válaszolónak az u alakú rugólemez ötlete tetszik. Csak azon gondolkodom hogy én olyat hogy tudnék csinálni vagy honnan lehet olyat szerezni/csináltatni...
4700Ft egy ilyen méretû plexi Clip képkeret (keret nélküli), és kb 3000Ft ha üvegbõl van.
#4/4-re A plexit felejtsd el, mert törik, elég nehéz megmunkálni, egyébként is csak célgépen megoldható. A polikarbonát meg nem törik.
Ez kész keret, nem kell már munkálni.
A kérdező hozzászólása: -.-

A sp.huff.hu oldalról hogyan lehet 2-nél többet egyszerre letölteni?

és ingyenes?

Legjobb válasz: Látsz ott olyat, hogy bankszámla kódot kér? Látsz ott olyat, hogy "küldj sms-t ide meg oda"? Látsz ott olyat, hogy a regisztráció x ft-ba kerül? A letöltésre meg nem tudok válaszolni, valószínû csak 2 van engedélyezve, így többet sehogy sem tudsz.

Látsz ott olyat, hogy bankszámla kódot kér? Látsz ott olyat, hogy "küldj sms-t ide meg oda"? Látsz ott olyat, hogy a regisztráció x ft-ba kerül? A letöltésre meg nem tudok válaszolni, valószínû csak 2 van engedélyezve, így többet sehogy sem tudsz.
A kérdező hozzászólása: :D kösz!!

Tekken 6 -ban hogy lehet 2 danosra csinálni az emberemet?

mert a "ghost battle"-ban hiába harcolok nem fejl?dik. (xbox360)

Legjobb válasz: hogy elérd a 2 nd -t ahhoz online módban kell menni . sokáig én se tudtam hogy ez igy van ..

hogy elérd a 2 nd -t ahhoz online módban kell menni . sokáig én se tudtam hogy ez igy van ..
Elõször is azt szeretném tudni, hogy hány éves vagy? hány cm magas? és hány kg? utána írok pontosabbat. Akár privátban is írhatsz.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok, 164 cm magas és 67 kg.
Ja és a burgonya még ami kerülendõ
A zumba nagyon is jó, kedves elsõ válaszoló. Én rengeteget fogytam a segítségével, jó választás!
zumba? szórakoztató de semmit nem ér. Mozgásnak kocogás vagy tempós bicajozás legyen. Emellett szálkásító diétával heti -1kg elérhetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!