Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet 1 (3780 db)

Hogy lehet 1.3.1 és szervert készíteni? (tört, bukkit, no hamachi)

Ugye most jelent meg az 1.3.1-es verza Minecrafthoz és 1.3.1es szervert akarok készíteni.Ezt már meg lehet oldani?

Legjobb válasz: Végre megjelent az 1.3.1-es verza és pár pluginnal :D neki is állok a készitéséhez! :D

A kérdező hozzászólása: Végre megjelent az 1.3.1-es verza és pár pluginnal :D neki is állok a készitéséhez! :D
Még nincsen stabil 1.3.1-es bukkit server, szóval egyelõre csak a minecraft alap szervert tudod használni...
Nem hogy stabil, még semmilyen 1.3-as bukkit szerver sincs. Elõször megvárod a bétát, aztán a pluginek bétáját, aztán a hivatalos 1.3-as bukkitot majd a pluginek stabil kiadását 1.3-hoz. Sacc/kb 3 hét amíg ezek így kijönnek bétában.

Hogyan lehet 1 sz. Gépről 2 msn címre belépni?

szóval értitek.. van 2 msn címem de szeretnék fenn lenni egyszerre mind a kett?n. ezt h lehet?

Legjobb válasz: Ha van MSN plusz vagy discoveri akkor igen lehetséges!nyisd meg az msnt: plus/beállítások és lehetõségek/testreszabás és ott van 1 olyan pont hogy egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezése.Azt pipáld ki és már kész is vagy.

Ha van MSN plusz vagy discoveri akkor igen lehetséges!nyisd meg az msnt: plus/beállítások és lehetõségek/testreszabás és ott van 1 olyan pont hogy egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezése.Azt pipáld ki és már kész is vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Én úgy szoktam, hogy egyszer az újabb msn-el (8.5 vagy nem tudom) jelentkezek be, másikkal meg a régivel, ami alapból fent van a windows-on.


Hogyan lehet 1 óra hosszáig szeretkezni? Ugy hogy nem mész el: Én a barátnőmmel kb 25 percig szeretkezünk az jó?

Legjobb válasz: Szerintem akár 5 perc is csodálatos lehet. Nem kell órákig szeretkezni, hogy az csodás legyen. 25 perc fantasztikus, hidd el. Mi is szoktunk 25 percet, 30-at és a szülinapom alkalmából maratonit szeretkeztünk, 1,5 óra, de akkor már a párom teljesen kész volt :)De szerintem fontosabb az hogy együtt vagytok és akár 5 vagy 25 perc, is legyen az együttlét, az a fontosabb, hogy szeretitek egymást.

Szerintem akár 5 perc is csodálatos lehet. Nem kell órákig szeretkezni, hogy az csodás legyen. 25 perc fantasztikus, hidd el. Mi is szoktunk 25 percet, 30-at és a szülinapom alkalmából maratonit szeretkeztünk, 1, 5 óra, de akkor már a párom teljesen kész volt :) De szerintem fontosabb az hogy együtt vagytok és akár 5 vagy 25 perc, is legyen az együttlét, az a fontosabb, hogy szeretitek egymást.
Az elsõ kérdésre senki nem válaszol? Mi úgy szoktuk a párommal, amikor érezzük , hogy majdnem ott vagyunk, megállunk, lassítunk, ritmust váltunk, pózt cserélünk, csak, hogy még ne menjünk és tovább tudjuk folytatni. Amikor úgy érezzük, hogy most kb. egyszerre menne a dolog, jelezzük. A második kérdésre pedig: Ha mindkettõtöknek jó volt, akkor jó!
Gyakorlat kérdése, tapasztaltabb hím társainkkal egyetemben, azért már képesek vagyunk odafigyelni magunkra és a partnerünkre is. És tudjuk szabályozni a gerjedelmünket. ;)
speciel, én nem szeretem a túl hosszú szexet... az már túlhajszolt nekem, és a barátom is hálaégnek így van ezzel... maga a szex, közösülés negyedóra körüli szokott lenni..vagy kicsit hosszabb.. valamennyivel rövidebb... de az elõjáték se több órás nálunk:D csak annyi, amennyit kívánunk:P ez változóbb, fél óra körüli, átlagban... úgyh mi nem töltünk órákat a szexszel :) nekünk így kielégítõ, szenvedélyes, és szenzációs, de mindenki más 16/l
persze, hogy jó, sok lányak bõven elég annyi. Paolo Coelho szerint maga az aktus átlagosan 11 percig tart. Az én párom, ha szépen kérném biztos birná egy órán keresztül is, de általában maga az aktus 20 percnél nem szokott több lenni. Szex közben amúgyis összemosódik az idõ:)
Soha nem lenne befizetve a gázszámla, kitakarítva a konyha, kiteregetve a ruha, stb., ha minden nap másfél óráig dörzsölnénk a nyálkahártyákat. Nem az idõtartam a fontos, hanem hogy nagyjából ugyanannyi kelljen mindkettõnek. Ennyi az egész, mert nem túl jó a nõnek az, ha elmegy 10 perc alatt, aztán még 50 percig dörzsölik a már száradó hüvelyét.
Az alkohol igencsak meg tudja nyújtani az együttléteket :P bár ez is egyénfüggõ. Egyik barátom ittasan képtelen bármire is. Nálam pont fordítva van :) Ilyenkor csak úgy repülnek az órák :P

Hogyan lehet 1 okostelefonra ( sony xperia tipo ) témát beállítani. ( az is elég ha 1 programnevet irtok le )?

Legjobb válasz: nekem is ilyen van hát ott van h témák és ott van kb 6 gyárilag azok között lehet választani

nekem is ilyen van hát ott van h témák és ott van kb 6 gyárilag azok között lehet választani

Hogy lehet -1 %?

"Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz, 55%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."

Legjobb válasz: A sajátom: "Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz, 50%-ban hasznosan értékelsz válaszokat." Mivel tegnap éjfél elõtt regisztráltam, így valószínû hogy azért, mert még új vagy a gyakorin, esetleg kevés kérdést válaszoltál meg! Nekem összesen 10 pontom van. Nézz vissza 3 nap múlva, utána már jó lesz. Remélhetõleg! :)

A sajátom: "Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz, 50%-ban hasznosan értékelsz válaszokat." Mivel tegnap éjfél elõtt regisztráltam, így valószínû hogy azért, mert még új vagy a gyakorin, esetleg kevés kérdést válaszoltál meg! Nekem összesen 10 pontom van. Nézz vissza 3 nap múlva, utána már jó lesz. Remélhetõleg! :)
A -1% a frissen regisztráló induló értéke (amíg nem ér el valódi értéket). A valóságos érték 0%-100% tartomány lehet, ezen kívüli értéket kellett választani, megkülönböztetésül. (A 0% például valóban elért érték lehet.)
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg. Most már 87 %. Köszönöm szépen!:)
Home+Lock gomb :)
A kérdező hozzászólása: végre! :D köszönöm, ment a zöld kéz!
Szívesen!:) Nekem is tartott egy ideig, míg rájöttem.:D
A kérdező hozzászólása: fifa street szerintem 1
A kérdező hozzászólása: az 1 playerest már tom hogy friendli

Sketchup-ban hogyan lehet 1:1 arányban nyomtatni?

Kezdő vagyok még a sketchuppal, de már ráérződök. Viszont van egy bosszantó dolog benne, amit nem értek. Ha van egy tök egyszerű, sima 2D-s rajzom, amit 1:1 arányban szeretnék kinyomtatni, akkor mit-hogyan kell beállítani? Például legyen egy 100x100-as négyzet, (mm) amiben egy kör van. Ez simán ráfér az A4-es lapra, és sablonként használnám öntapadós anyagra kinyomtatva, pontosan, majd felragasztva. Ám lekicsinyítve nyomtat nekem, hiába van milliméter pontosan 100x100 mm-esre szerkesztve a rajz. Valakinek van erre megoldása?

Legjobb válasz: Most próbáltam ki, nekem jól nyomtatta ki, igaz nem nyomtatóra, hanem PDF-re, de simán ráfért az A4-re De ha csak 2D-s rajz kell azt nem ezzel kéne A GIMP erre tökéletesen megfelelne

Most próbáltam ki, nekem jól nyomtatta ki, igaz nem nyomtatóra, hanem PDF-re, de simán ráfért az A4-re De ha csak 2D-s rajz kell azt nem ezzel kéne A GIMP erre tökéletesen megfelelne
Találtam rá egy megoldást http://kepfeltoltes.hu/130402/V_g_lap01_www.kepfeltoltes.hu_.. elsõre a kép szerint ki kell jelölni a menüpontot http://kepfeltoltes.hu/view/130402/V_g_lap02_www.kepfeltolte.. A második képnél ki kell jelölni elõször a méretvonal ikont, azt rá kell vinni a körre. Akkor ki kell jelölni a másik ikont, azzal rákattintva a körre körülötte megjelenik egy négyzet, a sarkát megfogva akkorára kell hozni amekkorára kell. Ha jó a kör mérete, utána már a többit hozzá lehet kapcsolni http://kepfeltoltes.hu/view/130402/V_g_lap03_www.kepfeltolte.. Ez majdnem lemaradt, itt kell beállítani a mértékegységet
A kérdező hozzászólása: Ezek stimmelnek, nem itt van a gond. Az a gyanúm direkt baszarintották el ezt a részit. A fenti példa helyett írhattam volna ûgy is, hogy egy tetszõleges vonalzót szeretnék készíteni, de pontosat, és azt kinyomtatni 1:1 arányban. Nem kicsinyítve, nem nagyítva, hanem 1db A4-es lap közepére.
A kérdező hozzászólása: http://sketchucation.com/forums/viewtopic.php?f=50&t=17564&s..

Hogyan lehet 1 kattintással futtatni XP-n a képernyőkímélőt?

...anélkül, hogy be kéne menni a megjelenítés tulajdonságaiba.

Legjobb válasz: Kattintással? Sehogy. Max gombnyomással, de ott se 1 gombbal, hanem egy kombinációval..

Kattintással? Sehogy. Max gombnyomással, de ott se 1 gombbal, hanem egy kombinációval..
A kérdező hozzászólása: ..nekem a kombináció is megteszi! Szóval?
kitszed az asztalra az scr-t utána meg beállítasz rá egy hotkeyt
A kérdező hozzászólása: köszi! sikerült megoldani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!