Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet és várakozás nélkül letölteni (2 db)

Hogyan lehet ingyen és várakozás nélkül letölteni a rapidshare-ről?

Legjobb válasz: hát nem tudom, egy hónapra 1700-1800 forint (euro árfolyam függvénye), napi 10 giga a letöltési limit, az 30 napos hónappal számolva kb. 6 forint gigabájtonként. ráadásul letöltésvezérlõ is használható, úgyhogy még ott sem kell ülni elötte. Szerintem nincs teteje trükközni. de ez az én véleményem.

hát nem tudom, egy hónapra 1700-1800 forint (euro árfolyam függvénye), napi 10 giga a letöltési limit, az 30 napos hónappal számolva kb. 6 forint gigabájtonként. ráadásul letöltésvezérlõ is használható, úgyhogy még ott sem kell ülni elötte. Szerintem nincs teteje trükközni. de ez az én véleményem.
Ha dinamikus az ip kiosztásod akkor egyszerûen újracsatlakozol a netre, megváltozik az IP-d és tölthetsz újra. Ezt minden egyes letöltött fájl után ismételd meg.
Ha "azonnalcsatlakozós" :D a neted, húzdd ki a kábelt, és dugd vissza. Mi az amúgy ami ennyire kell és mondjuk torrenten nincs fent ?!
A kérdező hozzászólása: sorozatokat akarok letölteni, azokból meg csak néhányat találtam torrenten
sorozatokat innen töltsél: ***** emule-t használj hozzá. http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1* Automatikusan eltávolított tartalom.
dinamikus ip-vel és ki-be kapcsolgatással
Vegyél premium accountot. Sorozatot innen tölts: sorozatok.co.nr


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!