Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet és várakozás nélkül (3 db)

Hogyan lehet ingyen és várakozás nélkül letölteni a rapidshare-ről?

Legjobb válasz: hát nem tudom, egy hónapra 1700-1800 forint (euro árfolyam függvénye), napi 10 giga a letöltési limit, az 30 napos hónappal számolva kb. 6 forint gigabájtonként. ráadásul letöltésvezérlõ is használható, úgyhogy még ott sem kell ülni elötte. Szerintem nincs teteje trükközni. de ez az én véleményem.

hát nem tudom, egy hónapra 1700-1800 forint (euro árfolyam függvénye), napi 10 giga a letöltési limit, az 30 napos hónappal számolva kb. 6 forint gigabájtonként. ráadásul letöltésvezérlõ is használható, úgyhogy még ott sem kell ülni elötte. Szerintem nincs teteje trükközni. de ez az én véleményem.
Ha dinamikus az ip kiosztásod akkor egyszerûen újracsatlakozol a netre, megváltozik az IP-d és tölthetsz újra. Ezt minden egyes letöltött fájl után ismételd meg.
Ha "azonnalcsatlakozós" :D a neted, húzdd ki a kábelt, és dugd vissza. Mi az amúgy ami ennyire kell és mondjuk torrenten nincs fent ?!
A kérdező hozzászólása: sorozatokat akarok letölteni, azokból meg csak néhányat találtam torrenten
sorozatokat innen töltsél: ***** emule-t használj hozzá. http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1* Automatikusan eltávolított tartalom.
dinamikus ip-vel és ki-be kapcsolgatással
Vegyél premium accountot. Sorozatot innen tölts: sorozatok.co.nr

Az érdekelne, hogy le lehet-e tenni az érettségit ha az ember úgy akarja, hogy csak a tételek kellenek és a vizsga időpontja, tehát bejárás és 4 év várakozás nélkül?

Legjobb válasz: ha úgy érted,h pl. ált iskola után egybõl,akkor nem. de ha már elballagtál,csak az érettségid nincs meg,akkor igen.de ha nincs meg,akkor le kell tenned minden év(9-12) osztályozóját! :)

ha úgy érted, h pl. ált iskola után egybõl, akkor nem. de ha már elballagtál, csak az érettségid nincs meg, akkor igen.de ha nincs meg, akkor le kell tenned minden év(9-12) osztályozóját! :)
Így van. A 12 osztály bizonyítványa (évvégi bukás nélkül) kell ahhoz, hogy jelentkezhess a vizsgákra. Ha akár egy is hiányzik az kizáró ok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!