Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet érzelmi (42 db)

Hogy lehet egy pszichopatából érzelmeket kiváltani?

Nincs érzelmük, vagy csak csak őszinte, "hosszan tartó" érzelmeik nincsenek? Ha nem szólnak hozzá az emberek (sehol, senki), akkor idegessé lehetne tenni egyet? Mert ha igen, akkor elvileg mégsem pszichopaták, mert érzelmeket sikerült "kifacsarni" belőlük. Vagy ezek az érzelmek is hasonlóak lennének ahhoz, mint pl. valakit szándékosan agresszív módon megfenyítenek, hogy elérjék a céljaikat?

Legjobb válasz: Van érzelmük, a belsõ érzelmi világuk különösen gazdag lehet. Csak nem feltétlenül engedik abba beavatkozni a külvilágot, (nem izgulnak, pánikolnak.) Idegesek is lehetnek, ha az emberek keresztezik a számításaikat, vagy felbosszantják õket valamivel. Nem droidok. A bûntudat pedig nem érzelmi kérdés, csupán meggyõzõdési. A legtöbb ember azt tanulja a környezetétõl, hogy más embereket tisztelni kell és nem kihasználni, megölni, mert az csúnya rossz dolog. Vagy legalábbis büntetik, ha megteszed. A pszichopaták nehezen tesznek belsõvé dolgokat, így ezeket az intéseket is. So ha ölnek, az a belsõ, harmonikus világrendjükben teljesen helyénvaló dolog. -> nincs bûntudat.

Van érzelmük, a belsõ érzelmi világuk különösen gazdag lehet. Csak nem feltétlenül engedik abba beavatkozni a külvilágot, (nem izgulnak, pánikolnak.) Idegesek is lehetnek, ha az emberek keresztezik a számításaikat, vagy felbosszantják õket valamivel. Nem droidok. A bûntudat pedig nem érzelmi kérdés, csupán meggyõzõdési. A legtöbb ember azt tanulja a környezetétõl, hogy más embereket tisztelni kell és nem kihasználni, megölni, mert az csúnya rossz dolog. Vagy legalábbis büntetik, ha megteszed. A pszichopaták nehezen tesznek belsõvé dolgokat, így ezeket az intéseket is. So ha ölnek, az a belsõ, harmonikus világrendjükben teljesen helyénvaló dolog. -> nincs bûntudat.
Ez nagyon nagy általánosítás amit leírtál. pszichopata és pszichopata között ég és föld a különbség. És vannakérzelmeik, ez a mozgatórugójuk.De nem értelmezhetõek ami "érzelem" fogalmunkkal.
A kérdező hozzászólása: És milyenfajta érzelmeik vannak? Úgy tudom, aggódni-izgulni nem szoktak soha semmin. Élvezni szokták a dolgokat? Az arckifejezésük folyton egyfajta...?
Igen, sok pszichopata és pszichopata között a különbség, de általában ha elkövetnek valami rosszat, akkor a legtöbbnek nincs bûntudata.
Ez talán eddig a legértelmesebb cikk, amit róluk olvastam. Tényleg túlságosan leegyszerûsíted a dolgot. http://ussk.blog.hu/2010/05/09/pszichopata_szociopata_antisz.. Amúgy, ha valaki tud még hasonlókat, az engem is érdekelne.
Csak az érdekelne, ha egy ilyen keménylegényt jól agyonkínoznának-e mondjuk fizikailag és szellemileg is, akkor képes lenne-e a változtatásra.

Az érzelmi parazitákat hogyan lehet eltüntetni? (lehetõleg olyan válaszoljon aki ért hozzá)

Legjobb válasz:
Üdvözlet kedves kérdezõ! Én egy okleveles érzelmi parazita szakértõ vagyok. Nem könnyû megszabadulni a parazitáktól, de nem lehetetlen. Maga a kúra egy nem túl kellemes folyamat, viszont ez a legbiztosabb módszer. Szükség lesz egy marék kakukkfûre, legalább két darab holló tollra, egy kis mézre, valamint egy székre (lehetõleg háttámla nélküli). Tehát maga az eljárás így zajlik: újholdkor kimész a szabad ég alá, bekened a két vállad mézzel, a holló tollakat finoman felragasztod a bemézezett területre, felállsz a székre, a kakukkfüvet magad elé szórod, felnézel az égre majd négyszer egymás után elmondod az elsõ gondolatot, ami az eszedbe jut, majd háttal leugrasz a székrõl egyenesen a korábban földre szórt kakukkfõre. Amint ezzel végeztél, hallani fogod az érzelmi paraziták sikolyát, ahogy azok elpusztulnak. Remélem hasznos volt válaszom és örülök hogy segíthettem ilyen nehéz idõkben.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Üdvözlet kedves kérdezõ! Én egy okleveles érzelmi parazita szakértõ vagyok. Nem könnyû megszabadulni a parazitáktól, de nem lehetetlen. Maga a kúra egy nem túl kellemes folyamat, viszont ez a legbiztosabb módszer. Szükség lesz egy marék kakukkfûre, legalább két darab holló tollra, egy kis mézre, valamint egy székre (lehetõleg háttámla nélküli). Tehát maga az eljárás így zajlik: újholdkor kimész a szabad ég alá, bekened a két vállad mézzel, a holló tollakat finoman felragasztod a bemézezett területre, felállsz a székre, a kakukkfüvet magad elé szórod, felnézel az égre majd négyszer egymás után elmondod az elsõ gondolatot, ami az eszedbe jut, majd háttal leugrasz a székrõl egyenesen a korábban földre szórt kakukkfõre. Amint ezzel végeztél, hallani fogod az érzelmi paraziták sikolyát, ahogy azok elpusztulnak. Remélem hasznos volt válaszom és örülök hogy segíthettem ilyen nehéz idõkben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én is nagyon képzet terapeuta vagyok és az írásodból meg fel ismertem nálad pár betegséget. Ne ijedj meg nem kell aggódni. A kezelés nagyon egyszerû és hálából le is írom neked. Menj oda a fal hoz és 2x verd bele a fejed teljes erõbõl a falba. Ezt ismételd meg addig amíg le nem dõl a fal utána keres egy másikat és kezd elölrõl.

Kapcsolat ellaposodása ellen mi vált be nektek? Az érzelmek megvannak de hogyan lehet visszahozni a tüzet és szenvedélyt? :-)

Legjobb válasz: Biztos, hogy az érzelmek a régiek, és nem csak megszokásról van szó? Milyen régóta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? A beszélgetés és a közös programok segíthetnek.

Biztos, hogy az érzelmek a régiek, és nem csak megszokásról van szó? Milyen régóta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? A beszélgetés és a közös programok segíthetnek.
A kérdező hozzászólása: Mindketten 32 évesek vagyunk. Beszélgetünk eleget, együtt élünk. Csak valami mintha eltûnt volna...:-(
Szerintem a szerelmet felváltotta a megszokás. Ami nem azt jelenti, hogy nem szeretitek már egymást, hanem azt, hogy az a bizonyos tûz kialudt. Kicsit, vagy végleg, az rajtatok múlik. Csak ti ismeritek a szokásitokat, az életeteket, ti ismerhetitek a megoldást is. Próbáljatok meg közösen rájönni!

Hogyan lehet elocsalogatni egy ferfibol az erzelmeket?

Annyira hidegen viselkednek a ferfiak, ugy mindha nem is lenne semmi fele erzelmuk. En tenyleg igy vagy, vagy csak ok akarnak " ferfiak "-nak tunni?

Legjobb válasz: Az utóbbi ;) Egyébként nekem vannak érzelmeim, és elõ is jönnek :) De azért én is szeretek keménynek mutatkozni, magam se tudom miért :) 22/F

Az utóbbi ;) Egyébként nekem vannak érzelmeim, és elõ is jönnek :) De azért én is szeretek keménynek mutatkozni, magam se tudom miért :) 22/F
Elsõnek igaza van.Érzelmek valaki iránt vagy vannak, vagy nincsenek.Olyan van aki nehezebben mutatja ki, de a párunkkal azért van annyira bensõséges a viszonyunk, hogy megossza velünk.Ha nincs, akkor semmi értelme a kapcsolatnak. És persze vannak egoista önzõ emberek, akik csak magukat szeretik.Ilyennel nem érdemes kezdeni.De elõbb utóbb mindenkit utol ér a szerelem.
Valóban, az érzelmek vagy kialakulnak, vagy nem; ez adott dolog. Viszont a kérdésedre ennek ellenére mégis azt tudom válaszolni, hogy ha elõször nincsenek is "elsöprõ, erõs" érzések a férfi részérõl, lehetnek késõbb is (persze fordítottan is igaz nõ esetében). Ha például olyan szituáció adott, hogy a másiknak szüksége van valamilyen segítségre és rendszeresen megkapja, vagy mindenki másban csalódik az illetõ, csak egy valakiben nem, aki éppen az a személy, aki elõ akar csalogatni érzelmeket a pasiból, a pasasból az önzetlen segítségnyújtások után, õszinte megnyilvánulások után könnyen érzelmek válthatók ki. Ámbár ez esetben olyan adott szituációnak kell fennállnia, ami esetében a leírtak teljesülhetnek.
nemtom h kell elõcsalogatni, csak mnegakarom cáfolni aki azt írta h vagy van vagy nincs. ez nemigaz. azaz az igaz h vagy van vagy nincs, viszotn sok olyan ember aki nemtudja kimutatni, ezáltal úgy tûnhet h nincsen, pedig van.
Nem tudom, a férjem és a családom többi férfi tagja is kifejezi az érzéseit. Nem szabad általánosítani. Persze vannak rideg pasik, ahogy rideg nõk is. Szerintem ez nagyban neveléstõl függ, meg hát, hogy milyen típus. Arról nem is beszélve, hogy a filmek azt sugalják a nõknek, hogy a pasik milyen kis "cukik".
Ha már csalogatni kell akkor az baj!!!! Ha van érzelem, jön az magától belõlük, nem kell csalogatni.
Szerintem típustól függ. Van, aki mogorva álarc mögé bújik és fejre is állhatsz , akkor is csak néha csalsz ki belõle érzelmeket. vannak a kisfiúsak, a romantikus alaktok, a mélyen tisztelõ típusok és a hõs szerelmesek. Ezek közül válogass. Szerintem nem igaz, hogy úgy viselkednek, mintha érzéketlenek lennének. Ha egy férfi akar téged és kéreted magad akkor a legzordabbnak is belátsz az álarca mögé! Az én párom vegyes típus.Mások elõtt is megcsókol, símogat vagy megölel, ha olyanja van, de barátok, család elõtt általában inkább viccelõdünk egymással. Mikor "pasiveszély van", vagyis valaki kiszemel magának nagyon keménnyé válik, olyan igazi "enyém a nõ" típussá. Keress, aztán meglátod találsz olyan pasit, akibõl nem kell csalogatni ;)
Az enyém például tipikus férfi, szeret vadászni. Szereti, ha meg kell küzdenie értem, ha udvarolnia kell. Ezért néha el kell távolodnom tõle, hogy erõsebben érezzem a szerelmét, és hogy akar engem.

Hogy lehet a totál zárkózott, hideg nőkben érzelmeket indítani, hogy lehet megolvasztani őket?

Legjobb válasz: Mivel egy ilyen nõ vagyok elmondhatom, hogy lehetetlen.

Mivel egy ilyen nõ vagyok elmondhatom, hogy lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: gyermekkori trauma?
A kérdező hozzászólása: a termitet én fogom használni, ah nem oldom meg ezt a problémát :)
Sehogy! 13 évig próbáltam, aztán meguntam. Azt hittem velem van valami baj, de aztán kiderült, hogy mégsem. :D (más csak maximum 1 hónapot bírt mellette)
az 1-es sajnos valót mond, de ne add fel... baromi nagy türelem, finom, jó modor, és tisztelet... ezek talán javítanak a statisztikán... ha fél év után sincs egy viszontmosoly, akkor ennyi volt... (ha van idõd, akkor szelíden közeledni)nem, a közeledni nem jó...jelezni, hogy teszik...valami csak lesz...
Ez attól függ, milyen hidegségrõl beszélünk. Kétfajta hidegség van: 1. Hideg a személyisége és a lelkivilága alapjáraton. Érezelemszegény és nem képes szeretni. Sajnos van ilyen. 2. Rossz tapasztalatok miatt, vagy gyerekkori trauma miatt kialakult tettetett hidegség. Ezzel védekezik, hogy ne sérüljön. Ilyenkor védõfalat épít az ember maga köré, és ellök mindenkit aki szeretné. Ha az elsõbe tartozik, akkor jobb ha menekülsz, mert sosem fog megbecsülni és sz.ik rád. Ha a másodikba, akkor lehet hogy több érzelem van benne, mint egy nem sérült lányba, de nagyon szerelmesnek kell lennie, hogy merjen nyitni. Hát, nem lesz könnyû dolgot egyik esetben sem, de azért szorítok.
Néha elég nehéz, mert ha lezuhan a redõny..., csak 1-2 lyukon lehet már csak tájékozódni..:) )
Én lány vagyok, és sokkal jobban el lehet bszélgetni egy fiúval bármirõl, mint a csajokkal. Õk is sok odafigyelést és törõdést igényelnek. Ne csak mi várjuk el, hogy dícsérjenek minket, hanem mi is vegyük észre a pasik munkáját, vagy ha valamit jól csinál, mondd el neki. Az õ gondolkodásuk sem bonyolultabb, mint a miénk. De pasi szemmel meg õk látnak minket bonyolultnak.
Megérteni, mint ahogy a nõket is, elég körülményes. Nekem a legfontosabb, hogy a párom velem is, és akkor is boldog legyen, mikor épp nem lehetünk együtt. Ne érezze úgy, hogy csak nekem kell megfelelnie, de persze tudjunk megegyezni egymás hóbortjairól is.
a férfi külön faj, egy élet kevés hozzá hogy megtudjuk mit és miért akarnak, megérteni nem lehet õket. de én szívesen tanulmányozom õket :P
A férfiaknak nincs szükségük érzelmi életre, és szexre sem. Nem lehet velük helyesen bánni. Nem lehet megérteni a gondolataikat, érzéseiket nõi szemmel.
nem a férfiakat kell megérteni, hanem a saját barátodat. (igen tudom h õ is férfi) mint ahogyan nõkbõl is, pasiból is rengeteg féle van. ha rájössz, észreveszed, és megérted a párod egyes rá jellemzõ dolgait, akkor sokkal könnyebb lesz. de ami általánosságban elmondható, a férfiaknak fontos az h éreztesd velük h õk férfiak, dicsérd õket olyan dolgokban amihez férfi kéz kell, mutasd ki neki, h felnézel rá, férfiként tekintesz rá, (azaz nem feministáskodunk) és szükséged van rá. ezilyen általános "szabály". ezen kívül pedig a párod viselkedését értsd meg,

Hogy lehet leküzdeni az érzelmi függést?

Több mint 3 éve vagyok párkapcsolatban (távkapcsolat) Már nagyon régóta úgy érzem, hogy csak romlik a helyzet, rengeteg utolsó esélyt adtam, amit õ észre sem vett. De valahogy mindig ha elhatároztam hogy megmondom a magamét és sor került rá mindig tök ellentétes dolgot mondtam. Pl mindig csak én utaztam hozzá de úgy hogy még õ mondta hogy ne most, ne ekkor mert még ez meg az meg javítsunk elõbb a netes kapcsolaton. Hiába tüzeltem fel magam hogy majd a kövi ilyennél megmondom, hogy jó akkor itt a vége vagy te jössz, de futsz ahogy a lábad bírja vagy ennyi volt, mégis mindig inkább kisírtam, hogy hagy találkozhassunk. Egy hónapja rávettem magam, hogy kimondjam a szakítást, de addig beszélt, hogy meggondoltam magam, és ez így még mindig a levegõben van. Úgy érzem megfulladok. Nem jó már a kapcsolat de félek mi lesz nélküle (mivel nincsenek barátaim sem :S õ az egyedüli aki törõdik velem minden nap) de úgy érzem már nem bírom, és mindig görcsben vagyok ha rágondolok, hogy szakítanom kéne végleg és gyorsan mert már másra vágyok ( nem pasi ügyileg hanem életvitel értelemben) Testvérem mondta hogy ha érzelmi függést alakított ki és rombolta mindig az önérzetem akkor tényleg nincs könnyû dolgom, és ha máshogy döntöttem volna nem rágódnék azon hogy vajon jól döntöttem-e mint jelen esetben. Nem is tudom milyen válaszokat várok talán valami bátorítást vagy hasonló történetet aki már volt ilyen helyzetben és jobb vagy rosszabb lett utána vagy ilyesmi

Legjobb válasz:
Egyszerûen csak határozd el, hogy szakítasz vele, és ezt írd meg neki. Ne telefonon beszélj vele, mert úgy nyomást gyakorolna rád, és megint megingatna, és ne vedd fel a telefont, ha tudod, hogy õ keres. A lényeg, hogy õszinte legyél vele. Írd meg neki, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és úgy érzed, hogy csak rombol téged, és szeretnéd végre a saját kezedbe venni a sorsod irányítását, és ne is akarjon lebeszélni a szakításról, mert te már látod, hogy ez rossz irányba visz téged. Meglátod, hogy amint napról-napra megállod, hogy nem keresed, és nem visszakozol, egyre inkább fogod magadban érezni az erõt a folytatáshoz, hogy végleg véget vess a társfüggõségnek. A legjobb lenne, ha minél hamarabb tudnál keresni helyette valakit, akitõl nem azt várod, hogy törõdjön veled, hanem hogy tiszteljen és úgy szeressen, ahogy neked is jó. Az, aki az álgondoskodásával magához láncol, és ezzel nélkülözhetetlenné teszi magát számodra egyáltalán nem egy megfelelõ társ, fõleg, ha a testvéred által felvetett önérzetrombolás is felmerült, mert akkor még inkább menekülj tõle.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyszerûen csak határozd el, hogy szakítasz vele, és ezt írd meg neki. Ne telefonon beszélj vele, mert úgy nyomást gyakorolna rád, és megint megingatna, és ne vedd fel a telefont, ha tudod, hogy õ keres. A lényeg, hogy õszinte legyél vele. Írd meg neki, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és úgy érzed, hogy csak rombol téged, és szeretnéd végre a saját kezedbe venni a sorsod irányítását, és ne is akarjon lebeszélni a szakításról, mert te már látod, hogy ez rossz irányba visz téged. Meglátod, hogy amint napról-napra megállod, hogy nem keresed, és nem visszakozol, egyre inkább fogod magadban érezni az erõt a folytatáshoz, hogy végleg véget vess a társfüggõségnek. A legjobb lenne, ha minél hamarabb tudnál keresni helyette valakit, akitõl nem azt várod, hogy törõdjön veled, hanem hogy tiszteljen és úgy szeressen, ahogy neked is jó. Az, aki az álgondoskodásával magához láncol, és ezzel nélkülözhetetlenné teszi magát számodra egyáltalán nem egy megfelelõ társ, fõleg, ha a testvéred által felvetett önérzetrombolás is felmerült, mert akkor még inkább menekülj tõle.
Ezt Nekem is megmondhatnátok.

Hogyan lehet azt a készséget egy szóval mondani, hogy könnyen felismerem, ki milyen hangulatban, érzelmi állapotban van?

Pl amikor elõször találkozok egy idegennel hamar rájövök, milyen embertípusba tartozik.

Legjobb válasz: empátia?

empátia?
intuíció
Az alcím ellentmond a fõ kérdésnek. Most embertípust (ami lehet faji alapon, társadalmi osztályok szerint, egészségi állapot, férfi/nõ, életkor, különbözõ személyiségtipológiák stb.) tudsz megállapítani, vagy egy egyén hangulatát? Ha a második, akkor inkább érzelmi intelligenciának (EQ) szokták nevezni.

Hogyan lehet megszuntetni, elfojtani az erzelmeket? Szeretnek olyan lenni mint egy robot. De a mentalis kepessegeimet azert szeretnem megorizni.

Legjobb válasz: Négy évtizedem ment rá, hogy ilyen legyek. Megbántam. Ne csináld. Keress olyant, olyanokat, akik értékelik a magas EQ-t. Boldogtalan leszel...

Négy évtizedem ment rá, hogy ilyen legyek. Megbántam. Ne csináld. Keress olyant, olyanokat, akik értékelik a magas EQ-t. Boldogtalan leszel...
A kérdező hozzászólása: Sajnos en tulsagosan ronda vagyok, az emberek szemenek torzszulott, ezert normalis eletem nem lehet. A boldogsagot nem is keresem, hiszen egy elfogadhato kulso ma mar alap. (de persze regen is igy volt). Meditaciora gondoltam vagy hasonlora csak nem tudom melyik fajta lenne a legjobb. Te hogyan tudtad elnyomni az erzelmeket?
Ez engem is érdekelne nagyon!!
A kérdező hozzászólása: Te is nagyon ronda vagy?
A kérdés nagyon aktuális. Stratégiai szempontból kell olykor uralkodjunk magunkon pl. munkahelyen. Gyerekünk elõtt nem szabad összeomolnunk és sírógörcsöket kapjunk, mert nagyon megijed, hiszen neki te vagy a példakép és rád van utalva, te vagy a családja, nem pedig idegenekre. Gondolj bele abba, hogy a te szüleid hogyan viselkedtek. Az érzelmek kifejezésének (sírás, idegesség, szexuális vágy, stb.) megvan a maga helye, ezeket kell keresni. Bár egy szenvedélyesen csókolózó párt az utcán vagy parkokban alig lehet már látni sajnos, pedig szép látvány :)
Terápia, önelfogadás megtanulása, bejövõ ingerek helyén kezelésének megtanulása.

Hogy lehet hogy 24 éves korom ellenére érzelmeket táplálok egy 16 éves lány irányába?

Szerintem testre átlag körüli, a külseje nem igazán feltűnő. Nem valami bőbeszédű és nem is teszi magát. De ha a szemeibe nézek, megdobogtatja a szívem, és úgy érzem, ő kell nekem.

Legjobb válasz: Friss hús, ártatlan tekintet miatt. Elszédít, fõleg ha szûz punci.

Friss hús, ártatlan tekintet miatt. Elszédít, fõleg ha szûz punci.
Hát a szerelem az kortlalan...;))
A kérdező hozzászólása: 1. azt nem mondanám, hogy ártatlan a tekintete, hanem... hát hogy is mondjam. Olyan , mint ha egy tengerbe nézel, és közben te magad is bele zuhansz, de nem bánod, mert jó ott neked. És van egy olyan sejtésem, hogy nem szûz, de nem igazán zavar a dolog.
miért ne? de ne élj vissza a kiskoruságával!!! És ha tényleg megvan az a szivdobogás, akkor biztosra mehetsz. fõleg ha a lánynál is megvan. sok boldogságot kivánok Nektek. És ne törõdj az ellenszéllel. Ha õ kell Neked, akkor nincs mit tenni! Szeresd! és mégjobban szeresd. teste átlagos, külseje nem feltünõ nem bõbeszédü nem is teszi magát.... Végre valaki nem a cicikidobós, nyálas, festett..... nõt (?) veszi etalonnak!!!!
Barátom! A szerelem nem korfüggõ! Ahogy irsz róla, úgy fest te rendesen belezúgtál. 8 év korkülönbség. tizenéves korban soknak tûnik de 10 évvel késõbb már nem kirívó. Ha ennyire oda vagy érte, lépj! Bár az õ korában még ne nagyon számíts hosszútávú kapcsolatra. Ha mégis, szerencsés ember vagy.
Nincs veled semmi baj. Csak a világgal körülötted. Külsõ, trend, sablon központú környezetben ritka, ha valakit csak az érdekel, ami valóban fontos. Te ilyen vagy. Remélem, a lány is és szerencséd lesz vele. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: 4es, azt nem tudom õ hogy van vele, azt tudom, hogy sokszor hoztam zavarba már, és olyankor csak aranyosan nevet... Szerintem nem az a szép és a jó, aki mindenét megmutatja nekem, hanem aki ... hasonló hatással van rám és van egyénisége. Szerelmes már voltam egyszer, vele kicsit másképp volt, õ 2 évvel volt fiatalabb, mint én szóval ez nem volt útban. De sajna elég nehezen megközelíthetõ, mint egy törékeny kis virág. NEm is "nyomul"hatok, se semmi, csak finoman közeledhetek, és így sokáig tart.
A kérdező hozzászólása: Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy más kérdéseinél a hasonló korkülönbséggel rendelkezõ dolognál szidják elég rendesen a kérdezõt, mindegy melyik fél õ. Vagy ott és itt más a helyzet? Miben?
Az, hogy marha egyszerû sablonos véleményt mondani tudatlanul. Ne törõdj vele. Tudom milyen így elveszni két szép szemben. Õk nem tudják. Xarjál a kötözködõkre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!