Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet értelmesen (94 db)

Ezt hogyan lehet értelmesen megfogalmazni? Minden embernek szüksége van barátokra. Ez vitamin a léleknek. Ezért kell a humort is ápolni és hogy a barátok kultúráját előmozdítani. A humor egy baráti adomány.

Legjobb válasz: Ezt melyik webfordító dobta ki? Különben elsõre: Mindenkinek szüksége van barátokra, mert a barátság vitamin a léleknek. A humor baráti adomány, ezért a humort ápolni kell, hogy a barátaink kultúráját bõvítsük. Vagy Az embereknek szüksége van a barátságra, ez vitamin a léleknek. Hogy a barátok kultúráját elõremozdítsuk ápolni kell a humort, mert ez egy baráti adomány. Nem tudom melyik áll közelebb ahhoz, amit gondolsz, és biztos lehet szebben is.

Ezt melyik webfordító dobta ki? Különben elsõre: Mindenkinek szüksége van barátokra, mert a barátság vitamin a léleknek. A humor baráti adomány, ezért a humort ápolni kell, hogy a barátaink kultúráját bõvítsük. Vagy Az embereknek szüksége van a barátságra, ez vitamin a léleknek. Hogy a barátok kultúráját elõremozdítsuk ápolni kell a humort, mert ez egy baráti adomány. Nem tudom melyik áll közelebb ahhoz, amit gondolsz, és biztos lehet szebben is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) csak sajnos már elavult :(

Ezt hogy lehet értelmesen lefordítani angolról magyarra?

I need a hero,he‘s gotta be sure and it‘s gotta be soon.

Legjobb válasz: Szükségem van egy hõsre. Biztosnak kell lennie (a dolgában) és hamarosan kell lennie (gondolom, annak, hogy eljön a hõs).

Szükségem van egy hõsre. Biztosnak kell lennie (a dolgában) és hamarosan kell lennie (gondolom, annak, hogy eljön a hõs).

Lányok (fiúk), kérlek tanítsatok meg csajozni. Hogy lehet értelmesen leszólítani egy lányt? 17/L

Legjobb válasz: Kefélj meg ha tévedek, de nem találkoztunk már valahol?

Kefélj meg ha tévedek, de nem találkoztunk már valahol?
jösz baszni, vagy baszó jönni! Ez általában beválik ha egy pofon kell :D
-Szia, iszunk elõtte valamit?
Te is leszbi vagy? Jössz játszani?
Szerintem nem ezen van a hangsúly, hiszen lány-lány sokkal közelebb vannak már lelki sikon is egymáshoz, akkor is ha tettszik az a másik, elöször keresd a barátságát, bármivel, elhivhatod hogy esetleg segithetne neked ruhát választani, vagy bárhova ilyen lányos boltban, szivesen fognak segiteni, utána már sima ügy..
Én így szoktam odamenni: "Szia!Tudtad, hogy a magyarországi területeken a kréta végi transzgressziós és regressziós idõszakok nem okoztak fáciesváltozást, csupán diszkordanciát?"
Szia. Hát Érdekes kéréds, ha sima szituáció lenne 1 pici egyszerûbb lenne. Mondjk a lényeg itt is az ismerkedés. Hát Jómagam 19F vagyok, ha én dobom be magam a csjoknál, odamegyek, elkezdek vele beszélgetni, meg érdeklõdöm, hogy mi az érdeklõdési köre, elhintek 1-2 finommab bókot, hogyszép a szeme vagy, jól mutat rajta a sála, stb... ( persze csak finoman ). Mondjuk attól is függ, hogy épp hol vagyunk, milyen körülmények közt. 1 Szórakozó helyen a saját gondolataimat is nehezen hallom, nem még a másét. Ott pl meghívod 1 italra, aztán tánc, aztán úgy ismerkedés. Mondjuk, a csjozás, psaizás az ösztönös, és mindnekiben benne van, csak találd meg a saját módszered, itt is fontos az egyediség. Lehet valakinél beválik 1 adott csjozási , vagy pasizási forma, lehet, hgy ugyan az a forma egy másik személynél nem válik be. Próbálj meg Önmagadból kiindulni, hogy Teis lány vagy, neked mi tetszene , ha odamenne hozád 1 fiú/ lány és felszeretne szedni. Mondjuk a Te eseted kicsit nehezeb mivel ugye Csajozni szeretnél, és Lány vagy. Hát sok sikert, és remélem tudtam segíteni. A lehetõ legjobbakat . PEACE
Hát ezek a válaszok nem szépek és nem is tanitóak.
Nézzél ki jól. Ennyi a titok.
Valami ürügyet érdemes találni, amivel megszólíthatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, bár a válaszok nagy része komolytalan... 23:50: Nyilván, hiszen egy fiú-lány szituációban kicsit máshogy mennek a dolgok. Ha egy fiú meg oda egy lányhoz az sokkal egyértelmûbb :S
Már bocs, de a csajok tanítsanak csajozni? :D grat.
Ne haragudj, otthon hagytam a telefonomat. Használhatnám egy perc erejéig a tiédet:)
Szerintem sem úgy mûködik, mint fiú-lány viszonyban. A fiúk módszereit lehet jobb ha nem erõlteted. Csajok könnyebben kezdenek el beszélni egymással, ezt használd ki. Elõször beszélgetni kell, bármirõl, aztán látni fogod hogyan tovább... Ezt egy meleg kollégám mondta, igaz õ pasi. De mivel nem a szokásos férfi-nõ felállásról van szó, jobb ha elsõre nem látszik, mire gondolsz. Beszélgetés közben úgyis kiderül...


Hogy lehet megidézni egy halott szellemét? (csak értelmes válaszokat)

Legjobb válasz: Értelmes választ sajnálatos módon csak értelmes kérdésre lehet adni.

Értelmes választ sajnálatos módon csak értelmes kérdésre lehet adni.
sajnos itt két dolgot kevernek az emberek, de sztem te is megidézni vagy megszólaltatni??? az elsõ egy nagyon bonyolult mágikus dolog, állítólag voltak olyan emberek akik ezt megtudták csinálni, a másik ha csak megakarod szólaltatni, ahhoz médium kell, vagy quija tábla, de ebben az esetben neked kell mediális adottságaidnak lenni, mert magától a tábla nem fog üzenetet közvetíteni. ha viszont te megidézni akarsz vkit aki már meghalt, és sikerrel jársz akkor az meg is kell h jelenjen ott elõtted, de ez súrolja már a fekete mágia határát.
Értelmes ember tudja, hogy nem lehet szellemet idézni! Mind csaló, aki mást állít.
kell a halottól 1kg széklet és ezzel kel bekenni magatokat és akkor megjelenik az elhunyt
A név feltüntetésével, kizárólag szó szerint, és feltétlenül ki kell tenni az idézõjelet.
Szellemes kérdés. :$
nem próbálkoznék. a szellem kvázi egy lélek, aki ittragadt. Ja és testet keres. Ha megidézed, akor szépen talál egy nyitott testet, és rajtad fog maradni. Az szar dolog. Nem olyan vészes, de nagyon kileszel.
A kérdező hozzászólása: 3. és 4. válaszoló ha bajod van a kérdéssel akkor nem kell ide komentálni hanem egyszerüen ne irj semmit
A baj ezekkel a kérdésekkel, és a hatalmas nagy tudatlanságokkal van kedves kérdezõ!!! Hogy vki nem hisz ebben az teljesen jól teszi...független attól, h miben van igaza, vagy miben nincs. Isten nem engedi vissza a holtakat...szellem formájában se, senki kérésére se. Ne higgy a sok kuruzslónak, õk is be vannak hatalmasan csapva. Ha kell millió egy Igét tudok bemutatni számodra, ... ezzel kapcsolatosan!!!

Hogyan lehet úgy értelmesen és kulturáltan válaszolni, ha sohasem a kérdésre felel a másik, illetve inkább elkezd ordibálni, csakhogy ne hallja a kérdést?

Páromnak elég érdekes vitatkozási stílusa van. Én már elhatároztam, hogy nem is megyek bele vele semmilyen vitába, de aztán arra gondoltam, hogy hátha valaki tud erre valamilyen jó taktikát, amivel a választ ki tudom csalogatni bel?le.

Legjobb válasz: Hangosabban kell ordibálnod, mint a párodnak.:D Egyébként miért ordibál, ha nem adsz okot rá? Idegösszeomlása van? Mondd neki, hogy ne ordibáljon, mert zavar, és értelmes emberek normál szóból is értenek.

Hangosabban kell ordibálnod, mint a párodnak.:D Egyébként miért ordibál, ha nem adsz okot rá? Idegösszeomlása van? Mondd neki, hogy ne ordibáljon, mert zavar, és értelmes emberek normál szóból is értenek.
Nem tudom, hogy min szoktatok vitatkozni, de általában a legjobb védekezés mindig a támadás! Lehet, hogy ezért ordibál. Ha nem akkor valószínûleg egy ilyen mentalitású ember, aki gyerek(ek) mellett - meg egyébként sem - nem túl jó partner!
Tudod meg mi a jo megoldas? csinalj ugy mintha egyaltalan nem erdekelne teged hogy O ideges...az megjobban felidegesiti, de majd lenyugszik...mikor ordit szepen cirolgasd es kerdezd meg h "ideges vagy?" es mondogasd neki h "ne legy ideges mert artalmas" stb:P ez tuti bejon... vagy mikor o ordit akkor hagyd fakepnel...az is bejon altalaban
A kérdező hozzászólása: .... kulturáltan vitatkoni (nem válaszolni)... Bocsi
Hallgasd végig, amíg üvölt, aztán amikor abbahagyta, ismételd meg normális hangerõvel, türelmesen a kérdést. Ha félrebeszél, akkor hallgasd azt is végig, majd ha befejezte, mondd neki, hogy akkor most válaszoljon arra is, amit kérdeztél. Én így szoktam, többnyire bejött. Másik módszer, hogy amint elkezd ordítani, látványosan ne figyelj oda, kezdj el mást csinálni. Akkor talán észbekap. Sok sikert. :)
Nekem sohasem jön be, igaz, hogy néha hagyom elterelni magam a kérdéstõl.Vagy mondhatnád azt, hogy biztosan rátapintottál valami igazságra, ha nem tud kulturáltan válaszolni:/

Hogy lehet meglátogatni valakit a börtönben? Mondjuk a Csillagban? Mi a menete? Ételt lehet bevinni? Ilyenkor felveszik az adataimat? Minden érdekelne, és értelmes válaszokat kérnék. Köszönöm.

Legjobb válasz: Elõször az elítéltnek kell küldenie neked egy látogatói lapot, azt pedig neked visszaküldeni. Ha ez megvan, lehet kérni az idõpontot.Én úgy tudom, ételt nem lehet bevinni, csakis postán lehet küldeni nem romlandó dolgokat pl. cigi, kávé, csoki. Természetesen az adataidat elkérik a látogatás elõtt is.

Elõször az elítéltnek kell küldenie neked egy látogatói lapot, azt pedig neked visszaküldeni. Ha ez megvan, lehet kérni az idõpontot.Én úgy tudom, ételt nem lehet bevinni, csakis postán lehet küldeni nem romlandó dolgokat pl. cigi, kávé, csoki. Természetesen az adataidat elkérik a látogatás elõtt is.

Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...

Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...
egy lány is uu leszólíthat 1 srácot...nincs azzal semmi...nem kell a lánynak arra várni h mikor szólít már le.
hol laksz ?
Köszi... :D
Sok sikert!:D
Például nem r*banc és nem hisztizik. Nem divatp*csa. Okos, épeszû. Például :)
Normális? Mi az, hogy normális? Nagyon tág fogalom. Én pl. már egy olyan nõvel is beérném, aki picivel szebb az ördögnél, csak legyen valami, mert megõrülök. De ez már tényleg off.:)
Sajnos nem, és nem is bírnám ki nélküle. Nem akarom részletezni az okokat mert nagyon off topic lenne, és nem hiszem hogy bárki kíváncsi rá, meg az önsajnálkozásomra, de nekem nem adatik meg hogy szórakozzak, vagy lányok között tobzódhassak. Nagyon-nagyon szûk réteg jön be. (nem, nem emo-sokra és hasonló agyamentekre gondoltam, hanem normális lányokra, csak belõlük kevés van)
17 évesen már az igazit keresed? Inkább lazulj egy kicsit, add lejjebb az igényeid, és szórakozz. Az igazit ráérsz megtalálni vagy 10 év múlva.
mûszaki üzletek :D én is normális vagyok, és aki tényleg normális, az otthon van, és csinál valami értelmeset.
Eszembe jutott még valami - saját körben mozgás. Ha nincs olyan hobbid, akkor itt az ideje belevágni egybe, amire régóta vágytál. Nekem ez pl. a siklóernyõzés vagy az íjászat (hogy késõbb lovasíjászkodhassak). Vagy kutyasuli, kutyás rendezvények. Stb. Vagy hastánc - bemutatókon tuti tudsz ismerkedni fellépés után. Szóval ki is mozdulhatsz, csak éld az életed, csináld, amit szeretsz, és tartsd nyitva a szemed. Találd meg a saját utad, közben majd jön a szerencse. :) (Én ajánlottam a netes társkeresést.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket, van már egy ilyesmi elképzelésem, csak sokszor kevés az idõm például nemsokára ismét suli +dolgozok is, így nehézkesebb egy hobbi beiktatása.
Norb66: "nem hisztizik" Nekrofil vagy? Mert ha nem, akkor ilyet nehéz lesz találni. :)
A kérdező hozzászólása: Norb66--Kivételes vagy, mert ilyen fiatalon komoly kapcsolatot keresel.Nem mindenki azt csinálja és úgy gondolkodik mint a vele egy korban lévõk, például én sem.Ugyanúgy, mint neked lányt, nekem fiút nehéz olyat találni.Sajnos ez van.
Nem tudom, de engem is érdekelne a válasz:) Bármerre járok, kevés normális sráccal találkozok, akikkel meg lenne az összhang. Igen, 18 vagyok, nem kell még az igazit keresnem, de egy olyan fiút találni csak nem bûn, aki megbecsül, és nem vág át mint szart a palánkon, nem? És hová megy a világ? Nem tudom, nõként adni kell a jeleket, de szerintem a férfinek illendõ kezdeményeznie. Az a bizonyos "vadász ösztön" már nincs meg?
Udvarlásra ne várj, mert nem fog udvarolni senki, ez már nem így megy, a nõ nem felsõbbrendû, hogy körberajongják, neked is tenni kell ha pasit akarsz, nem várhatod a sült galambot.
Régen sem azért udvaroltak a nõnek mert az felsõbbrendû volt. Nagyon el vagy tévedve... Önszántukból udvaroltak, mert szerették volna hogy a nõ az övék legyen. A mostani pasik meg csak siránkoznak, hogy így nincs barátnõm, meg úgy nincs, no meg olyanokat írnak mint te kedves utolsó. Igen, a szerepek felcserélõdtek, ezért tartunk ott, ahol.
De ugyanakkor az is igaz, hogy nekem nem is olyan "nõk" kellenek mint amilyen nekik van. Szóval féltékeny nem vagyok egy kicsit se, de igazságtalan :)
Meglehet :) De nem vagyok se kocka, se izomagyú, se hülye (legalábbis rossz értelemben ^^) se homokos. De az igaz hogy nem adnám oda magam akárkinek, már én is beálltam az igazit keresõk közé :)
Norb66-ha nekik van nõjük, neked nincs, akkor talán mégsem olyan selejtek, és benned van a hiba.:)
hát az értelmesebbek otthon maradtak és sajnos a mai technikáknak köszönhetõen elkockultak :D na jó nem, biztos akad még pár normális vhol. de hol??? :D
A kérdező hozzászólása: A fõvárosban.
koncerteken :P már ott azzal aki nem részeg XD egyébként meg járj klubbokba, ha sulis vagy iskolai összejövetelekre, vagy kérj meg néhány ismerõsödet, hogy hozzanak össze a haverjaikkal :D esetleg neten is keresgélhetsz 15/L
ha mutatsz képet lehet hogy normális csávó vagyok:ÐÐÐÐÐ gyere ki 15kerbeee
Lassan már beszorul minden "értelmes" ember a net mögé.... Egyre kevesebbel lehet az utcán vagy szórakozóhelyeken összefutni.... A másik meg, hogy akár egy kajáldába is a legtöbben a barátnõikkel mennek el, vagy a srácok a haverjaikkal...és odamenni egy társasághoz mindig nehezebb, mintha egyedül lenne az illetõ!
Vagy vársz, mert nagy szerencse kell, hogy egy ilyen pasi megtaláljon, az én barátnõm ezért szerencsés:) Vagy pasizol és keresel egyet. 20f
A kérdező hozzászólása: Igazad van, mert, ha esetleg eljutok valamelyik szórakozó helyre, akkor is az jön le nekem, hogy mindegyik fiú csak azt akarja.Nem állítom, hogy csak olyanok járnak discózni, de én sajnos csak ilyen fiúkkal találkoztam. Udvarolni ma már azt gondolják nekünk lányoknak kell, nincs már az mint régen pár éve akkor én még tapasztaltam, hogy meghívnak egy italra és beszélgetni szeretnének vagy csak nyomulás nélkül táncolni. Nagyon rossz felé tart a világ ebbõl a szempontból is.-:)
Akárhol (a diszkón kívül persze), csak meg kell látni õket. Aki normálisan öltözködik (nem trikó -20 fokban pl.), az vagy normálisan viselkedik és nem rajoskodik vagy játssza az eszét lehet hogy normális és megér egy "közelebbrõl" megnézést. :) Ja és a csaja is sok mindent elárul róla. Akinek p*csa "kinézetû" barátnõje van, arra nem kell irigynek lenni :) 17/F
Igen, akkor a következõ években az lesz a trend, hogy az egyedülálló lányok (akik komoly kapcsolatot szeretnének egy normális férfival)sorra szólongatják le a számukra szimpatikus fiúkat az utcán, bevásárlóközpontban, suliban. Gyönyörû kilátások, mert ha mi nem lépünk semmit, örökre vénlányok maradunk. Akkor most kinek is kell kapcsolat? Mert azoknak a fiúknak, akik ülnek a babérjaikon, gyanítom nem. De azt elvárják, hogy egy lány odalépjen eléjük és ismerkedést kezdeményezzen... Ezt nem sértésnek, vagy nemek közötti forradalomkirobbantó gondolatnak szánom, csak van bennem egyfajta elkeseredettség, hogy ebben a világban senkinek nincs szüksége a szerelemre.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ezt érzem és elkeseredett vagyok evvel kapcsolatban, mert szeretnék majd normális összetartó családot, de nehéz dolgom lesz! Nem gondoltam volna régebben, hogy ilyen nehéz dolog egy normális férjjelöltet találni!
Én sem. Viszont huszonévesen már igencsak szeretnék én is tartós kapcsolatot kialakítani, amire lehet alapozni késõbbi családalapítás tekintetében. De sehogysem megy. Pedig mindent kipróbáltam már, egytemen, szórakozóhelyen, munkahelyen, még társkeresõn is. Mégis mind kudarcra van ítélve más és más okból. Úgy érzem, hogy az egésznek semmi értelme. Várni nem szabad a sültgalambot, de elémenni sem lehet teljes gõzzel. Nem értem hol a hiba.
Net. Nekem csak ott sikerült. Máshol nem aggatják magukra, hogy kik õk, milyen az életük, de ott igen, ott tudsz válogatni, és téged is megtalálnak a hozzád hasonló gondolkodásúak. Csak egy baj van vele, hogy sokszor azért kell lemondanod normális férfiakról, mert túl nagy a távolság. Én online társkeresõkön sok olyan értékes emberrel találkoztam, hogy alig hittem a szerencsémnek - sõt, az egyiknél (én hülye) feladtam a dolgot, mert biztos voltam benne, hogy elõbb-utóbb kifognak rajtam a riválisok, egyszerûen nem bírtam volna felvenni a lépést velük, így inkább önként átadtam a terepet, mélyen megbántva a fiút, aki nem is értette, mi történt - pedig nekem adta az esélyt a kapcsolatra, más az idõ alatt a közelébe sem járt ennek a lehetõségnek :( "... minden nõnél van jobb nõ, minden bajnok legyõzhetõ..."
Azok a pasik akik elvárják hogy a lány udvaroljon nekik azokat le kell szarni. Kevés "lovag" akar ma már, de megéri rájuk várni. Én közéjük tartozom, én még én udvarolok egy lánynak és szólítom le, de szerencsére nem vagyok egyedül. Akinél ez fordítva mûködik az selejt, egoista kis nyomorult p*cs. És természetes mivel az élet igazságtalan nekik vannak csajaik, és én vagyok 2 durva pofára esés után is egyedül hosszú ideje.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd csak lesz valami pozitív változás:-)nem görcsölök rajta tovább, ti se tegyétek!
Nem cserélõdtek fel a szerepek, csak a csajoknak nem tetszik, hogy nekik is tenni kell valamit a kapcsolatért, nem csak ülni a seggükön és elvárni, hogy a herceg megérkezzen a fehér lovon, ha meg eljön, akkor meg nem elég érdekes, gazdag stb. Ti akartatok egyenjogúságot, hát most megkaptátok.

Hogy lehet a "way" szót értelmesen fordítani?

It means the way you talk on the phone is not good enough.

Legjobb válasz:
"It means the way you talk on the phone is not good enough." way = módja (ez lehet a tényleges módja vagy a modorod) "That's a polite way of telling you to do something! " way = módja "You need to work on the way you speak to clients. " way = módja (ez tényleg a modor, szép beszéd kategória) "In the way" Ez nem egy mondat. Írok én egy lehetséges mondatot neked: 'I left them alone, as I felt I was in the way.' = Egyedül hagytam õket, mivel úgy éreztem, hogy útban vagyok. 'way' szót azt tanuld inkább mondatokkal. Amikor meglátod, akkor próbáld megkeresni a megfelelõ jelentést egynyelvû szótárban. Esetleg próbálj rásegíteni kétnyelvûvel.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "It means the way you talk on the phone is not good enough." way = módja (ez lehet a tényleges módja vagy a modorod) "That's a polite way of telling you to do something! " way = módja "You need to work on the way you speak to clients. " way = módja (ez tényleg a modor, szép beszéd kategória) "In the way" Ez nem egy mondat. Írok én egy lehetséges mondatot neked: 'I left them alone, as I felt I was in the way.' = Egyedül hagytam õket, mivel úgy éreztem, hogy útban vagyok. 'way' szót azt tanuld inkább mondatokkal. Amikor meglátod, akkor próbáld megkeresni a megfelelõ jelentést egynyelvû szótárban. Esetleg próbálj rásegíteni kétnyelvûvel.
Ahogy, mód. Az AHOGY telefonon beszélsz, nem elég jó. Ez egy udvarias MÓDJA annak, ahogy megmondják mit csinálj. Dolgoznod kell azon AHOGY a kliensekkel beszélsz. In the way - mi a teljes mondat? A.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segített. Így már érthetõbb :) a teljes mondat az "in the way" re :Paul was very gentle and polite in the way he explained to Anna there was a problem and that she needed to improve some things.
Ez esetben: "ahogy", "amilyen módon" a jelentése
viszket?csíp vizelés közben? amennyiben igen, elõfordulhat.
Smegma .Jól meg kell mosni naponta .
Azok a "fehér izék" mindig ott vannak, vagy le tudod mosni? Egyéb tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Mindig ott van.de semmi nem viszket meg semi csak ott van :/
Nézz utána ennek: PPP (Pearly penile papules)! Ez egy jóindulatú elváltozás (nem tekintik betegségnek). Lényegében a mirigyek jóindulatú megnagyobbodása a makk peremén. Nem fertõzõ és ha nem zavar, akkor nem kell kezelni. Ha zavar, akkor magánrendelésen lézerrel vagy egy elektromos sebészeti eszközzel eltávolítható.
ezek ilyen fehér pöttyöcskék? -ha igen és le tudod mosni vízzel akkor ez smegma, a szervezetünk termeli és ezért kell tisztálkdni hogy ezt eltávolítjuk. Ha ezek a fehér ízék, pontocskáknak nézenk ki és nem lehet lemosni, tehát olyan mintha kicsi pattik lennének akkor lehet hogy fordyce foltokról van szó, ami nem betegség csak esztétikailag néz ki érdekesen, ezt csak lézerrel lehet eltûntetni.Keress rá a google-ba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!