Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet állást szerezni (4 db)

Hogy lehet állást szerezni a Rukkel tónál?

arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet egyeltalán jelentkezni oda vagy ilyesmi rendes válaszokat kérek, köszi

Legjobb válasz: Az hol van? Mi akarsz lenni tó-mester?

Az hol van? Mi akarsz lenni tó-mester?
A kérdező hozzászólása: én poéngyár akarok lenni mint te
Bocs a poén miatt.. megtaláltam az e-mailjüket. [email protected] szerintem itt kéne érdeklõdnöd hogy nincs-e felvétel , van-e üresedés ilyesmi. Vagy a személyes megjelenés egy önéletrajzzal még jobb.. taksony és bugyi között a 6-os számu kilométerkõnél megtalálod õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:)

Hogy lehet állást szerezni egy modellügynökségnél?

Nem modellkedésre gondolok , hanem azokra akik az irodában dolgoznak.

Legjobb válasz: irodai munka, gépírás versenyek, 5ös érettségi, számvitel, ügyvitel, irodai asszisztens, stb..

irodai munka, gépírás versenyek, 5ös érettségi, számvitel, ügyvitel, irodai asszisztens, stb..
Kapcsolatokkal.
Kapcsolattokal, tájékozodj minden hozzá tudjál szolni, szeresd a pénzt, és nem árt ha van benned egy kis zsidó vér.Társaságba te legyél a közzépont te beszélj a legtöbbet de halgass meg másokat is és amit mondassz kössön le mindenkit. IGY. a fent leirtakkal mindeggy hogy mien iskolád van.. ja és adj magadra külsõdre.
Magyarországon? SEHOL!!!! :S:S:S

Gyakornoki állást hol lehet találni? Elvégeztem a mérlegképes könyvelői tanfolyamot, de úgy érzem elvárják, hogy az ember mindent tudjon, de ahhoz gyakorlatot kell szerezni. De hol találok egy könyvelőirodát, aki hajlandó pár hónapig betanítaní?

Az interneten hol lehet tanuláshoz anyagokat találni, olyan dolgokra amiket a tanfolyamon nem tanítanak meg, mint pl. : áfa bevallás.

Legjobb válasz: Jó kérdés. :) Sajnos a munkáltatók megtehetik, hogy csak gyakorlattal rendelkezõ embereket vegyenek fel, akkora a túlkinálat. Most az a trend, hogy egyszerûbb könyvelõi munkára is felsõfokú számviteli végzettséggel keresnek embereket. Komolyan már nem tudják mit kérjenek.

Jó kérdés. :) Sajnos a munkáltatók megtehetik, hogy csak gyakorlattal rendelkezõ embereket vegyenek fel, akkora a túlkinálat. Most az a trend, hogy egyszerûbb könyvelõi munkára is felsõfokú számviteli végzettséggel keresnek embereket. Komolyan már nem tudják mit kérjenek.
Nem akarlak elkeseríteni, de én számviteles fõsulis vagyok 1 évem van hátra, a számviteles tárgyakat már mind letudtam. Távoktatáson tanulok és tavaly elvesztettem a munkahelyem. Nagyon sok könyvelõcéghez elmentem, hogy szívesen lennék könyvelõ gyakornok, hogy legyen tapasztalatom és mindenhonnan elküldtek, hogy nincs annyi bevételük, hogy még1 embert felvegyenek. Olyat is hallottam, hogy ha fel is vesznek könyvelõ gyakornoknak ingyen kell dolgoznod, vagy van ahol még neked kell fizetned, hogy legyen tapasztalatod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!