Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet állást (116 db)

Hogy lehet állást szerezni a Rukkel tónál?

arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet egyeltalán jelentkezni oda vagy ilyesmi rendes válaszokat kérek, köszi

Legjobb válasz: Az hol van? Mi akarsz lenni tó-mester?

Az hol van? Mi akarsz lenni tó-mester?
A kérdező hozzászólása: én poéngyár akarok lenni mint te
Bocs a poén miatt.. megtaláltam az e-mailjüket. [email protected] szerintem itt kéne érdeklõdnöd hogy nincs-e felvétel , van-e üresedés ilyesmi. Vagy a személyes megjelenés egy önéletrajzzal még jobb.. taksony és bugyi között a 6-os számu kilométerkõnél megtalálod õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:)

Így hogyan lehet állásom? :/

Most érettségiztem és Vállalkozási- bérügyintéző szakra szeretnék jelentkezni, de néztem állás hirdetéseket és mindenhol azt írják, hogy feltétel 2-3 év tapasztalat. Nah, de hogy szerezzek, ha ez miatt sehova nem vesznek fel? Hogy lehet ezt a paradox helyzetet megoldani? :(

Legjobb válasz: udv a klubban

udv a klubban
Megoldani nem igazán tudod, legfeljebb ha olyan képzésben veszel részt, ahol tömbösítettek az órák, és van lehetõséged huzamosabb ideig irodai munkát végezni mondjuk diákmunkaként, majd ezt hangsúlyozod az önéletrajzodban, valamint szóban a késõbbi interjúk alatt. Elképzelhetõ, hogy találsz olyan helyet, ahol ezt értékelik. Mikor én kijöttem az egyetemrõl friss diplomásként, én is aggódtam emiatt, de fél év munkanélküliség után egy hivatal bizalmat szavazott nekem. Ismerek még egy-két ilyen szerencsésebb egyént, de olyat is, aki két évig munkanélküli volt. Elcsépelt, de igaz, hogy úgy lehet ezt kiküszöbölni, ha az ember megpróbál ismerõsöket mozgósítani. Egyelõre azonban ne azon agyalj, hogyan lesz munkád akkor. Tanulj, és hozd ki magadból a maximumot. Próbálj ismerkedni, a szüleid is próbáljanak majd tapogatózni.

Akik értenek a Titokhoz! Hogyan lehet állást bevonzani?

Kéne valami tuti tipp, a szokásos álláskeresés mellé :)

Legjobb válasz: Nézd, én egy fõnök vagyok, azokat veszem fel akik a legalkalmasabbak az adott munkakörre, nem azokat akik benvonzzák vagy mi.

Nézd, én egy fõnök vagyok, azokat veszem fel akik a legalkalmasabbak az adott munkakörre, nem azokat akik benvonzzák vagy mi.
Amúgy az én fõnököm pl utálja az ilyen "csoda" hívõket. Ha fel is veszi õket, végig szívatja, szóval ezt ne reklámozd és még lesz is esélyed munkát találni.
Egy mágnessel. Troll vagyok, ide esett jól, muhahaha.
Sziasztok! Szerintem tök mindegy, hogy milyen munkát végezne az ember, a saját szakterületén szakembernek kell(ene) lennie, vagy lelkes kezdõnek, akiben látják a fantáziát. Nagyon fontos a mai világban, hogy beajánlják az embert, lehetsz akármilyen jó, sok munkaadónak kell tudnia rólad, mûködtesd a nagy számok törvényét. Nekem a legdurvább élményem az volt egy állásinterjún, hogy amint kiléptem a terembõl, hallottam, ahogyan összegyûrik az önéletrajzomat és dobják ki a szemetesbe... Hajlandónak kell lenned akár átképezni is magadat, vagy kitanulni egy új szakmát akár menet közben is. Üdv. Evele
Fogod és bevonzod...
Kérdezõ! Elõször vegyük a legjobb módszert. :) El kéne olvasni a könyvet. :D
Az elözö kérdésnél is azt mondta a kérdezö, hogy menjek a következö kérdésre trollkodni..... na ne ugráltassatok már!


Hogy lehet állást szerezni egy modellügynökségnél?

Nem modellkedésre gondolok , hanem azokra akik az irodában dolgoznak.

Legjobb válasz: irodai munka, gépírás versenyek, 5ös érettségi, számvitel, ügyvitel, irodai asszisztens, stb..

irodai munka, gépírás versenyek, 5ös érettségi, számvitel, ügyvitel, irodai asszisztens, stb..

Hogyan lehet állást kapni a luxusboltokban (Gucci, Loius Vuitton, Chanel. Stb. )? Milyen követelményeknek kell megfelelni? Dolgozott már valaki ilyen boltokban?

Legjobb válasz: Szerintem: Jó és biztos nyelvtudás (fõként angol) minimum 1 nyelven Jól öltözöttség, stílusérzék Ápoltság Aktuális trendek követése Nagyon jó beszédkészség Kedves udvarias magatartás és ami szerintem mindenhol a legfontosabb: mosoly

Szerintem: Jó és biztos nyelvtudás (fõként angol) minimum 1 nyelven Jól öltözöttség, stílusérzék Ápoltság Aktuális trendek követése Nagyon jó beszédkészség Kedves udvarias magatartás és ami szerintem mindenhol a legfontosabb: mosoly
Szia. Én még nem dolgoztam, de lenne pár ötletem: -Nyelvtudás -Stílusérzék (neked is jól öltözöttnek kell lenned) -Adj magadra -nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen típusú boltban egy zsíros hajú ember szolgáljon ki. Kínai boltban már láttam ilyet. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem nem írtam hülyeségeket, ez csak az én véleményem.

Nagykövetségeken hogyan lehet állást kapni, politikai vonalat kívéve? Ezekre a külügyminisztériumnál kell jelentkezni vagy minden nagykövetség magának intézi a munkaerőt? Diploma van meg nyelvtudás is bőven.

Legjobb válasz: a külügyminisztériumban kell elkezdeni, ha jól emlékszem, külügyi titkár munkakörben ( de nem emlékszem pontosan ) majd egy idõ után "válsz" alkalmassá a kiküldetésre. szamárlétra-elven mûködik

a külügyminisztériumban kell elkezdeni, ha jól emlékszem, külügyi titkár munkakörben ( de nem emlékszem pontosan ) majd egy idõ után "válsz" alkalmassá a kiküldetésre. szamárlétra-elven mûködik
profession . hun most hirdetett a Venezuelai stb. nagykövetség munkaerõ felvételt. keress rá!

Hogy lehet állást keresni A Neten?

Legjobb válasz: álláskeresõ portálokon,fórumokon..

álláskeresõ portálokon, fórumokon..
jobpilot.hu profession.hu cvonline.hu

Sims 3 vár a színpadban hogy lehet színész a simem? Hogy, hol tud színészi állást vállalnia?

Legjobb válasz: színész nem lehet csak énekes,akrobata vagy bûvész.Állást vállalni amúgy számítógépen vagy újsággal lehet vállalni (állások és szakmák résznél.)de lehet hogy egyszerre nem ajánlja fel mindhármat .

színész nem lehet csak énekes, akrobata vagy bûvész.Állást vállalni amúgy számítógépen vagy újsággal lehet vállalni (állások és szakmák résznél.)de lehet hogy egyszerre nem ajánlja fel mindhármat .

Az hogy lehet, hogy én okosabb vagyok mint a Malév vezérigazgatója még sincs állásom?

Ha én lettem volna 2001-ben a Malév igazgatója, ezt mondtam volna: Utánozzuk le az Easyjet-et, csináljuk úgy mint ?k, azok ugyanis nyereségesek! Ezek meg mindent ellenkez? szemléletben csináltak! Az öszes "Big Boss" és Parancsnok félrevezérelte a Malévet és számolatlanul halmozták fel a veszteséget, lecserélték minden évben a Bossokat, de újra van állásuk, van akinek 2-4 állása párhuzamosan, nekem nincs miért?

Legjobb válasz: Neked nem mondták az oviban, hogy utánozni majomszokás? :) Egy nemzeti légitársaság ne legyen fapados. A végén egyébként közelítettek hozzá, de nem jött be. Ha csak a jelelegi "vezérigazgatónál" vagy okosabb, akkor rossz hírem van: nincs már ilyen állás. Apropó állás... A tudáson túl némi kapcsolat sem árt egy jó álláshoz.

Neked nem mondták az oviban, hogy utánozni majomszokás? :) Egy nemzeti légitársaság ne legyen fapados. A végén egyébként közelítettek hozzá, de nem jött be. Ha csak a jelelegi "vezérigazgatónál" vagy okosabb, akkor rossz hírem van: nincs már ilyen állás. Apropó állás... A tudáson túl némi kapcsolat sem árt egy jó álláshoz.
Nemzeti légitársaságként nem utánozhatsz le egy fapadost, ez örök szabály. Egyébként pedig az ilyen pozícióknál már kb. 70 éve nem az ész dönt. Vagy még régebb óta.
Mégiscsak õ az okosabb, mert tudja, hogy kell helyezkedni!
Inkább az hogy lehet, hogy ilyen okos vagy és mégis életben vagy?
Te sem tudod, hogy mi a különbség. a különbség és a külömbség között. Ülj le fiam, egyes!
Te azt gondolod hogy a MALÉV-ot egy vezérigazgató vezette? Na már itt elbuktál azon hogy okosabb vagy bárkinél is.
A kérdező hozzászólása: Ha Ha ha! Egyszer egy motorkerékpár cégnél dolgoztam, és "fölém helyezték" a tulaj egyik haverját! Ha, ha ha! Az ürge nem tudta mi a soros, és a V- fajta OTTO motor között a külömbség!
Az ilyen állásokat mindig a rokonok kapják meg, nem a rátermett, és okos emberek. Egyébként én is így érzek, mint te. Na, azért a Malév vezérigazgatói állása kicsit durva példa, de láttam az elõzõ munkahelyemen, hogy milyen sötét emberek dolgoztak vezetõ pozícióban több millió forintért havonta, én meg csak egy kis adatrögzítõ voltam. Most meg ki is rúgtak, és még interjúra sem hívnak be. Hát, ez van, nincs ismerettségem.
A kérdező hozzászólása: Eladni az országot? És a Fenntartható Fejlõdéssel mi lesz? :)
1. Honnan veszed, hogy okosabb vagy? Ilyen kijelentést amúgy a buta emberek szoktak pont tenni, akik azt sem tudják, mirõl beszélnek, mert még fel sem tudják mérni a dolgok súlyát. Sejtem, hogy inkább errõl van nálad szó. 2. Nem kizárólag az IQ számít az álláskeresésnél: rátermettség, szerencse, személyiség... rengeteg minden kell még!
tudd eladni az országot, hopp, már is van 2-3 állásod
A kérdező hozzászólása: Esetleg egy "újrafelhasznált mûanyag-pados" kompromisszum?? :)
A kérdező hozzászólása: Jó, de hát helyezkedésbõl nem élünk meg!? Ha a megszûnés és a teljes csõd, illetve a fapadosság közül kell választani, inkább az másodikat választanám ha nemzeti ha nem...
A kérdező hozzászólása: "különbség és a külömbség" Igen, diszlexiám van azért vagyok ilyen kretatív. (A magyar érettségimre nem is kaphattam helyesírás jegyet jegyet....)

Jól tudom, hogy banki állásokat elsősorban belső körből töltenek be? Sok meghirdetett állásra már megvan a jelentkező, ez igaz lehet? Ti mit tapasztaltok?

Legjobb válasz: Mint minden cég elõször saját munkatársai között hirdeti meg az állásokat - a bankok sem kivételek ebben. Ha kikerül a hirdetés, az legtöbbször azt jelenti, hogy elsõre nem kaptak megfelelõ belsõ ajánlatot, ezért keresnek kívülrõl jövõ embert. Ettõl még lehet, hogy valamelyik munkatárs meggondolja magát, és késõbb jelentkezik. Annak, hogy már betöltött pozíciót hirdessenek meg, nincs értelme. Olyan viszont lehet, hogy a hirdetés kikerülése óta már valaki betöltötte, csak még nem szedték le a kiírást.

Mint minden cég elõször saját munkatársai között hirdeti meg az állásokat - a bankok sem kivételek ebben. Ha kikerül a hirdetés, az legtöbbször azt jelenti, hogy elsõre nem kaptak megfelelõ belsõ ajánlatot, ezért keresnek kívülrõl jövõ embert. Ettõl még lehet, hogy valamelyik munkatárs meggondolja magát, és késõbb jelentkezik. Annak, hogy már betöltött pozíciót hirdessenek meg, nincs értelme. Olyan viszont lehet, hogy a hirdetés kikerülése óta már valaki betöltötte, csak még nem szedték le a kiírást.
Banknál biztosan nem hirdetik meg, ha valamelyik munkatárs, vagy annak közeli hozzátartozója fogja betölteni az állást. Tehát ha olvastál ilyen hirdetést, pályázd meg, mert akár te is lehetsz a nyerõ!!!! Vannak viszont olyan helyek, pl. önkormányzatok, egyéb állami pénzbõl gazdálkodó szervezetek, ahol kötelezõ az állás meghirdetése és pályáztatása. Persze ezeken a helyeken eleve olyan feltételeket írnak elõ, hogy tulajdonképpen csak az feleljen meg neki, akinek eleve oda akarják adni.
Vezetõi pozícióba tényleg nem vesznek fel utcáról, max ilyen csoportvezetõ szintig, de az sem gyakori. Sima munkatársnak viszont lazán.
00:37! Mit értesz azon, hogy az utcáról? Nem hirtedik meg, persze, hanem fejvadász cégeket bíznak meg a megfelelõ jelölt felkutatásával, ha nem belülrõl akarják betölteni a pozíciót. Nálunk az informatikai vezetõ jött most másik cégtõl, de mondjuk a vezérigazgató másik ország üzletét vezette eddig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!